Moziműsor
Megye:
Város:
Időpont szerinti keresés:
Mozik szerinti keresés:
Cinema City Allee, Cinema City Aréna, Cinema City Campona, Cinema City Duna Plaza, Cinema City MOM Park, Cinema City Westend, Corvin mozi, Lurdy Mozi, Mi Mozink Óbuda, Palace Mammut, Pólus, Sugár Mozi
ART mozik

Film címe vagy alkotója:

film alkotó

A héten vetített filmek >>

Nyelvek szerinti keresés:

DVD Premierek
(2015. május 06.)
Néhány, a labdarúgást szenvedélyesen szerető szakember összefog egy közös cél érdekében. Erőfeszítéseik nyomán 1930-ban megrendezésre kerül az első Labdarúgó Világbajnokság. Frédéric Auburtin filmje.
Nagymenők - Ray Liotta
(2015. május 06.)
Henry még csak egy 13 éves, amikor elcsábítja a gengszterek világa és a helyi keresztapák családjának szolgálatába áll. A nagymenők árnyékában gyorsan beletanul a szakmába. Martin Scorsese filmje.
(2015. május 06.)
A 39 éves Romain Faubert (Dany Boon) hipochonder. Egyetlen igaznak vélt barátja az orvosa Dimitri, aki szerint ha Romain megtalálná álmai asszonyát, az egész nyavalygását hátrahagyná.
(2015. május 11.)
Az ember legjobb barátja a kutya, de ha rosszul bánik vele, a hű társ gazdája ellen fordulhat. És mert erősebb, gyorsabb, vadabb nála, nagyon veszélyes ellenfél válhat belőle. Mundruczó Kornél filmje.
(2015. május 12.)
Bryan Mills (Liam Neeson) volt feleségét holtan találja otthonában, minden bizonyíték az ő bűnösségére utal. Mills mindent bevet, hogy megtalálja és kiiktassa a valódi tetteseket.

Májusi mozipremierek

Ted 2

The Last Witch Hunter

Megőrjít a csaj

Kung Fu Killer

Learning to Drive

Joe Dirt 2: Beautiful Loser

Heti mozipremierek
Argo 2 Balog Tibi (Kovács Lajos) és bandája megbízást kap: egy felbecsülhetetlen értékű adathordozót kell megszerezniük. A bajt a roma maffia feje fokozza, aki egy régi ügy miatt elégtételt akar venni Tibin.
Citizenfour Laura Poitras dokumentumfilmje az amerikai lehallgatási botrányban érintett Edward Snowdenről, aki a Citizenfour, azaz négyes számú polgár álnevet használta, amikor kapcsolatba lépett újságírókkal.
The Duke of Burgundy Evelyn (Chiara D'Anna), a cselédlány rendszeresen elkésik munkából, mire úrnője, Cynthia (Sidse Babett Knudsen) újra és újra szexuálisan megalázza. De vajon ki irányít kettejük perverz afférjában?
A hangok Jerry (Ryan Reynolds) egy kedves fickó, aki némi mentális zavarral küzd. Házi kedvencei igyekeznek őt befolyásolni: macskája, Mr. Whiskers a legsötétebb énjét igyekszik előhozni a zavart fiúnak.
Jack Jack (Ivo Pietzcker) gyerek létére, anyja helyett kénytelen helyt állni. Egy nap a fiút állami otthonba viszik. Amikor elérkezik a nyári szünet, Sanna nem megy el érte. Elindul hát haza, az anyjához.
Sam - Kismadár nagy kalandja Yellowbird egy iciri-piciri kismadár, aki soha nem tette ki a lábát a fészekből. Az elvándorló madárraj élén elindul, hogy saját családot találjon magának.
Cikkajánló

Megölnek a hétköznapok

(The Duke of Burgundy - angol filmdráma - bemutató: 2015. április 30.)

"Egy különös mese szado-mazo felhangokkal, de felkavaró látvány és férfi szereplők nélkül." Vízer Balázs írása.
7/10

Tovább >>>

Premierek az elmúlt 30 napban >>
Várható premierek
3 szív  (2015. május 7.)
Bosszúállók: Ultron kora  (2015. május 7.)
Csábítunk és Védünk  (2015. május 14.)
Dínó kaland  (2015. május 14.)
Kukoricasziget  (2015. május 14.)
Az Ő nevében  (2015. május 14.)
Eden  (2015. május 21.)
Tökéletes hang 2  (2015. május 21.)
Mad Max - A harag útja  (2015. május 21.)
Hölgy aranyban  (2015. május 21.)
Violette  (2015. május 21.)
Rekviem egy macskáért  (2015. május 21.)
Genesis: A siker útján  (2015. május 21.)
Tovább >>