Koncert kereső
Időpont:
Koncerthely:
Koncert:
Előadó keresés:

együttes személy
Zenei fesztiválok
márc. 07. - ápr. 11.
márc. 08. - ápr. 11.
márc. 13. - ápr. 09.
márc. 15. - ápr. 03.
márc. 19. - ápr. 03.
márc. 20. - ápr. 11.
Bach 330 (Tiszakécske)
márc. 20. - aug. 23.
márc. 25. - ápr. 18.
márc. 27. - márc. 29.
márc. 27. - márc. 29.
Előzetes

Lindsey Stirling

(Budapest, Papp László Budapest Sportaréna - július 4., szombat, 20:00)

Lindsey Stirling egy kivételes tehetségű amerikai hegedűművész, aki a klasszikustól a hiphop át a dubstepig kiválóan játszik. Saját szerzeményein kívül feldolgozásokat is készít, produkcióját különleges, olykor akrobatikus tánckoreográfiával egészíti ki.

Tovább >>>

Ajánló
Richard Dorfmeister

Akvárium 1. & Random Trip 6.

(Budapest, Akvárium Klub - március 28., szombat, 20:00)

Amy Winehouse egykori énekesa Zalon lesz a vendáge a Random Trip születésnapi koncertjén. Ugyancsak itt ünnepel majd Richard Dorfmeister és lenyűgöző élő show-jával érkezik a német Pantha du Prince is. A zenei kavalkád mellé bámulatos látványvilág is társul Besnyő Dániel és a Kiégő Izzók révén.

Tovább >>>

Egy Kiss Erzsi Zene

Vodku, Egy Kiss Erzsi Zene

(Budapest, Fonó Budai Zeneház - március 28., szombat, 20:00)

A Fonó szombati dupla koncertjén a mással össze nem téveszthető Egy Kiss Erzsi Zene, és a már 22 éve aktív, Vodku zenél. A két koncert en két kitűnő zenekar muzsikájára táncolhatunk, vagy csak egyszerűen hallgathatjuk a varázslatos harmóniákat.

Tovább >>>

Virágvasárnapi jótékonysági koncert Teleki Miklóssal

(Budapest, Kálvin téri református templom - március 29., vasárnap, 19:30)

Az Alapítvány egész életükön át támogatja a fogyatékos embereket és családjaikat. Teleki Miklós, Artisjus díjas orgonaművész a zene szépségén keresztül nyitja meg a szíveket és a művészet szeretetének kifejezése mellett az adományozás örömét is szeretné megmutatni.

Tovább >>>

Quartetto di Cremona

(Budapest, Olasz Kultúrintézet - március 30., hétfő, 19:00)

A 2000-ben alakult Quartetto di Cremona rendszeres résztvevője a fontosabb zenei fesztiváloknak és lép fel neves koncerttermekben. Rövid idő alatt nemzetközi szinten is az egyik legjelentősebb kamarazenei együttessé nőtte ki magát. Most Webern, Haydn és Beethoven egy-egy kvartettjét tűzik műsorra,

Tovább >>>

Glass Animals, Volkova Sisters

(Budapest, Akvárium Klub - március 31., kedd, 20:00)

A Selected Sounds vendége a négytagú oxfordi zenekar, a Glass Animals, akik Zaba című lemezük turnéjával érkeznek Budapestre. Hírből sem ismerik a stílushatárokat: a popot, hiphopot, ambientet, rockot és funkot szemtelen természetességgel keverik. Előttik a kitűnő Volkova Sisters lép majd fel.

Tovább >>>

Om ah hung - a Szabadság mítosza

(Budapest,, A38 Hajó - április 1., szerda, 18:00)

"Jelenleg két évtized után anyagilag ellehetetlenült az alapítvány és a koncert kulturális értékén túlmenően, ezért vált szükségessé egy ilyen esemény megrendezése. Kérjük, gyertek el minél többen, szóljatok barátaitoknak, és más Tibet-szimpatizánsnak, valamint nem utolsósorban buddhista gyakorlóknak, hogy jelenlétükkel emeljék az est hangulatát, valamint a támogatás sikerét."

Tovább >>>

Varga Gábor

Harcsa Veronika, Varga Gábor és a Liszt Ferenc Kamarazenekar

(Budapest, BMC - Koncertterem - április 2., csütörtök, 19:30)

Az est első felében Varga Gábor mutatja be a számára írt Sebők Péter-darabot illetve az együttes Magyarországon ritkán hallható Nino Rota-darabot játszik. A második részben Peter Warlock amerikai szerző kamarazenekari műve után az együttesHarcsa Veronikával Gershwin- és Enrico Pieranunzi-dalok hangzanak el.

Tovább >>>

Party ajánló
Matthias Meyer

Lavalava - Matthias Meyer

(Budapest, Corvintető - március 28., szombat, 21:00)

A felejthetetlen tavaly nyári Nagy Teraszbulit megidézve visszatér Matthias és megcsináljuk a party éjszakai, indoor verzióját. Felkészülni... Nagy meccs lesz, hosszabbítással.

Tovább >>>