Koncert kereső
Időpont:
Koncerthely:
Koncert:
Előadó keresés:

együttes személy


Ajánló

Electronic Beats Festival Budapest 2014

(Budapest, Millenáris Teátrum - október 31., péntek, 20:00)

James Holden a Border Community igazgatójaként a szárnya alá vett már pszichedelikus rock albumot, dallamos elektronikus korongokat, sőt erősebb techno megjelenéseket is. A The Inheritors című lemeze többek között skót népzenei hagyományokból és angol komolyzenéből is táplálkozik. A törzsi rituálékat megidéző, mégis jövőbe tekintő koncerttel hosszú évek után visszatér Budapestre.

Tovább >>>

8. Hiperkarma Halloween

(Budapest, Petőfi Rendezvényközpont - október 31., péntek, 20:00)

Minden túlzás nélkül mondhatjuk, hogy az underground zenei színtér idei legnagyobb, legizgalmasabb bulijára kerül sor. A Hiperkarma zenekar eredeti felállásában visszatér, megtartva régi szokását: Különleges díszletek között halloween koncertet ad, ám ez alkalommal a két nagylemez dalai mellett a teljesen új, Konyharegénycímű album dalait is bemutatják.

Tovább >>>

Kaukázus

(Budapest, Akvárium Klub - november 1., szombat, 20:00)

A jelenleg is best-of DVD-jén és a dupla albumként beharangozott K.U.S. lemez második felén dolgozó csapat frissített műsorral tér vissza az Akváriumba. A hangvétel és a kiállás érettebb, de a zenekar ugyanúgy nyitott szemmel jár és nem megy el szó nélkül a számára furcsa dolgok mellett.

Tovább >>>

The Moog, Amber Smith, Paraforme

(Budapest, Corvintető - november 1., szombat, 21:00)

A koncerteket új belépőként a ParaForMe nyitja, őket a megújult és felfrissült Amber Smith követi. A hangulat mindenképpeni tetőfokára hágatásáról pedig a The Moog gondoskodik, szintén lesz új dal, meg persze sok régi sláger is.

Tovább >>>

Zakir Hussain

Zakir Hussain The Masters of Percussion

(Budapest, Trafó - november 2., vasárnap, 20:00)

A legendás Zakir Hussain, napjaink leghíresebb tablavirtuóza látogat Budapestre The Masters of Percussion elnevezésű formációja élén. Izgalmas, varázslatos improvizációi, kreatív, tűzzel teli tablajátéka miatt évtizedek óta a világ egyik legkeresettebb, legnépszerűbb zenésze.

Tovább >>>

Michael Bublé

(Budapest, Papp László Budapest Sportaréna - november 2., vasárnap, 20:00)

A többszörös Grammy nyertes művész, aki több mint 50 millió albumot adott el eddig, évtizednyi karrierje során. A fickó, aki elbűvöli a közönséget. Az énekes, aki teltházas koncereket ad, és utolsó turnéján több mint 2 millió rajongó tombolt. Most ismét úton van hatodik, To Be Loved stúdióalbumával, hogy elkápráztassa közönségét az egész világon.

Tovább >>>

Concerto Heavy Metal I.

(Budapest, BMC - Koncertterem - november 3., hétfő, 19:30)

A Budapest Music Center kiváló helyszín a kísérleti, innovatív sorozatok számára, így a Concerto Budapest idén egy igazán "ütős" sorozatot indít útjára. Minden évben egy-egy hangszercsoportot mutatnak be a zenekar szólistái és az ő vendégeik - egy kicsitt másképp. Ez évben a rezeké lesz a főszerep.

Tovább >>>

Richard Bona

(Székesfehérvár, Vörösmarty Színház - november 4., kedd, 19:00)

Négy év után újra saját zenekarával ad koncertet Magyarországon Richard Bona világhírű basszusgitáros, énekes, zeneszerző. Saját zenekarával, a Richard Bona Quintet-tel 2010-ben járt utoljára Magyarországon, most az Alba Regia Feszt szervezőinek meghívására érkezik Székesfehérvárra.

Tovább >>>

Kongos (ZA)

(Budapest, Akvárium Klub - november 4., kedd, 20:00)

A világ egyik legaktuálisabb folk-rock bandája, Dél-Afrika büszkesége érkezik az Akváriumba! A négy testvér alkotta Kongos első koncertjét adja a magyar fővárosban, ahol egészen biztosan elhangzik majd az idei nyár nagy slágere, a Come With Me Now is.

Tovább >>>

Chameleon Jazz Band

(Budapest, MOM Kulturális Központ - november 4., kedd, 20:00)

A Chameleon Jazz Band a pihenés és az akusztikus fellépések után végre bejelentette: itt a várva-várt új koncert-show! A különleges akusztikájú, kör alakú kupolateremben régi és új dalok, sok-sok meglepetés várja az igényes szórakozást kedvelő zenerajongókat. Vendég a Sound of Streets ütőegyüttes.

Tovább >>>

Szokolay Balázs

Jean-Efflam Bavouzet és Szokolay Balázs

(Budapst, Zeneakadémia - november 5., szerda, 19:30)

Jean-Efflam Bavouzet, napjaink egyik legjelentősebb és legfoglalkoztatottabb francia zongoristája, barátság és kollegiális kapcsolat fűzi Kocsis Zoltánhoz és a szakma úgy tartja számon, mint az idős Solti György utolsó jelentős felfedezését. Kamaraestjén Szokolay Balázs valamint az Amadinda két tagja, Rácz Zoltán és Holló Aurél lesznek a partnerei.

Tovább >>>

Kadavar (D)

(Budapest, A38 Hajó - november 5., szerda, 20:30)

Az angolszászoknál is angolszászabb német trió első koncertjeiről euforikus kritikákat írt a Metal Hammertől kezdve az összes szaklap, pár éve már megfordult Budapesten. Ezúttal már a letaglózó erejű második album anyagát is játsszák, úgyhogy itt az idő egy kis pszicho-stoner-blues elszállásra.

Tovább >>>

Csalog Gábor

"Összefűzve örökre" - Baráth Emőke és Csalog Gábor

(Budapest, Zeneakadémia - november 6., csütörtök, 19:00)

Baráth Emőke a legjelentősebb karmesterek partnere, dalestjén Csalog Gábor lesz a partnere. Műsoruk első felében Schubert- és Schumann-dalok közül, második felében pedig a rendkívül gazdag francia dalirodalomból válogattak.

Tovább >>>

Rebecca Martin & Larry Grenadier Duo

Rebecca Martin & Larry Grenadier Duo (USA)

(Budapest, Budapest Jazz Club - november 6., csütörtök, 20:00)

Rebecca Martin pályája 2006-ban ívelt klasszikus értelemben vett világsztár magaslatokba, ebben az évben adott szenzációs koncertet a Carnegie Hallban. Sikerét és népszerűségét növelte a 2010-es When I Was Long Ago néven debütált lemeze, melyen Rebecca és férje, Larry Grenadier mellett Bill McHenry szaxofonjátéka is hallható. A BJC-ben hallható repertoárjuk egy része kettejük, Twain címen rögzített korongjáról köszön majd vissza

Tovább >>>

Party ajánló
Limewax

Therapy Sessions Halloween

(Budapest, A38 Hajó - október 31., péntek, 23:00)

Vérbeli halloween különkiadás lesz ez a szédületes party, amelyen ugyan jelmezbe beöltözni nem kötelező, mégis melegen ajánlott, hisz annál nagyon vidám horror-várásban kacaghat majd a kedves, akarom mondani vérfagyasztó horrorra kiéhezett partyarc.

Tovább >>>