Moziműsor
Megye:
Város:
Időpont szerinti keresés:
Mozik szerinti keresés:
Cinema City Allee, Cinema City Aréna, Cinema City Campona, Cinema City Duna Plaza, Cinema City MOM Park, Cinema City Westend, Corvin mozi, Mi Mozink Lurdy, Mi Mozink Óbuda, Palace Mammut, Pólus, Sugár Mozi
ART mozik

Film címe vagy alkotója:

film alkotó

A héten vetített filmek >>

Nyelvek szerinti keresés:

Filmfesztiválok

Szeptemberi mozipremierek

A kis Nicolas nyaral

Förtelmes főnökök 2

Harag

Felony

Szabadesés

The Pyramid

Heti mozipremierek
Az emlékek őre Egy tökéletes jövőben Jonas (Brenton Thwaites) megkapja életre szóló feladatát a vének tanácsától. A mentorával töltött idő alatt ráébred, mekkora árat kell fizetnie mindenkinek a színtelen békéért.
Ha maradnék Mia Hall (Chloe Grace Moretz) a tinédzserek gondtalan életét éli. Azonban minden megváltozik, amikor egy felszabadult családi kirándulás tragédiába torkollik.
Ida Ida, a fiatal novícia fogadalomtétel előtt felkeresi egyetlen életben maradt rokonát, édesanyja testvérét. A találkozás hatására mindkettőjük élete útelágazáshoz érkezik. Pawel Pawlikowski filmje.
Az ígéret földje Három tinédzser elindul Mexikóból az Egyesült Államok felé. A határvidék kegyetlen megpróbáltatások elé állítja őket. Ha sikerül is átjutni, mi várja őket a másik oldalon? Diego Quemada-Diez filmje.
Kamuzsaruk Két haver (Damon Wayans, Jr. és Jake Johnson) az évszázad ugratására készül. Szerintük egy poén érdekében nem ciki rendőrnek öltözve járőrözni, a zsaruknak úgysincs soha dolga errefelé. Kivéve most.
Szuper - Hipochonder A 39 éves Romain Faubert (Dany Boon) hipochonder. Egyetlen igaznak vélt barátja az orvosa Dimitri, aki szerint ha Romain megtalálná álmai asszonyát, az egész nyavalygását hátrahagyná.
Térkép a csillagokhoz A Weiss-család tipikus hollywoodi dinasztia: az apa egy önsegítő program kidolgozásával vált sikeressé, míg az anya ideje nagy részében fiuk, Benjie karrierjét egyengeti. David Cronenberg filmje.
Utóélet Mózes (Kristóf Márton) képtelen megfelelni lelkész apja elvárásainak. Amikor a lelkész váratlanul szívrohamot kap és meghal, Mózes megkönnyebbül. Csakhogy a halotti toron megpillantja apja kísértetét.
Vikingek nyomában - tárlatvezetés a British Múzeumból A londoni British Museum legújabb, mozivászonra szánt tárlatvezetése a Vikingek: Élet és legenda című látványos kiállítását mutatja be, hogy közelebb hozza ezt a titokzatos harcos népet a nézőkhöz.
Cikkajánló

Elgurult gyógyszerek

(Térkép a csillagokhoz - kanadai-amerikai-francia-német dráma - bemutató: 2014. szeptember 11.)

"David Cronenberg az Álomgyár talán sosem létezett visszataszító oldalát mutatja be, de nem mellékelt hozzá igazi történetet." Vízer Balázs írása.
3/10

Tovább >>>

Premierek az elmúlt 30 napban >>
Várható premierek
Született bűnözök  (2014. szeptember 18.)
Sráckor  (2014. szeptember 18.)
Az útvesztő  (2014. szeptember 18.)
Michel Houellebecq elrablása  (2014. szeptember 18.)
A Védelmező  (2014. szeptember 25.)
Maja, a méhecske  (2014. szeptember 25.)
T.S. Spivet különös utazása  (2014. szeptember 25.)
Szabadesés  (2014. szeptember 25.)
Delfines kaland 2.  (2014. szeptember 25.)
Lavina  (2014. október 2.)
A diadal  (2014. október 2.)
Holtodiglan  (2014. október 2.)
A séf  (2014. október 2.)
Jacky's World  (2014. október 2.)
Tovább >>