Folytatást kap Adam Sandler kultikus vígjátéka

A Happy, a flúgos golfos 2. a Netflixre érkezik.

A Dennis Dugan rendezésében, Sandler főszereplésével és társ-forgatókönyvírói részvételével 1996-ban bemutatott sportvígjáték azóta is a nézők nagy kedvence, így biztos sokan örülnek, hogy a Netflix hivatalosan is bejelentette, hogy folytatást kap a Happy, a flúgos golfos.

Mivel Adam Sandler gyakorlatilag a streamingóriás házi sztárjává avanzsált, természetesen vele a főszerepben készül el a második rész is (nehéz is lenne mással elképzelni). Az eredeti film főhőse egy indulatkezelési problémákkal küzdő sportoló, aki ugyan világéletében profi hokis szeretett volna lenni, de kiderül, hogy tehetsége van a golfhoz.


Mivel Happynek pénzt kell gyűjtenie, hogy visszaszerezze a nagymamája házát, golfosnak áll, és hatalmas sikereket ér el, ám hamarosan szemtől szembe kerül egy arrogáns profival, Shooter McGavinnel… A Happy, a flúgos golfosban Sandlerön kívül Christopher McDonald, Julie Bowen és Carl Weathers is játszott.

A folytatásról szóló pletykák amúgy már márciusban felütötték a fejüket: akkor a Shootert alakító McDonald beszélt róla, hogy Sandler megmutatta neki a Happy, a flúgos golfos 2. forgatókönyvének első vázlatát. Ez volt az a film egyébként, ami beindította a sztár karrierjét, miután világszerte több mint 41 millió dolláros bevételt szedett össze.


(via Variety)

 

Ez is érdekelhet

Zseniális horrortrailert vágtak a Happy, a flúgos golfosból

Ezúttal a két színészóriás, Adam Sandler és Ben Stiller egy horrorfilmhez csatlakoztak, mely egy gyilkos golfosról szól. Na jó, nem is.

Tovább