Üvegtigris 3

színes, magyar vígjáték, 107 perc, 2010 (16)
DVD

Ajánló

Kakszi Lajos egy szép napon ráébredt, hogy ugyan időnként megjelennek a haverok és idióta kalandokba keverik, de igazából borzasztóan unja az Üvegtigrist, és mindent, ami ezzel jár. Így egy Bentley kabrióval kezdi habzsolni az életet, ami persze újabb bonyodalmakat szül.

Leírás

Egy fogpiszkáló, egy lövés, egy megkeseredett orvos és egy jókor érkező luxuskocsi - ennyi elég, hogy Lali meghozza élete nagy döntését: mindent maga mögött hagy és lelép. Az Üvegtigris váratlan vendége, Feri, a budapesti sztárügyvéd - bár nem tervezte -, a büfénél marad, míg Lali - bár nem tervezte -, az ügyvéd Bentley kabriójában marad.
Elindul egy őrült nap, az álomautóra azonnal felfigyel az álomnő, Lali játszani kezdi a nagymenőt, és elkezdődik élete legnagyobb kalandja, élete talán legjobb nőjével, sőt nőivel. De vajon mi történik, ha Laliról kiderül, hogy nem nagymenő és találkozik a feleség, a szerető, a majdnem szerető és a majdnem vízvezeték-szerelő? Mi történik, ha barátai Lali után mennek, hogy megmentsék Feritől, akit egy időre elnyelt a Tigris? Mire számíthatnak, ha Feri mégis kiszabadul és kiderül, hogy Lali - tudtán kívül - magával vitt valamit, ami sokkal fontosabb, mint a kocsija? Lali élete mindenképp nehéz lesz, akár a Tigrisen innen, akár a Tigrisen túl.


Bemutató dátuma: 2010. december 16. (Forgalmazó: Szuez Film Kft.)

Stáblista:

rendező: 
forgatókönyvíró: 
operatőr: 
díszlettervező: 
dramaturg: 
jelmeztervező: 
producer: 
 
gyártásvezető: 
vágó: 
 
 
szereplő(k): 
 
Lali
Gaben
Róka
Cingár
Sanyi
Csoki
Dr. Csopkai Ferenc
Niki
Fanni
Nóra

Linkek:

Tovább a vetítésekre »