Időpont szerinti keresés:
A héten vetített filmek >>
Mozik szerinti keresés: Cinema City Miskolc
ART mozik
Film címe vagy alkotója:

Filmklubok

Jelenleg nincs filmklub

DVD Premierek

Büszkeség és bányászélet (DVD)  

1984 nyarán az Egyesült Királyságban a Bányászok Szakszervezete sztrájkba fog. A londoni Büszkeség Menete néhány lelkes aktivistája úgy dönt, a bányászok ügye mellé áll. Matthew Warchus filmje.

Eszeveszett mesék (DVD)  

Damián Szifron filmjének főszereplői eljutnak arra a pontra, amikor betelik a pohár. Amikor nincs visszaút. Amikor elszakad valami és olyat tesznek, ami visszafordíthatatlan.

Madagaszkár gyűjtemény (4 DVD) (DVD)  

A Madagaszkár partjaira vetődött New York-iak repülőgéproncson a levegőbe emelkednek, és ott is maradnak - egy darabig. Épp csak annyi ideig, ami elegendő ahhoz, hogy eljussanak Afrika szavannáira.

Madagaszkár gyűjtemény (4 DVD) (DVD)  

A nemzetközi kémvilág legtitkosabb madarai, Kapitány, Kowalski, Rico és Közlegény ezúttal rendkívüli kaland felé totyog: Dr. Octavius Vízagy világuralomra törő tervét kell megakadályozniuk.

Madagaszkár gyűjtemény (4 DVD) (DVD) 

Alex, az oroszlán, Marty, a zebra, Melman, a zsiráf és Gloria, a víziló eddigi életüket a Central Park állatkertjében töltötték. Marty szökése azonban véget vet a fogságban töltött kellemes éveknek.

Tovább >>>

Filmelőzetesek

A tengernél

A kígyó ölelése

The Witch

Robinson Crusoe

The Final Girls

Ashby

Heti mozipremierek

Boldogság bármi áron  

Claire-nek (Jennifer Aniston) sajog mindene. Teste és a lelke egyaránt. Elmart maga mellől mindenkit. Az egyetlen, aki megmaradt Claire egyébként teljesen remete életében, a házvezetőnője, Silvana.

Miénk a világ  

Cole (Zac Efron) jövőképében nincs helye a felvételinek, sem a bölcsészkarnak, és eszében sincs diákhitellel lenullázni magát. Sokkal nagyra törőbb vágyai vannak: tömegeket akar megmozgatni zenéjével.

Suite Francaise  

Egy kis francia településen a helyiekhez szállásolják el a német tiszteket. Itt találkozik Lucile (Michelle Williams), és Bruno. A nő akárhogy szeretné ignorálni a férfit, vonzódni kezdenek egymáshoz.

Tízezer km  

Alexandra és Sergio gyereket szeretnének, de tervüket Alex Los Angeles-i állásajánlata miatt elodázzák. Csak a szerelem és a számítógépes kapcsolat marad számukra. Carlos Marques-Marcet filmje.

Transporter: A Szállító - Örökség  

Frank Martin (Ed Skrein) a legjobban képzett szállító, akit pénzért találni lehet. A ravasz femme fatale, Anna és három gyönyörű társa felbérli egy munkára. A férfi gyorsan rájön, hogy átverték.

Vakrandi  

A zongoraművész Machin (Clovis Cornillac) épp most költözött be új lakásába. A szomszédtól egy papírvékony fal választja el. Kénytelenek az együttélés mellett dönteni, anélkül, hogy látnák egymást.

Premier előtt vetítik

Ezen a héten nincs premier előtti film.
Premierek az elmúlt 30 napban »

Várható premierek

Szégyentelenek (2015. szeptember 10.)
Dübörög a szív (2015. szeptember 10.)
A (sz)ex az oka mindennek (2015. szeptember 10.)
Víkend (2015. szeptember 10.)
Abszurd alak (2015. szeptember 17.)
Az útvesztő: Tűzpróba (2015. szeptember 17.)
Everest (2015. szeptember 17.)
Csendes szív (2015. szeptember 17.)
Szerelem (2015. szeptember 24.)
A kígyó ölelése (2015. szeptember 24.)
A kezdő (2015. szeptember 24.)
Volt egyszer egy Vadnyugat (2015. szeptember 24.)
Roger Waters: A Fal (2015. szeptember 29.)
45 év (2015. október 1.)
Tovább >>