Örkény kert

Információ

2012. augusztus 25.

Leírás

Idén második alkalommal kerül megrendezésre az Örkény kert, az Örkény István Színház és a VII. kerületi önkormányzat közös rendezvénye.
Újra egész napos szabadtéri rendezvénnyel köszöntik az új évadot a Madách téren: a kocsikkal zsúfolt, repedezett aszfaltszőnyeg helyett, pázsittal díszített teret hoznak létre, ahol két színpadon reggel 10 és este tíz óra között változatos programokkal várnak minden korosztályt.
A szervezők szeretnék felhívni a figyelmet a városi környezet élhetőbbé tételére, a közösségi életterek hangulatára és fontosságára, hogy ébren tartsuk az erzsébetvárosi és általában a budapesti polgárok érdeklődését a kerület magas igényű kulturális hagyományai iránt. Szeretnék tájékoztatni az érdeklődőket az Örkény Színház munkájáról, jövő évadának részleteiről. Felidézik a Madách tér múltját és felhívják a környék lakóinak figyelmét arra, hogy mennyi lehetőség rejlik a jövőjében. A programok összeválogatásánál minden korosztály igényeit figyelembe vették, hogy teljes családok élvezhessék ezt a napot.

Helyszín: 7. kerület Madách tér
Budapest