1
2
3
>
>>

Dumtsa Korzó

2016. április 29. - 2016. október 16.

Szentendre

Dumtsa Korzó - Kulturális és Kulináris Fesztivál Szentendre Belvárosában A Dumtsa Korzó idén negyedszer is beköltözik Szentendre belvárosába, egyedülálló hangulatot varázsolva a Dumtsa utcába.

Minimax Gyerekhajó

2016. május 8. - 2016. december 4.

Több városban

Már a legkisebbeknek is... A Minimax Gyerekhajó program egy üde színfolt a Balaton parti és budapesti gyerekprogramok között, egy aktív kikapcsolódás az egész családnak. Ez a hajózás a kicsik és a nagyok számára is felejthetetlen élmény. A szervezők már egészen pici babákra is fel vannak készülve, őket bébisarok és játszószőnyeg várja, ahol érdekes játékok, szép fejlesztő könyvek társaságában élhetik át talán első hajóútjukat. Móka és kacagás...

Óbudai Nyár

2016. június 4. - 2016. augusztus 28.

Budapest

Fatima Spar & Freedom Fries, The Speakeasies Swing Band, "Sir" Oliver Mally, Rúzsa Magdi, Szikora Róbert és az R-GO, a Csík zenekar, Vastag Tamás, Bódy Magdi, a Deák Bill Blues Band, Nyertes Zsuzsa, Götz Anna - csak néhány név, akiket az Óbudai Nyár keretében különböző helyszíneken és színpadokon láthatunk. Az Óbudai Nyár 2001 óta Óbuda legnagyobb kulturális rendezvénysorozata.

Termelői vásár és bolhapiac

2016. június 18. - 2016. szeptember 4.

Szántód (Szántódpuszta)

Antik-régiség, könyvek, használati tárgyak, méz,fűszerek, házi füstöltáru, parasztkenyér. Már negyedik éve működik Szántódpusztán a Termelői Piac és kézműves vásár. A bolhapiac is kapcsolódik az év minden szombat- és vasárnapján tartandó rendezvényhez. A piac és vásár egyre népszerűbb. A vásárlás mellett számos szórakozási lehetőség várja a felnőtteket és a gyermekeket egyaránt: - Kiállítások, Kárpátmedence ásványai, akvárium, galéria, stb.

Havasi Balázs

Tokaj Fesztiválkatlan

2016. július 1. - 2016. október 22.

Tokaj

A 2016-os esztendőt katlantrengető produkciókkal indítják. A világ egyik legrangosabb cirkuszművészeti seregszemléje a színpadon. A legjobb, legsikeresebb cirkuszi produkciók a világ minden pontjáról. A szakma legkiválóbb képviselői, cirkuszigazgatók, művészeti vezetők egy helyen.

Liliomkert termelői vásár és bolhapiac

2016. július 24. - 2016. augusztus 28.

Káptalantóti

Jól teszi, aki a vasárnaponkénti káptalantóti piacra üres hassal érkezik, mert képtelenség megállni, hogy a helyi termelők asztalkái közt járva ne kóstolja végig a kínálatot. A kosarakban takarózó tepertős, sajtos pogácsákat, a halomban illatozó köménymagos kifliket, a kemencéből gőzölögve kiforduló tejfölös kenyérlángost meg kell kóstolni! A Káli-medence szívében fellelhető termelői piac célja a békebeli piacozási szokások életre keltése.

Nickelodeon hajó

2016. augusztus 14. - 2016. augusztus 28.

Budapest

A Nickelodeon újra lehetőséget biztosít kicsiknek és nagyoknak egyaránt, hogy mesés hajóúton vehessenek részt kedvenceikkel, Spongyabobbal és Dórával, a felfedezővel. Újra kifut a gyerekcsatorna Dunán közlekedő nyári hajója, és augusztus minden vasárnapján különleges programokkal várja a látogatókat. Ahogy már megszokhattuk, ismét a felhőtlen szórakozásé a fedélzet a népszerű gyerekcsatorna, a Nickelodeon rendezvényhajóján.

Bakáts Feszt - Ferencvárosi Kulturális Fesztivál

2016. augusztus 25. - 2016. augusztus 28.

Budapest

Klasszikus zene, opera, tánc, nép- és világzene, valamint könnyűzene is szerepel a Bakáts Feszt - Ferencvárosi Kulturális Fesztivál kínálatában, amely augusztus 25. és 28. között várja a látogatókat négy napon át a Bakáts téren és a Bakáts utcában.

Országos Csokoládé Fesztivál

2016. augusztus 25. - 2016. augusztus 28.

Szerencs

Kilencedik alkalommal nyitja meg kapuit a Szerencsi Csokoládé Fesztivál, amely a kezdetek óta egy nagyszabású kulturális és gasztronómia rendezvénnyé nőtte ki magát a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei kisvárosban. A szervezők soha nem titkolták, hogy legfőbb céljuk népszerűsíteni a helyi emberek által készített szerencsi csokoládét, amely remélhetőleg hamarosan felkerül a hungarikumok listájára is.

VIDOR Fesztivál

2016. augusztus 26. - 2016. szeptember 3.

Nyíregyháza

Ha folk, hagyomány és jókedv, akkor Vidor Fesztivál. Nem csak az ország de Közép-Európa legnagyobb ingyenes világzenei fesztiválja méltán vált az egyik legnépszerűbb összművészeti fesztivállá Magyarországon. Nyíregyháza nem tévedett mikor életre hívta ezt a fantasztikus rendezvényt. Nyár végére a városban olyan hangulat kerekedik, hogy annak bizony messze földről csodájára járnak.

Éjjel-Nappal Nyitva Fesztivál

2016. augusztus 26. - 2016. augusztus 28.

Szentendre

Augusztus utolsó hétvégéjén programzápor Szentendrén! A nyarat záró három nap alatt mindenki talál majd kedvére való programot, csak győzzenek válogatni az érdeklődők: megnyílnak a város házai és udvarai, ahol a házigazdák várják a vendégeket különleges programokkal, elindul az Art Capital programsorozat, lesz Borutca, GastroArt, Gyereksziget, Fényfőtér és zenei programok három színpadon. Helyszín: Szentendre, Belváros Időpont: 2016. augusztus 26-28.

Kamion Európa-bajnokság és Fesztivál

2016. augusztus 27. - 2016. augusztus 28.

Mogyoród

Tavaly 25 év után fantasztikus sikerrel, látványos futamokkal tért vissza hazánkba a Kamion Európa-bajnokság és Fesztivál. A nagyszabású versenyhétvége idén augusztus 27-28. között érkezik a Hungaroringre Kiss Norbi kétszeres Európa-bajnok kamionversenyzőnkkel, aki ebben az évben egy Mercedes-szel, a német Tankpool24 színeiben nyomhatja a gázpedált.

Nyárbúcsúztató az Agórában

2016. augusztus 28. - 2016. augusztus 28.

Debrecen

Naptávcső, papírsárkányok, elektromos kütyük, Botanikus Kert-expedíció? A nyári szünet utolsó vasárnapján különleges programokkal és kedvezményes belépőjeggyel vár mindenkit az Agóra. A belépő ára ezen a napon egységesen 900 Ft/fő.

Pesthidegkúti Nyári Művészeti Fesztivál

2016. augusztus 31. - 2016. szeptember 4.

Budapest

A Pesthidegkúti Nyári Művészeti Fesztivál 2016. augusztus 31 - szeptember 04. között várja látogatóit. A fesztivál mottója: "Fények, színek, zenék". Rendkívül gazdag programmal készültek a szervezők: színházi előadások, koncertek, sok családi program, gyermekműsorok, gyermekeket váró Mesekert, bábszínház, horgászverseny, templomi koncertek, divatbemutató, sportesemények gazdagítják a fesztivált. Igazi családi és összművészeti fesztivál várja közönségét.

Velencei-tavi Nemzetközi Hőlégballon Karnevál

2016. szeptember 1. - 2016. szeptember 4.

Agárd

Az Agárdi Parkerdőben szeptember 10-én egész napos program várja látogatókat, benne: kirakodóvásár, gyermekműsorok, színpadi programok, sörsátor, honvédségi és rendőrségi bemutató, helikopteres utasrepültetés, autó és motorkerékpár kiállítás, szimulátorok. Program Szeptember 1., csütörtök 18.00 ünnepélyes megnyitó a Pláza előtti téren 20.00 vacsora Szeptember 02. péntek 05.45 - 06.00 briefing 06.30 ballonfelszállások Székesfehérvárról 17.00 briefing a felszálló helyen 17.

Vingardium Borliget

2016. szeptember 2. - 2016. szeptember 3.

Budapest

Vingardium Borliget néven kel életre egy teljesen új szerveződésű borfesztivál az Erzsébetligetben. A hagyományteremtő szándékkal megrendezésre kerülő, nagyszabású Vingardium Borliget elsősorban borfesztivál, de nem a megszokott keretek között, hiszen a helyszín és a színes program-kavalkád családi fesztivállá is varázsolja.

Miénk a Város Fesztivál

2016. szeptember 2. - 2016. szeptember 4.

Kaposvár

Bor- és gasztrofesztivál Kaposvár belvárosában igényes programokkal, sok zenével, családi mozi délutánokkal.

Mádi Furmint Ünnep

2016. szeptember 2. - 2016. szeptember 3.

Mád

2016. szeptember 2-3. között minden eddiginél nagyobb mulatsággal ünnepli Mád a Furmintot! 27 helyszínen, kiváló borokkal, nyitott pincékkel és udvarokkal, ínycsiklandó ételekkel, kézműves foglalkoztatóval, koncertekkel, kiállításokkal, kézműves portékákkal, dűlőtúrával, szüreti hagyományokat bemutató programokkal.

Ütős fesztivál

2016. szeptember 2. - 2016. szeptember 4.

Velence

Fergeteges utazás az ütőhangszerek világába 2016. szeptember 2. és 4. között Velencén. Japán dobszínház, afro, balkán, arab, spanyol, magyar, kurul dobosok. Felnőtt és gyermek előadások, interaktív és chill terek, vitárolásokra vetített "kiállítás", sport és vízisport programok, dobmúzeum,workshopok, vásárok utcája, Tó környéki iskolák Ütős Viadala. A fesztivál szeptember 2-4. között lesz, a fesztivál keretében a Kongattack indítja reggel 7.00-kor szeptember 4-én a VII.

Kolibri Évadnyitó Fesztivál

2016. szeptember 3. - 2016. szeptember 3.

Budapest

Szeptember 3-án, szombaton, hagyományaihoz híven egész napos, ingyenes családi eseménysorozattal nyitja meg az új évadot a Kolibri Színház. Az előadások között a Kolibri Harsona Quartett játszik, a színház bejáratánál a Vitéz László automata várja a gyerekeket. Konferál: Molnár Zsófia Boróka és Nizsai Dániel

1
2
3
>
>>