Koncert kereső
Időpont:
Koncerthely:
Koncert:
Előadó keresés:

együttes személy


Ajánló
Sir John Eliot Gardiner

Sir John Eliot Gardiner és A Forradalom és Romantika Zenekara

(Budapest, MÜPA - Bartók Béla Nemzeti Hangversenyterem - október 30., csütörtök, 19:30)

Sir John Eliot Gardiner napjaink egyik legizgalmasabb karmester-egyénisége az 1970-es évek végén, a reneszánsztól és a barokktól indulva újra felfedezte számunkra a zenetörténeti korokat és a jól ismert remekműveket. Gardiner nem előad, hanem újraértelmez, a felkutatott bizonyítékok, dokumentumok alapján rekonstruál, újraír egy történetet.

Tovább >>>

After The Burial (US), Monuments (UK), Dead Letter Circus (AU)

(Budapest, A38 Hajó - október 30., csütörtök, 20:00)

Három évvel a Suicide Silence előtt adott koncertjét, tavaly a Rockmaratonon léptek fel és most végre főzenekarként tér vissza Magyarországra, az After The Burial. A Wolves Within európai lemezbemutató turnéján a Monuments, a Circles, valamint a Tides From Nebula kísérik majd Justin Lowe zenekarát.

Tovább >>>

Electronic Beats Festival Budapest 2014

(Budapest, Millenáris Teátrum - október 31., péntek, 20:00)

James Holden a Border Community igazgatójaként a szárnya alá vett már pszichedelikus rock albumot, dallamos elektronikus korongokat, sőt erősebb techno megjelenéseket is. A The Inheritors című lemeze többek között skót népzenei hagyományokból és angol komolyzenéből is táplálkozik. A törzsi rituálékat megidéző, mégis jövőbe tekintő koncerttel hosszú évek után visszatér Budapestre.

Tovább >>>

8. Hiperkarma Halloween

(Budapest, Petőfi Rendezvényközpont - október 31., péntek, 20:00)

Minden túlzás nélkül mondhatjuk, hogy az underground zenei színtér idei legnagyobb, legizgalmasabb bulijára kerül sor. A Hiperkarma zenekar eredeti felállásában visszatér, megtartva régi szokását: Különleges díszletek között halloween koncertet ad, ám ez alkalommal a két nagylemez dalai mellett a teljesen új, Konyharegénycímű album dalait is bemutatják.

Tovább >>>

Kaukázus

(Budapest, Akvárium Klub - november 1., szombat, 20:00)

A jelenleg is best-of DVD-jén és a dupla albumként beharangozott K.U.S. lemez második felén dolgozó csapat frissített műsorral tér vissza az Akváriumba. A hangvétel és a kiállás érettebb, de a zenekar ugyanúgy nyitott szemmel jár és nem megy el szó nélkül a számára furcsa dolgok mellett.

Tovább >>>

The Moog, Amber Smith, Paraforme

(Budapest, Corvintető - november 1., szombat, 21:00)

A koncerteket új belépőként a ParaForMe nyitja, őket a megújult és felfrissült Amber Smith követi. A hangulat mindenképpeni tetőfokára hágatásáról pedig a The Moog gondoskodik, szintén lesz új dal, meg persze sok régi sláger is.

Tovább >>>

Zakir Hussain

Zakir Hussain The Masters of Percussion

(Budapest, Trafó - november 2., vasárnap, 20:00)

A legendás Zakir Hussain, napjaink leghíresebb tablavirtuóza látogat Budapestre The Masters of Percussion elnevezésű formációja élén. Izgalmas, varázslatos improvizációi, kreatív, tűzzel teli tablajátéka miatt évtizedek óta a világ egyik legkeresettebb, legnépszerűbb zenésze.

Tovább >>>

Michael Bublé

(Budapest, Papp László Budapest Sportaréna - november 2., vasárnap, 20:00)

A többszörös Grammy nyertes művész, aki több mint 50 millió albumot adott el eddig, évtizednyi karrierje során. A fickó, aki elbűvöli a közönséget. Az énekes, aki teltházas koncereket ad, és utolsó turnéján több mint 2 millió rajongó tombolt. Most ismét úton van hatodik, To Be Loved stúdióalbumával, hogy elkápráztassa közönségét az egész világon.

Tovább >>>

Concerto Heavy Metal I.

(Budapest, BMC - Koncertterem - november 3., hétfő, 19:30)

A Budapest Music Center kiváló helyszín a kísérleti, innovatív sorozatok számára, így a Concerto Budapest idén egy igazán "ütős" sorozatot indít útjára. Minden évben egy-egy hangszercsoportot mutatnak be a zenekar szólistái és az ő vendégeik - egy kicsitt másképp. Ez évben a rezeké lesz a főszerep.

Tovább >>>

Richard Bona

(Székesfehérvár, Vörösmarty Színház - november 4., kedd, 19:00)

Négy év után újra saját zenekarával ad koncertet Magyarországon Richard Bona világhírű basszusgitáros, énekes, zeneszerző. Saját zenekarával, a Richard Bona Quintet-tel 2010-ben járt utoljára Magyarországon, most az Alba Regia Feszt szervezőinek meghívására érkezik Székesfehérvárra.

Tovább >>>

Chameleon Jazz Band

(Budapest, MOM Kulturális Központ - november 4., kedd, 20:00)

A Chameleon Jazz Band a pihenés és az akusztikus fellépések után végre bejelentette: itt a várva-várt új koncert-show! A különleges akusztikájú, kör alakú kupolateremben régi és új dalok, sok-sok meglepetés várja az igényes szórakozást kedvelő zenerajongókat. Vendég a Sound of Streets ütőegyüttes.

Tovább >>>

Party ajánló

Vienna Bass #1

Therapy Sessions Halloween