Koncert kereső
Időpont:
Koncerthely:
Koncert:
Előadó keresés:

együttes személy


Ajánló
Nyeső Mari

Nyeső Mari: Hagyj szabadon

(Budapest, Marczibányi Téri Művelődési Központ - február 1., vasárnap, 20:00)

Dalok a Mindenségről, a zenéről, a szerelemről és a fecskékről. Saját versek, szövegtelen énekek éneklő gitárral. A megjelenő lemezen az összes hangszeren Nyeső Mari játszik, ám élőben barátai, kollégái segítenek a megírt szólamokat megszólaltatni. Így minden művész hozzáadja tudását, szeretetét, egyéniségét, még különlegesebbé téve az estét.

Tovább >>>

Bodza Klára

Bodza Klára lemezbemutató koncertje

(Budapest, Hagyományok Háza - február 2., hétfő, 19:00)

Bodza Klára szakrális lemezének darabjai igazi kuriózumnak számítanak a zeneszeretők számára. A koncert során olyan zenei csemegék hangzanak el, mint az Ómagyar Mária-siralom, karácsony és húsvét ünnepének legszebb moldvai csángó szokásdalai, Mária-énekek, valamint Erdélyi Zsuzsanna Hegyet hágék, lőtöt lépék című gyűjteményének archaikus imádságai.

Tovább >>>

Michael Angelo Batio

Michael Angelo Batio & Band

(Budapest, Pecsa Music Cafe - február 3., kedd, 20:00)

Újra Budapesten üdvözölhetjük a különleges duplagitárjáról és rendkívüli zenészi kvalitásairól ismert Michael Angelo Batiót, aki Intermezzo című friss albumával, valamint ismert zenészeket felvonultató együttesével érkezik a Pecsa Music Caféba: énekesként az Uli Jon Roth oldaláról ismert Piero Leporale, továbbá a Blaze Bailey zenekarából ismert Simone Massimi, valamint Vinnie Moore dobosa, Roberto Pirami kíséri majd el.

Tovább >>>

Sister Act - Tóth Gabi & Tóth Vera

(Budapest, Orfeum - február 4., szerda, 21:00)

A Tóth lányok tökéletes párost alkotnak: tűz és víz, akik nem kioltják, hanem erősítik egymást. Két különálló egyéniség, erőteljes orgánummal, széles repertoárral, fiatal koruk ellenére hatalmas szakmai tapasztalattal a hátuk mögött. Ezen az estén a fekete muzsika legnagyobb világslágereit szólaltatják meg a '70-es, '80-as, '90-es évek és napjaink soul, r&b, funky, rap világából.

Tovább >>>

Slipknot

(Budapest, Papp László Budapest Sportaréna - február 5., csütörtök, 20:00)

A többszörös platinalemezes és Grammy-díj nyertes maszkos bestiák, a Slipknot tagjai végre készen állnak a régóta várt visszatérésre, amelynek Budapest is része lesz a Prepare For Hell turnéjuk keretében. Az együttes rendkívül látványos, lebilincselő és kaotikus show-it gyakran legendaként őrzi az emlékezet, ezek a koncertek - most új maszkokkal és színpadi látvánnyal - kihagyhatatlanok.

Tovább >>>

Kovács Linda az Egy Kiss Erzsi Zene együttesben (2006. november 23.)

Kovács-Fenyvesi-Dés Experimental

(Budapest, BMC - Opus Jazz Club - február 5., csütörtök, 21:00)

Kovács Linda, Fenyvesi Márton és Dés András neve méltán cseng ismerősen a jazz-zenét kedvelők körében. Számtalan nívós produkció szereplői, eredményeiket megannyi díj és elismerés fémjelzi. A friss formáció egy igazán eredeti és előremutató zenei csemegével jelentkezik, ami egyfajta szabad improvizációs kamara jazz, mely a jelenkor történéseire rezonálva nyilvánul meg.

Tovább >>>

Kalapács lemezbemutató koncert

(Budapest, Club 202 - február 6., péntek, 20:00)

A Kalapács zenekar 2000-ben alakult Kalapács József, a Pokolgép és az Omen egykori énekesének, a hazai metal színtér egyik legnagyobb legendájának a vezetésével, azaz az együttes idén már fennállásának 15. évébe lépett. A csapat egy vadonatúj stúdiókorong kiadásával kezdi az ünnepi esztendőt, melynek megjelenése előtt, február 6-án lemezmegjelenési koncertet adnak.

Tovább >>>

Kozmosz, Egyetlen, Fatal Error

(Budapest, G3 Rendezvényközpont - február 6., péntek, 20:00)

Punk, indie és natúr rock&roll a város szívében, két színpadon! Már javában teszteli élőben a nagylemezre készülő új dalait a Kozmosz, akik az őszi kényszerpihenő után újult erővel vetik magukat a koncertezésbe. Vendégükként bemutatkozik az énekes Zsombor áruló zongorás-popos projektje, az Egyetlen is, valamint a Fatal Error, az Így Telnek Napjaink, és a Twentees.

Tovább >>>

Party ajánló

Ősparty II.

(Budapest, Dürer-kert - február 6., péntek, 22:00)

Az Ősparty tavaly januári sikere igazolta, hogy szükség van ezekre a kicsit osztálytalálkozó-szerű pillanatokra, amelyben szerencsésen keveredik a harmincasok-negyvenesek nosztalgiája a mai partyk közönségével.

Tovább >>>