1
2
>
>>

OTP Bank Fogászati Roadshow

2015. április 7. - 2015. október 9.

Több városban

Az idei OTP Bank Fogászati Roadshow keretében 14 helyszínre látogat el a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat ingyenes fogorvosi szűrést végző mozgó fogászati rendelője. A Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat fogászati szűrőbusza az OTP Bank Fogászati Roadshow keretében évek óta járja az országot. A Szolgálat önkéntes fogorvosai a korábbi évekhez hasonlóan idén is több vidéki városban, a fővárosban és Erdélyben biztosítanak ingyenes fogászati szűrést, kezelést és szaktanácsadást gyermekek részére.

Minimax CsaládiHajó

2015. június 21. - 2015. december 15.

Budapest

Hajókázásunk során mindig olyan együtteseket hívunk meg, akik a gyerekek kedvencei. Az Ő dalaikra még a szülők is együtt énekelnek a kisgyermekekkel, akár közösen táncolnak is. Többször járt nálunk már a Buborék Együttes és az Apacuka Együttes. Hajókázás, szórakoztató zenés műsor, játszóház, kézműves asztalok az Izgiland jóvoltából, és minden ami egy kellemes vasárnap délelőtti időtöltéshez elengedhetetlen...

VIDOR Fesztivál

2015. augusztus 28. - 2015. szeptember 5.

Nyíregyháza

Ha folk, hagyomány és jókedv, akkor Vidor Fesztivál. Nem csak az ország de Közép-Európa legnagyobb ingyenes világzenei fesztiválja méltán vált az egyik legnépszerűbb összművészeti fesztivállá Magyarországon. Nyíregyháza nem tévedett mikor életre hívta ezt a fantasztikus rendezvényt. Nyár végére a városban olyan hangulat kerekedik, hogy annak bizony messze földről csodájára járnak.

Vasárnapi Piknik

2015. augusztus 30. - 2015. szeptember 27.

Budapest

A nagyvárosi forgatagban a budapestiek egyik kedvenc zöld mentsvára, az Erzsébet téren található park ad otthont az Akvárium Klub legújabb programsorozatának. Az Erzsébet-utalvány bemutatja a Vasárnapi Piknik névre keresztelt eseményt, amely tökéletes kikapcsolódást nyújt családoknak, baráti társaságoknak vagy bárkinek, aki egy jó beszélgetésre, kellemes környezetre, na meg persze érdekes programokra vágyik.

Jász Expo és Fesztivál

2015. szeptember 4. - 2015. szeptember 6.

Jászberény

Szórakoztató családi és egyben gazdasági tájékoztató valamint interaktív programokat ígér az V. Jász-Expo & Fesztivál, amely évente kerül megrendezésre a Jászság fővárosában, a térség gazdasági központjában, Jászberényben.Idén először nyílik meg a 'Jászvilág utca' amelyen a Jász települések faházakban mutatják be turisztikai, hagyományápoló és népművészeti értékeiket.

Rúzsa Magdi

Miénk a Város Fesztivál

2015. szeptember 4. - 2015. szeptember 6.

Kaposvár

Bor- és gasztrofesztivál Kaposvár belvárosában igényes progra­mokkal, sok zenével, családi mozi délutánokkal. A Kossuth téri színpadon fellépnek a város legjobb amatőr és félprofi zenekarai, kicsiket és nagyokat is mulatni hív a táncház, a Szivárvány Kultúrpalota filmdélutánjai az egész család számára kínálnak tartalmas időtöltést. A város esti fényeihez, a Fő utca egyedi hangulatához jó somogyi borászok is hozzájárulnak itala­ikkal ezeken a napokon.

Mádi Furmint Ünnep

2015. szeptember 4. - 2015. szeptember 5.

Mád

Szeptember 5-dikén és 6-dikán ismét Tokaj-hegyalja büszkesége, a vidék őshonos szőlőjéből készített bora, a furmint lesz a főszereplő a mádi borünnepen. Ez lesz a negyedik alkalom, hogy Mád a házigazdája a Furmint Ünnepnek, ahol a felkínált kitűnő borok, az ízletes ételek és az ingyen látogatható magas színvonalú kulturális programok felejthetetlenné teszik ezeket a napokat mind az itt élőknek, mind az idelátogató hazai és külföldi vendégeknek.

Kolibri Évadnyitó Fesztivál

2015. szeptember 5. - 2015. szeptember 5.

Budapest

Szeptember 5-én, szombaton, hagyományaihoz híven egész napos, ingyenes családi eseménysorozattal nyitja meg az új évadot a Kolibri Színház. Konferál Tisza Bea és Fehér Dániel A belépés díjtalan - Mindenkit szeretettel várnak!

NN Family Run

2015. szeptember 5. - 2015. szeptember 5.

Budapest

Gyaloglás (nordic walking / sportséta, 3km) Babakocsis futás (3 km) Nagyszülő - Unoka futam (3 km) Gazdi - Kedvenc kutyásfutás (3 km) Családi váltófutás (4X3 km) Ingyenes szórakoztató programok (gyerekfoglalkozások, zumba, stand up fellépő) Esti futás egyedülállóknak, pároknak vagy éppen párt keresőknek: Egyéni futás (5,25 km / 10,5 km / 21 km) Váltófutás (10,5 km / 21 km) Extra bulihangulat (DJ-k, fények, fáklyákkal megvilágított pálya) Helyszín: Városliget

Kamion Európa-bajnokság és Fesztivál

2015. szeptember 5. - 2015. szeptember 6.

Mogyoród

A családosoknak, gyermekeknek is remek kikapcsolódás lesz a Kamion EB magyar versenyhétvégéje. Csodák Palotája a kicsiknek, Ákos koncert a nagyoknak. Szeptember 5-6. között nem csak a kamionsport szerelmeseinek érdemes kilátogatni a Hungaroringre, ugyanis számos izgalmas program várja majd a gyermekeket, családosokat is. A 25 év után újra Magyarországra érkező Kamion EB és a köré szervezett Hungary Truck Fest szórakoztató játékokkal és hangulatos koncertekkel kedveskedik az érdeklődőknek.

Magyarinda Családi Fesztivál

2015. szeptember 6. - 2015. szeptember 6.

Budapest

A Nemzetközi Babahordozó Hét alkalmából szeptember 6-án kerül megrendezésre a Magyarinda Családi Fesztivál. Idén először, de innentől minden évben ilyenkor! Egész napos kisgyermekes programokkal várják a családokat! Programok az egész családnak.

Coca-Cola Testébresztő XVII. Családi Mozgásfesztivál

2015. szeptember 6. - 2015. szeptember 6.

Budapest

Több mint 80 sportágat próbálhatnak ki az érdeklődők a Coca-Cola Testébresztő XVII. Családi Mozgásfesztiválon - és ez a szám még bővülhet. Az újdonságok közé tartozik majd egy kerékpáros ügyességi pálya, hangsúlyt kap a tollaslabda és újra lesz gumiasztal felnőtteknek. A Magyar Szabadidősport Szövetség hagyományos eseményét szeptember 6-án 10 és 17 óra között rendezik a budapesti Kopaszi-gáton.

Uránvárosi Családi Bányásznap

2015. szeptember 6. - 2015. szeptember 6.

Pécs

Családi programokkal, főzőversennyel, bemutatókkal várjuk az érdeklődőket. A Pécsi Kulturális Központ 2015. szeptember 6-án vasárnap "Uránvárosi Családi Bányásznap" címmel városi bányásznapot szervez, melynek kulturális és egyéb közösség építő programjai továbbra is belépő díj nélküliek.

Nemzetközi Csecsemőszínházi Fesztivál

2015. szeptember 10. - 2015. szeptember 12.

Győr

Színház a Legkisebbeknek. 3 nap alatt 6 előadás a 0-3 éves csöppségeknek. 2015. szeptember 10. és 12. között a Színház a Legkisebbeknek - Nemzetközi Csecsemőszínházi Fesztivállal a Vaskakas Bábszínház idén először hagyományteremtő szándékkal irányítja a figyelmet a 0-3 éveseknek szánt produkciókra.

15 éves a Vasúttörténeti Park

2015. szeptember 11. - 2015. szeptember 12.

Budapest

A Vasúttörténeti Park Magyarország egyik különleges, világviszonylatban is egyedülálló múzeuma és programhelyszíne, a gyermekes családok kedvelt szórakozóhelye. A Park szeptember 12-én, szombaton egész napos születésnapi rendezvénnyel várja a vasút szerelmeseit, fiatalokat, időseket és családokat. Ezen a nagy napon, azok, akik szintén idén ünneplik 15 éves születésnapjukat, ingyenesen léphetnek be a Vasúttörténeti Park rendezvényére.

Magic Day

2015. szeptember 12. - 2015. szeptember 12.

Budapest

400 ingyenesen kipróbálható játék egy nap alatt. Korra és nemre való tekintet nélkül egy teljes napon át mindenki együtt játszhat 2015. szeptember 12-én. A Magic Day szervezői a "társas játszást" és a gondolkodtató játékokat szeretnék minél szélesebb körben népszerűsíteni, közel 400 játékot lehet majd ingyenesen kipróbálni a rendezvény ideje alatt.

Retrotoys Nindzsa Tréning

2015. szeptember 12. - 2015. szeptember 12.

Budapest

Építsd! Játszd! Pörgesd fel! Minden ifjú nindzsa pörgős feladatokon vehet részt a Retrotoys csapatával. Teljesítheted a Retrotoys Nindzsa Tréninget és még LEGO ajándékokért is versenybe szállhatsz! A helyszínen nindzsa ügyességi feladatok, sárkányépítő verseny, Kendo kardforgatás és LEGO Ninjago Airjitzu próbatétel is vár rád. Pörgesd fel magad és engedd szabadjára az Airjitzu erejét.

Puskin Kuckó

2015. szeptember 12. - 2015. december 27.

Budapest

A vakáció után is, már-már hagyományos hétvégi felüdülést nyújt kicsiknek, a kicsit nagyobbaknak, és az őket kísérő nagyoknak a Puskin Kuckó. A mögöttünk lévő évek tapasztalatai alapján elmondhatjuk: gyerekek, szülők és nagyszülők egyaránt megkedvelték ezeket a délelőttöket, s mi, szervezők is nagyon szeretjük ezeket a programokat, büszkék vagyunk rá, hogy értékes időtöltést kínálhatunk mindazoknak a családoknak, akik ellátogatnak hozzánk.

Cartoon Network Képzeletműhely kreatív című pályázat

2015. szeptember 12. - 2015. szeptember 13.

Több városban

2015. szeptember 12-13-án egész hétvégén a gyerekeké, családosoké a főszerep az egyik lakberendezési márka minden áruházában. Kivételes alkalom, hiszen az egyes helyszíneken március 15-e óta először tartanak nyitva vasárnap is! Akciójukhoz megnyertek két kiváló írót, művészt: Dolák-Saly Róbertet és Csitáry-Hock Tamást is, akik újdonsággal rukkolnak elő fiatalok számára.

Mesefesztivál

2015. szeptember 17. - 2015. szeptember 20.

Veszprém

A Kabóca Bábszínház idén is megszervezi évadnyitó programsorozatát, a Mesefesztivált, ezúttal szeptember 17. és 20. között a Veszprémi Agórában (Táborállás park 1.). A bábszínház szervezésében egy több mint fél évtizede tartó fesztivál hívja a gyermekeket és szüleiket Veszprémbe, amelynek célja, hogy minél több módon elevenítse fel és népszerűsítse a mese, a mesemondás és a mesehallgatás hagyományait és közösségi élményét.

1
2
>
>>