Koncert kereső
Időpont:
Koncerthely:
Koncert:
Előadó keresés:

együttes személy
Zenei fesztiválok
Nőnap 2015 (Több városban)
márc. 06. - márc. 08.
Mindenütt Nő (Több városban)
márc. 06. - márc. 08.
márc. 07. - ápr. 11.
Ligeti Karnevál (Budapest)
márc. 07. - márc. 07.
márc. 08. - ápr. 11.
márc. 12. - márc. 27.
márc. 13. - ápr. 09.
márc. 14. - márc. 15.
márc. 15. - ápr. 03.
Bach24 (Budapest)
márc. 20. - márc. 21.
Ajánló
Jarboe

Jarboe (USA) & Helen Money (USA)

(Budapest, Dürer-kert - március 3., kedd, 20:00)

Újra hazánkban a karizmatikus énekesnő, Jarboe. Aki már járt koncertjén, tudja, hogy nem is egészen a zenéről szólnak ezek az esték, legalább annyira a Jarboe által teremtett különleges atmoszféráról. Ezen a turnén összefogott egy klasszikus zenét torzítón keresztül a metállal keverő csellistával, Helen Money-val.

Tovább >>>

Egri János a Trio Midnight együttesben

Trio Special

(Budapest, Budapest Jazz Club - március 3., kedd, 20:00)

A mainstreamet képviselő Egri János bőgős, a nemzetközileg is jegyzett Tzumo Árpád billentyűs és a töretlen népszerűségnek örvendő élő legenda, Charlie triója hol unplugged, hol elektronikus hangszerekkel megfűszerezve új, néha merész felfogásban szólaltatja meg az énekes legismertebb dalait.

Tovább >>>

Lamb (UK)

(Budapest, Akvárium Klub - március 4., szerda, 19:00)

Nagy várakozás előzi meg a Lamb budapesti fellépését, mivel legújabb hanganyaga három év után készült el, ez a zenekar hatodik nagylemeze, amely a downbeat, a jazz és a drum 'n' bass elemeit ötvözi. A bemelegítésről a Dorothy's Legs valamint a Horányi Júlia és Álmos Gergely alkotta Mius gondoskodik.

Tovább >>>

Borisz Berezovszkij

A Liszt Ferenc Kamarazenekar és Borisz Berezovszkij

(Budapest, Zeneakadémia - március 4., szerda, 19:30)

"Megtaláltuk a nagy orosz zongoristák méltó utódját!" - írta lelkesen a brit Gramophone magazin a zongoraművész Borisz Berezovszkijról, aki azóta világhírű lett virtuóz és érzékeny zongorajátékáról.

Tovább >>>

Grencsó Kollektíva

(Budapest, BMC - Opus Jazz Club - március 5., csütörtök, 21:00)

A Gramofon - Klasszikus és Jazz magazin 2014. évi Az év magyar jazz-hanglemeze díját a Grencsó Open Kollektíva Flat / Síkvidék című albuma nyerte el, mely a BMC Records gondozásában jelent meg.

Tovább >>>

Varázslat és szenvedély - Óbudai Danubia Zenekar

(Budapest, Zeneakadémia - március 6., péntek, 19:30)

Mindössze egy év választja el Saint-Saëns Egyiptomi zongoraversenyét (1896) és Dukas zenekari scherzóját, A bűvészinast (1897). E két mesélős, adomázós kompozíció elképzelhetetlen lenne egy bő hat évtizeddel korábbi, a 19. század zenei gondolkodását alapjaiban megváltoztató kulcsdarab, Berlioz Fantasztikus szimfóniája nélkül.

Tovább >>>

Vágtázó Csodaszarvas

Vágtázó Csodaszarvas

(Budapest, Fonó Budai Zeneház - március 7., szombat, 20:00)

A lélek megmozdul, és fényes természeti erővé válik... Valami mindenen túláradó, minden burkot szétrepesztően szárnyaló életigenlés élhető át a Vágtázó Csodaszarvas koncertjein. Ilyen mélységben, ilyen elemi erővel ritkán tapasztalható az életöröm, mint ezeken a ritka alkalmakon.

Tovább >>>

Jónás Vera & Fenyvesi Márton, Palya Bea & ifj. Takács István

(Budapest, Muzikum Klub - március 7., szombat, 20:00)

Ezen az estén a Muzikum is köszönti hölgy vendégeit: délután A Nő nyelvei és A Nő terei című beszélgetésekkel, este pedig a A Nő hangjai című koncertjével.

Tovább >>>

Nőnapi Sinatra-est

(Budapest, MOM Kulturális Központ - március 8., vasárnap, 19:00)

A swing szárnyaló dallamai visszarepítenek minket az 1930-as évek Amerikájába. Frank Sinatra és kortársainak dalaival zenés időutazásra invitál a múlt század első felének Amerikájába Gájer Bálint, Kocsis Tibi, Lányi Lala és Vastag Tamás egy fantasztikus színpadi show keretében.

Tovább >>>

Party ajánló

Bollywood Party - Holi edition!

(Budapest, Mika Tivadar Mulató - március 7., szombat, 21:30)

A legpörgősebb indiai zenékkel vár DJ Milendee és DJ Thot!. Schlakker Angelika és a Bollywood Dance Hungary táncbemutatója dhol kísérettel.

Tovább >>>