Koncert kereső
Időpont:
Koncerthely:
Koncert:
Előadó keresés:

együttes személy


Partnerünk ajánlata hirdetés

"Most élsz..." - Cserháti Zsuzsa és Máté Péter emlékest

(Budapest, Syma Rendezvénycsarnok - december 21., vasárnap, 19:00)

A Cserháti Zsuzsa és Máté Péter emlékestek legnagyobb szabású koncertjének háziasszonya ezúttal is Tóth Vera lesz, ám a négy állandó fellépő művész mellett Cserháti Zsuzsa egykori alkotótársa, Horváth Charlie is színpadra lép. Az est folyamán olyan örökzöldek csendülnek fel, mint az Elmegyek, a Kicsi gyere velem rózsát szedni, az Azért vannak a jó barátok, vagy a Különös szilveszter.

Tovább >>>

Ajánló
MR Szimfonikusok

Az MR Zenei együttesek karácsonyi koncertje

(Budapest, MÜPA - Bartók Béla Nemzeti Hangversenyterem - december 19., péntek, 19:30)

Az MR Zenei Együttesek koncertje erre az időben távolabbi, de legszorosabban a karácsonyhoz tartozó eseményre is kitekint. A hangversenyen Arvo Pärt Magnificat-antifónái mellett megszólalnak Bach, Mendelssohn, Rahmanyinov és Csemiczky művek is.

Tovább >>>

SoNar X. születésnap

(Budapest, G3 Rendezvényközpont - december 19., péntek, 20:00)

Az ünnepi estét az egyik legkreatívabb hazai elektronikus zenei előadó, Iamyank nyitja, s a buli előtt és után DJ ER pörgeti majd a lemezeket. A SoNaR koncert pedig egy speciális vizuális élménnyel is kiteljesül, VJ E külön erre az alkalomra készülő anyagával.

Tovább >>>

Susana Sawoff

(Budapest, BMC - Opus Jazz Club - december 19., péntek, 21:00)

Susana simogató, meleg énekhangja, dúr és moll akkordokat játékosan és elegánsan váltogató, finoman lebegő zongorajátéka, valamint a bőgő és a seprűzött dob alkotta ritmusszekció visszafogott kísérete egy olyan zenei mikrokozmoszt teremt, amelyben a hallgató úgy érzi, csak neki szól mindez.

Tovább >>>

Sena

Sena live band, Barabás Lőrinc live act

(Budapest, A38 Hajó - december 20., szombat, 20:00)

Sena Dagadu és együttese ismét megmutatja, mi minden szédületes zenei színt tud elővarázsolni azon a szerepen túl, amelyben először ismertük meg. Előtte Barabás Lőrinc, legkiválóbb ifjú trombitásunk visz nagy utazásra a jazz és a szabadság hullámain.

Tovább >>>

Petruska András karácsonyi koncertje

(Budapest, Kino Cafe - december 20., szombat, 20:00)

Szezonális dalok a Télapó szánjáról, Városi történetek a 4-es metróról és2015-ös, új szerzemények az időgépből. A dalok alapvető hangulatát a tradicionális magyar tánczene és a különlegesen virtuóz fingerstyle gitártechnika ötvözete határozza meg.

Tovább >>>

Gabrieli Choir

A Gabrieli Choir Karácsonyi koncertje

(Budapest, Pesti Jézus Szíve templom - december 21., vasárnap, 19:00)

"A Gabrieli Choir rövid karácsonyi koncertet ad, melyen közkedvelt carolok mellett, John Rutter All Bells in Paradise és Vaughan Williams Fantasia on Christmas Carols című műve csendül fel. Ezzel mindenkinek kellemes karácsonyt és boldog, egészséges újévet kívánunk!"

Tovább >>>

Party ajánló
DJ Ludmilla

Signal & FeelGood - XMAS Takeover

(Budapest, A38 Hajó - december 19., péntek, 23:00)

Egy férfi és egy női géniusz, valamint a csodaikrek és a csodafarkas és további géniuszok tudásösszecsapásának és hangzás-összesimulásának a nagy estje a világ legeslegjobb zenéivel a világ legeslegjobb hangulatában.

Tovább >>>