Koncert kereső
Időpont:
Koncerthely:
Koncert:
Előadó keresés:

együttes személy


Ajánló

Intim szerda: Intim Torna Illegál

(Budapest, Budapest Park - július 30., szerda, 19:00)

A hazai zenekarok legőrültebb rockját játszó Intim Torna Illegál olyan, mint osztriga a svédasztalon - igazgyöngy a javából. Pezsgő dallamok, karcos ének, és felfoghatóan mély üzenetek labdáznak a színpadon, amit a közönség fáradhatatlan tombolással dob vissza. Ezen az estén az Extensive és Müller Péter Sziámi és Kirschner Péter új zenekara lesz a vendég.

Tovább >>>

hirdetés

Hellyeah (USA)

(Székesfehérvár, FeZeN, Media Markt Színpad - július 30., szerda, 22:00)

A FeZeN színpadán Vinnie Paul dobos (Pantera, Damageplan), Chad Gray énekes (Mudvayne) és Tom Maxvell gitáros (Nothingface) szupergroupja ad koncertet a Székesfehérvári fesztivál közönségének.

Tovább a FeZeN-re >>>

EAR együttes

(Kapolcs, VölgyKomolyzene - július 31., csütörtök, 14:00)

Az elektronikus zene történetéből a kezdeteket ismerteti meg velünk az EAR együttes. Bach, Rahmanyinov, Stockhausen művein keresztül mutatják be nekünk a legrégebbi elektronikus hangszerekkel.

Tovább >>>

Rákász Gergely

Rákász Gergely: Walzer and Love

(Budapest, Városmajori Szabadtéri Színpad - augusztus 2., szombat, 20:00)

Ezen az estén a látványkoncertek világának legmodernebb, multimédiás, 2.5-ös verziója mutatkozik be a főváros exkluzív szabadtéri koncerthelyszínén. Az orgona kétkezes, kétlábas hangszer, megszólaltatása kifinomult feladat. A Walzer & Love lesz az első orgonakoncert, ahol testközelből, akciókamerák segítségével, kivetítőn láthatjuk az orgonista munkáját.

Tovább >>>

Black Lips (USA)

(Budapest, Akvárium Klub - augusztus 2., szombat, 20:00)

Először koncertezik Magyarországon az egyik legismertebb amerikai garázspunk zenekar, az atlantai Black Lips. A Black Lipset sokan a 21. század Ramonesának tartják, nem csak bárdolatlan stílusuk és számos balhéik miatt, hanem mert úgy képesek autentikusan punkok maradni a színpadon, hogy közben hatalmas bulit csinálnak a közönség számára.

Tovább >>>

The Flamenco Thief

The Flamenco Thief

(Budapest, MÜSZI - Művelődési Szint - augusztus 2., szombat, 21:00)

Flamenco Thief tíz hónapos turnéjának állomása augusztusban Budapesten lesz. A formációban Craig Sutton akusztikus gitáron játszik elektronikus elemekkel és loopokkal összezavart flamencó darabokat. A koncert igazi "hanggurméknak" való, ízletes zenei élményt kínál, melyben az akusztikus ritmus találkozik az elektronikus ritmussal.

Tovább >>>

Bohém Ragtime Jazz Band

Oh Yeah Day

(Budapest, Magyar Kereskedelmi és Vendéglátóipari Múzeum, Kultea - augusztus 3., vasárnap, 19:00)

A kecskeméti Bohém Ragtime Jazz Band által indított Oh Yeah mozgalom célja, hogy a klasszikus jazz nemzetközi ünnepévé váljon Louis Armstrong születésnapja. Az Oh Yeah életérzés a szabadság zenéjén, a jazzen keresztül törhetett fel először szabadon és terjedt el világszerte.

Tovább >>>

Party ajánló

British Mood djk

(Budapest, A38 Hajó - Tetőterasz - augusztus 1., péntek, 22:00)

A legfrissebb multivitaminként pezsgő brit zenék estjén ezúttal a legvadabb és legéletrevalóbb lemezlovasok jóvoltából dőlnek majd ránk a jobbnál jobb, frissebbnél frissebb, őrjítőbbnél őrjítőbb zenék.

Tovább >>>