Időpont szerinti keresés:
Koncerthely:
Koncert:
Együttes vagy személy:

Zenei fesztiválok

júl. 07. - jan. 01.
szept. 19. - nov. 27.
okt. 01. - okt. 31.
okt. 04. - okt. 25.
okt. 17. - okt. 28.
okt. 20. - dec. 31.
okt. 24. - okt. 29.
nov. 04. - nov. 06.
nov. 04. - nov. 06.
nov. 04. - nov. 05.

Ajánló

Dopethrone

Dopethrone (CA), Mammoth Storm (SE

(Budapest, A38 Hajó - október 24., hétfő, 20:00)

A legsúlyosabb D.I.Y. trió, a Dopethrone Kanadában alakult 2008-ban, annak is legsúlyosabb gettójában Hochelagában. A Dopthrone azért zseniális, mert egyáltalán nem viccel! Az estet felvezeti a rokon lelkületű svéd Mammoth Storm.

Téka Együttes

Téka 40

(Budapest, Zeneakadémia - október 25., kedd, 19:30)

Táncházaik, ismeretterjesztő sorozataik, oktatói tevékenységük során rendkívüli hangsúlyt fektetnek arra, hogy tovább éltessék az ősi hagyományt, hogy - miként fogalmaznak - "ne engedjék kidőlni a fát, ami gyökérzet nélkül menthetetlenül elpusztul?".

Víg Mihály

Jozef van Wissem (NL)

(Budapest, A38 Hajó - október 26., szerda, 20:00)

Van Wissem nagy rajongója a szintén sok filmzenét szerzett Víg Mihálynak. Ezen a különleges estén külön lépnek ugyan fel, de az egymás után következő mély és intenzív szólókoncertekből is kiderül, mennyi kapocs van a két nem mindennapi zenész között.

MetronómTető Vol. 7: Electric Clarinet

(Budapest, Corvin Club - október 27., csütörtök, 20:00)

A Belinszky Anna és Mona Dániel által moderált, hetedik MetronómTető következő vendége Szűcs Péter klarinétművész, aki hangszerére és elektronikára írt műveket játszik, melyek mondanivalójának kifejezését videó installációk is segítik.

Cabaret Medrano 15. születésnapi buli

(Budapest, Gödör Klub - október 28., péntek, 20:00)

A Cabaret Medrano tizenöt éves története során kiadott három albumot és a hagyományos koncerthelyszínek mellett megfordult a Nemzeti Színházban és a Katona József Színházban, a Nemzeti Múzeumban és a Petőfi Irodalmi Múzeumban, a Müpában és a Fővárosi Nagycirkuszban.

Sikkes Kicsi Óriások

(Budapest, Orfeum - október 29., szombat, 20:00)

Az RTL Klub "Kicsi Óriások" című műsorának énektanára, Kiss Kamilka, elhozza az Orfeum színpadára a versenyben résztvevő legtehetségesebb növendékeit!

Metal Halloween

(Budapest, Dürer-kert - október 29., szombat, 19:00)

Október utolsó szombatján elszabadulnak a démonok és boszorkányok a Dürer Kert 041-es szobájában, ami a hazai modern metál utánpótlásnak fog helyet adni egy egész estés Halloween szett keretein belül.