Moziműsor
Megye:
Város:
Időpont szerinti keresés:
Mozik szerinti keresés:
Cinema City Allee, Cinema City Aréna, Cinema City Campona, Cinema City Duna Plaza, Cinema City MOM Park, Cinema City Westend, Corvin mozi, Lurdy Mozi, Mi Mozink Óbuda, Palace Mammut, Pólus, Sugár Mozi
ART mozik

Film címe vagy alkotója:

film alkotó

A héten vetített filmek >>

Nyelvek szerinti keresés:

PORT.hu premier előtti filmvetítések

Drágán add az életed! játék

Április 9-től limitált vetítéssorozat keretében újra mozivásznon látható a Die Hard széria első része, az 1988-as Drágán add az életed!

Játssz és nyerj belépőjegyet! >>>

DVD Premierek
(2015. április 01.)
A nemzetközi kémvilág legtitkosabb madarai, Kapitány, Kowalski, Rico és Közlegény ezúttal rendkívüli kaland felé totyog: Dr. Octavius Vízagy világuralomra törő tervét kell megakadályozniuk.
A Madagaszkár pingvinjei
(2015. április 01.)
A Madagszkár pingvinei című sorozat a nagysikerű Madagaszkár animációs filmek spin-offja, mely a második rész eseményei után játszódik, és a pingvinek kalandjait mutatja be a New York-i állatkertben.
(2015. április 01.)
A nemzetközi kémvilág legtitkosabb madarai, Kapitány, Kowalski, Rico és Közlegény ezúttal rendkívüli kaland felé totyog: Dr. Octavius Vízagy világuralomra törő tervét kell megakadályozniuk.
(2015. április 01.)
Claire és Marc rábízzák a fiúkat egy bébiszitterre, másnapra azonban a gyerek eltűnik. A rendőrség talált egy GoPro kamerát, amely rögzített mindent, ami az éjjel történt. Nicolas Benamou filmje.
(2015. április 01.)
Maja épp hogy kikelt lárvájából. Amikor eltűnik a méhpempő, mindenki a darazsakra gyanakszik - ráadásul Maját azzal vádolják, hogy bűnrészességet vállalt a gyalázatban.
Tovább >>>

Áprilisi mozipremierek

Irány a bárka!

Tökéletes hang 2

Hotel Transylvania 2.

Kukacgubanc

Alex of Venice

Paper Towns

Heti mozipremierek
Halálos iramban 7 A kegyelmet kapott Dom (Vin Diesel) és Brian (Paul Walker) az Államokban kezdenek új életet. Egyikük sem sejti, hogy közeleg a végzet egy bosszúszomjas brit orgyilkos (Jason Statham) képében.
Havannai éjszaka Amadeo 16 éve feleségével együtt az egész életét hátra hagyta és Spanyolországba emigrált. Most, amikor váratlanul hazatér, találkozóra hívja barátait. Laurent Cantet filmje.
Keleti nyugalom - A második Marigold Hotel Egy biztos: Sonny Kapoor (Dev Patel) nem szállodaigazgatónak született, de a Marigold Hotel valahogy mégis működik. De most Sonny házasodni készül: hamarosan elveszi élete nagy szerelmét, Sunainát.
Marie története Marie Heurtin (Ariana Rivoire) vakon és siketen született. Szülei egy zárdát keresnek fel, ahol az apácák siket nőkről gondoskodnak. Marguerette nővér, egy fiatal apáca szárnyai alá vesz Marie-t.
Cikkajánló

A kézzelfogható tények

(Marie története - francia életrajzi film - bemutató: 2015. április 2.)

"Manapság apácás filmet készíteni elég régimódi dolog, akárcsak megénekelni a szeretet, a kitartás és az elkötelezettség diadalát, egy többszörösen fogyatékos kislány sztorijánál régebbi filmes klisé pedig aligha akad. Ám az eredmény inkább örökérvényű, ha lehet ezt a szót ilyen szabadon pufogtatni, mint régimódi." Vízer Balázs írása.
10/10

Tovább >>>

Premierek az elmúlt 30 napban >>
Várható premierek
Utam az iskolába  (2015. április 9.)
Fischer Iván  (2015. április 9.)
A hírnév ára  (2015. április 9.)
A Lazarus hatás  (2015. április 9.)
Ne zavarjatok!  (2015. április 9.)
tititá  (2015. április 9.)
Drágán add az életed  (2015. április 9.)
Toszkánai esküvő  (2015. április 9.)
Julie kisasszony  (2015. április 16.)
A 44. gyermek  (2015. április 16.)
Gemma Bovery  (2015. április 16.)
A pláza ásza Vegasban  (2015. április 16.)
Hó az édenkertben  (2015. április 16.)
Lámpagyújtogatók  (2015. április 23.)
Hétköznapi vámpírok  (2015. április 23.)
Tovább >>