Koncert kereső
Időpont:
Koncerthely:
Koncert:
Előadó keresés:

együttes személy


Ajánló

Klaxons (UK)

(Budapest, Akvárium Klub - november 23., vasárnap, 20:00)

Fesztiválos fellépések után igazi klubkoncertre érkezik a britek legjobb new rave együttese, a Klaxons. Ezer egység önbizalommal és ugyanekkora slágerekkel a fesztiválos slágerparádé után most új albumukat, a Love Frequencyt hordozzák körbe a világon.

Tovább >>>

Monday Session Ghana Hop Speciál

(Budapest, Kolor - november 24., hétfő, 22:00)

Újra a Monday Session vendége Vic Mensa aka M3NSA, a hírhedt Fokn Bois duó egyik fele, és ha Ghána, akkor Sena sem hiányozhat! A két MC alá az Irie Maffia örökös producere ELO (Irie Maffia Prod.) pakolja majd a beateket.

Tovább >>>

Segítség a Kutya-hidegben!

(Budapest, Átrium Film-Színház - november 25., kedd, 19:00)

Horgas Eszter, Király Viktor, Király Linda, Radics Gigi, és a Sirtos Együttes vállalták, hogy egy estén át a gazdátlan kutyák problémáira hívják fel a figyelmet: A vidéki menhelyeken élő kutyák helyzete kritikus. Több százan várják a telet kutyaház vagy bármilyen fedél nélkül. A koncerten közreműködő valamennyi művész lemondott tiszteletdíjáról.

Bővebben >>>

Louisiana Double

(Budapest, Muzikum Klub - november 25., kedd, 21:00)

Három apa közös gyermeke mutatkozik be a színpadon a Louisiana Double előadásában: Apáti Ádám, Pintér Zsolt és Lackfi János együttműködésével készült el egy magyar nyelvű, bluegrass és gospel alapú műsor. Magányos apák énekei két zenészre, hat hangszerre, egy kortárs költőre, két torokra és három szívre.

Tovább >>>

Four Bones Harsonakvartett

Four Bones Quartet

(Budapest, Akvárium Klub - november 26., szerda, 20:00)

"A 4 harsona adta hangzás folyamatosan utat tör magának és az elektronikával ötvözve egy igazán egyedi zenei világot mutat meg. (...) Emellett pedig különleges vizuál (Super33) teszi még érdekesebbé, színesebbé az eseményt."

Tovább >>>

The Beach Boys

(Budapest, Papp László Budapest Sportaréna - november 26., szerda, 20:00)

Szerdán Budapest vendége lesz a legendás Beach Boys! Pályafutásuk során 92 daluk került fel az amerikai slágerlistára, Mára klasszikussá vált slágereik az 1963-as Surfin? USA, a Fun, Fun, Fun, az első nemzetközi listavezető dal, az I Get Around, a Californian Girls és a legsikeresebb kislemezük, a Kokomo. A Beach Boys még mindig átlagosan évi 150 koncertet ad.

Tovább >>>

Michael Nyman

Michael Nyman Band

(Budapest, MÜPA - Bartók Béla Nemzeti Hangversenyterem - november 28., péntek, 19:30)

A War Work különböző helyszíneken, Nagy-Britanniában, Franciaországban és Németországban készült korabeli archív felvételekre támaszkodik. Michael Nyman mindent felelevenít, ami feledésbe merült: az ismeretlen katonákat, vagy azokat, akik a háborúban eltűntek. Visszanyúl a dadaista mozgalom eszméihez, amikor a csataterek adták az inspirációt, és merít az 1915-ben a fronton meghalt August Stramm szívbemarkoló szövegeiből.

Tovább >>>

Borago Zenekar - Még egy koncert

(Budapest, Fonó Budai Zeneház - november 28., péntek, 20:00)

- A Borago idén 10 éve, hogy megszületett, ennek kapcsán jött az ötlet, hogy jó volna erre emlékezni, és ez alkalomból egy igazán jó hangulatú koncerttel lezárni egy korszakot és hálás szívvel elbúcsúzni a közönségünktől - mondta Hornai Anita énekesnő

Tovább >>>

Party ajánló
Betoko

Betoko (UK/MEX)

(Budapest, A38 Hajó - november 29., szombat, 23:00)

Betoko az utóbbi öt év egyik legnagyobb slágergyáros-remixer-producere, akinek elegáns, nagyívű mixét tavaly már élvezhettük az A38 Hajón. A mexikói-brit lemezlovas most visszatér, hogy hasonlóan nagyvonalú és változatos szettet mutasson be, az Urimuri DJ-párosa, Daniel Page és B.A.N. és a Monkey6-es Bergi társaságában.

Tovább >>>