Koncert kereső
Időpont:
Koncerthely:
Koncert:
Előadó keresés:

együttes személy


Ajánló

Accept, Damnations Day

(Budapest, Petőfi Rendezvényközpont - október 26., vasárnap, 19:00)

Az Acept Blind Rage 2014 turnéjának őszi állomásai közül Magyarország sem marad ki: legutóbbi budapesti koncertjeihez hasonlóan ezúttal is a Petőfi Csarnokba várják a rajongókat. Ellőttük a Damnations Day nevű ausztrál dallamos heavy metal csapat melegíti a közönséget.

Tovább >>>

David Lang

(Budapest, Zeneakadémia - október 26., vasárnap, 19:30)

"Az egész modern világkép mögött az az illúzió rejlik, hogy az úgynevezett természeti törvények leírják a természeti jelenségeket." Ludwig Wittgensteinnek ez a mondata ihlette napjaink egyik legfoglalkoztatottabb amerikai zeneszerzője, az egykor természettudósnak készülő David Lang 2002-es ütőhangszeres darabját.

Tovább >>>

Isabelle Faust

Isabelle Faust és a Stuttgarti Rádió Szimfonikusai

(Budapest, Zeneakadémia - október 27., hétfő, 19:30)

Isabelle Faust és "Csipkerózsika" névre hallgató Stradivari-hegedűje visszatérő vendég Budapesten. Aki hallotta, annak felesleges bármit is mondani hajlékony, mégis erőteljes, lenyűgözően természetes hegedüléséről, aki még nem hallotta, annak feltétlenül meg kell hallgatnia.

Tovább >>>

The Wounded Kings (UK), Nadir

(Budapest, Trafik Klub - október 29., szerda, 19:30)

A dartmoori lápvidék környékéről származó The Wounded Kings tradicionális doom metalt játszik a Black Sabbath, a korai Cathedral, a Candlemass, a Saint Vitus és egy jópár másik zenekar hatását magában hordozva. A budapesti Nadir Hungary egy különleges doom szettel lép fel a est alkalmából.

Tovább >>>

Louis Andriessen

must-MEET Composers .... Michel van der Aa in Budapest

(Budapest, BMC - Koncertterem - október 29., szerda, 19:30)

A koncert a holland kortárs zeneszerzők három generációját mutatja be: az idén a 75. születésnapját ünneplő, világszerte elismert Louis Andriessent, a 1965-ös születésű, de a 90-es évektől fogva Hollandiában élő brit Richard Ayrest valamint Michel van der Aa-t, a kortárs zene igazi multidiszciplináris figuráját.

Tovább >>>

Electronic Beats Festival Budapest 2014

(Budapest, Millenáris Teátrum - október 31., péntek, 20:00)

James Holden a Border Community igazgatójaként a szárnya alá vett már pszichedelikus rock albumot, dallamos elektronikus korongokat, sőt erősebb techno megjelenéseket is. A The Inheritors című lemeze többek között skót népzenei hagyományokból és angol komolyzenéből is táplálkozik. A törzsi rituálékat megidéző, mégis jövőbe tekintő koncerttel hosszú évek után visszatér Budapestre.

Tovább >>>

8. Hiperkarma Halloween

(Budapest, Petőfi Rendezvényközpont - október 31., péntek, 20:00)

Minden túlzás nélkül mondhatjuk, hogy az underground zenei színtér idei legnagyobb, legizgalmasabb bulijára kerül sor. A Hiperkarma zenekar eredeti felállásában visszatér, megtartva régi szokását: Különleges díszletek között halloween koncertet ad, ám ez alkalommal a két nagylemez dalai mellett a teljesen új, Konyharegénycímű album dalait is bemutatják.

Tovább >>>

The Moog, Amber Smith, Paraforme

(Budapest, Corvintető - november 1., szombat, 21:00)

A koncerteket új belépőként a ParaForMe nyitja, őket a megújult és felfrissült Amber Smith követi. A hangulat mindenképpeni tetőfokára hágatásáról pedig a The Moog gondoskodik, szintén lesz új dal, meg persze sok régi sláger is.

Tovább >>>

Party ajánló

Vienna Bass #1

Therapy Sessions Halloween