LUX-Filmnapok játék

Játssz a PORT.hu-val, és nyerj páros belépőjegyet a LUX-díjra jelölt, döntős filmek vetítésére december 1-3. között az Urániában!

100 Tagú Cigányzenekar Ünnepi Koncert játék

Játssz az Argos Art Produkciós Iroda és a PORT.hu közös játékán, és nyerj páros belépőjegyet a 100 Tagú Cigányzenekar Ünnepi Koncertjére 2014. december 30-án!

Förtelmes főnökök 2. játék

Játssz az InterCom és a PORT.hu közös játékán, és nyerj páros belépőjegyet a Förtelmes főnökök 2. film premier előtti vetítésére!

Az éhezők viadala játék

Játssz a Fórum Hungary és a PORT.hu közös játékán, és nyerj páros belépőjegyet Az éhezők viadala: A kiválasztott - 1. rész vetítésére!

Erwin Olaf fotográfiái játék

Játssz a MODEM és a PORT.hu közös játékán, és nyerj páros belépőjegyet Erwin Olaf fotográfiái kiállításra a MODEM-be!

Így neveld a sárkányod 2. DVD játék

Játssz az InterCom és a PORT.hu közös játékán, és nyerj Így neveld a sárkányod 2. DVD-t!

Radnóti Színház játék

Játssz a Radnóti Színház és a PORT.hu közös játékán, és nyerj páros belépőt a december 5-i Anatol és a nők című előadásra!

Campona játszóház játék

Játssz a Campona játszóház és a PORT.hu közös játékán, és nyerj belépőt a 2014. december 7-i, Campona játszóházi Mikulás partyra!

Mi MICSODA játék

Játssz a Tessloff Babilon és a PORT.hu közös játékán, és nyerd meg a Mi MICSODA sorozat A természet - Ismerd meg, és vigyázz rá! című kötetet!

Ludwig Múzeum - Anarchia játék

Játssz a Ludwig Múzeum és a PORT.hu közös játékán, és nyerj páros belépőt az Anarchia. Utópia. Forradalom. című kiállításra!

A Kékszakállú herceg csodálatos élete játék

Bezerédi Zoltán

Játssz a PORT.hu-val, és nyerj páros belépőjegyet Bezerédi Zoltán önálló estjére 2014. december elsején 19 órára az Óbudai Társaskörbe!

A Madagaszkár pingvinjei játék

Játssz az InterCom és a PORT.hu közös játékán, és nyerj A Madagaszkár pingvinjei filmes ajándékokat!