Fesztivál kereső
Megye:
Város:
Kategóriák:
Fesztivál kereső:
Most zajló fesztiválok:
Budapesti Nyári Fesztivál - (06.06.-08.31.)
Játszó-Szerda - (07.02.-08.13.)
Múzeum+ - (2013.11.15.-2014.12.20.)
Óbudai Nyár 2014 - (06.07.-09.14.)
Palotanegyed Fesztivál - (06.21.-09.14.)
Sportos vakáció a városban - (06.17.-08.29.)
Táncestek a Karmelita Udvarban - (07.24.-08.15.)
Vajdahunyadvári Nyári Zenei Fesztivál - (07.10.-08.07.)
Zenés Állatkerti Esték - (06.25.-08.21.)

2014. augusztus


2014. szeptember


2014. október


2014. november


2014. december


Fesztivál előzetes

O.Z.O.R.A.

(Ozora, július 29-augusztus 3.)

1999-ben, a teljes napfogyatkozást egy hipnotikus erejű ünnepléssel köszöntötték az Ozora melletti Dádpusztáról teljes szépségében látható jelenséget csodálók. Több tízezres, a világ minden tájáról érkező tömeg vette át a goa zene lüktetését és tökéletes együttlét hangulatának bölcsőjében teremtették meg az Ozora Fesztivált.

Tovább >>>

Fesztivál ajánló

Sun Festival

(Csobánkapuszta, július 22-27.)

A Sun Festival 2013-ban először érkezett hozzánk és először hozta el közénk a Nap ritmusokba beleszőtt üzenetét, a zene, a tánc, a művészetek és az összetartozás varázsát egy teljes héten át. Egy iylen fesztiválhoz pedig vadregényes háttér dukál, amiről szerencsére a szervezők sem feledkeztek meg, így ne lepőndjünk majd meg, hogy a fesztiválra érve a Nógrád megyei Csobánkapuszta lélegzetelállító látványa tárul majd elénk.

Tovább >>>

Anna-bál

(Balatonfüred, július 22-26.)

A balatonfüredi Anna bál történelmi hagyományra visszatekintő rendezvény, az ország egyik legrégebbi bálja. Hangulatában és tradícióiban feleleveníti a polgári Magyarország egyik leggazdagabb időszakát, a Reformkort. A bál csúcspontja a bálkirálynő és udvarhölgyeinek megválasztása, melyre éjfél után kerül sor.

Tovább >>>

Campus Fesztivál

(Debrecen, július 23-27.)

Idén is jön Kelet-Magyarország legnagyobb nyári fesztiválja Debrecenben a Nagyerdőn. A Nagyerdei Stadion rekonstrukciójának köszönhetően megújult környezetben, még magasabb színvonalon, igényes fesztivál helyszínen várja látogatóit, a tavaly több mint hatvanezer fesztiválozót vonzó rendezvény, amelyet áprilisban rangos szakmai elismerésben is részesített az Artisjus zsűrije.

Tovább >>>

Veszprémi Utcazene Fesztivál

(Veszprém, július 23-26.)

Veszprém néhány napra igazi fesztiválvárossá alakul át, hála Veszprémi Utcazene Fesztivál című rendezvénynek. Különböző stílusú (etno, jazz, blues, rock) utcai formációk zenélnek délelőttől késő éjszakáig. Páratlan hangulat, vidám forgatag, amely a régen látott barátokat is összehozza és mindehhez persze a zene.

Tovább >>>

Reggae Camp

(Hatvan, július 23-27.)

A hazai zenei fesztiválok között a pozitív üzenetű, a jamaicai zenéket és életérzést itthon népszerűsítő LB27 REGGAE CAMP július 23-27. között ismét megrendezésre kerül Hatvanban, a Városi Strandon! A koncert- és party programok összeállításában arra törekedtek a szervezők, hogy mindenki megtalálja benne a számára legmegfelelőbb szórakozást, a táncolni, bulizni vágyók, az elmélyülésre vágyók, reggae rajongók és akik jelenleg "csak" szimpatizánsok.

Tovább >>>

Rock Part

(Balatonszemes, július 24-27.)

A Rock Beach Fesztivál 2014-től új néven jelentkezik: RockPart. Egy fesztivál, amely egyesíti magában a rock-és metálkoncertek pörgését és a nyári Balaton varázsát. Egy fesztivál, ami pont annyit ígér, amennyit teljesít: zúzós-pörgős koncerteket esténként, a Balaton hűsítő habjait napközben, jó hangulattal, kedves és segítőkész személyzettel.

Tovább >>>

hirdetés
Csárdás! - A kelet tangója

Táncestek a Karmelita Udvarban

(Budapest, július 24-augusztus 15.)

A Nemzeti Táncszínház minden nyáron a gyönyörű, történelmi múltat sugárzó Karmelita Udvaron rendezi meg táncestjeit, ahol idén is változatos programmal várják a látogatókat, hiszen a tánc több stílusát tekinthetik meg ezeken a nyáresteken.

Tovább >>>

Keszthelyi Nyári Játékok

(Keszthely, július 24-augusztus 17.)

Július 24-én indul a Centrál Színház szervezésében a XV. Keszthelyi Nyári Játékok. A Festetics kastély parkjában annak idején Puskás Tamás és Básti Juli látta meg az ideális színházi teret. Mára a Keszthelyi Nyári Játékok a Balaton parti esti szórakozások közül a legnívósabbá vált.

Tovább >>>

24. Művészetek Völgye

(Káli-medence, július 25-augusztus 3.)

53 helyszínen, közel 1000 programmal és 1500 fellépővel vár Magyarország legrégebbi, de idén új sebességre kapcsoló összművészeti fesztiválja, a Művészetek Völgye. A Balaton-felvidék több száz éves településein megrendezendő 10 napos rendezvénysorozat látogatói idén a már klasszikus "völgyművészek" előadásai mellett új fellépőkkel, programokkal és helyszínekkel találkozhatnak.

Tovább >>>

Bud Spencer és Terence Hill Rajongói Fesztivál

(Gárdony, július 25-27.)

Országos találkozó a Bud Spencer és Terence Hill filmek népes rajongótáborának, valamint a hagymásbab szerelmeseinek. Filmvetítések, kincskeresés, szinkronizáló verseny és sok egyéb érdekes program várja az érdeklődőket a Velencei-tó partján.

Tovább >>>