Koncert kereső
Időpont:
Koncerthely:
Koncert:
Előadó keresés:

együttes személy
Zenei fesztiválok
Bach 330 (Tiszakécske)
márc. 20. - aug. 23.
Családi Akvárium (Budapest)
ápr. 12. - máj. 24.
Bárdos Lajos Zenei Hetek (Több városban)
ápr. 18. - jún. 21.
ápr. 22. - máj. 28.
máj. 15. - jún. 01.
Con Spirito Egyházzenei ... (Több városban)
máj. 20. - máj. 24.
máj. 22. - máj. 25.
Alfa Fesztivál (Várpalota)
máj. 22. - máj. 24.
máj. 22. - máj. 25.
máj. 22. - máj. 25.
Ajánló
Kárász Eszter

Padam - Sanzonest a 100 éves Edith Piaf emlékére

(Budapest, New Orleans Music Club - május 24., vasárnap, 19:00)

"Megszólal a zene és a francia dal a lélekig hatol. Csak a nekrológokból és tanulmányokból tudhatjuk meg, hogy magáról énekelt. Ő volt Edith Piaf. Kárász Eszter pont arra tesz kísérletet, hogy bemutassa őt. De nem ő válik Piaffá, hanem Piaf üzeneteit keresi magában." Verses-zenés sanzonest, melyben közismert és közkedvelt Piaf-dalok és kevésbé ismert sanzonok elevenítik fel Párizs és a Montmartre hangulatát.

Tovább >>>

Kóruszene éjszakája

(Budapest, MÜPA - Bartók Béla Nemzeti Hangversenyterem - május 24., vasárnap, 22:00)

Bár az éjszaka programja meglepetés, annyit elárulhatak a szervezők: bizonyosan mindenki kitűnően szórakozik majd, a sokszínű zenei kínálatot ugyanis igazi partihangulat és különleges "Éjszakai koncert a sötétben" teszi teljessé.

Tovább >>>

The Monsieurs

Jack of Heart (FR), The Monsieurs (USA)

(Budapest, Corvintető - május 25., hétfő, 21:15)

Az RNR666 tizedik születésnapján (talán) hatodik alkalommal visszatér hozzánk a Jack Of Heart, és kivel? Andy Macbain (ex Tunnel of Love) új bandájával.

Tovább >>>

Accept

(Budapest, Barba Negra Music Club - május 26., kedd, 19:00)

Az Accept 2014-ben Blind Rage címmel adott ki stúdióalbumot. A lemez igazán nagyot szólt: számos előkelő slágerlistás helyezés mellett az első helyig jutott az egyik legnagyobb lemezpiacnak számító Németországban és Finnországban, az év lemezévé választották a Metal Hammer, a Hard Rock és a Sweden Rock magazinokban.

Tovább >>>

Pátkai Rozina: Samba Chuva

(Budapest, BMC - Koncertterem - május 26., kedd, 19:30)

A Pátkai Rozina: Samba Chuva, az eddigiektől eltérő, egyedi hangvételű zenei anyag, portugál és angol nyelvű saját szerzeményekkel. Az újonnan megjelenő kislemez bemutatóján a jól megszokott ének-gitár-trombita-nagybőgő-dob felálláshoz Ávéd János szaxofonon és Tálas Áron zongorán csatlakozik az együtteshez.

Tovább >>>

Bassekou Kouyate & Ngoni Ba

(Budapest, MÜPA - Fesztivál Színház - május 27., szerda, 19:30)

Bassekou Kouyate 1966-ban született Maliban, a griot-k - vagyis a zenészek és történetmondók - kasztjában. A legősibb nyugat-afrikai húros hangszer, a ngoni mestere. A MÜPA-ban tavasszal megjelent új albuma turnéjával érkezik, a mali blues és a pszichedelikus rock narkotikus elegyével.

Tovább >>>

Cantara

Cantara

(Budapest, Dürer-kert - május 28., csütörtök, 20:00)

A tavalyi nagy sikerű, 10 éves jubileumi Cantara koncert és gothic party után egy évvel ismét várnak mindenkit a Dürer Kertbe, a szabadtéri színpad elé. Vendégül látnak táncosokat és népszerű goth DJ-k is színesítik a programot hajnalig.

Tovább >>>

Bristol (FR)

(Budapest, A38 Hajó - május 28., csütörtök, 20:00)

Marc Collin, a Nouvelle Vague alapítója új projektet talált ki: a kilencvenes évek vannak a fókuszban. A Bristol névből is kiderül, hogy az együttes a trip-hop legnagyobbjai, a Massive Attack, Tricky, a Portishead, a Morcheeba számait dolgozza fel, a jól megszokott csavarral. A Nouvelle Vague első budapesti fellépése az A38 Hajón volt - logikus, hogy a Bristol is itt mutatkozik be.

Tovább >>>

Wellhello

Wellhello

(Budapest, Budapest Park - május 29., péntek, 19:00)

"Üzenet az életben lévőknek: Indul a szezon, amit bírunk, mint a jó bort. Rozétól ázott szerelmes szavakkal és szexi szaxofonszólókkal várunk a naplementében. Elnöki ügymenet a Wellhello zenekar szabadtéri koncertjén."

Tovább >>>

Stereo MC's - Live Band Show

(Budapest, Akvárium Klub - május 30., szombat, 20:00)

Rob Birch és Nick Hallam ezen az estén is műfajok egész sorát hozza el az Akvárium Klubba, ebben pedig az elismert drum &bass MC, Five Alive lesz segítségükre. Abban már most biztosak lehetünk, hogy a táncparketten ezen az estén kő kövön nem marad.

Tovább >>>

Kocsis Zoltán (2013)

Kocsis Zoltán jótékonysági hangversenye

(Budapest, MÜPA - Bartók Béla Nemzeti Hangversenyterem - május 30., szombat, 20:00)

A világhírű zongoraművész 1990-ben felajánlotta, hogy minden év május 30-án, a születésnapján koncertet ad a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat javára. Saját, bensőséges évfordulóját úgy ünnepli meg, hogy szegény és beteg gyermekeknek adakozik.

Tovább >>>

Party ajánló

Palotai Exclusive Techno Set

Dana International