Koncert kereső
Időpont:
Koncerthely:
Koncert:
Előadó keresés:

együttes személy


Ajánló
Varnus Xavér

Rhoda Scott & Varnus Xavér & MAO

(Budapest, Budapest Kongresszusi Központ - július 26., szombat, 15:00, 19:00)

Az amerikai keleti parti gospelzenéjének egyik legautentikusabb képviselője, a "mezítlábas grófnő" idén nyáron újra a magyar big band vendége, hogy a jazz örökzöldek és saját szerzemények megszólaltatásával ismét elkápráztassa hallgatóit. A MAO nagyzenekari kíséretével ismét orgonás randevút ad egymásnak Rhoda Scott és Varnus Xavér.

Tovább >>>

Siberian Meat Grinder

(Budapest, Kontra Klub (Trafó pince) - július 26., szombat, 20:30)

Thrash metal punk kolosszusok a szibériai pokol legmélyebb bugyraiból, akiket a graffiti, a gördeszkázás és a barbár mosh hajt! A Siberian Meat Grinder egy crossover thrash banda a befagyott orosz pokolból, akik az őrjöngő hardcore thrash-t rengeteg különböző műfajjal színezik, punktól a stoner rockon át a rapig.

Tovább >>>

Town Of Saints

(Veszprém, Utcazene Fesztivál, OTP Bank Színpad - július 26., szombat, 21:00)

A Town of Saints zenei stílusát könnyű lefordítani a karizmatikus és élettel teli élő show-k nyelvére. 'Never Sleep' című első EP-jükön a hagyományos és modern népzenét gyors ütemű punk ritmusokkal keverték. Az album elismerést vívott ki a zenéből áradó harmonikus és tiszta energiáknak köszönhetően. A tavalyi Utcazene egyik legnépszerűbb zenekara ismét megtáncoltatja a várost.

Tovább >>>

Pipatórium Dudások

(Kapolcs, VölgyKomolyzene - július 27., vasárnap, 19:30)

A koncert során felcsendülnek a középkorból fennmaradt dudadallamok, erdélyi népdalok. Egy kis dudaverseny mutatja be a különböző dudák közötti különbségeket és feldolgozásokat is hallhatnak harmonikával, szaxofonnal kiegészítve. Erre a zenére mondhatjuk: Szűrre áll!

Tovább >>>

Biohazard

(Balatonszemes, Rock Part - Soproni Nagyszínpad - július 27., vasárnap, 21:30)

Ismét Biohazard koncert Magyarországon, ezúttal a második Rock Part fesztivál utolsó napján lépnek fel a Kreator előtt.

Tovább >>>

Budapesti Vonósok Kamarazenekar

Csajkovszkij-est

(Budapest, Vajdahunyad vára - július 28., hétfő, 20:30)

Az 1896-os milleniumi ünnepség tiszteletére épült Vajdahunyad várában Kokas Dóra (gordonka) és a Budapesti Vonósok adnak koncertet. Ezen a kellemes nyári estén a Vonósszerenád mellett a Rokokó varáiációk dallamaiban is gyönyörködhetünk.

Budapest >>>

Last Minute Show

(Budapest, Roham - július 29., kedd, 20:00)

Ezen az estén az olasz illetőségű Hierophant, a Bastions az Egyesült Királyságból, német Thränenkind és a hazai Octahed játszik. A három külföldi zenekar közös turné keretein belül először jön el hozzánk.

Tovább >>>

Inim szerda: Intim Torna Illegál

(Budapest, Budapest Park - július 30., szerda, 19:00)

A hazai zenekarok legőrültebb rockját játszó Intim Torna Illegál olyan, mint osztriga a svédasztalon - igazgyöngy a javából. Pezsgő dallamok, karcos ének, és felfoghatóan mély üzenetek labdáznak a színpadon, amit a közönség fáradhatatlan tombolással dob vissza. Ezen az estén az Extensive és Müller Péter Sziámi és Kirschner Péter új zenekara lesz a vendég.

Tovább >>>

hirdetés

Hellyeah (USA)

(Székesfehérvár, FeZeN, Media Markt Színpad - július 30., szerda, 22:00)

A FeZeN színpadán Vinnie Paul dobos (Pantera, Damageplan), Chad Gray énekes (Mudvayne) és Tom Maxvell gitáros (Nothingface) szupergroupja ad koncertet a Székesfehérvári fesztivál közönségének.

Tovább a FeZeN-re >>>

EAR együttes

(Kapolcs, VölgyKomolyzene - július 31., csütörtök, 14:00)

Az elektronikus zene történetéből a kezdeteket ismerteti meg velünk az EAR együttes. Bach, Rahmanyinov, Stockhausen művein keresztül mutatják be nekünk a legrégebbi elektronikus hangszerekkel.

Tovább >>>

Party ajánló

Bagolylajhárroham!!!

(Budapest, Roham - július 26., szombat, 22:00)

A Bagolyköpet Invázió utolsó, befejező állomása. BobaFett, BobaKrome, Zomblaze, Long, vagyis, a KihovaTanui, akik idén utoljára lépnek színpadra ebben a formában!

Tovább >>>