Hétvégi ajánló

ÜNNEPI KÖNYVHÉT - Könyv-Bor-Jazz fesztivál

BOGRÁCSOZÁS - Háromlábú fesztivál

VERS - Latinovits Zoltán Versmondó Fesztivál

A HÍRES BADACSONYI - Kéknyelű virágzás ünnepe

FOTÓKIÁLLÍTÁS - Robert Capa / Mozgásban

Programajánló

FILM - Mad Max - A harag útja 3D

Balatonfüred, Balaton mozi
június 3., szerda, 20:00
A Föld egyetlen hatalmas sivatag; a kevés életben maradt kíméletlen gyilkossá, fosztogató ragadozóvá vált, és bármire képes, csak hogy egy nappal tovább bírja. De akadnak még olyanok, akik rendbe...

Tovább

GYEREK/SZÍNHÁZ - Ajnácska

Kaposvár Csiky Gergely Színház
június 3., szerda, 14:00
Kerekegyország királyának sürgősen meg kell házasítania a fiát, Deliszép királyfit, különben semmi nem menti meg az országot az anyagi csődtől. Aligvári Ajnácska tűnik legalkalmasabbnak.

Tovább

FILM - Szerelmem New York

Veszprém, Eötvös Károly Megyei Könyvtár
június 4., csütörtök, 17:00
A harmincas éveiben járó baráti társaság, Michael, Nabil és Sylvain New Yorkba utaznak, hogy meglátogassák barátaikat. Útjukat nevetés és a jókedv kíséri, valamint a régi érzelmek is felszínre törnek.

Tovább

KONCERT - HoneyBeast

Keszthely, Fő tér
június 5., péntek, 21:00
Az elektonikus pop-rock zenét játszó Honeybeast ezen a néven már 2011 óta működik. Most a Sziget Fesztivál Nagyszínpad 2015 versenyén szálltak ringbe. Ezúttal a keszthelyi főtéren koncerteznek.

Tovább

SPORT - VIII. Piroskereszt-túra

Vonyarcvashegy
június 6., szombat, 9:00
A népi vallásosság tárgyi emlékei közé tartoznak a bádogkorpuszos fakeresztek, melyek utak mentén az egész Kárpát-medencében megtalálhatók. A Balatonnál is.

Tovább

FILM - Poltergeist: Kopogó szellem 3D

Siófok, Sió Mozi
június 6., szombat, 21:00
Az 1982-es klasszikus horrorfilm remake-jének története szerint, egy amerikai család boldogan költözik be új, kertvárosi otthonába, azonban hamarosan különös jelenségek kezdik aggasztani őket.

Tovább

TERMÉSZET - Környezetvédelmi Világnap - Látogatás a Diás-szigetre

Keszthely-Fenékpuszta
június 6., szombat, 10:00
A Balaton-felvidéki Nemzeti Park Igazgatóság várja az érdeklődőket a Diás-szigetre. A Fekete István emlékhely és a Matula kunyhó ezen a napon a felnőtt látogatók számára is kedvezményesen látogatható.

Tovább

Balaton Classic Ramada Grand Prix

Balatonalmádi - Móló
június 6., szombat
A Városháza teret autómatuzsálemek népesítik be. Közel harminc autómárkával, száz körüli regisztrált csapattal indul a mintegy 240 kilométeres futam.

Tovább

FOLK - Magyar Pásztorkutyás Hétvége

Salföld
június 6-7., szombat-vasárnap
A Magyar pásztorkutyafajták versenyén a Terelő Országos Bajnoksága minősítő Fordulóját, terelési képességvizsgát és a pásztorkutyák karaktertesztjét láthatjuk, de lesz Puli-, Pumi- és Mudi-kiállítás...

Tovább

GYEREK/FILM - Hős6os 3D

Siófok, Sió Mozi
június 7., vasárnap, 12:30
A Hős6os-ban minden megvan, amit a nézők elvárnak a Walt Disney Animation Studios nevével fémjelzett kedves és humoros animációs alkotástól.

Tovább

ZENÉS EST - Ez a Hely

Veszprém, Veszprémi Petőfi Színház
június 8., hétfő, 19:00
Kulka történeteket mesél, embereket és helyzeteket jelenít meg, színházat teremt a zenével. Közös nevezőre hozza Charles Aznavourt és Leonard Cohent, Dést és Jacques Brelt és Cseh Tamást.

Tovább

GYEREK - Balatoni Minimax Hajó

Siófok, Badacsonytomaj (Badacsony)
augusztus 29-ig
Csodás kalandok, családi élmény: ez a Balatoni Minimax Hajó! Idén 21 alkalommal indul útjára a különleges élményt kínáló Balatoni Minimax Hajó programsorozat Siófokról és Badacsonyból.

Tovább