Programkereső

December 6., kedd

Amon Amarth, Grand Magus

Barba Negra Music Club, 18:00
A svéd Mikulás ajándéka a dallamos metál rajongóinak az Amon Amart, sindarin nyelven a Végzet Hegye, ami Tolkien egyik elf nyelve.

December 7., szerda

Harcsa Veronika és Gyémánt Bálint: Tell Her

Zeneakadémia, 19:30
Az új lemez dalai személyes ihletettségűek, és egyaránt hordoznak magukban mélységet, felszabadultságot és humort. A lemezbemutató koncertre ellátogató néző a kortárs jazz és az improvizatív popzene egyedi találkozásának lehet fültanúja.

DelaDap (A) - Bring It On lemezbemutató

A38 Hajó, 20:00
Az A38 Hajón visszatérő vendégnek számító DELADAP ezúttal friss, idén nyáron megjelent lemezét mutatja be. Laza, jazzy szvingek, sodró lüktetés, cigányzene és minden egyéb, ami egy felhőtlen estéhez kell.

Jegyajánló

December 8., csütörtök

Drastik Putto

Szimpla kert, 20:00
A szürreál pop-ot játszó Drastik Putto idei éve kifejezetten pörgősre sikerült. Megjelent a zenekar második nagylemeze, Felnyitom én címmel.

Halper Hendrix Experiment és Randy Brecker

Müpa - Fesztivál Színház, 20:00
A produkció előzménye az invenciózus gitáros, Halper László által alapított Band of Gypsys Reincarnation, amely 2010-ben adta ki első lemezét - a legendás jazztrombitás, Randy Brecker közreműködésével.

December 9., péntek

Estrella Morente

MÜPA, 19:30
Almodóvar kedvenc flamenco énekesnője Budapesten! Estrella Morente, akinek édesapja mellett testvérei, sőt unokatestvérei is a műfaj ismert és elismert művelői. December 9-én húgával és öccsével érkezik a Müpába, hogy megmutassa a hangversenyterem közönségének, milyen is az igazi andalúz életérzés.

Braindogs

A38 Hajó, 20:00
Tom Waits zseniális számai, zenéje, őrülete a világ egyik legkitűnőbb soul-blues énekesével, Ian Siegal-lal, Ripoff Raskolnikovval, Kiss Tiborral és Varga Líviusszal, Frenkkel és Nagy Szabolccsal.

Programkereső