Időpont szerinti keresés:
A héten vetített filmek >>
Mozik szerinti keresés: Cinema City Miskolc
ART mozik
Film címe vagy alkotója:

Filmfesztiválok

Jelenleg nincs filmfesztivál

Filmklubok

Jelenleg nincs filmklub

DVD Premierek

Mentőexpedíció (DVD)  

A Marson homokvihar készül. A NASA űrhajósai biztonsági okokból elhagyják a bolygót, halott társuk testét sincs már idejük megkeresni. Nem is találnák. Mark Watney (Matt Damon) ugyanis nem halt meg.

Trónok harca: 1-5. évad (25 DVD) (DVD)  

George R.R. Martin nagy sikerű, A tűz és jég dala című regényciklusának kötetei sorozat formájában, amelyben több nagyhatalmú család vív halálos harcot a Westeros Hét Királyságának irányításáért.

A (sz)ex az oka mindennek (DVD)  

Lainey és Jake elvesztik szüzességüket, majd útjaik elválnak. Évekkel később összefutnak. A találkozás rádöbbenti őket, hogy az az este mennyire meghatározta szexuális életüket. Leslye Headlad filmje.

Filmelőzetesek

Februári mozipremierek

Szívecskéim

Spotlight - Egy nyomozás részletei

Ave, Cézár!

Eddie, a sas

Harc a szabadságért

Storks

Heti mozipremierek

Carol  

A húszas éveiben járó Therese (Rooney Mara) Manhattan egyik nagyáruházában dolgozik eladóként. Egy nap találkozik a jómódú Carollal (Cate Blanchett). A két nő között rögtön szikrázni kezd a levegő.

Deadpool  

Wade Wilson (Ryan Reynolds) egy illegális kísérlet eredményeképpen meghökkentő képességekre tett szert, hihetetlenül gyorsan meggyógyul. De nem ez az egyetlen fegyvere: őrült, gonosz humora is van.

Egy szobalány naplója  

Célestine (Léa Seydoux) Normandiában egy vidéki nemesi családnál szobalány. Úrnője vallási őrületben él, a ház feje a cselédeket hajkurássza. A fiatal lány mindkettejüknek ki van szolgáltatva.

Hogyan legyünk szinglik?  

New York tele van magányos szívvel és testtel. Van, akinek életre szóló szerelem kéne, van, akinek csak egy vad éjjel, vagy még annál is kevesebb. Christian Ditter filmje.

Norm, az északi  

Amikor egy eszelős ingatlanfejlesztő a fejébe veszi, hogy luxuslakásokat épít otthona jegére, Norm azt teszi, amit minden normális jegesmedve tenne a helyében: felveszi a kesztyűt.

A pince  

Ulrich Seidl dokumentumfilmje kendőzetlen őszinteséggel mutatja be, mi minden történik az osztrák pincékben, ahol legtitkosabb szenvedélyeiket élik ki a szereplők.

Short Skin - Szűkölő kamaszkor  

Edoardo (Matteo Creatini) most tizenhét éves. Az egyetlen nehézség a szűz fiú számára, hogy fitymaszűkülete van, amely meggátolja őt a szexuális felfedezésben.

Premierek az elmúlt 30 napban »

Várható premierek

Hókirálynő 2. (2016. február 18.)
Férfiak és csirkék (2016. február 18.)
Barátság extrák nélkül (2016. február 18.)
Test (2016. február 25.)
Pasolini (2016. február 25.)
Mennyit ér egy ember? (2016. február 25.)
Egyiptom istenei (2016. február 25.)
Ave, Cézár! (2016. február 25.)
Egy háború (2016. március 3.)
Szívecskéim (2016. március 3.)
Tovább >>