Moziműsor
Megye:
Város:
Időpont szerinti keresés:
Mozik szerinti keresés:
Cinema City Allee, Cinema City Aréna, Cinema City Campona, Cinema City Duna Plaza, Cinema City MOM Park, Cinema City Westend, Corvin mozi, Lurdy Mozi, Mi Mozink Óbuda, Palace Mammut, Pólus, Sugár Mozi
ART mozik

Film címe vagy alkotója:

film alkotó

A héten vetített filmek >>

Nyelvek szerinti keresés:

DVD Premierek
(2015. július 01.)
Chris Kyle (Bradley Cooper) 2001 szeptembere után tengerészgyalogos lett, Irakban vált mesterlövésszé. Az első vonalban harcolt, a Pentagon dokumentációja szerint 150 ellenséges katonával végzett.
(2015. július 01.)
Chappyt születésekor elrabolják. Lassacskán kiderül róla, hogy különleges tehetség, természetfeletti érzékek birtokosa, ám megnevelhetetlen is. És nem mellesleg, ő egy robot. Neill Blomkamp filmje.
(2015. július 01.)
Töki (Taron Egerton) átlagos utcagyerek, nem riad vissza a balhéktól, bátor és helyén a szíve. Ezért keresi meg őt egy magánkézben lévő titkos kémszervezet, hogy modern James Bondot faragjon belőle.
(2015. július 01.)
Shaun egy okos, ám rosszcsont bárány, aki a Moszatvég farmon tölti unalmas tanyasi napjait. Egy nap úgy dönt, izgalmasabb kalandok után néz. Persze az ilyesmivel nem árt vigyázni. Mark Burton filmje.

Júliusi mozipremierek

Irány a bárka!

He Named Me Malala

Regression

The Runner

We Are Your Friends

American Ultra

Heti mozipremierek
Agymanók Riley csendes, kertvárosi élete a feje tetejére áll, amikor édesapja a nyüzsgő San Franciscóban kap munkát. Próbálja megszokni az új helyet, ám érzelmi Központjában kitör a káosz.
Jön Harold! Harold (Björn Sundquist) családi bútorboltot vezet. Hirtelen a csőd szélére kerül, amikor az IKEA a szomszédságában nyit üzletet. A férfi nem hagyja, hogy élete munkáját nyom nélkül eltörölje a multi.
Lány macskával Róma, 1984. Aria szülei válnak, a lány úgy érzi, hogy macskáján, Dacon kívül senki sem érti meg. Mikor egyetlen barátnője is cserbenhagyja, nem bírja tovább: váratlan döntést hoz. Asia Argento filmje.
Törtetők Vincent Chase (Adrian Grenier), a fiatal, szexi színész Hollywoodban él, és nagy karrier vár rá. Megkeresi gyerekkori haverjait, hogy segítsenek neki túlélni az Álomgyár csapdáit. Doug Ellin filmje.
Valami követ A 19 éves Jay (Maika Monroe) egy ártalmatlan egyéjszakás kalandot követően arra lesz figyelmes, hogy valami követi. Csak egyben biztos: menekülnie kell előle - az életéért.
Premier előtt vetítik
Premierek az elmúlt 30 napban >>
Várható premierek
Magic Mike XXL  (2015. július 2.)
Terminator: Genisys  (2015. július 2.)
Apu vagy anyu?  (2015. július 2.)
A második anya  (2015. július 9.)
Amy - Az Amy Winehouse-sztori  (2015. július 9.)
Akasztófa  (2015. július 9.)
Minyonok  (2015. július 9.)
Taxi Teherán  (2015. július 16.)
Ted 2  (2015. július 16.)
Szerelemsziget  (2015. július 16.)
Önkívület  (2015. július 23.)
A Bélier család  (2015. július 23.)
Hercegnők éjszakája  (2015. július 23.)
Tovább >>