Programkereső

Óriáskerék Debrecen fölött – Újdonságok a Campus Fesztiválon

Gőzerővel épül a fesztiválváros a debreceni Nagyerdőn, szerdán nyit a jubileumot ünneplő Campus Fesztivál. Hazánk egyik legfontosabb nyári eseményére idén is rengeteg sztárfellépő érkezik – itt lesz a The Prodigy, a Bingo Players, Alle Farben, Lukas Graham, a hazai fesztivál kedvencek közül pedig a Tankcsapda, a Wellhello, Rúzsa Magdi, a Halott Pénz, Majka&Curtis, a Brains és a Quimby is színpadra áll majd. Népszerű hazai és külföldi előadók, rengeteg színes program négy napon át július 19-től Debrecenben, ahová vonattal akár fél áron is eljuthatnak az érdeklődők.

Jegyajánló

Stanley Jordan

2017. szeptember 30., 20:00
A nemzetközi jazzélet sztárgitárosa, zeneszerzője világpremierként játszik együtt a műfaj egyik legnagyobb basszusgitáros csillagával, a virtuóz Christian Galvezzel, és két magyar zenészlegendával, Horváth Kornél ütőssel, valamint Dörnyei Gábor dobossal.

La La Land koncert

2017. október 12., 20:00
A tavalyi év legnagyobb közönségsikere, a La La Land, azaz a Kaliforniai álom egy egészen különleges és nagyszabású "cine-koncerttel" érkezik Magyarországra! A nézők millióinak szívét megérintő alkotás felejthetetlen zenéje most az Óbudai Danubia Zenekar kíséretével kerül előadásra, miközben az óriáskivetítőn futó filmet eredeti angol hanggal és magyar felirattal élhetjük majd újra át.

Miklósa Erika: Másképp

2017. augusztus 20., 20:00
Az egyedi koncertprogramban a világjáró művésznő a szívéhez legközelebb álló áriákból és dalokból válogat, a Lakmé bravúr koloratúr áriájától Edith Piaf slágeréig, Bernsteintől a portugál fadon át a Piazzolla tangókig, és a Traviata nagyária jazz átiratától az operett slágerekig...

nyereményjáték

Július 23., vasárnap

Soweto Gospel Choir

Margitszigeti Szabadtéri Színpad, 20:00
Megalakulásának 15. évfordulóját ünnepli idén a több mint negyven főből álló, egyedülállóan színes, kétszeres Grammy-díjas Soweto Gospel Choir. A dél-afrikai kórus világszámba menő színpadi show-ja nemcsak a látvány, hanem a zenei anyag tekintetében is páratlan élményt nyújt: az afrikai gospelt ötvözi a spirituálé, a reggae és az amerikai populáris zenei műfajokkal.

Július 24., hétfő

INGYENES

DJ Balance

Szimpla Kert, 21.00
Közel 20 éve játszik már a városban. A Szimplában otthon van amely eredetiségével, egyediségével és nyitottságával magában hordoz ezernyi szint és stílust egyként. Mint maga Budapest is. Freestyle, szabadfogású stílusa is ezt képviseli.

Július 25., kedd

Július 26., szerda

Bérczesi Robi - Én Meg Az Ének Akusztik - WuU

Esernyős, 18:00
Idén nyáron az Esernyős épületének felújított belső udvara is felkerül az óbudai szabadtéri programhelyszínek térképére. A különleges hangulatot árasztó, impozáns tér kiváló lehetőséget teremt, hogy az Óbudai Nyár, illetve a Kobuci Kert koncertjeire hangolódjunk.

INGYENES

Szeder duo

Akvárium Klub, 19:30
Könnyed nyári Szeder koncert az Akvárium Klub teraszán. Szeder ezúttal duóban, Szabó Árpáddal lép fel.

Július 27., csütörtök

Tribali (MT), DaWhy

A38 Hajó, 20:00
Utazás, tánc, erős színek, meditáció, új világok, mediterrán ízek, sodró hangulatok - ezek és még sok más zenei elem köti össze a Hajóra visszatérő nagyszerű máltai Tribali együttest és a hazai DaWhy formációt. Utazzunk nagyot együtt!

Minden, amit tudni akart Mr. Darcy-ról

El tudja képzelni Elizabeth Bennett szerepében az indiai szépségkirálynőt, esetleg egy fogatversenyt a vőlegényekért, vagy Colin Firth Mr. Darcy-ja után önnek nincs tovább? Kulisszatitkok a Büszkeség és balítélet-adaptációkról.

2017. június 8.Balatoni Kalauz Ha nyár, akkor Balaton! Összegyűjtöttük a legjobb programokat.
x