Moziműsor
Megye:
Város:
Időpont szerinti keresés:
Mozik szerinti keresés:
Cinema City Allee, Cinema City Aréna, Cinema City Campona, Cinema City Duna Plaza, Cinema City MOM Park, Cinema City Westend, Corvin, Mi Mozink Lurdy, Mi Mozink Óbuda, Palace Mammut, Pólus, Sugár Mozi
ART mozik

Film címe vagy alkotója:

film alkotó

A héten vetített filmek >>

Nyelvek szerinti keresés:

Júliusi mozipremierek

Postás Pat - A mozifilm

Herkules

Az utolsó éjszaka Párizsban

Wild

All Is by My Side

Road to Paloma

Heti mozipremierek
A házmester A rockzenész Antoine-t (Gustave de Kervern) egy nap váratlanul utoléri a depresszió. A kiégett férfi kilép addigi életéből, és hirtelen ötlettől vezérelve elvállalja egy társasház házmesteri állását.
A majmok bolygója - Forradalom A majmok az urak, és Caesar a vezetőjük. Az emberiség túlélő csoportjai békét kötöttek az uralkodó fajjal. Ám a természetes kiválasztódás nem bírja a kompromisszumokat. Matt Reeves filmje.
A megtisztulás éjszakája: Anarchia A bűn éjszakája egy család sorsát követte nyomon. A megtisztulás éjszakája egy csapat véletlenül összeverődött ember viszontagságainak krónikája a pokollá változott városban. James DeMonaco filmje.
A pap gyermekei Fabijan, az ifjú pap elkeseredve látja, hogy a helyiek mennyire nem tekintik fontosnak az utódnemzést. Sajátos módot talál ki arra, hogy növelje a lakosok, és így a hívek számát. Vinko Bresan filmje.
Repcsik: A mentőalakulat A kisvárosi permetezőgépből lett repülőbajnok egy kisebb baleset után légimentőnek áll. Rozsdást, a veterán mentőhelikoptert Penge erdőőr veszi a "szárnyai alá", hogy légitűzoltót faragjon belőle.
Róma körül A Gra, a nagy körgyűrű Olaszország legnagyobb kiterjedésű városi autósztrádája. A filmben bepillantást nyerhetünk néhány ember életébe, akiket a körgyűrű környéke köt össze. Gianfranco Rosi filmje.
Cikkajánló

Túl közeli rokon

(A majmok bolygója - Forradalom - amerikai sci-fi akciófilm - bemutató: 2014. július 17.)

"Már-már csodaszámba megy, ami A majmok bolygója kvázi előzménysorozatával történik. Reméljük, legalább a harmadik részig eltart. Kedvenc vezércsimpánzunk visszatért, s egyre drámaibb mélységekbe akciózza magát a franchise. Vigyázat, moziélmény!" Kovács Gellért írása.
10/10

Tovább >>>

Premierek az elmúlt 30 napban >>
Várható premierek
Micsoda Nők!  (2014. július 24.)
Meteora  (2014. július 24.)
Herkules  (2014. július 24.)
Szerelemre hangszerelve  (2014. július 24.)
Carmina megoldja  (2014. július 24.)
Országúti bosszú  (2014. július 31.)
Szexvideó  (2014. július 31.)
Frank  (2014. július 31.)
A közös szenvedély  (2014. augusztus 7.)
Csingiling és a kalóztündér  (2014. augusztus 7.)
Herkules: Feltámadás  (2014. augusztus 7.)
Lucy  (2014. augusztus 7.)
A galaxis őrzői  (2014. augusztus 14.)
Az élet ízei  (2014. augusztus 14.)
Tovább >>