Koncert kereső
Időpont:
Koncerthely:
Koncert:
Előadó keresés:

együttes személy
Bach 330 (Tiszakécske)
márc. 20. - aug. 23.
Zenélő Budapest (Budapest)
máj. 24. - aug. 15.
Balatoni Minimax Hajó (Több városban)
máj. 30. - aug. 29.
Óbudai Nyár (Budapest)
jún. 03. - aug. 30.
jún. 05. - aug. 28.
jún. 12. - aug. 30.
jún. 12. - aug. 28.
OrgonaPont Fesztivál (Több városban)
jún. 13. - aug. 30.
Szabadtéri Nyár (Nyíregyháza)
jún. 20. - aug. 22.
jún. 20. - aug. 22.
Ajánló

Oi Dipnoi (IT)

(Budapest, Szimpla Kert - június 30., kedd, 20:30)

Ismét a Szimplában a szicíliai Oi Dipnoi! Zenéjük a Valerio Cairone gyűjtötte tradicionális, sziciliai zenére épül, melyet saját ízekkel fűszerez a Magyarországon már többször fellépett Nakaira zenekar ritmusszekciója.

Tovább >>>

Oláh Gipsy Beats

(Budapest, Kobuci Kert - július 1., szerda, 20:00)

Ezen az estén a legkiválóbb hazai roma zenekarok képviselői, - Romano Drom, Szilvási Gipsy Folk Band, Ando Drom, Ternipe - együtt zenélnek nekünk. A tizenkét zenész és táncos alkotta csapat ritkán látható közös koncertje semmihez sem hasonlítható élményt nyújt.

Tovább >>>

Slash feat. Myles Kennedy & The Conspirators

(Sopron, VOLT Fesztivál, Nagyszínpad - július 1., szerda, 22:50)

"Rock & F'n Roll" - mondja magáról a világ egyik leghíresebb gitárosa, akinek riffjei és szólói kitörölhetetlenül beépültek a rockzene eszköz- és nyelvrendszerébe. Sopronba régi harcostársával, MylesKennedy-vel és az ő The Conspirators nevű kísérőzenekarával érkezik.

Tovább >>>

SJÖ

(Budapest, Auróra - július 2., csütörtök, 21:00)

Mi sül ki abból, ha egy kortárs hangművész és egy jazz-zongorista két hétre elzárja magát a világtól egy piemonti barokk kastélyban? Az eredmény a Sjö - kollaboratív projekt a Budapesten működő elektronikus zeneszerző Marcel Zaes és a Párizsban dolgozó jazz-zongorista Andrea Manzoni között.

Tovább >>>

Motörhead

(Sopron, VOLT Fesztivál, Nagyszínpad - július 3., péntek, 19:30)

"Mi vagyunk a Motörhead, rock and rollt játszunk" - ez a minden koncerten elhangzó mondat frappánsan foglalja a zenekar filozófiáját. Most Sopronba érkezik a Motörhead, hogy a leghúzósabb és leghangosabb rockot játssza a Volt Fesztivál közönségének.

Tovább >>>

Horgas Eszter

(Budapest, Óbudai Fő tér - július 3., péntek, 19:00)

Horgas Eszter nem először lép fel az Óbudai Nyár programsorozat keretében. Idén Best of Horgas címmel ad válogatást az elmúlt évek legsikeresebb dalaiból.

Tovább >>>

Zorall - Zor All Bumm bemutató

(Budapest, Barba Negra Track - július 4., szombat, 18:30)

Hogy a Zorall koncertjei mindig látványosak, változatosak, és sorra tartogatnak valami meglepetést, azt már jól tudjuk. A legnagyobb slágereiket is betéve fújjuk már. Most bemutatják Zor All Bumm címűválogatáslemezüket, amin a régi dalok mellett néhány új szám is hallható.

Tovább >>>

Marcus Miller (USA)

(Budapest, Budapest Park - július 5., vasárnap, 18:00)

Füstös, fekete kalap, magabiztos, átszellemült tekintet és egy elegáns basszusgitár. Ha ezeket látja az ember, tudhatja, hogy csakis Marcus Millerről lehet szó. Virtuóz multiintrumentalista, jazz legendák kegyeltje és az elmúlt negyven év egyik veretes muzsikusa - ez mind ő és még több is.

Tovább >>>

New York Ska-Jazz Ensemble (USA)

(Budapest, A38 Hajó - július 6., hétfő, 20:00)

A ska egyik klasszikus szupergruppja, a Skatalites-, Toasters- és Scofflaws-tagokból összeállt New York Ska-Jazz Ensemble pontosan azt adja, amit nevével ígér: laza jazzt és pattogós ska-2tone örömzenét. Mindehhez elképesztő lendület, vidám és magával ragadó színpadi show.

Tovább >>>

Party ajánló

Spanish Wax

15th Badgirls Birthday - Audiofly