Programkereső

Star wars

Harrison Ford egy szívtelen seggfej volt

Vajon mit tennénk, ha megtalálnánk egy több évtizeddel ezelőtt írt naplónkat, és szembesülnénk a régi énünkkel? Jókat derülnénk rajta, vagy mélységesen szégyellnénk magunkat? Carrie Fisher pakolászás során találta meg 19 évesen írt naplóját, amit a Csillagok háborúja forgatásán vezetett, nevezetesen a nála másfél évtizeddel idősebb Harrison Forddal való elcseszett viszonyáról.

Kötetbemutató

Timár Krisztina: A látszat mesterei

Púder Bárszínház és Galéria, május 11., 18:00
Mi történne akkor, ha egyszer csak egy teljesen más világba születnénk, mint ahol addig éltünk? Mi lenne, ha már születésünk előtt mindenre emlékeznénk előző életünkből?
Lantos Fruzsina, az anyaméhben növekvő leánygyermek mindent hall, mindent ért, és ennek köszönhetően hamar ráébred, hogy nem ismeri annak a világnak a szabályait, ahová hamarosan megérkezik.

Jegyajánló

Jó reggelt!

Hadik Irodalmi Brunch - Závada Pállal és Török Ferenccel

Hadik Kávéház, május 13., 11:00
Závada Pál új regénye a háborút és a vészkorszakot követő magyarországi antiszemita pogromok és tömeghisztériák nyomába ered. 1945 augusztusának egyetlen napján játszódik Török Ferenc legújabb filmje, melynek témája a második világháború utáni újrakezdés a vidéki Magyarországon.

Magvető café

Szűcsinger verskoncert

május 9., 190
A zenész Szűcs Krisztián (Heaven Street Seven, Budapest Bár, NAZA) és a költő Szálinger Balázs meghatározhatatlan műfajú, másfél órás előadása koncertnek irodalmi est, irodalmi estnek kabaré...

Programkereső