Időpont szerinti keresés:
A héten vetített filmek >>
Mozik szerinti keresés: Cinema City Allee, Cinema City Aréna, Cinema City Campona, Cinema City Duna Plaza, Cinema City MOM Park, Cinema City Westend, Corvin mozi, Lurdy Mozi, Mi Mozink Óbuda, Palace Mammut, Pólus, Sugár Mozi
ART mozik
Film címe vagy alkotója:

DVD Premierek

Végre otthon! (DVD)  

A Galaxis legidegesítőbben optimista űrlénye a Földön bujkál. Egy mogorva, magányos és makacs kamaszlány talál rá, és bár nincs bennük semmi közös, mégis társulnak. Igaz, csak azért, mert muszáj.

Holnapolisz (DVD)  

Frank (George Clooney) és a fiatal Casey (Britt Robertson) veszedelmes kalandra indulnak, hogy felderítsék a titokzatos, időben és térben ismeretlen helyen található Holnapoliszt. Brad Bird filmje.

Jurassic World (DVD)  

Steven Spielberg producerként tér vissza nagy sikerű, úttörő sorozatának legújabb részével, melyben újra megnyílik a híres sziget őslény parkja.

Távol a világ zajától (DVD)  

Batsheba (Carey Mulligan) független, erős, önfejű és nagyon szép. Nem csoda, hogy aki látja, beleszeret. És az sem csoda, hogy ő maga nem tud választani az érte versengő férfiak között.

Törésvonal (Blu-ray) (Blu-ray)  

San Franciscót egy 9-es fokozatú rengés teszi a földdel egyenlővé. Ray (Dwayne Johnson) és felesége elindul, hogy megkísérelje a lehetetlent: meg akarják menteni a romok között ragadt lányukat.

Tovább >>>

Filmelőzetesek

Októberi mozipremierek

Holtpont

Az utolsó boszorkányvadász

Freeheld

A Perfect Day

The Big Short

Meadowland

Heti mozipremierek

Hotel Transylvania 2. - Ahol még mindig szörnyen jó  

Drakula, a világ legismertebb vámpírja továbbra is üzemelteti hotelét. Ő és barátai, a sokféle, csak első látásra ijesztő fura figura visszatér, hogy ismét megpróbálja halálra nevettetni nézőit.

Kötéltánc  

Philip Petit (Joseph Gordon-Levitt) nem fél semmitől. Az artista-kötéltáncos elhatározza, hogy végigsétál a New York-i Világkereskedelmi Központ ikertornyait között egy kifeszített kötélen.

Legenda  

Reggie Kray (Tom Hardy) az East-End hercegeként él. Miután elintézi, hogy az elmegyógyintézetből kiengedjék őrültnek nyilvánított testvérét, egy csapásra átveszik az uralmat a londoni alvilág felett.

Victoria  

Victoria (Laia Costa) egy clubban mulatozik, majd egy fiútársasághoz csapódva elindul az éjszakába. A kezdetben ártatlan ismerkedésnek induló kaland teljesen váratlanul egy bankrablásba torkollik.

Premierek az elmúlt 30 napban »

Várható premierek

Vissza a jövőbe (2015. október 15.)
Fák jú Tanár úr! 2. (2015. október 15.)
LogIn (2015. október 15.)
Szent Borbála (2015. október 15.)
A meglepetés (2015. október 15.)
Fúsi (2015. október 15.)
Bíborhegy (2015. október 15.)
Mélyütés (2015. október 15.)
Sicario - A bérgyilkos (2015. október 22.)
Aferim! (2015. október 22.)
Az ételművész (2015. október 22.)
Veszettek (2015. október 22.)
Pán (2015. október 22.)
Tovább >>