Programkereső

Nemsokára

Thomas Emmerling magángyűjteménye

Dürer - Fénybe metszett vonalak

Bibliamúzeum, szeptember 20-ig
A Bibliamúzeum Dürer - Fénybe metszett vonalak című időszaki kiállítása Albrecht Dürer metszeteiből mutat be válogatást. A kiállítótérben elhelyezett képek túlnyomó része bibliai ihletésű műalkotás, láthatjuk Ádámot és Évát, megelevenednek a Krisztus életéhez kapcsolódó történetek, de felbukkannak világi témák is.

Jegyajánló

Múzeumok Éjszakája 2017

2017. június 24.
A rendezvény évek óta nagy népszerűségnek örvend, hiszen mi más is lehetne kellemesebb egy forró nyári nap éjszakáján, mint hódolni a történelem, a művészetek és a velük összekapcsolható értékek nyújtotta látványosságoknak.

nyereményjáték

Armel Opera Festival

A 10. Armel Opera Festivalt idén nyáron Budapest mellett először rendezik meg Bécsben! Játsszon a PORT.hu-val és legyen ott a Gálaesten a Thália Színházban

Take care about your face this is what You have!

Szuharevszki Mihály: Additive Face Care

Erlin Klub Galéria, július 4-ig
A kiállítás címét két dolog indítványozta, a sokszínű arcok, az általa megszólaló festői lény, aki a fekete-fehér világból egy másik, színekkel teli világba tendál. A színeket figyelembe véve az összeadó színkeverés (addíció) jellemez. A cím további része Misi számára egy  kedves mondat, amit Maomi Neven du Mont barátnőjétől hallott, a mamája útravalójaként: "Take care about your face this is what You have!"

Unfold

Unfold

K.A.S. Galéria
Az UNFOLD latin-amerikai és kelet-európai művészi jelenlétről alkotott nézőpontjának célja a párbeszéd megindítása a művészi- és gyűjtői gyakorlatokról mindkét régióban, hogy megértsük fejlődésüket és kialakulásukat az idő folyamán. Napjainkban, amikor a bevándorlás és a sokféleség napi jellegű hírek, az UNFOLD egy olyan kiállítás, mely arra bíztatja közönségét, hogy gondolja át a sztereotípiákat, fogalmakat és a másokkal állított elvárásokat.

JÁTÉK

Nyerjen jegyet Alföldi Róbert új rendezésére!

június 28-án indul a 10. Armel Opera Festival az amerikai popsztár, Rufus Wainwright: Prima Donna című operájának magyarországi bemutatójával, Alföldi Róbert rendezésében. Játsszon a Fidelióval és legyen ott az előadáson!

Kapolcs képekben

Tíz nap egy békés völgyben valahol vidéken, ahol egyszerre élheti ki a vakációzó gyermeki énjét és a komoly vagy komolytalan kultúrafogyasztási igényét. Mutatjuk, mire számítson, aki július 21. és 30. között a Kapolcs-Taliándörögd-Virántpetend háromszögbe vetődik. Galéria!

Ez az évtized hazai régészeti felfedezése!

Bronzkori arany lábvértre bukkant Szeged határában egy férfi. A lábvért újabb töredékeit már a szegedi Móra Ferenc Múzeum régészei találták meg. Magyarország területén korábban még soha nem fedeztek fel ilyet a szakemberek.

2017. június 13.Nyári Fesztiválkalauz - Június Összeállítottunk egy folyamatosan frissülő válogatást az idei nyár fesztiváljairól.
x