Fesztivál kereső
Megye:
Város:
Kategóriák:
Fesztivál kereső:
Most zajló fesztiválok:
Bárdos Lajos Zenei Hetek - (04.18.-06.21.)
Családi Akvárium - (04.12.-05.24.)
Dreher Sörutazás - (04.01.-06.30.)
Koncertfilmek az Urániában - (04.03.-05.29.)
Lágymányosi Eötvös Napok - (05.05.-09.)
LEGO Ninjago Roadshow - (04.03.-05.09.)
Múzeum+ - (2013.11.15.-2015.12.20.)
OFF-Biennále - (04.24.-05.31.)
OTP Bank Fogászati Roadshow - (04.07.-10.09.)
Puskin Kuckó - (01.10.-05.16.)
Royal Opera House élő közvetítés - (2014.11.26.-2015.07.05.)
Születés Hete - (03.01.-05.31.)

2015. május


2015. június


2015. július


2015. augusztus


Fesztivál ajánló
Gájer Bálint

Gizella Napok

(Veszprém, május 5-10.)

Veszprém életének egyik legnagyobb eseménye a májusban megrendezésre kerülő Gizella Napok összművészeti fesztivál, mely a művészeti ágak teljes repertoárját magába foglalja. Több mint egy hétvégét felölelő, ingyenesen látogatható rendezvényről van szó. A Vár műemlékeinek kulisszái között középkori várjáték, családi- és gyermekprogramok, koncertek, az Óváros téren népművészeti kirakodóvásár és jelmezes történelmi felvonulás, irodalmi műsor ígér tartalmas időtöltést.

Tovább >>>

Harcsa Veronika

Jazztavasz

(Budapest, május 7-9.)

A Jazztavasz fesztivál idén májusban is várja a műfaj kedvelőit a Művészetek Palotájában. A Jazztavasz idén a Vokális találkozások köré szerveződik. Május 7-én Lisa Simone Quartet művészetének minden oldalát bemutatja: tiszteleg legendás édesanyja munkássága előtt, válogat az All Is Well című albumról, és elkötelezett magyarországi tisztelőjével, Harcsa Veronikával is előadnak pár számot a Simone-repertoárból. Május 9-én Gregory Porter, az egyik legmeredekebben felfelé ívelő pályájú jazzénekes a Modern Art Orcehstrával lép fel a Bartók Béla Nemzeti Hangversenyteremben.

Tovább >>>

Food Truck Show

(Budapest, május 7-10.)

A hagyományos fagylaltos kocsi már a múlté, manapság egyre népszerűbbek a mozgó hamburgeresek, kézműves sörfőzdék, vagy éppen távol-keleti konyhák is. Először kerül megrendezésre Magyarországon a Food Truck Show, melynek elsődleges célja, hogy bemutassa a jelenleg hazánkban elérhető, kibérelhető, minőségi, önállóan mozgásra képes vendéglátó járműveket. A szakmai programok mellett a hétvégén a nagyközönséget is várja a kaja karaván, ahol többek között az év év food truck-jét is megválasztják. A finom falatok emésztéséhez utcazenészek és mutatványosok biztosítják a kellemes szórakozást.

Tovább >>>

10. Budapesti Pálinkafesztivál

(Budapest, május 7-10.)

Idén tizedik alkalommal rendezik meg a Budapesti Pálinkafesztivált május 7-10. között a Városháza Parkban. A szervezők úgy döntöttek, hogy ebben az évben belépődíj és kerítések helyett nagyobb alapterületen, több kiállítóval és még színesebb párlat-kavalkáddal várják a látogatókat. A X. Budapesti Pálinkafesztivál idén is május második hétvégéjén várja a Városháza Parkban a pálinka szerelmeseit, ahol most az almáé lesz a főszerep. A tavaszi napsütésben neves jazz formációk, utcazenészek és DJ-k gondoskodnak a hangulatról,

Tovább >>>

Öt Templom Fesztivál

(Győr, május 7-11.)

Az Öt Templom Fesztivál a hitről és az elfogadásról szól, párbeszédről kultúrák és vallások között. Apropójául és helyszínéül Győr-Újváros egy utcájának öt temploma szolgál. Öt különböző felekezet temploma, melyek együtt váltak európai szintű kuriózummá, hiszen békében egymás mellett állva évszázadok óta hirdetik az európai kulturális sokszínűség értékeit, hogy a kultúrák közötti másság elfogadása és megismerése nyitottá és érdekessé tesz minket.

Tovább >>>

Kenyér- és Péksütemény Fesztivál

(Budapest, május 9-10.)

A kemencékből frissen kikerülő, puha és ropogós, melegen illatozó kenyerek és pékáruk csábítanak mindenkit a Budai Várba május második hétvégéjén. Minden eddiginél gazdagabb programmal és kínálattal várják az érdeklődőket. Az ország legjobb sütödéi kínálják édes, sós, fűszeres, kelt és élesztőmentes finomságaikat a különböző tájegységek jellegzetes ízvilágában. A sült tészták mellett házi készítésű, friss tejtermékek is kaphatóak lesznek. Falatozás közben a színpadon változatos programok szórakoztatják a látogatókat.

Tovább >>>

Budapesti Nemzetközi Képregényfesztivál

(Budapest, május 10.)

A Magyar Képregény Szövetség 11. alkalommal rendezi meg az ország legnagyobb képregényes rendezvényét, mely a Dürer Kertben várja a gyűjtőket, érdeklődőket, családokat május 10-én, vasárnap 10 órától. A rendezvény a képregény minden területét egyesíti: vásár, szakmai és szórakoztató programok, vetítések, játékok, képregényes rögtönzések várják az idelátogatókat. A kiadók ezúttal is több újdonságot időzítettek a fesztiválra, és számos korábbi kiadványt jelentős kedvezménnyel kínálnak.

Tovább >>>