Moziműsor
Megye:
Város:
Időpont szerinti keresés:
Mozik szerinti keresés:
Cinema City Allee, Cinema City Aréna, Cinema City Campona, Cinema City Duna Plaza, Cinema City MOM Park, Cinema City Westend, Corvin mozi, Lurdy Mozi, Mi Mozink Óbuda, Palace Mammut, Pólus, Sugár Mozi
ART mozik

Film címe vagy alkotója:

film alkotó

A héten vetített filmek >>

Nyelvek szerinti keresés:

Márciusi mozipremierek

A hírnév ára

Argo 2

Torrente 5. - A kezdő tizenegy

She's Funny That Way

Madame Bovary

Beyond the Reach

Heti mozipremierek
Csodák Gelsomina egy elzárt birodalom örököse, amelyet apja hozott létre. Ám ezen a különös nyáron elkezdenek felbomlani a szigorú szabályok, amelyek eddig összetartották a családot. Alice Rohrwacher filmje.
Focus - A látszat csal Nicky (Will Smith) a szélhámosok királya, aki utódra, vagy legalább egy tanítványra vágyik. A szárnyai alá vett ifjú csaló (Margot Robbie) igazi tehetség, mégis bajt okoz: a mester beleszeret.
Manieggs - Egy kemény tojás bosszúja Johnny-t, a keménytojást felültették, és igazságtalanul két hétre börtönbe zárták, amiért a rácsok mögül kikerülve bosszúhadjáratot indít mindenki ellen, akik ezt tették vele. Miklósy Zoltán filmje.
Shaun, a bárány - a film Shaun egy okos, ám rosszcsont bárány, aki a Moszatvég farmon tölti unalmas tanyasi napjait. Egy nap úgy dönt, izgalmasabb kalandok után néz. Persze az ilyesmivel nem árt vigyázni. Mark Burton filmje.
1989 - Határon Magyarország a csőd szélére került 1988 végére. Az állampárt öregjei egy fiatal közgazdászt, Németh Miklóst tettek meg miniszterelnöknek, hogy időt nyerjenek. Némethnek viszont más tervei voltak.
Cikkajánló

Csak a szépeket figyeljék!

(Focus - A látszat csal - amerikai krimi-vígjáték - bemutató: 2015. február 26.)

"De tényleg, másra nem is érdemes. Illetve, jó lenne, ha lehetne. De nem lehet. Ha kamuzol, kamuzz végig - mondja a vásznon a rafkós tolvaj, Will Smith. Nos, a Focus stábja hallgat főszereplőjére, s ezt teszi. Bedobtak mindent, csak nehogy észrevegyük, hogy itt aztán minden van, csak film nincsen." Kovács Gellért írása.
5/10

Tovább >>>

Premierek az elmúlt 30 napban >>
Várható premierek
Üzlet bármi áron  (2015. március 5.)
A tenger dala  (2015. március 5.)
Chappie  (2015. március 5.)
Csocsó-Sztori  (2015. március 5.)
Szeretni, inni és énekelni  (2015. március 5.)
Csajkor  (2015. március 5.)
Rio, szeretlek!  (2015. március 5.)
Éjszakai hajsza  (2015. március 12.)
Nicolas az iskolában  (2015. március 12.)
A cipőbűvölő  (2015. március 12.)
2001 - Űrodüsszeia  (2015. március 12.)
A föld sója  (2015. március 12.)
Őrült szerelem  (2015. március 12.)
Elemi szerelem  (2015. március 12.)
Tovább >>