Puskin kuckó

2016. január 2. - 2016. május 29.

Budapest

Csakúgy, mint eddig, az aktuális szezon második félévének kínálatát is úgy állították össze, hogy a lehető legizgalmasabb választék várja a kuckósokat: természetesen folytatódik a Legkisebbek mozija, ahol gyermekbarát körülmények között vetítenek klasszikus mesefilmeket. Ismét vendégül láthatják az olyan nagy kedvenceket, vissza-visszatérő barátokat, mint például Gryllus Vilmos, a Kaláka vagy a Nefelejcs és Fabula bábszínház.

Házasság Hete

2016. február 7. - 2016. február 14.

Több városban

Közel két évtizede Angliából indult el ez a kezdeményezés, amely Valentin-nap környékén minden évben egy hétig a házasság fontosságára kívánja irányítani a figyelmet. A házasság hetét - amelyhez hazai és nemzetközi szinten is számos ismert közéleti személyiség csatlakozott kifejezve elköteleződését a házasság, a család ügye iránt - mára 4 kontinens 21 országában ünneplik.

15 éves a Kabóca Bábszínház

2016. február 7. - 2016. február 14.

Veszprém

A veszprémi Kabóca Bábszínház 15 éve működik hivatásos bábszínházként. Ez alkalomból ünnepi rendezvénysorozattal készül a színház, amelyben igyekeznek minden érdeklődőnek izgalmas programokat kínálni.

Korai Fejlesztés Hete

2016. február 8. - 2016. február 12.

Budapest

A korai ellátás ugyan egyre ismertebb a szülők körében, de a gyakorlat azt mutatja, még mindig túl magas a rendszeren kívül rekedők száma.

Budapesti Mangalica Fesztivál

2016. február 12. - 2016. február 14.

Budapest

A továbbra is ingyenesen látogatható rendezvényen az érdeklődő közvetlenül találkozhat az ország minden pontjáról érkező tenyésztővel és őstermelővel: sok esetben attól veszi meg a terméket, aki maga állította elő. Csak a Mangalicatenyésztők Országos Egyesülete által ellenőrzött állományból kikerült végtermék lehet jelen a rendezvényen, mely szakmai felügyeletét az egyesület garantálja.

Budapesti Halfesztivál

2016. február 12. - 2016. február 14.

Budapest

A Budapesti Halfesztivál a Millenáris Parkba költözik. Európa legnagyobb halfesztiválja több mint százféle halétellel, különleges halfajtákkal, főzőversennyel, gyermekprogrammal, és könnyűzenei koncertekkel várja a látogatókat új helyszínen, a Millenáris Parkban február 12-től 14-ig. A fellépők között Caramel, Irigy Hónaljmirigy, Dobrády Ákos, 100 Folk Celsius és a Beatrice. A IV. Budapesti Halfesztivál 2016.

MineSHOW

2016. március 5. - 2016. március 6.

Budapest

2016. március 5-én és 6-án a Millenárisra várunk minden Minecraft rajongót, és azokat is akik most szeretnének megismerkedni ezzel a csodálatos játékkal. Számtalan érdekes és izgalmas program, versenyek, érdekes előadások, a legnagyobb Minecraft játékosok várnak Mindenkit na és persze Minecraft minden mennyiségben! facebook.com/mineshow.hu Nyitva tarás: 10 órától 19 óráig Jegytípusok Vas jegy: elővételes ár: 1.

PlayKID Győr

2016. március 20. - 2016. március 20.

Győr

Idén első alkalommal Győrbe is elvisszük PlayKID gyermekrendezvényünket. Március 20.-án a győri ETO parkban várunk szeretettel minden szórakozni vágyó kicsit és nagyot. Gyermekrendezvényeink célja, hogy színvonalas programot kínáljon a családoknak, rengeteg játéklehetőséggel. Ez egy minden ízében igényes, érdekes és szórakoztató rendezvény.

PlayKID Debrecen

2016. május 15. - 2016. május 15.

Debrecen

Idén első alkalommal Debrecenbe is elvisszük PlayKID gyermekrendezvényünket. Május 15.-én a debreceni Főnix csarnokban látunk vendégül minden szórakozni vágyó gyermeket és felnőttet. Gyermekrendezvényeink célja, hogy színvonalas programot kínáljon a családoknak rengeteg játéklehetőséggel. Ez egy minden ízében igényes, érdekes és szórakoztató rendezvény.

Ördögkatlan Fesztivál

2016. augusztus 2. - 2016. augusztus 6.

Több városban

Augusztus első hetében ismét színészek, zenészek, művészek szállják meg Villány környékét, hogy az év egyik legbarátságosabb fesztiválját rendezzék, rengeteg előasással, koncerttel, kiállítással, és egyéb művészeti programokkal. 2016-ban új helyszínként Villánykövesd is részese lesz a Katlannak.