Koncert kereső
Időpont:
Koncerthely:
Koncert:
Előadó keresés:

együttes személy


Ajánló
Four Bones Harsonakvartett

Four Bones Quartet

(Budapest, Akvárium Klub - november 26., szerda, 20:00)

"A 4 harsona adta hangzás folyamatosan utat tör magának és az elektronikával ötvözve egy igazán egyedi zenei világot mutat meg. (...) Emellett pedig különleges vizuál (Super33) teszi még érdekesebbé, színesebbé az eseményt."

Tovább >>>

The Beach Boys

(Budapest, Papp László Budapest Sportaréna - november 26., szerda, 20:00)

Szerdán Budapest vendége lesz a legendás Beach Boys! Pályafutásuk során 92 daluk került fel az amerikai slágerlistára, Mára klasszikussá vált slágereik az 1963-as Surfin? USA, a Fun, Fun, Fun, az első nemzetközi listavezető dal, az I Get Around, a Californian Girls és a legsikeresebb kislemezük, a Kokomo. A Beach Boys még mindig átlagosan évi 150 koncertet ad.

Tovább >>>

Budapesti Fesztiválzenekar

Budapesti Fesztiválzenekar, vez.: Robin Ticciati

(Budapest, MÜPA - Bartók Béla Nemzeti Hangversenyterem - november 27., csütörtök, 19:45)

A műsor mintegy nyolc évtized francia zenéjéből válogat. A legrégebbi mű az ifjú Berlioz Kleopátra halála című, Pierre-Ange Vieillard versére írott szólókantátája. A hangverseny többi darabja egy rövid zenetörténeti korszak produktuma.

Tovább >>>

Michael Nyman

Michael Nyman Band

(Budapest, MÜPA - Bartók Béla Nemzeti Hangversenyterem - november 28., péntek, 19:30)

A War Work különböző helyszíneken, Nagy-Britanniában, Franciaországban és Németországban készült korabeli archív felvételekre támaszkodik. Michael Nyman mindent felelevenít, ami feledésbe merült: az ismeretlen katonákat, vagy azokat, akik a háborúban eltűntek. Visszanyúl a dadaista mozgalom eszméihez, amikor a csataterek adták az inspirációt, és merít az 1915-ben a fronton meghalt August Stramm szívbemarkoló szövegeiből.

Tovább >>>

Borago Zenekar - Még egy koncert

(Budapest, Fonó Budai Zeneház - november 28., péntek, 20:00)

- A Borago idén 10 éve, hogy megszületett, ennek kapcsán jött az ötlet, hogy jó volna erre emlékezni, és ez alkalomból egy igazán jó hangulatú koncerttel lezárni egy korszakot és hálás szívvel elbúcsúzni a közönségünktől - mondta Hornai Anita énekesnő

Tovább >>>

Tommy Vig

Tommy Vig (USA)

(Budapest, Budapest Jazz Club - november 29., szombat, 20:00)

Tommy Vig az egyetlen amerikai jazzmuzsikus aki Magyarországn él és alkot. Zenéje kortárs klasszikus és komoly kamara-jazz kombinációja, főleg eredeti Vig kompoziciókkal és szokatlan előadás-stílusban, de a műsor amerikai sztenderdeket is tartalmaz.

Tovább >>>

Knarsetand (NL), My Baby (NL)

(Budapest, A38 Hajó - november 30., vasárnap, 20:00)

A több mint két hónapon át zajló DACS! - Hollandia, királyság! fesztivál záróbuliján két nagyon fiatal, ám annál jobb holland zenekar lép fel, a dancehallt-gypsypunkot-popot-rockot-dubstepet lazán ötvöző Knarsetand, illetve a New Orleans-i voodoo bluest zseniálisan játszó My Baby. Most kiderül, milyen a holland Brains és Irie Maffia, illetve a holland Janis Joplinba oltott Dr. John.

Budapest >>>

Party ajánló

Ellen Allien (D)

Betoko (UK/MEX)