Koncert kereső
Időpont:
Koncerthely:
Koncert:
Előadó keresés:

együttes személy


Ajánló

SOAVE - Zongorahangverseny Liszt Ferenc műveiből

(Budapest, Zeneakadémia - szeptember 17., szerda, 19:30)

"A szelídség és a gyengédség olyan erők, melyek segítenek bennünket abban, hogy életünk legnehezebb helyzeteiben is félelem nélkül, szeretettel oldjuk meg feladatainkat." Klukon Edit Liszt Ferenc műveiből válogat a Klukon Edit és Ránki Dezső. A művészházaspár mellett Jandó Jenő és Lantos István is fellép, továbbá két kivételes ifjú tehetség, Radnóti Róza és Ránki Fülöp.

Tovább >>>

Szabó Balázs Bandája (2012)

Szabó Balázs Bandája

(Budapest, MÜPA - Fesztivál Színház - szeptember 17., szerda, 20:00)

Szabó Balázsnak mindig is szívügye volt a versmegzenésítés műfajának be- vagy inkább visszaemelése a magyar popzenébe. A versek közti bolyongás nyomán itt is egész estés előadás született, verssorok ültek dallamokra és álltak össze dalcsokorrá, amelyet most átnyújt hű közönségének.

Budapest >>>

Korog, Dereng

(Budapest, Gozsdu Manó Klub - szeptember 18., csütörtök, 21:00)

Ezen az estén két atípusos zenekar játszik a GMK-ban. A Korog a páratlan ritmusokra építkező kísérleti metál, a Dereng pedig sodor, üt, és aritmikusan megtáncoltat.

Tovább >>>

Győri Filharmonikus Zenekar

Szerenád: Győri Filharmonikus Zenekar

(Fertőd, Marionettszínház - szeptember 19., péntek, 19:00)

Zenei üdvözlet, amelyet többnyire a szabad ég alatt játszanak. Mai formájában a 18. század közepe óta ismert. Címzettje a szeretett személy, vagy (a nem szeretett) uraság. Ezen az estén a különleges Marionettszínházban, Berkes Kálmán vezényletével adnak szerenádot a Győri Filhamonikusok.

Fertőd >>>

Szent Efrém Férfikar

Szent Efrém Férfikar

(Budapest, Nagyboldogasszony Magyar Ortodox Székesegyház - szeptember 20., szombat, 19:00)

A Szent Efrém Férfikar a vokális zeneirodalom különlegességeiből összeállított, Egytől a tizenkettőig címet viselő koncertjei az egyszólamútól a tizenkét szólamúig mutatják be a vokális zene fejlődését.

Tovább >>>

Keresztes Ildikó koncert

(Budapest, Syma Rendezvénycsarnok - szeptember 20., szombat, 20:00)

Keresztes Ildikó élete sokszor nyitott könyv az emberek előtt, nem csak hangját, de szívének egy darabját is átadja a közönségnek a koncertek során. Ildikó 50 éves születésnapját és a színpadon eltöltött 25 évét eleveníti fel ezen az estén.

Tovább >>>

hirdetés

The Dream Ferry Band

(Budapest, Szimpla Kert - szeptember 20., szombat, 20:00)

"Szeretettel várunk mindenkit a Szimpla Kertben egy fergeteges koncertre! Új és régi számokkal, de ha lehet, az eddiginél még több energiával várunk minden táncolni- és bulizni vágyó, vagy egyszerűen csak érdeklődő kedves kisbabát, diákot, nem diákot, szülőt, nagyszülőt, dédszülőt, mindenkit!"

Tovább >>>

Party ajánló

HAANG pres.: Percut, Utero, DirekTorz., Modeo

(Budapest, Kontra Klub (Trafó pince) - szeptember 19., péntek, 22:30)

A HAANG egy micro online zenei katalógus, ami a magyar elektronikus szcénában mozgó, feltörekvő producereket mutatja be. Az esemény koncepciója az élő és bátran kísérletező elektronikus zene legaktuálisabb hazai vonulatának összefogása és ezen keresztül a HAANG-projekt bemutatkozása.

Tovább >>>