1
2
3
>
>>

OTP Bank Fogászati Roadshow

2015. április 7. - 2015. október 9.

Több városban

Az idei OTP Bank Fogászati Roadshow keretében 14 helyszínre látogat el a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat ingyenes fogorvosi szűrést végző mozgó fogászati rendelője. A Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat fogászati szűrőbusza az OTP Bank Fogászati Roadshow keretében évek óta járja az országot. A Szolgálat önkéntes fogorvosai a korábbi évekhez hasonlóan idén is több vidéki városban, a fővárosban és Erdélyben biztosítanak ingyenes fogászati szűrést, kezelést és szaktanácsadást gyermekek részére.

Balatoni Minimax Hajó

2015. május 30. - 2015. augusztus 29.

Több városban

Csodás kalandok, családi élmény... ez a Balatoni Minimax Hajó! Ha nyár, akkor Balaton! Végre megérkezett a jó idő, hajók és vitorlások szelik a Balaton hullámzó vizét. Melyik gyerek ne vágyna egy olyan hajókázásra, melynek alkalmával tombolhat egy szuper koncerten, kipróbálhat rengeteg játékot és értékes nyereményeket is hazavihet? Idén 21 alkalommal indul útjára a különleges élményt kínáló Balatoni Minimax Hajó programsorozat Siófokról és Badacsonyból.

Óbudai Nyár

2015. június 3. - 2015. augusztus 30.

Budapest

Júniustól szeptemberig koncertek, színpadi előadások, irodalmi estek és klasszikus muzsika is várja mindazokat, akik magukénak érzik a személyes művészet közelségét. Óbuda számos pontján színes programok várnak mindenkit egész nyáron.

Budapesti Nyári Fesztivál

2015. június 12. - 2015. augusztus 30.

Budapest

A 11. Budapesti Nyári Fesztivál minden eddiginél gazdagabb programkínálattal készül a nyárra, és a kulturális szférában elsőként bevezeti a szállodaiparban és a légitársaságoknál nagy népszerűségnek örvendő Early Bird promóciós kampányt. Februártól júniusig, a fesztivál nyitásáig tart a játékos kampány, mely a kedvezmények és ajándékok tekintetében a legkorábban kelőknek nyújt számos pénztárcakímélő lehetőséget.

Hair

Siófoki Nyári Esték

2015. június 12. - 2015. augusztus 28.

Siófok

A Siófoki Nyári Esték programsorozat feledhetetlen koncertek és látványos színházi előadások sorát ígéri. Immár 6 éve, hogy sikeres színházi produkciók, nemzetközi hírű előadók, könnyűzenei koncertek sora várja a belföldi és külföldi vendégeket a nyár fővárosában.

Sportos Vakáció a Városban

2015. június 16. - 2015. augusztus 28.

Budapest

Harmadik alkalommal rendezi meg a Fővárosi Önkormányzat az Iskolakapun kívüli program keretében a Sportos Vakáció a Városban elnevezésű eseménysorozatot. A már hagyományosnak mondható rendezvénysorozat a nyári szünidő két és fél hónapos ideje alatt ingyenes mozgásos és sportprogramokat kínál az általános és középiskolás fiatalok számára.

Agria Nyári Játékok

2015. június 20. - 2015. augusztus 22.

Eger

2015-ben 40 éves évfordulóját ünnepli az Agria Nyári Játékok szabadtéri színház, amelynek programjában operettek, vígjátékok, történelmi musical és élő koncertek várják a kultúrakedvelő érdeklődőket. Helyszínek: Líceum udvar, Egri vár.

Minimax CsaládiHajó

2015. június 21. - 2015. december 15.

Budapest

Hajókázásunk során mindig olyan együtteseket hívunk meg, akik a gyerekek kedvencei. Az Ő dalaikra még a szülők is együtt énekelnek a kisgyermekekkel, akár közösen táncolnak is. Többször járt nálunk már a Buborék Együttes és az Apacuka Együttes. Hajókázás, szórakoztató zenés műsor, játszóház, kézműves asztalok az Izgiland jóvoltából, és minden ami egy kellemes vasárnap délelőtti időtöltéshez elengedhetetlen...

Gyulai Nyári Fesztivál

2015. június 26. - 2015. augusztus 9.

Gyula

2015. június 26-tól augusztus 9-ig tart a Gyulai Várszínház nyári fesztiválja. Az 52. évadban naponta várják előadásokkal a nézőket a 600 éves gyulai várban és a csodálatos panorámájú tószínpadon. Három új színházi bemutatót és számos, először itt látható programot, vendégprodukciót nézhetnek meg a legszínesebb műfaji választékban, minden korosztályt megszólítva.

Kultkikötő

2015. június 26. - 2015. augusztus 29.

Több városban

A balatonföldvári Kultkikötő idén nyáron is várja azokat, akik egy könnyed koncerttel vagy színházi előadással gazdagítanák a Balaton partján töltött napokat. Nemcsak a felnőtteket várják színes programok, de a gyermekek részére is izgalmas előadásokkal készülnek a szervezők. Érdemes ellátogatni a földvári kikötőbe!

Játszó-Szerda

2015. július 1. - 2015. augusztus 12.

Budapest

Ha szerda, akkor Játszó-Szerda! Eljött a Vakáció, és vele együtt a Nyári szünet hagyományos programja, az 5. éve megrendezésre kerülő Játszó- Szerda. A József Attila - lakótelepi Nagyjátszótéren 2015. július 01-től augusztus 12-ig szerda délelőtt 10:00 órától, minden gyereket, szülőt, és nagyszülőt, szeretettel várnak. Interaktív gyerekelőadások, kreatív kézműves foglalkozások várják az idelátogatókat. A programok és a foglalkozások ingyenesen látogathatók.

Nagyvázsonyi várjátékok

2015. július 1. - 2015. augusztus 20.

Nagyvázsony

Július 1 és augusztus 20 között naponta délelőtt és délután reneszánszkori várjátékok Nagyvázsonyban. Lovagoltatás, íjászat, csillagdobás, lándzsahajítás minden nap.

Kisvárdai Várszínházi Esték

2015. július 4. - 2015. augusztus 30.

Kisvárda

Színházi előadások a Kisvárdai Várszínházban. Az idei évben is színvonalas előadásokkal, és a LESZ FESZT - extrémsport és zenei fesztivállal várnak minden kedves érdeklődőt.

Szentendrei Teátrum és Nyár 2015

2015. július 10. - 2015. augusztus 30.

Szentendre

Szentendre nyári fesztiválja idén is izgalmas színházi előadásokkal, remek világzenei és jazz koncertekkel, szórakoztató gyermek és családi programokkal várja a látogatókat a Duna-parti kisváros varázslatos szabadtéri helyszínein. A Szentendrei Teátrum július 10-én Mohácsi János Hair rendezésével nyitja meg kapuit, amelynek különlegessége, hogy - Magyarországon először - az eredeti Brodway-musical (és nem a film) történetét viszi színre, Galt MacDermot mára már ikonikussá vált zenéjével.

Tihanyi Szabadtéri Játékok

2015. július 10. - 2015. augusztus 29.

Tihany

Az elmúlt 10 évben nagy sikert aratott Tihanyi Szabadtéri Játékok előadásai idén is jelentkeznek, július 10-től - augusztus 29-ig, minden pénteken és szombaton. A színre kerülő kurrens darabok szereplői országos kedvencek: Gálvölgyi János, Hernádi Judit, Liptai Claudia, Benedek Miklós, Németh Kristóf, Nagy Sándor, Tenki Réka, Tahi Tóth László, Kern András, Vári Éva, Szilágyi Tibor, Pásztor Erzsi, Lázár Kati, Lukáts Andor, Csonka András, Csányi Sándor és még sokan mások.

Eispro Aligai Mesés Napok

2015. július 11. - 2015. augusztus 22.

Balatonvilágos

Akik vettek már részt Aligai Mesés Napon, azoknak azért, akik még nem, azoknak azért ajánljuk, hogy el ne mulasszák az idei programokat! Hétről hétre változatos mókázás vár a gyerekekre és a játékos kedvű felnőttekre. Ilyenkor alkalom nyílik arra, hogy a gyerekekkel együtt játszva csodás mesék világában kalandozzunk, furfangos játékokat próbáljunk ki, vagy különböző agyafúrt kézműves dolgokat fabrikáljunk.

Meseudvar

2015. július 15. - 2015. augusztus 5.

Kecskemét

Mesés, vidám "csobbanás" a nyári élményekbe kisgyermekes családok részére a Kecskeméti Ifjúsági Otthon udvarán (rossz idő esetén a programok az intézmény nagytermében kerülnek megrendezésre) A programokat 3 éves kortól ajánljuk! Program: - zenés-mesés interaktív előadás - kézműves foglalkozás, játék a Szivárvány játéktár játékaival - "madárlátta" finomság kóstolója. - a Meseudvar kapuja 17.30 órakor nyílik Helyszín: Kecskeméti Ifjúsági Otthon udvar

Balatoni hacacáré

2015. július 18. - 2015. augusztus 9.

Több városban

Balatoni hacacáré - szórakoztató strandparti programok az egész családnak Idén első alkalommal kerül megrendezésre a Balatoni Hacacáré nyári road show július 18 - augusztus 9-e közötti időszakban, hétvégenként. A nyári élménytúra állomásai a Balaton legszebb strandjai, így az Alsóörsi Strandfürdő, a Balatonfüredi Kisfaludy Strand, illetve a Csopak Strand. Nyári hónapokban, ahogy megkezdődik a vakáció, a családok többsége a Balatont választja rövidebb vagy hosszabb pihenése helyszínéül.

Hungarikum és Pálinka Fesztivál

2015. július 24. - 2015. augusztus 4.

Balatonalmádi

Nemzetünk értékeit mutatják be neves pálinkákkal, gasztronómiai remekekkel és kézműves, népi-iparművészeti termékekkel. A fesztivál ideje alatt legfőképpen helyi és környékbeli művészek kínálják zsűrizett termékeiket megvásárlásra. A hatalmas színpadon estéről estére izgalmas és változatos, a közönség igényeinek sokszínűségét kiszolgáló programokkal várják az igényes kultúrára szomjazókat.

Animal Cannibals

Szigligeti Strand Napok

2015. augusztus 3. - 2015. augusztus 7.

Szigliget

Öt napon át színvonalas programokkal várják az érdeklődőket. A zenei előadások palettája igen színes, könnyű zenétől a komoly zenéig mindenki megtalálhatja az ízlésének megfelelőt. A kulturális programok mellett a gyerekeknek sportversenyeket, gyerekszínházi előadásokat, játszóházat is tartanak. Lesz még homokvár építő verseny, és strand szépe választás is. Helyszín: Strand

1
2
3
>
>>