Programkereső

Március 29., szerda

Kézdy Luca: Deep Diving

Müpa - Fesztivál Színház, 20:00
Van egy tévhit, mely szerint a hegedű nem igazi jazzhangszer, sokkal jobban illik a népzenéhez vagy a klasszikus repertoárhoz. Ha ezt Kézdy Luca, a magyar jazz középnemzedékének első számú hegedűse hallaná, biztosan élénken tiltakozna. Ő ugyanis pontosan tudja, hogy hangszere szinte bármelyik műfajba remekül beleillik, csak megfelelően kell bánni vele.

(halál;orgazmus), Siketfajd

A38 Hajó, 20:00
Talán el sem hisszük, de a (halál;orgazmus) immár öt éves! Nagyszabású szülinapi koncertjükön a Siketfajd lesz szívtestvérük és vendégük. Jönnek majd a vidáman őrült és kritikus szövegek, a lendületes és megzabolázhatatlan alternatív art rock, vagyis buli lesz ezerrel!

Jegyajánló

Március 30., csütörtök

Roy & Ádám Trió + Ed Philips and the Memphis Patrol

A38 Hajó, 19:30
Hatalmas buli keretében kerül bemutatásra két nagy kedvenc vadonatúj albuma, ahol a Roy és Ádám Trió a rockosabb, poposabb vonalat hozza majd, míg Ed Phililips and the Memphis Patrol Elvis Presley, az amerikai rock'n'roll és a rockabilly világának pezsgő energiáját.

Dereng, Hegy

Gozsdu Manó Klub, 20:00
Dereng és HEGY, a két csapás. Páratlan bólogatás, gerjedő gitárok, lángoló erősítők, zúzás, dara, fiatalság, bolondság.

Április 1., szombat

Pumeza Matshikiza áriakoncertje

A dél-afrikai énekesnő, Pumeza Matshikiza csillaga rendkívül dinamikusan emelkedik. 2014-ben jelent meg első, A remény hangja című szólóalbuma, 2016 tavaszán pedig remek árialemezzel jelentkezett. A CD-n mások mellett Mozart, Dvořák és Puccini darabjaiból adott elő.

Programkereső