Moziműsor
Megye:
Város:
Időpont szerinti keresés:
Mozik szerinti keresés:
Cinema City Allee, Cinema City Aréna, Cinema City Campona, Cinema City Duna Plaza, Cinema City MOM Park, Cinema City Westend, Corvin mozi, Lurdy Mozi, Mi Mozink Óbuda, Palace Mammut, Pólus, Sugár Mozi
ART mozik

Film címe vagy alkotója:

film alkotó

A héten vetített filmek >>

Nyelvek szerinti keresés:

PORT.hu premier előtti filmvetítések

A beavatott-sorozat: A lázadó 3D játék

A beavatott-sorozat: A lázadó emeli a tétet: Tris (Woodley) szövetségeseket és válaszokat keres a futurisztikus Chicago romjai között.

Játssz és nyerj páros belépőjegyet! >>>

Márciusi mozipremierek

Samba

Gunman

Bosszúállók: Ultron kora

Growing Up and Other Lies

Welcome to Me

Like Sunday, Like Rain

Heti mozipremierek
Chappie Chappyt születésekor elrabolják. Lassacskán kiderül róla, hogy különleges tehetség, természetfeletti érzékek birtokosa, ám megnevelhetetlen is. És nem mellesleg, ő egy robot. Neill Blomkamp filmje.
Csajkor A 16 éves Marieme (Karidja Touré) fojtogatónak érzi életét. Amikor találkozik három hasonló korú belevaló lánnyal, velük belép egy új világba, azt remélve, hogy megtalálja a szabadságot.
Csocsó-sztori Amadeo a környék legjobb csocsójátékosa. Kényelmes élete darabokra hullik, amikor riválisa, Ace lesz a világ legjobb csocsójátékosa, és visszatér régi csocsóvereségét megtorolni.
Nagy szemek Tim Burton életrajzi filmjének középpontjában a Margaret Keane által festett, hatalmas sikert aratott festmények állnak, amelyeken az összes szereplőnek jellegzetesen nagy szeme van.
Rio, szeretlek! 10 rövid szerelmes történet Az Isten városa, A nagy szépség, a Robotzsaru és a Rio animációs filmek rendezőitől. A "Szeretlek"-sorozat legújabb része az egzotikus város, Rio de Janeiro antológiája.
Szeretni, inni és énekelni Colin és Kathryn szörnyű hírrel szembesül: barátjuk, George halálos beteg. Kathryn korábban George szerelme volt, de nem csak az ő élete kezd darabokra hullani a hír hallatán. Alain Resnais filmje.
A tenger dala A "selkie-k" a vízben fókaként, a szárazföldön emberként élnek. Bennek és Saoirse-nek, a fiatal testvérpárnak fel kell tárnia őseik varázslatos titkait, hogy hazataláljanak. Tomm Moore filmje.
Üzlet bármi áron Daniel Trunkman (Vince Vaughn), valamint két alkalmazottja épp életük legfontosabb szerződését készülnek aláírni. Mindhárman Európába utaznak, ám életükben nem követtek el annyi baklövést, mint most.
Cikkajánló

Tim Burton napfényes oldala

(Nagy szemek - amerikai életrajzi dráma - bemutató: 2015. március 5.)

"Tim Burton védjegyszerű színészeit és a megszokott sötét árnyalatokat hátrahagyva vág neki egy napfényben fürdő, életigenlő történetnek, a szokásosnál kevésbé furcsább, majdnem normális karakterekkel, egy rémes festőházaspárról szóló meséjében - megtörtént esetet dolgozva fel." Vízer Balázs írása.

Tovább >>>

Premierek az elmúlt 30 napban >>
Várható premierek
Elemi szerelem  (2015. március 12.)
A föld sója  (2015. március 12.)
Éjszakai hajsza  (2015. március 12.)
A cipőbűvölő  (2015. március 12.)
2001 - Űrodüsszeia  (2015. március 12.)
Őrült szerelem  (2015. március 12.)
Nicolas az iskolában  (2015. március 12.)
Az új barátnő  (2015. március 19.)
Hamupipőke  (2015. március 19.)
A beavatott-sorozat: A lázadó  (2015. március 19.)
Fácángyilkosok  (2015. március 19.)
A küzdők  (2015. március 19.)
Samba  (2015. március 19.)
Bérhaverok  (2015. március 26.)
Tovább >>