Koncert kereső
Időpont:
Koncerthely:
Koncert:
Előadó keresés:

együttes személy


Ajánló
Didi Kern

Mats Gustafsson & Didi Kern (SE/AU)

(Budapest, A38 Hajó - szeptember 3., szerda, 19:30)

A Mats Gustafsson-Didi Kern páros mindkét tagja jó ismerősnek, visszatérő vendégnek számít az A38 Hajón. Mats Gustafsson - akinek elemi erejű fúvósjátéka az észak-európai dzsessz egyik legnagyobb különlegessége. A duó másik tagja, Didi Kern pedig az osztrák avantgarde szcéna legfontosabb dobos-ütőhangszereséként a Fuckheaddel és a BulBullel látogatott az A38-ra.

Tovább >>>

Mamani Keita (Mali)

(Nyíregyháza, Kossuth tér - szeptember 4., csütörtök, 20:30)

Mamani Keita, aki neves névrokonának, Salif Keitanak háttérénekeseként kezdte karrierjét, mára Mali egyik nagy hangjává nőtte ki magát. Karizmatikus személyiségének minden rezdülésével magához vonja a közönség figyelmét, hogy aztán teljesen a bűvkörében tartva felvillanyozza őket.

Tovább >>>

Márkos Albert

Sophie Agnel - John Butcher - Márkos Albert Trió

(Budapest, Mu Színház - szeptember 5., péntek, 20:00)

Márkos Albert és John Butcher 1997-ben a MU Színházban játszott először együtt a Szünetjel Fesztiválon, majd 15 évvel később dolgoztak újra együtt, akkor már a klasszikus zenésznek indult, de a modern dzsessz iránt erősen érdeklődő Sophie Agnel közreműködésével.

Tovább >>>

Quimby

(Budapest, Budapest Park - szeptember 6., szombat, 19:00)

A zene, a látvány, a hangulat mind garancia arra, hogy ismét egy felejthetelen élménnyel legyünk gazdagabbak. A dolgunk csak annyi, hogy időben megvegyük jegyeinket és ott legyünk szeptember 6-án, a Budapest Parkban, a Quimby utolsó budapesti szabadtéri nagykoncertjén.

Tovább >>>

hirdetés

Tiken Jah Fakoly

(Nyíregyháza, Kossuth tér - szeptember 6., szombat, 20:30)

"Alpha Blondy nyomdokain járva (...), a fiatal generáció szóvivője lett, aki felemeli hangját az országában dúló politikai csatározások ellen." RFI musique Az afrikai reggae roots emblematikus alakja, Tiken Jah Fakoly.

Tovább >>>

Nick Roth

Hazaút - Lukács Miklós Trio és Nick Roth

(Budapest, Rumbach utcai Zsinagóga - szeptember 6., szombat, 21:00)

Lukács Miklós triójára kamarazene-szerűen komponált úgy, hogy minden zenész azonos súllyal legyen jelen. Teret enged a szabad játéknak. Ezen a koncerten hallhatók lesznek a Cimbiózis című lemezen játszott kompozíciók, ám a formáció egy kicsit más, és a műsor is tartogat újat.

Tovább >>>

Lawrence Williams

Méla Borhal

(Budapest, Kisüzem - szeptember 7., vasárnap, 19:30)

A jelenleg Párizsban élő angol Lóri vissza-visszatérő barátunk, aki ha Pesten van mindig nagyon sok féle, hangsúlyos dolgot csinál, folyamatosan alkalmi és állandó formációkkal koncertezik. Ezen az estén Lawrence Williams Mészáros Ádám, Boros Levente és Halmos András társaságában lép fel.

Tovább >>>

Party ajánló
Love Alliance

Love Alliance Season start

(Budapest, Roham - szeptember 5., péntek, éjfél)

Ezen az éjjelen minden út a Rohamba vezet! Az új reggae/dancehall klub-sorozat nyitóeseménye a rezidens Love Alliance Sounddal. A jövőre 15 éves hazai stílushonosító crew idén nyáron visszatért, hogy megmentse a műfajt az itthoni enyészettől.

Tovább >>>