1
2
3
>
>>

Puskin kuckó

2016. január 2. - 2016. május 29.

Budapest

Csakúgy, mint eddig, az aktuális szezon második félévének kínálatát is úgy állították össze, hogy a lehető legizgalmasabb választék várja a kuckósokat: természetesen folytatódik a Legkisebbek mozija, ahol gyermekbarát körülmények között vetítenek klasszikus mesefilmeket. Ismét vendégül láthatják az olyan nagy kedvenceket, vissza-visszatérő barátokat, mint például Gryllus Vilmos, a Kaláka vagy a Nefelejcs és Fabula bábszínház.

Dumtsa Korzó

2016. április 29. - 2016. október 16.

Szentendre

Dumtsa Korzó - Kulturális és Kulináris Fesztivál Szentendre Belvárosában A Dumtsa Korzó idén negyedszer is beköltözik Szentendre belvárosába, egyedülálló hangulatot varázsolva a Dumtsa utcába.

Minimax Gyerekhajó

2016. május 8. - 2016. december 4.

Több városban

Már a legkisebbeknek is... A Minimax Gyerekhajó program egy üde színfolt a Balaton parti és budapesti gyerekprogramok között, egy aktív kikapcsolódás az egész családnak. Ez a hajózás a kicsik és a nagyok számára is felejthetetlen élmény. A szervezők már egészen pici babákra is fel vannak készülve, őket bébisarok és játszószőnyeg várja, ahol érdekes játékok, szép fejlesztő könyvek társaságában élhetik át talán első hajóútjukat. Móka és kacagás...

Egerszeg Fesztivál

2016. május 13. - 2016. június 12.

Zalaegerszeg

Az Egerszeg Fesztivál Zala megye legnagyobb multikulturális rendezvénye, és a Savaria fesztivál mellett a nyugat-dunántúli régió meghatározó fesztiválja. Az eseménysorozat Zalaegerszeg születésnapja ? május 13. - előtt tiszteleg, így feladatai közé tartozik a zalaegerszegi identitás erősítése, a város értékeinek, a göcseji hagyományoknak bemutatása és őrzése.

Gyermekáldás hete

2016. május 23. - 2016. május 29.

Harkány

Hétfő 05.23. Megnyitó HPC 17.00 Fűrész Tünde család és népesedéspolitikáért felelős helyettes államtitkár, Tiffán Zsolt, Baksai Endre Tamás, Dr. Péter Iván, Kiss-Kálmán Éva 18.00 Dr. Varga Péter: A Harkányi Zsigmondy Vilmos Gyógyfürdőkórház nőgyógyászati osztályának eredményei HPC 19.00 Ünnepélyes vacsora, borkostoló 20:30 Jazz Est (Nagy Gyula és barátai előadásában) HARMÓNIA NAP Kedd 05. 24. Gyógyfürdőben délelőtti programok 17.00 Dr.

A Tánc Fesztiválja - XVIII. Országos és Nemzetközi Kortárs Összművészeti Találkozó

2016. május 23. - 2016. május 29.

Veszprém

"Tizennyolcadik alkalommal köszöntjük Önöket és a tavaszt, és várjuk nagy szeretettel a veszprémi színházbarátokat A Tánc Fesztiváljára! Arra a seregszemlére, mely a kortárs művészeteknek, kiemelten a kortárs előadó-művészetnek nyújt évről évre Veszprémben otthont, teremt találkozóhelyet. Találkozást keresünk előadó és közönség, művész és társművész, alkotó és kritikus, végső soron személyes találkozást ember és ember között.

Budapesti Nagy Sportágválasztó

2016. május 27. - 2016. május 28.

Budapest

A 2016. május 27-28-án megrendezésre kerülő XVIII. Budapesti Nagy Sportágválasztón minden eddiginél nagyobb sportági megjelenés képviselteti magát, várhatóan minden eddig rekordot megdöntve 110 sportág próbál kedvet csinálni a sportoláshoz és segíteni a sportágválasztást a 20-22.000 látogatónak. A Nagy Sportágválasztó rendezvények sajátossága, hogy a gyakorlatban igyekszik kedvet csinálni a sportoláshoz, a megjelenő sportágak díjmentes kipróbálásának lehetőségével.

Családi Fitnesz Napok

2016. május 27. - 2016. május 29.

Budapest

Az EuroCenterben 3 napig minden a sportról, a szórakozásról és a gyerekekről szól! Várnak szeretettel május 27-28-29-én az EuroCenterben! A rendezvény ideje alatt a Sky Fitness ingyenesen látogatható. Helyszín: Atrium EuroCenter

Tatai Patara Törökkori Történelmi Fesztivál

2016. május 27. - 2016. május 29.

Tata

Legyünk részesei személyesen is a 16-17. század sorsdöntő eseményeinek, a magyar-török küzdelmeknek! Május 27-29-ig idén is részt vehetünk Európa legrangosabb török kori történelmi fesztiválján. A Tatai Vár és az Öreg-tó környezetében ismét megelevenedik az 1597. évi ostrom. Az évről-évre megismétlődő tatai várostrom a kor egy különleges fegyverének, a Patara bevetésének első sikeres magyarországi kísérletét idézi meg.

PlayKID-Minimax Gyermeknap

2016. május 28. - 2016. május 29.

Budapest

Szeretettel várnak minden kedves érdeklődőt május 28-29-én a Budapesten megrendezésre kerülő PlayKID-Minimax Gyermeknapon! A Gyermeknap célja, hogy színvonalas programot kínáljon a családoknak, több mint száz ingyenes játéklehetőséggel. Ez egy minden ízében igényes, érdekes és szórakoztató rendezvény. Változatos program- és zenei felhozatalával felejthetetlen élményt nyújt, a legkisebbektől a legidősebbekig, hiszen a szülőket is rengeteg hasznos és érdekes programlehetőséggel várják.

Ferencvárosi Gyermeknap

2016. május 28. - 2016. május 28.

Budapest

Egész nap: Cimbora Játszóház - ÖKO játéktér a hulladék újrahasznosítás jegyében. Játékok védett hazai állatokkal és növényekkel, hulladékpeca, törpeteke, virág- és lepkekirakók, állatos dominó, ÖKO kézműves foglalkozás. Ugrálóvár, pónilovaglás, arcfestés, lufihajtogatás, LEGO játszóház. Minden program ingyenesen látogatható, minden játék ingyenesen használható! A rendezvény fővédnöke: dr. Bácskai János polgármester Időpont: 2016. május 28., szombat, 10.00-16.

Nyári PagonyFeszt

2016. május 28. - 2016. május 28.

Budapest

Töltsd a Pagonnyal ezt a szombatot, hiszen ismét számtalan izgalmas programmal vár a Kiadó. Gyere el a Petőfi Irodalmi Múzeum kertjébe és éld át a meséket! Ismerd meg a Palacsintatábort, kezdd tánccal a napot, nevess együtt a kuflikkal, játssz Döncivel és varázstakarójával a Budapesti Bábszínház művészeinek segítségével. Megtanítanak, hogyan kell nemet mondani, elhozzák Neked Petyát és Tulipánt egy fergeteges cirkuszi-színházi előadással.

Városligeti Gyermeknap

2016. május 28. - 2016. május 29.

Budapest

A Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat 1990 óta szervezi Budapest Főváros Önkormányzatával közösen a Városligeti Gyermeknapot. A szervezők számára a kezdetektől fontos volt, hogy ezzel a rendezvénnyel több százezer hátrányos helyzetű gyermek és családja számára nyújtsanak színvonalas, kulturált, ingyenes programot, akiknek erre másképp nem lenne lehetőségük.

Afrika Ünnepe Családi Fesztivál

2016. május 28. - 2016. május 28.

Budapest

Fair Trade Reggeli, jótékonysági szemüveggyűjtési akció, afrikai karnevál, játszóház és kézműves foglakozások, koncertek, tánc- és viselet bemutató várja az érdeklődőket az Afrika Ünnepe Családi Fesztiválon 2016. május 28-án szombaton 10 órától a Ganz Ábrahám Öntödei Gyűjteményben. Az Ebony Afrikai Egyesület szervezésében megvalósuló családi fesztiválon az afrikai kontinens színes világát ismerhetik meg a résztvevők, ahol változatos programok várják a kicsiket és nagyokat egyaránt.

Gyermekhétvége

2016. május 28. - 2016. május 29.

Budapest

Május utolsó vasárnapja ismét a gyermekeké, idén a Vasúttörténeti Park pedig egész hétvégén őket ünnepli! A cél, hogy a nap végén minden gyerkőc úgy érezze, ez a nap csak róla szólt. A Magyar Vasúttörténeti Park főszervezésében megrendezésre kerülő ünnepségen a nevetés és a jókedv kapják a főszerepet.

Bródy-Piknik

2016. május 28. - 2016. május 28.

Budapest

A nap, amikor életre kel az utca. Második alkalommal szervezik meg a rendezvényt a Bródy Sándor utcában és a Gutenberg téren a Civilek a Palotanegyedért Egyesület, ahol megválasztják Palotanegyed tortáját is. Lesz óriás buborék-fújás és zsonglőrbemutató, verkli, hintózás, valamint táncoktatás. Fellép a Vass Lajos Szimfonikus Zenekar, a Four Fathers, az ETŰD zenekar és a Színház és Filmművészeti Egyetem hallgatói. A program fényfestéssel és utcabállal zárul. 2016. MÁJUS 28.

Gyereknapi hétvége az Agórában

2016. május 28. - 2016. május 29.

Debrecen

Készíts elektronikus kütyüket, amik sípolnak, világítanak és mozognak, vagy építs DNS-t! Ismerkedj meg a Botanikus Kert élővilágával vagy csinálj cuki színes hűtőmágnes-manókat kupakokból! A gyereknapi hétvégén izgalmas foglalkozásokkal várnak mindenkit. Ha még nem láttad a planetáriumi filmeket, most pótolhatod, és ha jó idő lesz, lehet a Napot is kémlelni távcsővel. Az Agóra ezen a hétvégén kedvezményes jeggyel látogatható. A belépő ára mindkét nap egységesen 900 Ft/fő.

Tarkabarka Gyermekfesztivál

2016. május 28. - 2016. május 28.

Nagykőrös

Hetedhét Játékfesztivál

2016. május 28. - 2016. május 29.

Székesfehérvár

Székesfehérváron hagyomány, hogy a gyermeknapi hétvégén évről évre mesebirodalommá változik a belváros. A jókedvről bábművészek, zenekarok, mesemondók és a minden évben más tematikára épülő gyermeknapi hétpróba állomásvezetői gondoskodnak. Az óriási játszótéren idén a klasszikus fiú- és lányjátékok elevenednek meg. A próbatételekhez írt mese főszereplője a fiatal Ritka, aki egy napon összecsomagol.

Bálint Ágnes Mesefesztivál

2016. május 28. - 2016. május 29.

Vecsés

2016. május 28-án és 29-én, hétvégén immáron negyedik alkalommal rendezik meg Vecsésen a Bálint Ágnes Mesefesztivált, ahol a város főtere mesebeli világgá változik, s mindenki maga mögött hagyhatja a valóságot. A szervezők az idén az ÓRIÁSOK FÖLDJÉRE repítik a látogatókat, ahol nem csupán a játékok, de az élmény is garantáltan ÓRIÁSI lesz! Mazsola, Frakk, Kukori és Kotkoda, Futrinka utca. Bálint Ágnes meséit évtizedek óta mindenki ismeri.

1
2
3
>
>>