Koncert kereső
Időpont:
Koncerthely:
Koncert:
Előadó keresés:

együttes személy


Ajánló

Sena (live band)

(Budapest, A38 Hajó - augusztus 28., csütörtök, 20:00)

Senát ezen az estén az Irie Maffia zenészei kísérik, de a tőlük megszokott kőkemény táncoltatás helyett ezúttal Sena világába kalauzolnak, ahol inkább füstös, soulos, bluesos a hangulat.

Tovább >>>

Cumbia All Stars (Peru)

(Nyíregyháza, Kossuth tér - augusztus 29., péntek, 20:30)

Milyen az, amikor a perui tradicionális folk torzítós gitáron, pszichedelikus hangzásként jelenik meg? A Cumbia All Stars tudja! Az együttes tagjai legendás zenekarokban Los Miros, Los Diablos Rojos, Los Destellos csiszolták tökéletesre stílusukat, hogy 40 év múlva újra összeálljanak és azt a zenét játsszák, amelynek születésénél mindannyian jelen voltak.

Tovább >>>

Judie Jay

(Budapest, BMC - Opus Jazz Club - augusztus 30., szombat, 21:00)

Judie Jay a swinges, blues-os hangzásvilágtól kezdve a hiphopon, triphopon át egészen az elektronikus zenékig megannyi stílusban otthonosan mozog. A jazzes, soulos kalandozások, az ismert standerdek és feldolgozások nem számítanak új színnek az énekesnő zenei palettáján, hiszen saját bevallása szerint számára az "improvizációval kezdődött minden".

Tovább >>>

Mark Nightingale

Budapest Jazz Orchestra és Mark Nightingale (UK)

(Budapest, MÜPA - Fesztivál Színház - augusztus 31., vasárnap, 19:30)

A BJO 2010-ben találkozott először Mark Nightingale-lel, telt házas koncertjük hatalmas siker volt. A New Orleans Swing 2014 zárókoncertjén hamisítatlan szvingslágerek hangzanak el, helyet kapnak a műsorban Mark Nightingale számára írt kompozíciók, valamint kimondottan erre az alkalomra készülő, új hangszerelések.

Tovább >>>

Blondie (USA)

(Budapest, Papp László Budapest Sportaréna - szeptember 9., kedd, 20:00)

Az elmúlt évtizedek egyik legnagyobb, sokakat befolyásoló és úttörő bandája a Blondie. 2014 a Blondie fennállásának 40. évfordulója, s a zenekar a Blondie 4(0) Ever című különleges, dupla CD-s válogatással ünnepli ezt a mérföldkövet. A zenekar világkörüli turnéján a budapesti közönség is részese lesz a csak a Blondie-t körüllengő különleges atmoszférának.

Tovább >>>

hirdetés
Party ajánló
Cari Lekebusch

Cari Lekebusch (SE)

(Budapest, A38 Hajó - augusztus 29., péntek, 23:00)

A szédületes svéd producer és lemezlovas visszatér a Hajóra, hogy Isuval és Dorkkal karöltve egy újabb szédületes partyt csapjon.

Tovább >>>