Időpont szerinti keresés:
A héten vetített filmek >>
Mozik szerinti keresés: Cinema City Allee, Cinema City Aréna, Cinema City Campona, Cinema City Duna Plaza, Cinema City MOM Park, Cinema City Westend, Corvin mozi, Csepeli Mozi, Lurdy Mozi, Mi Mozink Óbuda, Pólus, Sugár Mozi
ART mozik
Film címe vagy alkotója:

Filmklubok

Jelenleg nincs filmklub

DVD Premierek

Központi hírszerzés (DVD)  

A gimnázium egykor halálra szekált lúzere halálos CIA ügynökként (Dwayne Johnson) bukkan fel az évfolyamtalálkozón. Egy szigorúan titkos ügyön dolgozik, és segítséget kér a suli egykori nagymenőjétől.

Pénzes cápa (DVD)  

Kyle (Jack O'Connell) csődbe ment és végső kétségbeesésében túszul ejti Lee Gates (George Clooney) műsorvezetőt. Méghozzá élő, egyenes adásban, és vele tartja foglyul a stúdió teljes személyzetét.

Warcraft: A kezdetek (DVD)  

Azeroth eddig békés birodalma a háború szélére sodródik. A szemben álló felek közül két hős összeütközése fogja eldönteni a családjuk, népük, hazájuk sorsát. Duncan Jones filmje.

A nagy Gatsby (UHD + BD) (Blu-Ray) (Blu-ray)  

Jay Gatsby (Leonardo DiCaprio) különös, magányos és gazdag férfi, akiről csak annyit tudni: nagyon tud és nagyon szeret élni. Minden tettét annak rendeli alá, hogy visszaszerezze fiatalkori szerelmét.

Csingiling és a nagy verseny

Csingiling - A nagy tündérverseny (DVD) 

Csingiling és tündértársai összegyűlnek, hogy megmérkőzzenek a nagy versenyen, ami egy fantasztikus és nagyon izgalmas sportesemény, mely csupa tündéri pompa, forgatag és meglepetés.

Tovább >>>

Filmelőzetesek

Graffaló és barátai

Bűnvadászok

Az ismeretlen lány

Underworld - Vérözön

Kaptár - Utolsó fejezet

Zsivány Egyes - Egy Star Wars történet

Heti mozipremierek

Érettségi  

A román orvosnak egyetlen igazi életcélja van, hogy lányát az érettségi után külföldön tudja taníttatni. Az írásbeli érettségik előtti napon azonban szörnyű dolog történik. Cristian Mungiu filmje.

Gagarin  

Az igaz történeten alapuló történelmi dráma bemutatja a földműves családba született Gagarin (Yaroslav Zhalnin) emberi oldalát, és betekintést enged az űrverseny egyik legintenzívebb időszakába.

Jack Reacher: Nincs visszaút  

Susan Turner hadnagyot (Cobie Smulders), aki Reacher (Tom Cruise) régi nyomozóegységének jelenlegi vezetője, letartóztatják hazaárulásért. Reacher nem kételkedik a nő ártatlanságában.

Lángelmék  

Jared Hess valós eseményeken alapuló akcióvígjátékában a mindennapi mókuskerékbe belefásult, együgyű David Ghantt (Galifianakis) olyan kaland részese lesz, amiről korábban még csak nem is álmodott.

Az utolsó király  

Norvégiában az 1200-as években kegyetlen háborúk dúltak. A történet középpontjában a norvég király törvénytelen fia áll, Hákon, akit a fél királyság holtan akar láni. Nils Gaup filmje.

Premierek az elmúlt 30 napban »

Várható premierek

Tökös ötös (2016. október 27.)
Halál Szarajevóban (2016. október 27.)
Jutalomjáték (2016. október 27.)
Graffaló és barátai (2016. október 27.)
A könyvelő (2016. október 27.)
Trollok (2016. október 27.)
Állva maradni (2016. november 3.)
Az eljövendő napok (2016. november 3.)
Bűnvadászok (2016. november 3.)
Doktor Strange (2016. november 3.)
Érkezés (2016. november 10.)
Café Society (2016. november 10.)
Barbie: Csillagok között (2016. november 10.)
A martfűi rém (2016. november 10.)
Tovább >>