Programkereső

Jegyajánló

Január 18., szerda

Dirty Sound Magnet (CH), Ozone Mama

A38 Hajó, 20:00
Bár a vintage-rock hullámból érthetően csak azok a zenekarok képesek érdemben profitálni, akik saját zenéjükben - na meg mondandójukban - is meglelik az időtlenség erejét, a svájci Dirty Sound Magnet épp azzal emelkedhetett ki saját nyugat-európai színteréből, hogy saját pszichedelikus hangképében folyamatosan új kihívásokat keres, és közben nem fél attól sem, hogy társadalomkritikát merjen megfogalmazni a nagy nyugattal szemben.

Január 21., szombat

Aranybál - Az aranykor bálja

Pesti Vigadó, 19:00
A hagyományos báli helyszínnek számító Vigadó helyén az első bált 1833-ban rendezték meg, amely - Pesten akkor még egyedüli koncertteremként - a legmagasabb szintű kultúra otthonává vált, a téli időszakban zsúfolt báli programmal.

Vinicio Capossela / Ilaria Graziano és Francesco Forni

Müpa - Bartók Béla Nemzeti Hangversenyterem, 20:00
Az olasz zene rajongóinak kedvez a Müpa, hiszen nem csak egy, de rögtön két produkció is érkezik a Bartók Béla Nemzeti Hangversenyterem színpadára. Előbb az ifjú zenészpáros, Ilaria Graziano és Francesco Forni melegíti be a közönséget, majd az est második részében az olasz világzene veterán állócsillaga, Vinicio Capossela gondoskodik a hangulat további fokozásáról.

Programkereső