Időpont szerinti keresés:
Koncerthely:
Koncert:
Együttes vagy személy:

Zenei fesztiválok

Bach 330 (Tiszakécske)
márc. 20. - aug. 23.
Zenélő Budapest (Budapest)
máj. 24. - aug. 15.
Balatoni Minimax Hajó (Több városban)
máj. 30. - aug. 29.
Óbudai Nyár (Budapest)
jún. 03. - aug. 30.
jún. 05. - aug. 28.
jún. 12. - aug. 30.
jún. 12. - aug. 28.
OrgonaPont Fesztivál (Több városban)
jún. 13. - aug. 30.
Szabadtéri Nyár (Nyíregyháza)
jún. 20. - aug. 22.
jún. 20. - aug. 22.

Ajánló

New York Ska-Jazz Ensemble (USA)

(Budapest, A38 Hajó - július 6., hétfő, 20:00)

A ska egyik klasszikus szupergruppja, a Skatalites-, Toasters- és Scofflaws-tagokból összeállt New York Ska-Jazz Ensemble pontosan azt adja, amit nevével ígér: laza jazzt és pattogós ska-2tone örömzenét. Mindehhez elképesztő lendület, vidám és magával ragadó színpadi show.

Wu-Tang Clan (USA)

(Budapet, Budapest Park - július 7., kedd, 18:00)

A New York-i csapat egy-egy tagja már megtisztelte a hazai közönséget jelenlétével, de idén pedig egy szenzációs buli keretein belül Method Man, RZA, GZA, Raekwon, Ghostface Killah, Inspectah Deck, U-God, Masta Killa és Cappadonna egytől egyig ott lesznek a Park színpadán, hogy feladják a leckét a keleti part mindennapjairól.

Soulfly

(Budapest, A38 Hajó - július 7., kedd, 20:00)

Közel húsz év alatt tíz nagylemez, sok ezer koncert, koprodukció - a Soulfly mégsem fárad ki soha. Olyannyira, hogy augusztus 14-én jelenteti meg új lemezét Archangel címmel. A modern metál stílusteremtő zenekar újra Budapesten, új lemezzel, ezúttal az A38 Hajón!

Joan Faulkner

Budapest Jazz Orchestra feat. Joan Faulkner (USA)

(Budapest, Columbus Hajó - július 8., szerda, 20:00)

Joan Faulkner, a Németországban élő amerikai jazzénekesnő kisgyerekkora óta énekel gospelt, de repertoárja mára a jazz, a blues, a soul és pop skáláján mozog. A koncerten elhangzanak gospel és funky számok valamint örökzöldek nagyzenekari hangszerelésben.

Like I Care

Like I Care (UK)

(Budapest, S8 Pince - július 9., csütörtök, 18:00)

A brit Like I Care punk-rockban utazik kevés alternatív beütéssel és nem is oly véletlen, hogy pont Magyarországra. A zenekarnak ugyanis magyar gyökerei vannak, így nagy élmény lesz számukra Budapestre látogatni 4 helyi banda társaságában.

Einstürzende Neubauten életműkoncert

(Budapest, Akvárium Klub - július 9.. csütörtök, 20:00)

Ezúttal nem legújabb dalaikkal érkeznek, hanem az enyhén ironikus 'Greatest Hits' elnevezésű műsorral állnak színpadra, így az este folyamán biztosan hallhatunk dalokat az olyan klasszikusnak számító albumokról is, mint a 'Perpetuum Mobile', az 'Ende Neu' , a 'Tabula Rasa' vagy a 'Silence Is Sexy'.

The Toasters (USA), PASO

(Budapest, Budapest Park - július 10., péntek, 19:00)

A különleges estén a Pannonia Allstars Ska Orchestra előtt a ska élő legendái közé tartozó The Toasters lép fel. Az este folyamán hallhatjuk a PASO új, Részeg című dalát is.

Boys Republic

(Budapest, Dürer-kert - július 11., szombat, 19:00)

Különös ismertetőjelük, hogy a KPop-csapatoknál megszokott ballada-túltengés helyett sokkal inkább a lendületesebb dalok vannak előtérben, így a koncerten is igazi partyhangulat várható. A koncertet a zongorista Choi SooMin fellépése nyitja.