Moziműsor
Megye:
Város:
Időpont szerinti keresés:




Mozik szerinti keresés:
Cinema City Miskolc
ART mozik

Film címe vagy alkotója:

film alkotó

A héten vetített filmek >>

Nyelvek szerinti keresés:

Filmklubok
Jelenleg nincs filmklub

Szeptemberi mozipremierek

A kis Nicolas nyaral

Förtelmes főnökök 2

Harag

Felony

Szabadesés

The Pyramid

Heti mozipremierek
Az emlékek őre Egy tökéletes jövőben Jonas (Brenton Thwaites) megkapja életre szóló feladatát a vének tanácsától. A mentorával töltött idő alatt ráébred, mekkora árat kell fizetnie mindenkinek a színtelen békéért.
Ha maradnék Mia Hall (Chloe Grace Moretz) a tinédzserek gondtalan életét éli. Azonban minden megváltozik, amikor egy felszabadult családi kirándulás tragédiába torkollik.
Ida Ida, a fiatal novícia fogadalomtétel előtt felkeresi egyetlen életben maradt rokonát, édesanyja testvérét. A találkozás hatására mindkettőjük élete útelágazáshoz érkezik. Pawel Pawlikowski filmje.
Az ígéret földje Három tinédzser elindul Mexikóból az Egyesült Államok felé. A határvidék kegyetlen megpróbáltatások elé állítja őket. Ha sikerül is átjutni, mi várja őket a másik oldalon? Diego Quemada-Diez filmje.
Kamuzsaruk Két haver (Damon Wayans, Jr. és Jake Johnson) az évszázad ugratására készül. Szerintük egy poén érdekében nem ciki rendőrnek öltözve járőrözni, a zsaruknak úgysincs soha dolga errefelé. Kivéve most.
Szuper - Hipochonder A 39 éves Romain Faubert (Dany Boon) hipochonder. Egyetlen igaznak vélt barátja az orvosa Dimitri, aki szerint ha Romain megtalálná álmai asszonyát, az egész nyavalygását hátrahagyná.
Térkép a csillagokhoz A Weiss-család tipikus hollywoodi dinasztia: az apa egy önsegítő program kidolgozásával vált sikeressé, míg az anya ideje nagy részében fiuk, Benjie karrierjét egyengeti. David Cronenberg filmje.
Utóélet Mózes (Kristóf Márton) képtelen megfelelni lelkész apja elvárásainak. Amikor a lelkész váratlanul szívrohamot kap és meghal, Mózes megkönnyebbül. Csakhogy a halotti toron megpillantja apja kísértetét.
Vikingek nyomában - tárlatvezetés a British Múzeumból A londoni British Museum legújabb, mozivászonra szánt tárlatvezetése a Vikingek: Élet és legenda című látványos kiállítását mutatja be, hogy közelebb hozza ezt a titokzatos harcos népet a nézőkhöz.
Cikkajánló

Nézni, hogy lesz fiúból legény aztán férfi

(Sráckor - amerikai filmdráma - bemutató: 2014. szeptember 18.)

"Richard Linklater a Kispál és a Borz helyett inkább Tolsztojt emlegeti ihletet adó forrásként, ám az is lehetne, hogy az amerikai direktor ismeri a De szeretnék című számot. Mondjuk, nem hiszem. Az viszont biztos, hogy ez a 12 nyáron át forgatott filmkísérlet mindenkinek csodálatos ajándék. Annak is, aki csinálta, meg annak is, aki csak látja." Kovács Gellért írása.
10/10

Tovább >>>

Premierek az elmúlt 30 napban >>
Várható premierek
Született bűnözök  (2014. szeptember 18.)
Sráckor  (2014. szeptember 18.)
Az útvesztő  (2014. szeptember 18.)
Michel Houellebecq elrablása  (2014. szeptember 18.)
A Védelmező  (2014. szeptember 25.)
Maja, a méhecske  (2014. szeptember 25.)
T.S. Spivet különös utazása  (2014. szeptember 25.)
Szabadesés  (2014. szeptember 25.)
Delfines kaland 2.  (2014. szeptember 25.)
Lavina  (2014. október 2.)
A diadal  (2014. október 2.)
Holtodiglan  (2014. október 2.)
A séf  (2014. október 2.)
Jacky's World  (2014. október 2.)
Tovább >>