Hétvégi ajánló

Hírek, érdekességek

Programajánló

Vakáció

FILM - Vakáció

Balatonfüred, Balaton mozi
szeptember 2., szerda, 19:00
Ha kezd unalmassá válni a családi élet, fel kell kavarni az állóvizet. Rusty (Ed Helms) - két örökké veszekedő fiúgyermek apja - úgy érzi, valamit tennie kell végre a família boldogságért.

Tovább

MINDENMÁS - Szüreti Napok Tihany

Tihany
szeptember 10-13.
Hatalmas érdeklődés kíséri a szüreti rendezvényt. A huszárokkal ékesített csikósokkal tarkított menet végigvonul Tihany utcáin, kíséri őket a tihanyi asszonykórus rezesbandával kiegészülve.

Tovább

KIÁLLÍTÁS - Összefirkált térkép - Kutasi Kovács Lajos életútja: Veszprém, Amerika, indiánok

Veszprém, Laczkó Dezső Múzeum
Egész nyáron
Kutasi Kovács Lajos író, újságíró, utazó a nyugati magyar emigráns irodalom egyik jelentős alakja. A kiállítás részletesen végigköveti életútját, átható lesz indián tárgygyűjteményének jelentős része...

Tovább

KIÁLLÍTÁS - Cadillac veterán autó kiállítás

Keszthely, Cadillac Múzeum
Állandó kiállítás
A Cadillac veterán autó kiállítás bemutatja a Cadillac márka történetét 1902-es születésétől fogva a XX. Század végéig. A csodálatos luxusautók egy másik világba repítik a látogatót.

Tovább

KIÁLLÍTÁS - Cilinder és lokni - Osztrák biedermeier képek a Szépművészeti Múzeumból

Balatonfüred, Vaszary Villa Galéria
június 13. - december 31-ig
A Szépművészeti Múzeum egyik legnépszerűbb műtárgy együtteséből kínál hosszabb időre egy gazdag válogatást a balatonfüredi Vaszary Galéria.

Tovább

FESZTIVÁL - Wurlitzer Fesztivál

Keszthely
szeptember 5-6.
A tavalyi, nagy sikerre való tekintettel idén harmadik alkalommal rendezik meg Keszthelyen a Nemzetközi Verklifesztivált a város Fő terén és Sétáló utcáján.

Tovább

GASZTRO/FESZT - Fonyódi Harcsafesztivál

Fonyód
szeptember 4-6.
Az idei évben harmadik alkalommal rendezik meg a Fonyódi Harcsafesztivált. A gasztronómiai fesztivál három napon át zajló színes forgatagában minden korosztály megtalálja az érdeklődésének megfelelő...

Tovább

MINDENMÁS - Miénk a Város Fesztivál

Kaposvár, belváros
szeptember 4-6.
Bor- és gasztrofesztivál Kaposvár belvárosában igényes programokkal, sok zenével, családi mozi délutánokkal. A Kossuth téri színpadon fellépnek a város legjobb amatőr és félprofi zenekarai.

Tovább