Koncert kereső
Időpont:
Koncerthely:
Koncert:
Előadó keresés:

együttes személy


Ajánló
Ahmed Adnan Saygun

Nemzeti Filharmonikusok, vez.: Isin Metin, km.: Emre Elivar (zongora)

(Budapest, MÜPA - Bartók Béla Nemzeti Hangversenyterem - április 18., péntek, 19:30)

Törökország zenéjét, muzsikusait nem ismerjük eléggé, pedig számos kiváló török előadó koncertezik világszerte. Ezen a koncerten kettőt ismerhetünk meg közülük, s belekóstolhatunk az ország nemzeti zenéjébe is. Nyitányként Ahmed Adnan Saygunnak az alkotása hangzik el, aki Törökország számára ugyanolyan jelentőségű, mint Magyarországnak Bartók.

Tovább >>>

The Veils (NZ/UK)

(Budapest, A38 Hajó - április 19., szombat, 20:00)

A karizmatikus énekes-gitáros és zseniális dalszerző, Finn Andrews vezette The Veils egyszerre érzelmes, melankolikus és elsöprően dinamikus produkciója valóban egyedülálló. Előttük a kitűnő honi pszichedelikus indie-rock zenekar, a Tea Road melegít be.

Tovább >>>

Leukémia Apokalypsis - AMD turnézárás

(Budapest, Dürer-kert - április 19., szombat, 20:00)

Az őrület és az időutazás garantált a két hardcore veterán turnézáró buliján. Vendégek: Liberal Youth, HolyMan's Glory és a Bobafett-Bobakrome duó hangszeresekkel kiegészítve. Tánc, színpadmászás, csordavokál kötelező!

Tovább >>>

Budapest Jazz Orchestra

Budapest Jazz Orchestra - Csejtei Ákos: A hidak városa

(Budapest, Budapest Jazz Club - április 19., szombat, 20:00)

A 15 éves jubileumát ünneplő Budapest Jazz Orchestra számára fontos, hogy a hazánkban élő, kortárs magyar szerzők műveit koncertjeiken is bemutassák. Most Csejtei Ákos, a zenekar kiváló tenor szaxofonosának művei hangzanak el. Az ő ötlete alapján kerül bemutatásra "A hidak városa" című nagyzenekari szvit.

Tovább >>>

Heveder Banda

Locsolóbál - Muzsikál a Heveder

(Budapest, Fonó Budai Zeneház - április 21., hétfő, 20:00)

Idén Húsvéthétfőn indul a Budapest Folk Fest a Locsolóbállal, amely koncert és táncház is egyben. Zenél a sepsiszentgyörgyi Heveder Banda, az egyik leghitelesebb és legnépszerűbb erdélyi táncházi zenekar.

Tovább >>>

Party ajánló

Wondawulf, Jumodaddy, MC Columbo

(Budapest, Akvárium Klub - április 18., péntek, 23:00)

A UVCT a dubstep után és abból kialakuló zenei stílusokra összpontosít, de ügyel arra, hogy stílusbeli korlátok közé ne szoruljon. Jelen pillanatban a moombahton és a trap valamint ezek rokonai állnak az esték központjában.

Tovább >>>