Koncert kereső
Időpont:
Koncerthely:
Koncert:
Előadó keresés:

együttes személy
Zenei fesztiválok
febr. 07. - febr. 28.
Gozsdu Farsang (Budapest)
febr. 26. - márc. 01.
febr. 28. - febr. 28.
Nőnap 2015 (Több városban)
márc. 06. - márc. 08.
Mindenütt Nő (Több városban)
márc. 06. - márc. 08.
márc. 07. - ápr. 11.
Ligeti Karnevál (Budapest)
márc. 07. - márc. 07.
márc. 08. - ápr. 11.
márc. 12. - márc. 27.
márc. 13. - ápr. 09.
Ajánló

Nembáj! Feszt

(Budapest, R33 - február 28., szombat, 19:00)

A Nembáj feszt egy industrial és experimentál zenekarokat szedi szép csokorba. Itt hallgathajuk és nézhetjük pl.: a Lyuhász Lyácint Bt. zenekart (ők magukat Pszichokinetikus Ipari & Mezőgazdasági Tánczenének keresztelték el), az Entrópia Architektúrát és a Százaségő formációt.

Budapest >>>

The Moritz von Oswald Trio

(Budapest, Trafó - február 28., szombat, 20:00)

A Moritz von Oswald Trio sosem volt még ennyire erős élőben: Tony Allen poliritmikus hipnózisa, Max Loderbauer plasztikus analóg elektronikus hangképei és Moritz von Oswald zenei rendezése maga az organikus és zsigeri őstechno.

Tovább >>>

Caspervek Trio

Caspervek Trio

(Budapest, Gregesen Art Point (GAP) - március 1., vasárnap, 20:00)

A Caspervek Trio spanyol zenészcsoport, akik a vizuális művészetek és a zene integrációját helyezik tevékenységük fókuszába. Mindig is a némafilmek foglalkoztatták őket, új zenei betéteket írni egy sor klasszikus filmhez.

Tovább >>>

Subscribe ráadáskoncert

(Budapest, A38 Hajó - március 1., vasárnap, 20:30)

Búcsúzik egy legendás zenekar! A Subscribe az A38 Hajón adja utolsó pesti klubkoncertjeit, a február 27-i telt ház után ráadáskoncerttel! A Subscribe a hivatalos facebook oldalán jelentette be, hogy határozatlan időre felfüggeszti a működését.

Tovább >>>

Voler Mouche lemezbemutató koncert

(Budapest, Instant - március 2., hétfő, 21:00)

A 2014. november végén debütált Reserved című album bemutatója, melyről a közönség által kedvelt "klipes" dalok is megszólalnak, így a nagysikerű Still Life, a legutóbb forgatott, és decemberben debütált Sorry, és persze a többi dal a korongról. Vendég a Santa Diver.

Tovább >>>

Helen Money

Jarboe (USA) & Helen Money (USA)

(Budapest, Dürer-kert - március 3., kedd, 20:00)

Újra hazánkban a karizmatikus énekesnő, Jarboe. Aki már járt koncertjén, tudja, hogy nem is egészen a zenéről szólnak ezek az esték, legalább annyira a Jarboe által teremtett különleges atmoszféráról. Ezen a turnén összefogott egy klasszikus zenét torzítón keresztül a metállal keverő csellistával, Helen Money-val.

Tovább >>>

Egri János a Trio Midnight együttesben

Trio Special

(Budapest, Budapest Jazz Club - március 3., kedd, 20:00)

A mainstreamet képviselő Egri János bőgős, a nemzetközileg is jegyzett Tzumo Árpád billentyűs és a töretlen népszerűségnek örvendő élő legenda, Charlie triója hol unplugged, hol elektronikus hangszerekkel megfűszerezve új, néha merész felfogásban szólaltatja meg az énekes legismertebb dalait.

Tovább >>>

Lamb (UK)

(Budapest, Akvárium Klub - március 4., szerda, 19:00)

Nagy várakozás előzi meg a Lamb budapesti fellépését, mivel legújabb hanganyaga három év után készült el, ez a zenekar hatodik nagylemeze, amely a downbeat, a jazz és a drum 'n' bass elemeit ötvözi. A bemelegítésről a Dorothy's Legs valamint a Horányi Júlia és Álmos Gergely alkotta Mius gondoskodik.

Tovább >>>

Borisz Berezovszkij

A Liszt Ferenc Kamarazenekar és Borisz Berezovszkij

(Budapest, Zeneakadémia - március 4., szerda, 19:30)

"Megtaláltuk a nagy orosz zongoristák méltó utódját!" - írta lelkesen a brit Gramophone magazin a zongoraművész Borisz Berezovszkijról, aki azóta világhírű lett virtuóz és érzékeny zongorajátékáról.

Tovább >>>

Grencsó Kollektíva

(Budapest, BMC - Opus Jazz Club - március 5., csütörtök, 21:00)

A Gramofon - Klasszikus és Jazz magazin 2014. évi Az év magyar jazz-hanglemeze díját a Grencsó Open Kollektíva Flat / Síkvidék című albuma nyerte el, mely a BMC Records gondozásában jelent meg.

Tovább >>>

Varázslat és szenvedély - Óbudai Danubia Zenekar

(Budapest, Zeneakadémia - március 6., péntek, 19:30)

Mindössze egy év választja el Saint-Saëns Egyiptomi zongoraversenyét (1896) és Dukas zenekari scherzóját, A bűvészinast (1897). E két mesélős, adomázós kompozíció elképzelhetetlen lenne egy bő hat évtizeddel korábbi, a 19. század zenei gondolkodását alapjaiban megváltoztató kulcsdarab, Berlioz Fantasztikus szimfóniája nélkül.

Tovább >>>

Party ajánló
Nick Monaco

Nick Monaco (US)

(Budapest, Toldi Kávézó és Klub - február 28., szombat, 22:00)

Nick Monaco, San Fransisco-i DJ/producer, finoman egyensúlyozik a deep, az indie de még a hiphop tengelyén is, élő hangszerekkel vegyített lüktető set-jei pedig igazi zenei csemegeként másznak a fülünkbe, és mozgatják meg minden testrészünket.

Tovább >>>