Koncert kereső
Időpont:
Koncerthely:
Koncert:
Előadó keresés:

együttes személy


Ajánló

Bëbocsatlak - Parapács Zenekar

(Budapest, Hagyományok Háza - április 24., csütörtök, 19:00)

Egy zenekar legmeghatározóbb személyisége a prímás, és az ő muzsikája. Márton a Felvidéki Tornalján nevelkedett és ő is azon szerencsés zenészek közé tartozik, aki még személyesen tudtak tanulni a népzene hagyományőrző mestereitől, tudása és tapasztalatai a felvidéki muzsika terén jó alapot biztosítottak a Bëbocsatlak című lemez elkészítéséhez.

Tovább >>>

Robbie Williams - Swing Both Ways live

(Budapest, Papp László Budapest Sportaréna - április 25., péntek, 20:00)

Megkezdődött a visszaszámlálás, a rajongók egyre türelmetlenebbek, április 25-én indul az új Robbie Williams turné, amelynek első állomása Budapest. A színpadon 14 zenész, 3 vokalista és 8 táncos lesz Robbie mellett, és a High Hopes című dalban a rákosligeti Gregor József Általános Iskola alsó osztályos, ének-zene tagozatos diákjai énekelnek.

Tovább >>>

MR2 Szimfonik+ a Müpából - EAST

(Budapest, MÜPA - Bartók Béla Nemzeti Hangversenyterem - április 25., péntek, 20:00)

A kétórás koncert programja az EAST szinte teljes munkásságát felöleli. A szimfonikus zenekarban negyvenen lesznek színpadon, mellettük az EAST két felállása és a kísérőzenészek, vagyis tíz ember.

Tovább >>>

Juan Mari Beltran és zenekara

(Budapest, Fonó Budai Zeneház - április 26., szombat, 22:00)

A Juan Mari Beltran (txalaparta, alboka, txistu, Ttun-Ttun) olyan kiváló zenészekkel lép fel nálunk, mint Ander Barrenetxea (txalaparta, dob) és Errege Belda (harmonika, txalaparta). A txalaparta [csalaparta] baszk népi ütőhangszer. A megszólaltató játékos a txalapartari.

Tovább >>>

Fanfara Complexa és a Fanfara Shukar (RO)

(Budapest, Kobuci Kert - április 27., vasárnap, 19:00)

A Budapest Folk Fest gálája. A Fúvós fergeteggel megnyílik a szabadtéri nyári fesztiválszezon is! Fanfara Complexa a moldvai és román tánczenék hazai nagyágyúja, román vendégeik a tíztagú fúvós Fanfara Shukar zenekar, akikkel együtt közös fúvós koncertet adnak.

Tovább >>>

Mette Rasmussen

Cactus Truck (NL/USA)

(Budapest, A38 Hajó - Kiállítótér - április 28., hétfő, 19:30)

Terrie Ex szerint a 2011 felfedezettje az a szédületes szabad improvizációs trió, amely zenészei elképesztően fiatal kora ellenére már meghódította Európa és New York legjobb jazz-klubjait. A Cactus Truck zenészeivel improvizatív set keretein belül fellép Pándi Balázs, Ajtai Péter, valamint a bájos dán Mette Rasmussen.

Tovább >>>

Party ajánló
Chris Tofu

Chris Tofu (Electro Swing Club London, UK)

(Budapest, Orfeum - április 25., péntek, 22:00)

Chris Tofu 1995 óta áll a lemezjátszók mögött és adagolja a zenei eklektikát a nagyérdeműnek. Igazi bohém, aki az elmúlt két évtizedet nem csak végigzenélte, de olyan fesztiválok szervezésében is részt vett, mint a Bestival, a Big Chill, a Secret Garden, vagy éppen a Glastonbury fesztivál Shangri-La színpada.

Tovább >>>