Koncert kereső
Időpont:
Koncerthely:
Koncert:
Előadó keresés:

együttes személy


Partnerünk ajánlata hirdetés

"Most élsz..." - Cserháti Zsuzsa és Máté Péter emlékest

(Budapest, Syma Rendezvénycsarnok - december 21., vasárnap, 19:00)

A Cserháti Zsuzsa és Máté Péter emlékestek legnagyobb szabású koncertjének háziasszonya ezúttal is Tóth Vera lesz, ám a négy állandó fellépő művész mellett Cserháti Zsuzsa egykori alkotótársa, Horváth Charlie is színpadra lép. Az est folyamán olyan örökzöldek csendülnek fel, mint az Elmegyek, a Kicsi gyere velem rózsát szedni, az Azért vannak a jó barátok, vagy a Különös szilveszter.

Tovább >>>

Ajánló
Sena

Sena live band, Barabás Lőrinc live act

(Budapest, A38 Hajó - december 20., szombat, 20:00)

Sena Dagadu és együttese ismét megmutatja, mi minden szédületes zenei színt tud elővarázsolni azon a szerepen túl, amelyben először ismertük meg. Előtte Barabás Lőrinc, legkiválóbb ifjú trombitásunk visz nagy utazásra a jazz és a szabadság hullámain.

Tovább >>>

Petruska András karácsonyi koncertje

(Budapest, Kino Cafe - december 20., szombat, 20:00)

Szezonális dalok a Télapó szánjáról, Városi történetek a 4-es metróról és2015-ös, új szerzemények az időgépből. A dalok alapvető hangulatát a tradicionális magyar tánczene és a különlegesen virtuóz fingerstyle gitártechnika ötvözete határozza meg.

Tovább >>>

Gabrieli Choir

A Gabrieli Choir Karácsonyi koncertje

(Budapest, Pesti Jézus Szíve templom - december 21., vasárnap, 19:00)

"A Gabrieli Choir rövid karácsonyi koncertet ad, melyen közkedvelt carolok mellett, John Rutter All Bells in Paradise és Vaughan Williams Fantasia on Christmas Carols című műve csendül fel. Ezzel mindenkinek kellemes karácsonyt és boldog, egészséges újévet kívánunk!"

Tovább >>>

ByTheWay (2014)

ByTheWay lemezbemutató nagykoncert

(Budapest, Barba Negra Music Club - december 21., vasárnap, 19:00)

Igazi csemege lesz ez az esemény a zenekar rajongóinak számára, ugyanis a fiúk minden stílusból hozzák majd a slágereket és az új album dalai is felcsendülnek. Ezen kívül pedig meglepetés vendégek színesítik az estét a ByTheWay lemezbemutató koncertjén.

Tovább >>>

Illényi Katica - Újévi koncert - 2014. január 4. - Illényi Katica

Illényi Katica Adventi koncertje

(Budapest, Kongresszusi Központ - december 22., hétfő, 19:00)

Illényi Katica hazánk egyik legnépszerűbb, nemzetközi szinten is elismert hegedűművésze, aki egyedülálló ízléssel és színvonalon ötvözi a klasszikus zenei irodalom alkotásait a könnyedebb műfajok világslágereivel. Magyarországon először tűzi műsorára Wojciech Kilar világhírű lengyel zeneszerző "Valse" című alkotását, amely az Andrzej Vajda által rendezett "Ígéret földje" című film főcímdala.

Tovább >>>

Aziza Brahim

(Budapest, MÜPA - Fesztivál Színház - december 23., kedd, 19:30)

A Szahara hangjaként is aposztrofált világzenei felfedezett, a WOMEX-díjas, nyugat-afrikai származású Aziza Brahim fellépése igazi meglepetés a Müpa ünnepi programjai között. Az énekesnőt költő nagymamája buzdította elsőként alkotásra, és legutóbbi albumán azokról a legszemélyesebb érzésekről énekelt, amit Nyugat-Afrika polgárháború sújtotta részein elnémítanak.

Tovább >>>

Porteleki Áron

Kiss Krisztián & Porteleki Áron

(Budapest, Kisüzem, december 25., csütörtök, 20:30)

Ahogy a magyar faluban, úgy a városban is kialakult egyfajta zenei forma, zenei nyelv. Folytonosan változó, alakuló, improvizatív és rendkívül sokszínű. Kiss Krisztián és Porteleki Áron együtt a Négyes Quartetben játszottak már sokat együtt, ez a mostani formáció javarészt a Négyes szellemiségét viszi tovább lecsupaszított, duó formában.

Tovább >>>

Party ajánló
DJ Bárány Attila

Pre-Christmas & Bárány Attila Birthday Party

(Budapest, Club Play - december 20., szombat, 22:00)

Egy kis ünneplésből nem lehet baj... Főleg ha a PLAY PreChristmas partijával egybekötve az ország egyik legkedveltebb showmanjének születésnapját is ünnepeljük. A hazai DJ szakma egyik legkiemelkedőbb alakja és barátai várnak Téged is egy felejthetetlen éjszakára a főváros elsőszámú klubjába.

Tovább >>>