Programkereső

Előzetesek

Mozi lista

Jegyajánló

Nyereményjáték

Szuperhősök a Bakonyban!

II. Nagy kaland napja a kislődi Sobri Jóska Élményparkban. Játsszon a PORT.hu-val és nyerjen Családi belépőt!

nyereményjáték

Armel Opera Festival

A 10. Armel Opera Festivalt idén nyáron Budapest mellett először rendezik meg Bécsben! Játsszon a PORT.hu-val és legyen ott a Gálaesten a Thália Színházban

Amit Vukról tudni illik!

1981-ben mutatták be a valaha készült legnépszerűbb magyar rajzfilmet, amelyet most digitálisan felújítva újra vetítenek, ami remek alkalom arra, hogy megemlékezzünk Dargay Atilla örökbecsű klasszikusáról.

Kiosztották a 13. KAFF díjait

A 13. Kecskeméti Animációs Filmfesztivál nagydíját Wunder Judit Kötelék című rövidfilmje kapta, Bucsi Réka LOVE című alkotása pedig a legjobb rövidfilm kategóriában nyert.

Meglepő tények a trailerekről

Hogy lesznek a trailerek? Kik csinálják őket? És hogyan fordulhat elő az, hogy olyan képkocka is bekerül a trailerbe, aminek híre-hamva sincs a mozifilmben?

Filmes rendezvények

Best of Művész

Június 28-án különleges "best of" programmal búcsúzik közönségétől a fővárosi Művész mozi. A bezárás csak átmeneti, a nyáron ugyanis légtechnikai felújítási munkálatokat végeznek a vetítőtermekben.

Heti mozipremierek Összes premier

 • Élesítve
  Alice Racine, az egykori legjobb CIA kihallgató az idővel versenyt futva próbál megakadályozni egy halálos biológiai támadást London polgárai ellen.
  Időpontok
 • Transformers: Az utolsó lovag
  Az emberek és az alakváltók háborúban állnak, és Optimusz Fővezér nincs többé. Jövőnk megmentésének kulcsa a múlt titkaiba van temetve, a Transzformerek rejtélyes földi történelmébe.
  Időpontok
 • Vuk
  Vuk, a kis róka története, akinek családját az ember kiirtja, így egyedül kénytelen vándorolni egészen addig, míg Karak be nem fogadja. Mikor felcseperedik, elindul megkeresni szülei gyilkosát.
  Időpontok

várható premierek Összes premier

 • Elválaszthatatlanok
  Daisy és Viola sziámi ikrek. Az egyik fellépésük után találkoznak egy orvossal, aki megvizsgálja őket, és megállapítja, hogy az ikrek műtéttel szétválaszthatók. Látszólag ez egy jó hír.
  Időpontok
 • Gru 3
  Amikor Gru és újdonsült felesége, Lucy képtelenek legyőzni az emberiséget fenyegető legújabb gonosztevőt, megalázó módon kirúgják őket az Anti Gonosz Ligából.
  Időpontok
 • Kisvárosi gyilkosok
  Ib és Edward belefáradtak kiüresedett házasságaikba, és egy jobb életről álmodoznak. Egy nap felbérelnek egy orosz bérgyilkost, hogy tegye el a nemkívánatos asszonyokat láb alól.
  Időpontok
 • Mérgezett egér
  A zenekritikus Georg elveszíti állását a patinás bécsi napilapnál. Felesége, Johanna pont nemrég jelentette be, hogy gyereket szeretne, ezért Georg nem meri neki elmondani, mi történt.
  Időpontok
 • Nyomd, bébi, nyomd
  Bébi első ránézésre ártatlan, mint egy ministránsfiú. Csak munka közben táltosodik meg. Ugyanis Bébi bankrablók sofőrje: a legprofibbak is szeretnek rablás után vele menekülni.
  Időpontok
 • Oltári baki
  Mathias és Alexia évek óta együtt vannak, ám most Mathias félrelépett egy másik nővel, méghozzá egy esküvőszervezővel. Alexia véletlenül megtalálja a nő névjegykártyáját párja zsebében.
  Időpontok
 • Kipörgetve
  Luxusautókkal a francia Riviérán száguldozni király dolog. Andrew és Garrett (Scott Eastwood és Freddie Thorp) testvérek és tolvajok, méghozzá a legjobbak. Megbízást kapnak, hogy lopjanak...
 • Pókember - Hazatérés
  Kamaszodni eleve nem könnyű, és Peter nem arról híres, hogy feltalálja magát. Nagyon vicces srác, mégsem tartozik a nagymenők közé. Nappal. Éjszaka azonban övé a nagyváros, és nemcsak...
  Időpontok
 • Swingerklub
  Az állandóan elégedetlen Adam izgalmat szeretne csempészni kényelmes, polgári életébe, ezért ráveszi feleségét, Irist, hogy elmenjen vele egy swingerklubba. A klub szabályai egyetlen...
  Időpontok
 • Baywatch
  A nagysikerű tévésorozat moziverziójában az elkötelezett vízimentő, Mitch Buchanon (Dwayne Johnson) akasztja össze a bajuszt egy pimasz újonccal (Zac Efron). Ám a két vetélytárs...
  Időpontok
További premierek

Mi a fene az az opusz 69?

Biztos ön is találkozott már azzal a furcsa számmal a zeneművek címe után: ez az opusz szám. De mi ez? És miért van rá szükség?

Magyar rajzfilmeket díjaztak Kecskeméten

A 13. Kecskeméti Animációs Filmfesztivál nagydíját Wunder Judit Kötelék című rövidfilmje kapta, Bucsi Réka LOVE című alkotása pedig a legjobb rövidfilm kategóriában nyert. A 10. Európai Animációs Játékfilm és Tv-film Fesztivál legjobb egészestés animációja A vörös teknős lett. A közönségdíjat az Életem Cukkiniként vihette haza.

2017. június 13.PIM Nyári Fesztivál Június 25. és július 14. között a zene, a képzőművészet és a színház lesz az irodalom társa.
x