Időpont szerinti keresés:
A héten vetített filmek >>
Mozik szerinti keresés: Cinema City Allee, Cinema City Aréna, Cinema City Campona, Cinema City Duna Plaza, Cinema City MOM Park, Cinema City Westend, Corvin mozi, Lurdy Mozi, Mi Mozink Óbuda, Palace Mammut, Pólus, Sugár Mozi
ART mozik
Film címe vagy alkotója:

DVD Premierek

A kém (DVD)  

A neve Susan. Susan Cooper (Melissa McCarthy). A CIA elemzője. Miután partnere (Jude Law) és az ügynökség legjobb ügynöke (Jason Statham) lebukik, ő az egyetlen, akit bevetésre lehet küldeni.

Csábítunk és védünk (DVD)  

Coopernek (Reese Witherspoon), a precíz és pedáns rendőrnőnek egy szexi, kikapós víg özvegyet (Sofía Vergara) kell védelmeznie egy drogbárótól, miközben különböző rosszfiúk üldözik őket.

Elemi szerelem (DVD)  

Elsa (Sophie Marceau) sikeres írónő. Pierre (François Cluzet) sikeres ügyvéd, családapa. Egyik este, egy összejövetelen találkoznak és azonnal felforrósodik köztük a levegő.

Farkas - Jack Nicholson

Farkas - szinkronizált változat (DVD) 

Will Randall (Jack Nicholson) üzleti útjáról hazafelé véletlenül elüt egy farkast. Amikor kiszáll, hogy megnézze elpusztult-e az állat, az megmarja. Ezzel drámai változások következnek be az életében.

Rendíthetetlen (DVD)  

Louis Zamperini olimpikon két társával együtt túléli egy repülőgép lezuhanását. 47 napig hánykolódnak egy tutajon, majd elfogja őket a japán hadsereg, és fogolytáborba kerülnek. Angelina Jolie filmje.

Tovább >>>

Filmelőzetesek

Októberi mozipremierek

A tenger szívében

Heist

Jurassic város

Road Wars

I Smile Back

The Young Messiah

Heti mozipremierek

Hercegnők éjszakája  

1945. május 8-án London az utcán ünnepelte, hogy véget ért a II. világháború. A brit trónörökös, a 19 éves Erzsébet (Sarah Gadon) és húga kikönyörögte, hogy elvegyülhessen az ujjongó sokaságban.

Mentőexpedíció  

A Marson homokvihar készül. A NASA űrhajósai biztonsági okokból elhagyják a bolygót, halott társuk testét sincs már idejük megkeresni. Nem is találnák. Mark Watney (Matt Damon) ugyanis nem halt meg.

45 év  

Kate (Charlotte Rampling) és Geoff 45-dik házassági évfordulójáig már csak egy hét van hátra. Jól haladnak az előkészületek az ünnepléshez. De egy váratlan levél mindent felborít.

Premierek az elmúlt 30 napban »

Várható premierek

Jurassic város (2015. október 8.)
Sétáló agyhalottak (2015. október 8.)
Legenda (2015. október 8.)
Kötéltánc (2015. október 8.)
Victoria (2015. október 8.)
Vissza a jövőbe (2015. október 15.)
Fák jú Tanár úr! 2. (2015. október 15.)
Fúsi (2015. október 15.)
Mélyütés (2015. október 15.)
Szent Borbála (2015. október 15.)
LogIn (2015. október 15.)
Bíborhegy (2015. október 15.)
A meglepetés (2015. október 15.)
Aferim! (2015. október 22.)
Tovább >>