Időpont szerinti keresés:
A héten vetített filmek >>
Mozik szerinti keresés: Cinema City Allee, Cinema City Aréna, Cinema City Campona, Cinema City Duna Plaza, Cinema City MOM Park, Cinema City Westend, Corvin mozi, Lurdy Mozi, Mi Mozink Óbuda, Palace Mammut, Pólus, Sugár Mozi
ART mozik
Film címe vagy alkotója:

DVD Premierek

A meglepetés (DVD)  

Jacob (Jeroen van Koningsbrugge), a különc milliárdos unja az életét. Megbíz egy gyilkosságra szakosodott, profi céget, hogy tegyék el őt láb alól. Ám Jakob megismerkedik a gyönyörű Anne-val.

A szállító: Örökség (DVD)  

Frank Martin (Ed Skrein) a legjobban képzett szállító, akit pénzért találni lehet. A ravasz femme fatale, Anna és három gyönyörű társa felbérli egy munkára. A férfi gyorsan rájön, hogy átverték.

Gyalogáldozat (DVD)  

A hidegháború teljes erővel "dübörög". Ebben a megragadó, igaz történetben az amerikai sakk-csoda Bobby Fischer (Tobey Maguire) hirtelen két szuperhatalom küzdelmének kellős közepén találja magát, amikor kihívja egy játszmára Borisz Szpasszkijt, vagyis magát a Szovjetuniót. A hollywoodi veterán Edward Zwick (Véres gyémánt, Az utolsó szamuráj) rendezte, Maguire, Liev Schreiber és Peter Sargaard főszereplésével készült Gyalogáldozat Fischer félelmetes egyensúlyozásáról szól a zsenialitás és őrület határán, és bemutatja egy brooklyni kölyök tündöklését és bukását, akire az egész világ felfigyelt.

Mentőexpedíció (DVD)  

A Marson homokvihar készül. A NASA űrhajósai biztonsági okokból elhagyják a bolygót, halott társuk testét sincs már idejük megkeresni. Nem is találnák. Mark Watney (Matt Damon) ugyanis nem halt meg.

Trónok harca: 1-5. évad (25 DVD) (DVD)  

George R.R. Martin nagy sikerű, A tűz és jég dala című regényciklusának kötetei sorozat formájában, amelyben több nagyhatalmú család vív halálos harcot a Westeros Hét Királyságának irányításáért.

Filmelőzetesek

Februári mozipremierek

Mennyit ér egy ember?

Agyas és agyatlan

Csokoládé

400 Days

Warcraft: A kezdetek

Test

Heti mozipremierek

Carol  

A húszas éveiben járó Therese (Rooney Mara) Manhattan egyik nagyáruházában dolgozik eladóként. Egy nap találkozik a jómódú Carollal (Cate Blanchett). A két nő között rögtön szikrázni kezd a levegő.

Deadpool  

Wade Wilson (Ryan Reynolds) egy illegális kísérlet eredményeképpen meghökkentő képességekre tett szert, hihetetlenül gyorsan meggyógyul. De nem ez az egyetlen fegyvere: őrült, gonosz humora is van.

Egy szobalány naplója  

Célestine (Léa Seydoux) Normandiában egy vidéki nemesi családnál szobalány. Úrnője vallási őrületben él, a ház feje a cselédeket hajkurássza. A fiatal lány mindkettejüknek ki van szolgáltatva.

Hogyan legyünk szinglik?  

New York tele van magányos szívvel és testtel. Van, akinek életre szóló szerelem kéne, van, akinek csak egy vad éjjel, vagy még annál is kevesebb. Christian Ditter filmje.

Norm, az északi  

Amikor egy eszelős ingatlanfejlesztő a fejébe veszi, hogy luxuslakásokat épít otthona jegére, Norm azt teszi, amit minden normális jegesmedve tenne a helyében: felveszi a kesztyűt.

A pince  

Ulrich Seidl dokumentumfilmje kendőzetlen őszinteséggel mutatja be, mi minden történik az osztrák pincékben, ahol legtitkosabb szenvedélyeiket élik ki a szereplők.

Short Skin - Szűkölő kamaszkor  

Edoardo (Matteo Creatini) most tizenhét éves. Az egyetlen nehézség a szűz fiú számára, hogy fitymaszűkülete van, amely meggátolja őt a szexuális felfedezésben.

Premierek az elmúlt 30 napban »

Várható premierek

Hókirálynő 2. (2016. február 18.)
Férfiak és csirkék (2016. február 18.)
Barátság extrák nélkül (2016. február 18.)
Test (2016. február 25.)
Pasolini (2016. február 25.)
Mennyit ér egy ember? (2016. február 25.)
Egyiptom istenei (2016. február 25.)
Ave, Cézár! (2016. február 25.)
Egy háború (2016. március 3.)
Szívecskéim (2016. március 3.)
Tovább >>