Moziműsor
Megye:
Város:
Időpont szerinti keresés:
Mozik szerinti keresés:
Cinema City Allee, Cinema City Aréna, Cinema City Campona, Cinema City Duna Plaza, Cinema City MOM Park, Cinema City Westend, Corvin mozi, Mi Mozink Lurdy, Mi Mozink Óbuda, Palace Mammut, Pólus, Sugár Mozi
ART mozik

Film címe vagy alkotója:

film alkotó

A héten vetített filmek >>

Nyelvek szerinti keresés:

Decemberi mozipremierek

A lázadó

Hamupipőke

Fácángyilkosok

Danny Collins

Lap Dance

The Age of Adaline

Heti mozipremierek
Brooklyn legmérgesebb embere Henry Altmann (Robin Williams) mogorva ember. Egy napon a Brooklyni Kórház orvosa tévesen agyi aneurizmát diagnosztizál nála. Henry a fennmaradó idejét arra használja fel, hogy jobb emberré váljon.
Dumb és Dumber kettyó Dumbernek (Jeff Daniels) sürgősen új vesére van szüksége. Mit ad isten, kiderül, hogy van egy felnőtt lánya - a tökéletes donor, akit már csak meg kell találnia.
Exodus: Istenek és királyok Mózes (Christian Bale) a népe szabadságáért küzd, el akarja vezetni őket az Ígéret Földjére. Ramszesz fáraó (Joel Edgerton) viszont nem akar lemondani a rabszolgáiról, és az általuk végzett munkáról.
Godard: Búcsú a nyelvtől Egy magányos férfi találkozik egy házas nővel. Szerelemre lobbannak egymás iránt. A nő férje azonban mindent tönkretesz, és ezzel egy második film kezdődik. Jean-Luc Godard filmje.
Lovagok háborúja 2. - Harc a trónért A Rochester kastély ostromának túlélői próbálják feltartóztatni a kelta fosztogatókat, így védve meg családjukat és megmaradt birtokaikat. Jonathan English filmje.
Mázli a csodakutya Mázli megszökik gazdájától, és inkább szabadon, az utcán tengeti mindennapjait, egészen addig, amíg bele nem botlik egy kedves családba, akik örömmel befogadják a kóbor kutyust. Nick Moore filmje.
Paddington Paddington, a mackó a legsötétebb perui dzsungelben nőtt fel. Amikor egy földrengés elpusztítja otthonukat, nénikéje úgy dönt, hogy felcsempészi Paddingtont egy bőröndben az Angliába tartó hajóra.
Cikkajánló

Mindenki eljött

(A hobbit - Az öt sereg csatája - amerikai-új-zélandi fantasy - bemutató: 2014. december 18.)

"Soha ilyen sűrű nem volt a történet a Középföldén dúló háborúk során, de valahogy egymásra torlódott az a sok teremtmény." Vízer Balázs írása.
6/10

Tovább >>>

Premierek az elmúlt 30 napban >>
Várható premierek
Eszeveszett mesék  (2014. december 18.)
Zűrös olasz esküvő  (2014. december 18.)
Vatikáni múzeum 3D  (2014. december 18.)
Szexterápia  (2014. december 18.)
Válás francia módra  (2014. december 18.)
A hobbit - Az öt sereg csatája  (2014. december 18.)
A hetedik fiú  (2014. december 25.)
Hogyan írjunk szerelmet  (2014. december 25.)
Parador Húngaro  (2014. december 25.)
Asterix - Az istenek otthona  (2014. december 25.)
Újrahasznosított szerelem  (2014. december 25.)
Barbie: Szuperhős hercegnő  (2015. január 1.)
Tovább >>