Programkereső

Április 28., péntek

A38 Születésnap: Gorilla Biscuits (US)

A38 Hajó, 20:30
Áprilisban túlzás nélkül történelmi jelentőségű klubkoncertre kerül sor az A38 Hajó születésnapi hétvégéjén, hiszen végre Budapestre jön a hardcore/punk történetének egyik legnagyobb hatású zenekara, az idén 30 éve megalapított Gorilla Biscuits. borítékolható a teltházas stagediving-örömünnep a Start Today időtlen, örökérvényű dalaira.

Európa Kiadó, vendég: Németh Róbert

Akvárium Klub, 20:00
A tavalyi év végén, három év után új albummal jelentkezett a magyar könnyűzene egyik kulcszenekara, az Európa Kiadó. A ...Valahol lenni... című albummal a zenekar egyben le is zárt egy periódust, idén tavasszal pedig - ahogy története során már többször is - új felállásban folytatja a Menyhárt Jenő vezette zenekar.

SoNaR 360

Gödör Klub, 20:00
Több mint féléves kihagyás után, április 28-án egy minden oldalról körbejárható koncertet ad a banda, ahol nem csak az új dobos, Garami Gábor mutatkozik be, de elképesztően látványos, bővített vizuál is körülveszi majd a srácokat.

"Duke Ellington: Sacred Concert"

MTA - Díszterem, 19:00
"A Honvéd Férfikar utóbbi két bérletsorozatának programjai tartalmazott úgynevezett crossover hangversenyeket. Azért döntöttünk ismét úgy, hogy egy könnyedebb hangvételű darabot is műsorunkra tűzünk, mert nagyon jó visszajelzéseket kaptunk a közönségünktől."

Jegyajánló

Szombat és varárnap - Április 29-30.

Hárfás nap a Festetics-palotában

Festetics Palota, szombat, 11:00, 16:00, 19:00
Április 29-én, szombaton délelőtt 11 órakor hárfabemutató koncerttel indul az első alkalommal megrendezésre kerülő hárfás nap a Festetics Palotában.

Az AMD 30 éve

Dürer-kert, szombat, 19:30
"Szubjektív válogatás az elmúlt 30 év legnagyobb slágereiből."

A38 születésnap: Chris Travis (US)

A38 Hajó, szombat, 23:30
Chris Travis tagja a neves SESHOLLOWATERBOYZ underground hip-hop kollektívának, s ezúttal különleges nagyszabású koncertet ad majd először lépve fel Magyarországon az A38 Hajó nagyszabású születésnapi buliján.

A38 születésnap: Manoya, Coals (PL), Maxisun

A,38 Hajó, szombat, 19:00
Az áprilisi tavasz és az A38 születésnapi hétvégéje elhozza Manoya legújabb Against All Odds & Against None című lemezét a hajó teraszára. Az élő premiert és az estét két szuper...

MAO: George Gershwin - Porgy és Bess

BMC - Koncertterem, vasárnap, 19:30
A MAO ezúttal Miles Davis és Gil Evans, a legendás szerzőpáros Porgy and Bess című albumát kelti életre. Az eredeti felvételt, George Gershwin operájának átiratát, a jazztörténet méltán említi a szerzőpáros legjobban sikerült alkotásai között. Az esten a teljes anyagot eredeti hangszerelésben mutatja be a Modern Art Orchestra.

Hétfő és kedd - május 1-2.

Novák Péter lemezbemutató koncert

Fonó Budai Zeneház, hétfő, 18:00
"Itt van minden nemzet apraja-nagyja, szabadon gyakorolva faji, nemi, etnikai, vallási meggyőződését. Álompolgári ismeretek alapfokon, a flóra és fauna, tűz, víz, föld, levegő, az éltető négy elem mellett."

Chick Corea Trilogy - Chick Corea, Eddie Gomez & Brian Blade

MOM Sport, kedd, 20:00
Chick Corea egy igazi zenész ikon, egy élő legenda. A 22 Grammy-díjjal rendelkező billentyűs, zeneszerző és zenekarvezető 63 jelöléssel a negyedik legtöbbször jelölt művész a Grammy történetében. Otthonosan mozog különböző zenei stílusokban, legyen az akár avant-garde, bebop, jazz-rock fúzió, vagy gyermekdalok. Budapesti koncertjén két legendás zenész lesz a társa, a kétszeres Grammy-díjas bőgős, Eddie Gomez és Brian Blade, dobos.

Natalie Imbruglia (AUS)

Akvárium Klub, kedd, 19:00
A platina eladásokkal rendelkező énekesnő, Natalie Imbruglia bejelentette, hogy tavasszal európai turnéra indul. Ezúttal kisebb helyeken lép majd fel, hogy bensőséges hangulatú akusztikus előadásával még többet nyújthasson rajongóinak. Natalie ezen a turnén a teljes repertoárjából játszik majd, legutolsó, Male című albumának anyagát is beleértve.

Programkereső