Moziműsor
Megye:
Város:
Időpont szerinti keresés:
Mozik szerinti keresés:
Cinema City Allee, Cinema City Aréna, Cinema City Campona, Cinema City Duna Plaza, Cinema City MOM Park, Cinema City Westend, Corvin mozi, Lurdy Mozi, Mi Mozink Óbuda, Palace Mammut, Pólus, Sugár Mozi
ART mozik

Film címe vagy alkotója:

film alkotó

A héten vetített filmek >>

Nyelvek szerinti keresés:

DVD Premierek
(2015. április 21.)
A dühöngő Smaug senkit sem kímélve támad Tóvárosra. Mindeközben Szauron szörnyű tervet forral: orkok seregeit indította útnak, hogy a Magányos Hegyen támadásba lendüljenek. Peter Jackson filmje.
(2015. április 21.)
A jobb napokat látott forgatókönyvíró, Keith Michaels (Hugh Grant) le van égve. Szerencsére ügynöke nem felejtette el, és szerez neki egy munkát: az uncsi kisváros egyeteme tanárt keres.
(2015. április 22.)
A dühöngő Smaug senkit sem kímélve támad Tóvárosra. Mindeközben Szauron szörnyű tervet forral: orkok seregeit indította útnak, hogy a Magányos Hegyen támadásba lendüljenek. Peter Jackson filmje.
(2015. április 22.)
Zsákos Bilbót (Martin Freeman) Gandalf beszervezi egy váratlan utazásba, melynek során tizennégy törppel együtt kell visszakövetelniük az elveszett Törp Királyságot a rettegett sárkánytól, Smaugtól.
(2015. április 22.)
A hobbit trilógia folytatásában ezúttal Smauggal, a rettenetes sárkánnyal kell szembenéznie Bilbónak (Martin Freeman), mialatt a többieket is meg kell menteni ezernyi veszélytől.
Tovább >>>

Áprilisi mozipremierek

Star Wars: Az ébredő Erő

Távol a világ zajától

Hangya

Terminator: Genisys

Just Before I Go

Me and Earl and the Dying Girl

Sinister 2

Heti mozipremierek
Gemma Bovery A falucska békés életét felkavarja a nagyvilági Gemma (Gemma Arterton) és férjének az érkezése. A nő szépsége felkelti a helyi pékség vezetőjének figyelmét, akinek érdeklődése lassan rajongássá válik.
Hó az édenkertben Dave (Frederick Schmidt) bűnöző. Amikor tettei visszafordíthatatlan következményekkel járnak, és barátjának halálhoz vezetnek, elindul a megbánás útján. Az iszlám hit megtalálásával lelki békére lel.
Julie kisasszony A gróf gyönyörű lánya, Julie (Jessica Chastain) kikezd apja inasával, Jeannal (Colin Farrell), a szakácsné jegyesével. A társadalmi és vallási szabályok miatt szükségszerűen el kell válniuk egymástól.
A pláza ásza Vegasban Paul (Kevin James) Las Vegasba utazik, ám nem a kaszinók érdeklik: egy biztonsági őrök számára szervezet Expón szeretne részt venni. De aki született kétballábas, azzal mindig történik valami.
A 44. gyermek A titkosrendőrség lelkiismeretes ügynöke, Leo Dimitrov (Tom Hardy) elveszíti beosztását, Moszkvából vidékre száműzik. Nesterov tábornokkal (Gary Oldman) összefogva egy sorozatgyilkos nyomába erednek.
Cikkajánló

Erős akcentussal elkövetett gyilkosságok

(A 44. gyermek - cseh-angol-román-amerikai politikai thriller - bemutató: 2015. április 16.)

"Úgy terveztem, hogy én ezt a filmet nem fogom szeretni. Marhaságnak tartom, ha hollywoodi színészek orosz akcentussal játszanak el oroszokat. Aztán háromnegyed órát csúszott a vetítés, szóval nem voltam hangulatban, és kiderült, hogy egyáltalán nem utálom ezt a történetet, akárhány lyuk is van rajta." Vízer Balázs írása.
7/10

Tovább >>>

Premierek az elmúlt 30 napban >>
Várható premierek
Lámpagyújtogatók  (2015. április 23.)
Party Girl  (2015. április 23.)
Adaline varázslatos élete  (2015. április 23.)
Hétköznapi vámpírok  (2015. április 23.)
Citizenfour  (2015. április 30.)
Argo 2.  (2015. április 30.)
The Duke of Burgundy  (2015. április 30.)
Sam - Kismadár nagy kalandja  (2015. április 30.)
Jack  (2015. április 30.)
A hangok  (2015. április 30.)
Az Ő nevében  (2015. május 7.)
Bosszúállók: Ultron kora  (2015. május 7.)
3 szív  (2015. május 7.)
Tovább >>