Időpont szerinti keresés:
A héten vetített filmek >>
Mozik szerinti keresés: Cinema City Allee, Cinema City Aréna, Cinema City Campona, Cinema City Duna Plaza, Cinema City MOM Park, Cinema City Westend, Corvin mozi, Lurdy Mozi, Mi Mozink Óbuda, Palace Mammut, Pólus, Sugár Mozi
ART mozik
Film címe vagy alkotója:

Filmfesztiválok

DVD Premierek

Gyilkos ösztön - A. Martinez és Jean Smart

Gyilkos ösztön (DVD) 

Candice DeLong munkája során terroristákat üldözött, sorozatgyilkosok személyiség-rajzait készítette el, nyomozott az Unabomber után. Legnehezebb ügye azonban egyben a legszemélyesebb is volt.

Everest (DVD)  

Az Everest két különböző expedíció elképesztő útjának krónikája. Ez a két expedíció az emberiség által tapasztalt egyik legdurvább hóviharral találja szemben magát. Baltasar Kormákur filmje.

Legenda (DVD)  

Reggie Kray (Tom Hardy) az East-End hercegeként él. Miután elintézi, hogy az elmegyógyintézetből kiengedjék őrültnek nyilvánított testvérét, egy csapásra átveszik az uralmat a londoni alvilág felett.

Pán (DVD)  

Egy árva fiú (Levi Miller) megszökik a lelencházból és jó barátokra talál. Még nem tudja, hogy aki most hű haverja, később Hook kapitány néven lesz rettegett kalóz, és az ő legnagyobb ellenfele.

A meglepetés (DVD)  

Jacob (Jeroen van Koningsbrugge), a különc milliárdos unja az életét. Megbíz egy gyilkosságra szakosodott, profi céget, hogy tegyék el őt láb alól. Ám Jakob megismerkedik a gyönyörű Anne-val.

Tovább >>>

Filmelőzetesek

Februári mozipremierek

Deadpool

Férfiak és csirkék

A pince

Norm, az északi

Egyiptom istenei

Zoolander 2

Heti mozipremierek

Barbie: Titkos ügynökök  

Barbie és legjobb barátnői, Teresa és Renee keményen dolgozó tornászok. Egy szupertitkos kémügynökség felfigyel a képességeikre, és megbízzák őket, hogy eredjenek egy besurranó tolvaj nyomába.

A boldogság titka  

Santiago és Eugenio kapcsolata több egyszerű barátságnál. Amikor egy napon Eugenio nyom nélkül eltűnik, Santiago Laurával, Eugenio feleségével együtt indul a keresésére. Daniel Burman filmje.

Brooklyn  

Eilis (Saoirse Ronan) Írországból New Yorkba költözik. Hamar magával ragadja a nagyváros forgataga, a honvágyat gyorsan legyőzi a mindent elsöprő szerelem. Ám nem ilyen egyszerű új életet kezdeni.

A fekete ötven árnyalata  

Ha Christian Grey feltüzelt, akkor várj, míg találkozol Christian Blackkel! A paródia Mr. Black (Marlon Wayans) erotikus játszószobájába enged bepillantást, ahol természetesen minden kemény és durva.

A Fiú  

Egy lány (Lauren Cohan) pénzkereset gyanánt egy angliai családnál helyezkedik el bébiszitterként. Azonban a gyermek akire vigyáznia kell nem más, mint egy 8 éves gyermek mására készített porcelánbaba.

A nagy dobás  

Amikor négy kívülálló észrevette a gazdaság globális összeomlását, támadt egy ötletük: A nagy dobás. Bátor befektetésük a modern pénzügyi világ sötét bugyraiba viszi őket. Adam McKay filmje.

Premier előtt vetítik

Premierek az elmúlt 30 napban »

Várható premierek

Egy szobalány naplója (2016. február 11.)
Deadpool (2016. február 11.)
Norm, az északi (2016. február 11.)
A pince (2016. február 11.)
Hogyan legyünk szinglik? (2016. február 11.)
Carol (2016. február 11.)
Barátság extrák nélkül (2016. február 18.)
Hókirálynő 2. (2016. február 18.)
Férfiak és csirkék (2016. február 18.)
Ave, Cézár! (2016. február 25.)
Test (2016. február 25.)
Tovább >>