Időpont szerinti keresés:
Koncerthely:
Koncert:
Együttes vagy személy:

Zenei fesztiválok

Csizmakoptató (Veszprém)
szept. 19. - dec. 19.
okt. 01. - nov. 29.
nov. 07. - dec. 23.
nov. 27. - nov. 29.
dec. 04. - dec. 06.
jan. 31. - jan. 31.
márc. 02. - márc. 06.
jún. 16. - jún. 26.
jún. 22. - jún. 25.

Ajánló

Csalog Gábor

Csalog Gábor zongoraestje

(Budapest, BMC - Koncertterem - november 29., vasárnap, 18:00)

"Van, amit újra és újra elővesz az előadó, ilyen a Fúga művészete. Bartók műveit viszont néhány évtizedig nem játszottam, különféle okokból. Így az újrafelfedezés különös öröme kísérheti a koncertet."

Matan Porat

Matan Porat és a Concerto Budapest

(Budapest, Zeneakadémia - december 1., kedd, 19:30)

Brahms nagyszabású, közel ötvenperces B-dúr zongoraversenyének bemutatóját 1881-ben a szerző szólójával Budapesten tartották. A darab vezérszólamát ezúttal a Berlinben élő izraeli zongorista, Matan Porat fogja megszólaltatni.

Crazy Town (USA)

(Budapest, Dürer-kert - december 2., szerda, 19:00)

A The Brimstone Sluggers korong jó értelemben nyúlik vissza a gyökerekhez, de egyben a Crazy Town újjászületése is, fogós riffekkel és az ismerős szövegvilággal. Ezzel a lemezzel látogatnak el pályafutásuk során elsőként Magyarországra.

Ivan & The Parazol

(Budapest, A38 Hajó - december 3., csütörtök, 20:00)

A harmadik lemez felvételei minden eddiginél jobban visszaadják a Parazol koncertek eksztatikus energiáját, dinamikus lüktetését, amit élőben is megtapasztalhat a közönség a hajón.

Deez Nuts (AUS)

(Budapest, Kék Yuk (Blue Hell) - december 3., csütörtök, 19:00)

Legutóbbi budapesti koncertjük végén a fél közönség a színpadon landolt, és a Deez Nuts esetében ez teljesen természetes jelenség! Ezúttal friss nagylemezüket, a Word Is Bondot mutatják be a tőlük megszokott karakterrel.

Sóley

(Budapest, A38 Hajó - december 4., péntek, 20:00)

Sóley három éve már fellépett az A38 Hajón. Akkor a finom hangulatok törékeny művésznője első lemezét mutatta be - most itt az ideje, hogy májusban megjelent második albumával turnézzon. És Budapesten hol máshol léphetne fel, mint ismét az A38-on!