Koncert kereső
Időpont:
Koncerthely:
Koncert:
Előadó keresés:

együttes személy


Előzetes

Slipknot

(Budapest, Papp László Budapest Sportaréna - 2015. február 5., csütörtök, 19:00)

A maszkos bestiák, a Slipknot tagjai végre készen állnak a régóta várt visszatérésre, amelynek Budapest is része lesz, a Prepare For Hell turnéjuk keretében. A purgatóriumi banda új, 6 év után az első stúdióalbuma, a 5: The Gray Chapter október 20-án jelenik meg.

Tovább >>>

Ajánló

Deathstars (S)

(Budapest, A38 Hajó - október 20., hétfő, 20:00)

A Deathstars a skandináv metál egyik legismertebb és legjellegzetesebb formációja, hatalmas rajongótáborral és összetéveszthetetlen stílussal. A Budapesten három éve a Rammstein előzenekaraként, tavalyelőtt pedig headlinerként léptek fel. Régi ismerőst köszönthetünk tehát, teljesen új koncertprogrammal, megváltozott tagsággal, új albummal.

Tovább >>>

Silence Fiction

Silence Fiction

(Budapest, MÜPA - Zászlótér - október 21., kedd, 17:00)

Aki izgalmas és élő zenei élményekre vágyik, délutánonként a legkülönfélébb műfajokkal lehet találkozhat a MÜOA Előcsarnokának környékén. A Hangulatkoncertek sorozatában a Liszt Ferenc Zeneakadémia és más zenei oktatási intézmények hallgatói, növendékei mutatkoznak be hétről hétre, ezúttal a Silence Fiction.

Tovább >>>

Voodoo Allen

The Quakes (USA), Voodoo Allen

(Budapest, Mika Tivadar Mulató - október 22., szerda, 20:00)

A zenélést nem üzleti vállalkozásként űző vagy karrier-lehetőségként megélő Voodoo Allen az egyik legrégebbi magyar psychobilly zenekar. Az este folyamán a 80-as évek egyik meghatározó psychobilly zenekara a The Quakes előtt nyilváníthatják ki deviáns hajlamaikat.

Tovább >>>

Pál Pista bácsi

Összefogás Pál Pista bácsi gyógyulásáért

(Budapest, Fonó Budai Zeneház - október 23., csütörtök, 18:00)

"Nem lesz vége az életnek, Szabadságot a magyar népnek!" Az est címe az utolsó dudásként emlegetett Pál Pista bácsi egyik nótájának második sora. Pál Pista bácsi tereskei pásztorember egy letűnőben lévő világ egyik utolsó tanúja, aki kimeríthetetlenül gazdag furulya-dudajátékával, énekeivel, meséivel méltán lett mestere és példaképe sok mai zenésznek.

Tovább >>>

Anathema (UK)

(Budapest, A38 Hajó - október 23., csütörtök, 20:00)

Egy óriási élő legenda jön a Hajóra egyenesen Liverpoolból. Az Anathemát nem kell bemutatni, azonban azt ki kell emelni, hogy manapság még annál is jobbak, mint valaha. Egyedülálló, egyszerre mély és felemelő melankolikus zene a javából!

Tovább >>>

Helmet - Betty 20th Anniversary Tour

(Budapest, Dürer-kert - október 25., szombat, 19:00)

A heavy metal fémkeménységét a 90-es évek alternatív rockjába fecskendező Helmet már több mint húsz esztendeje jelenteti meg földrengető erejű albumait - és bár az elmúlt négy évben nem érkezett sorlemez a zenekartól, 2014-ben a csapat egy exkluzív turné kertében teljes egészében előadja, idén éppen 20 éves Betty című lemezét.

Tovább >>>

Party ajánló

Concorde: C-N-N aka Capone-N-Noreaga (USA)

Cid Rim (LuckyMe, A)