Koncert kereső
Időpont:
Koncerthely:
Koncert:
Előadó keresés:

együttes személy


Ajánló
Mats Gustafsson

Mats Gustafsson & Didi Kern (SE/AU)

(Budapest, A38 Hajó - szeptember 3., szerda, 19:30)

A Mats Gustafsson-Didi Kern páros mindkét tagja jó ismerősnek, visszatérő vendégnek számít az A38 Hajón. Mats Gustafsson - akinek elemi erejű fúvósjátéka az észak-európai dzsessz egyik legnagyobb különlegessége. A duó másik tagja, Didi Kern pedig az osztrák avantgarde szcéna legfontosabb dobos-ütőhangszereséként a Fuckheaddel és a BulBullel látogatott az A38-ra.

Tovább >>>

Mamani Keita (Mali)

(Nyíregyháza, Kossuth tér - szeptember 4., csütörtök, 20:30)

Mamani Keita, aki neves névrokonának, Salif Keitanak háttérénekeseként kezdte karrierjét, mára Mali egyik nagy hangjává nőtte ki magát. Karizmatikus személyiségének minden rezdülésével magához vonja a közönség figyelmét, hogy aztán teljesen a bűvkörében tartva felvillanyozza őket.

Tovább >>>

Sophie Angel

Sophie Agnel - John Butcher - Márkos Albert Trió

(Budapest, Mu Színház - szeptember 5., péntek, 20:00)

Márkos Albert és John Butcher 1997-ben a MU Színházban játszott először együtt a Szünetjel Fesztiválon, majd 15 évvel később dolgoztak újra együtt, akkor már a klasszikus zenésznek indult, de a modern dzsessz iránt erősen érdeklődő Sophie Agnel közreműködésével.

Tovább >>>

Quimby

(Budapest, Budapest Park - szeptember 6., szombat, 19:00)

A zene, a látvány, a hangulat mind garancia arra, hogy ismét egy felejthetelen élménnyel legyünk gazdagabbak. A dolgunk csak annyi, hogy időben megvegyük jegyeinket és ott legyünk szeptember 6-án, a Budapest Parkban, a Quimby utolsó budapesti szabadtéri nagykoncertjén.

Tovább >>>

hirdetés

Tiken Jah Fakoly

(Nyíregyháza, Kossuth tér - szeptember 6., szombat, 20:30)

"Alpha Blondy nyomdokain járva (...), a fiatal generáció szóvivője lett, aki felemeli hangját az országában dúló politikai csatározások ellen." RFI musique Az afrikai reggae roots emblematikus alakja, Tiken Jah Fakoly.

Tovább >>>

LukácsMiklós

Hazaút - Lukács Miklós Trio és Nick Roth

(Budapest, Rumbach utcai Zsinagóga - szeptember 6., szombat, 21:00)

Lukács Miklós triójára kamarazene-szerűen komponált úgy, hogy minden zenész azonos súllyal legyen jelen. Teret enged a szabad játéknak. Ezen a koncerten hallhatók lesznek a Cimbiózis című lemezen játszott kompozíciók, ám a formáció egy kicsit más, és a műsor is tartogat újat.

Tovább >>>

Party ajánló
Love Alliance

Love Alliance Season start

(Budapest, Roham - szeptember 5., péntek, éjfél)

Ezen az éjjelen minden út a Rohamba vezet! Az új reggae/dancehall klub-sorozat nyitóeseménye a rezidens Love Alliance Sounddal. A jövőre 15 éves hazai stílushonosító crew idén nyáron visszatért, hogy megmentse a műfajt az itthoni enyészettől.

Tovább >>>