Koncert kereső
Időpont:
Koncerthely:
Koncert:
Előadó keresés:

együttes személy
Zenei fesztiválok
Bach 330 (Tiszakécske)
márc. 20. - aug. 23.
ápr. 10. - ápr. 26.
ápr. 10. - ápr. 27.
Családi Akvárium (Budapest)
ápr. 12. - máj. 24.
Bárdos Lajos Zenei Hetek (Több városban)
ápr. 18. - jún. 21.
Szintetizátor Expo (Budapest)
ápr. 18. - ápr. 19.
ápr. 21. - ápr. 26.
Primavera 2015 (Budapest)
ápr. 21. - ápr. 26.
ápr. 22. - máj. 28.
ápr. 22. - ápr. 26.
Ajánló
Balázs János

Balázs János zongorakoncertje

(Budapest, Vigadó - április 19., vasárnap, 19:30)

Műsorának centrumában Liszt Ferenc kompozíciók állnak, melyek bőséges teret kínálnak a szabad önkifejezésre és az érzelmek intenzív megjelenítésére. Balázs János nemcsak az előadóművész Cziffra György, hanem a zongoraátiratokat készítő zeneszerző emlékét is ápolja, több mint tizenöt Cziffra-művet tart repertoárján.

Tovább >>>

Julian Rachlin

Philharmonia Orchestra, Vladimir Ashkenazy és Julian Rachlin (hegedű)

(Budapest, MÜPA - Bartók Béla Nemzeti Hangversenyterem - április 20., hétfő, 19:30)

A Philharmonia Orchestra 2015-ben Esa-Pekka Salonen irányításával Japánban és Tajvanon, Vladimir Ashkenazy vezényletével Közép- és Dél-Amerikában turnézik, valamint koncerteket ad egy sor európai nagyvárosban, így Budapesten is. A világhírű, litván származású hegedű- és brácsaművész, Julian Rachlin közreműködésével Csajkovszkij D-dúr hegedűversenyét hallhatjuk.

Tovább >>>

The Choir of Westminster Abbey

A Westminster Katedrális Kórusa

(Budapest, Budavári Mátyás templom - április 21., kedd, 20:00)

A Westminster Katedrális Kórusát a világ legjobbjai között tartják számon. 1903-as alapítása óta elvitathatatlanul az angol egyházzene élvonalába tartozik. A Budapesti Tavaszi Fesztivál keretében London katolikus egyházzenéje szólal meg a kórus tolmácsolásában.

Tovább >>>

Behemoth, Bölzer, Tombs

(Budapest, Club 202 - április 23., csütörtök, 20:00)

A lengyel Behemoth zenekar a szimfonikus elemekkel dúsított death/black metal színtér egyik legkiválóbb bandája. A bandát három remek underground metal horda kíséri el tavaszi Európa turnéjára, sőt erre a budapesti koncertre csatlakozik még két amerikai extrém metal brigád is.

Tovább >>>

Little Boots (UK)

(Budapest, A38 Hajó - április 23., csütörtök, 20:00)

A Little Boots tavaly ősszel jelentetett meg új anyagot: a Business Pleasure EP már a 2015-re ígért új nagylemezt előlegezte meg. Most az A38-as klubkoncerten, a Budapesti Tavaszi Fesztivál vendégeként a nagy klasszikusok mellett már az egyelőre cím nélküli albumot is bemutatja.

Tovább >>>

Kamchatka (SWE)

(Budapest, Dürer-kert - április 23., csütörtök, 20:00)

A svéd power trió legénysége közös hétvégi jammeléseken barátkozott össze, majd évekkel később zenekart alapítottak. Nem véletlen, hogy erősen improvizatív zenéjük ezekből az időkből eredetezhető, melyet a blues, a stoner rock és a pszichedelikus rock egyvelege jellemez.

Tovább >>>

Party ajánló

Elevated - Losco (BE)

(Budapest, Corvintető - április 24., péntek, 22:00)

A trap/futurebeats zenei spektrumon mozgó Losco Crew érkezik egyenesen Genkből, hogy erősen próbára tegye a MartinAudio-s mélynyomókat. Átfogóbb torna és nyújtás ajánlott érkezés előtt!

Tovább >>>