Millenáris Piknik 2012

Információ

2012. július 10. - 2012. augusztus 19.

Leírás

Július 10. és augusztus 19. között, keddtől szombatig kellemes kikapcsolódódást nyújtó programokkal várják a Millenáris parkba látogatókat. A kínálat igen változatos és a színes gyermekprogramoktól az izgalmas és szórakoztató felnőttműsorokig terjed. A parkban zenészekkel, táncosokkal, változatos gyerekprogramokkal, drámafoglalkozásokkal és az elmaradhatatlan kézműves foglalkozásokkal is várják az érdeklődőket, ahol játékok is kölcsönözhetők lesznek, Bartos ErikaBogyó és Babócacímű bábkiállítása pedig mindennap 10 és 19 óra között lesz látható a Teátrum galériáján.

Keddtől szombatig minden nap más-más műfaj képviselői szórakoztatják a piknikezőket. Keddenként Ringató foglalkozással, kosárfonással, változatos gyermek-előadásokkal és kézműves-foglalkozásokkal, szerdánként Cirógató drámafoglalkozással, játékos kínai nyelvórával, kézműves és sport-foglalkozásokkal várják a legkisebbeket és a családokat. Ha péntek, akkor pedig bemozdul a park! Ingyenes táncbemutatókkal teszik örömtelivé a mozgást! Lesz itt zumba, salsa, hip-hop, jóga, flamenco, sőt, még afrikai tánc és tűztánc is!

Pénteken és szombaton pedig kötetlen zenélésre invitálják az érdeklődőket, mert itt teljesen mindegy, hogy zenekedvelő vagy zenész, profi vagy amatőr vagy, mivel olyan örömzenélés lesz a javából, amelyhez mindenki hozzáadhatja a magáét a dzsessztől a népzenén át a rockig és az elektronikáig. Idén két új elemmel is bővül a Piknik:kéthetente a Zöldkrajcáros Öko piac és fesztivál programjaival, az Olimpia hetei alatt a VIP teraszon az élő sport programok közvetítésével.

Helyszín: Millenáris Park
A piknik valamennyi rendezvénye díjtalan!
Budapest