Időpont szerinti keresés:
Kategóriák:
Fesztivál kereső:

Most zajló fesztiválok:

Antik Placc - (01.18.-08.30.)
Budapesti Nyári Fesztivál - (06.12.-08.30.)
Cseh Sörfesztivál - (06.24.-07.05.)
Derby és Gasztroangyal Fesztivál - (07.03.-05.)
Dreher Sörutazás - (04.01.-09.30.)
Francia tetőmozi - (06.23.-07.28.)
Játszó-Szerda - (07.01.-08.12.)
Mozikert - (06.24.-08.26.)
Múzeum+ - (2013.11.15.-2015.12.20.)
Óbudai Nyár - (06.03.-08.30.)
Online Video Stars Fesztivál - (07.04.)
OTP Bank Fogászati Roadshow - (04.07.-10.09.)
Palota Piknik - (07.03.-05.)
PIM Nyári Fesztivál - (06.22.-07.13.)
Royal Opera House élő közvetítés - (2014.11.26.-2015.07.05.)
Sportos Vakáció a Városban - (06.16.-08.28.)
Szekérfesztivál - (07.04.)
Vajdahunyadvári Nyári Zenei Fesztivál - (07.02.-08.03.)
Városmajori Színházi Szemle - (06.18.-07.10.)
Zenélő Budapest - (05.24.-08.15.)

2015. július


2015. augusztus


2015. szeptember


2015. október


2015. november


Fesztivál ajánló

VOLT Fesztivál

(Sopron, június 30.-július 4.)

Egy igazán egyedi ötlettel is előáll a Telekom VOLT Fesztivál szervezői csapata. Két nagyszínpad épül a soproni Lővérekben, egymással szemben, közös küzdőtérrel. Itt lesz látható többek között Slash, Motörhead, Fatboy Slim, Bastille vagy épp David Guetta. Persze a magyar zenekarok sem hiányozhatnak Sopronból, a nulladik nap olyan bandák lépnek fel, akik idén kerek születésnapot ünnepelnek, mint az Irie Maffia, HS7, Ganxta Zolee és a Kartel vagy az Intim Torna Illegál.

VinCE Balaton

(Balatonfüred, július 2-5.)

A balatonfüredi Tagore sétányon a legjobb hazai borászatok jégbe hűtött frissítő borai kóstolhatók és izgalmas gasztrokínálat sorakozik fel, a pezsgő nyári éjszakákat pedig ingyenes koncertek indítják. A szervezők exkluzív programokkal is készülnek; a Kóstolószalonban borkülönlegességeket mutatnak be, a Balaton vizén jachtokon tartanak élménykóstolókat. A fesztiválozók sötétedés után meccsközvetítéseken szurkolhatnak és a kiállítók legjobb "meccskorcsolyáival" koccinthatnak a győzelemre és a nyár legszebb élményeire.

Vajdahunyadvári Nyári Zenei Fesztivál

(Budapest, július 2.-augusztus 3.)

A Vajdahunyadvárban idén is felcsendülnek a klasszikus zeneirodalom remekművei, valamint a tradicionális magyar cigányzene, swing és klezmer muzsika gyöngyszemei Budapesten. A fesztiválon július 30-án lép fel az igazi hungarikumnak számító 100 tagú cigányzenekar, majd a koncertsorozatot az egyre népszerűbbé váló Budapest Bár nosztalgia zenékből álló műsora zárja.

Rómeó és Júlia

Nemzetközi Shakespeare Fesztivál

(Gyula, július 2.-12.)

A XI. nemzetközi Shakespeare Fesztivált július 2. és 12. között rendezik meg, amelyen ismét egy különleges válogatást láthatnak a legjobb hazai és külföldi Shakespeare előadásokból. A XI. Shakespeare Fesztivál egy világhírű produkcióval kezdődik. Július 2-án Pekingből érkezik a Kínai Nemzeti Színház társulata, akik a III. Richárdot mutatják be egy látványos előadáson.

KeszthelyFest

(Keszthely, július 2-5.)

Az idei évben a szervezők legfontosabb célja a hagyományos népi, nemzeti kultúra minél szélesebb bemutatása, ezért a fellépők sorában a magyar autentikus népzenét, vagy népzenei alapokra épülő fúziós és világzenét játszó zenekarok dominálnak. A programok között a belvárosban a látványos folklór bemutatókon kívül az utcaszínházak vásári komédiáival és bábelőadásaival kívánják még több élettel megtölteni a szervezők a patinás keszthelyi belváros kis utcáit és tereit. Kiegészítésként népi játékokkal, ízletes balatoni borokkal és vásári finomságokkal is találkozhatnak majd ugyanitt a látogatók.

ZAKO Fesztivál

(Zalaegerszeg, július 2-12.)

Kilencedik évadát kezdi ebben az évben a Kvártélyház Nyári Színház, amelyhez kapcsolódva idén is megrendezik a ZAKO Fesztivált. A Manna Kulturális Egyesület és a Kvártélyház közös szervezésében megvalósuló Zalaegerszegi Kortárs Művészeti Fesztiválon immár harmadik éve vendégeskednek több mint egy hétig független előadások. A seregszemlén a Zala megyei közönségnek lehetősége van megismerni a kortárs független alkotókat és az elsősorban Budapesten látható független színházi előadásokat.

Derby és Gasztroangyal Fesztivál

(Budapest, július 3-5.)

Felejthetetlen hangulatú, élményekkel teli világ születik a Kincsem Parkban július első hétvégéjén. A Gasztroangyal műsorának hősei és a magyar lóversenysport sztárjai egy közös, nagyszabású rendezvényen várják az érdeklődőket a hazai lóversenysport fellegvárában. Ezzel a rendezvénnyel egy régi hagyomány éled majd újra, hiszen a századfordulón a lóversenyzés és a gasztronómia szorosan összekapcsolódott, és a társasági élet legrangosabb eseménye volt. Július első hétvégéje, a páratlan ízek és az izgalmas finisek ünnepe.

Szegedi Szabadtéri Játékok

(Szeged, július 3.-augusztus 30.)

Idén is izgalmas programmal várja közönségét a Szegedi Szabadtéri Játékok, hazánk legnagyobb és legjelentősebb szabadtéri színházi fesztiválja. Az álarcosbállal indítja évadát a Szabadtéri, majd Szabó Magda legendás regényéből, az Abigélből készült musicalt láthatja a közönség, amit szabadtéren még sosem mutattak be. A Madách Színház idén sem hiányozhat a fellépők közöl, ezúttal a Victor Hugo klasszikusát, a Nyomorultakat állítják színpadra. A Szabadtéri saját bemutatója, a Tévedések vígjátéka, végül visszatér a Mamma Mia! szuperprodukció.

Gönci Barack Vigasság

(Boldogkőváralja, július 4-5.)

Igényes, klassz, barátságos és családias. A vidék az utóbbi időben sorra bizonyítja, hogy van élet Budapesten és a Balatonon túl is. A Gönci Barack Vigasság meglepő módon a gönci barackról szól. Látszólag. Mert sokkal többről van itt szó, mint a vidék legjobb éttermeinek barackos ételeiről, a legkiválóbb barackpálinkáról, bio barackszörpről vagy a helyi, irgalmatlanul finom barackos gombócról, lekvárfőzésről. Ez a két nap az, amikor az egyébként is csodás Zemplén nekidurálja magát, és a legszebb arcát mutatja a látogatónak.

Szekérfesztivál

(Budapest, július 4.)

A Krisna-hívők idén 22. alkalommal rendezik meg Budapesten a Szekérfesztivált, vagy ahogy Indiában nevezik, a Ratha Játrá ünnepséget. Idén július 4-én húzhatjuk Krisna szekerét. Az ünnepi menet, melyhez bárki csatlakozhat - énekesekkel, táncosokkal, mutatványosokkal és lovasokkal - délelőtt 10 órakor indul a József Nádor térről a Hősök tere felé. A Városligetben a főváros legnagyobb keleti karneválja, az egésznapos India Fesztivál várja a vendégeket!