Időpont szerinti keresés:
A héten vetített filmek >>
Mozik szerinti keresés: Cinema City Allee, Cinema City Aréna, Cinema City Campona, Cinema City Duna Plaza, Cinema City MOM Park, Cinema City Westend, Corvin mozi, Lurdy Mozi, Mi Mozink Óbuda, Palace Mammut, Pólus, Sugár Mozi
ART mozik
Film címe vagy alkotója:

Filmfesztiválok

DVD Premierek

Clint Eastwood gyűjtemény (5 DVD) (DVD)  

Walt Kowalski (Clint Eastwood), a koreai veterán és nyugdíjas autószerelő magányosan éli mindennapjait. Egyik éjjel valaki el akarja lopni féltve őrzött autóját, a gyönyörű 1972-es Gran Torinót.

Clint Eastwood gyűjtemény (5 DVD) (DVD)  

Chris Kyle (Bradley Cooper) 2001 szeptembere után tengerészgyalogos lett, Irakban vált mesterlövésszé. Az első vonalban harcolt, a Pentagon dokumentációja szerint 150 ellenséges katonával végzett.

Clint Eastwood gyűjtemény (5 DVD) (DVD) 

Az idős boksztréner (Clint Eastwood) vonakodva ugyan, de elvállalja, hogy versenyzőt farag Maggie-ből, a pincérlányból. Mester és tanítványa kapcsolata azonban hamarosan váratlan fordulatot vesz.

Clint Eastwood gyűjtemény (5 DVD) (DVD) 

A kiöregedett, hajdani törvényen kívüli bérgyilkos (Clint Eastwood) földműveléssel tengeti életét. Találkozik egy fejvadásszal, aki egy majdnem lovagias ügy megoldásához kéri segítségét.

Clint Eastwood gyűjtemény (5 DVD) (DVD) 

Jimmy (Sean Penn), Dave és Sean együtt töltötték gyerekkorukat Boston munkásnegyedében. 25 évvel később útjaik újra kereszteződnek egy titokzatos gyilkosság kapcsán. Az áldozat Jimmy 19 éves lánya.

Tovább >>>

Filmelőzetesek

Júliusi mozipremierek

Hullámlovasok

Akihez beszél a föld

A Bélier család

Extinction

Coming Home

Captive

Heti mozipremierek

Apu vagy anyu?  

Vincent és Florence válni készül. Bár imádják gyermekeiket, szeretnének a karrierjükre koncentrálni, így igyekeznek elérni a gyerekeknél, hogy azok a másikat válasszák. Martin Bourboulon filmje.

Magic Mike XXL  

A kigyúrt csapat elindul egy versenyen, amelyet férfitáncosok számára hirdettek meg. Most is vetkőzniük kell, de a tét sokkal nagyobb. Ők úgy érzik: életre-halálra megy a játék. Gregory Jacobs filmje.

Meleg Férfiak Hideg Diktatúrák  

Takács Mária szocio - dokumentumfilmje azt mutatja be, milyen volt a rendszerváltozás előtt Magyarországon meleg férfiként élni.

Terminator: Genisys  

John Connor, az emberi ellenállás vezetője visszaküldi 1984-be Reese őrmestert (Jai Courtney), hogy védje meg Sarah Connort, ám az események váratlan fordulata töredezett idővonalat hoz létre.

Premier előtt vetítik

Premierek az elmúlt 30 napban »

Várható premierek

A második anya (2015. július 9.)
Akasztófa (2015. július 9.)
Minyonok (2015. július 9.)
Ted 2 (2015. július 16.)
Taxi Teherán (2015. július 16.)
Szerelemsziget (2015. július 16.)
Hercegnők éjszakája (2015. július 23.)
Hullámlovasok (2015. július 23.)
Hangya (2015. július 23.)
A Bélier család (2015. július 23.)
Tokió felett az ég (2015. július 23.)
Önkívület (2015. július 23.)
Münó, a holdbéli manó (2015. július 30.)
Tovább >>