TV-csatornák

HÉTVÉGE

Bábszínház Újbudán

Manna Matiné címmel indít sorozatot a B32 Galéria és Kultúrtér és a Manna Produkció, melynek keretében gyerekeknek és felnőtteknek szóló bábelőadásokat láthat a közönség az újbudai színházban.

Gyerekprogramok hétvégére

Ezen a hétvégén Marék Veronika és a Kisvakond is születésnapot ünnepel. A Nemzetiben Kölyöknap, az Arénában KidExpo, a Bálnában pedig ingyenes családi nap lesz!

Trailer

Ki engedte ezt a rakás hülye oroszt az utakra?

A videómegosztókon minden népszerű, ami Oroszországban készült, mert ott annyira bizarr dolgok történnek, és most valaki egy egészestét doksit csinált a legjobb ilyen felvételekből.

Hétvégi tévéajánló

Woody Harrelson a hétvégi partnerünk!

A kevés hajjal, de hatalmas ragadozó mosollyal rendelkező színész mocskos zsaruként, veszélyes prédikátorként, nyájas történelemtanárként és Katniss Everdeen mentoraként kísért minket.

Heti mozipremierek Összes premier

 • 120 dobbanás percenként
  120 dobbanás: ennyit ver átlagosan percenként a szív. A megtörtént eseményeket feldolgozó 120 dobbanás percenként a kilencvenes évek elején játszódik, amikor már évek óta szedte a HIV...
  Időpontok
 • Boldog halálnapot!
  Tree csodálatosan beképzelt teremtés, aki egyetlen embert szeret feltétel nélkül: saját magát. Miután a születésnapján felébred aktuális egyéjszakás kalandja, Carter mellett (Israel...
  Időpontok
 • Az Igazság Ligája
  Bruce Wayne tudja, hogy nem vonulhat vissza. A világnak szüksége van rá, és a hozzá hasonlókra, mert különben védtelen. Új szövetségese, Diane Prince segítségével csapatot toboroz....
  Időpontok
 • Lumiére!
  A Lumiére! című film utazás a filmművészet megteremtőinek univerzumába: a Lumiére-fivérek által forgatott felvételek fennmaradt képkockáit a cannes-i filmfesztivál igazgatója, Thierry...
  Időpontok
 • Madame
  Anne and Bob bízva abban, hogy így talán új színt vihetnek megfásult házasságukba, a romantikus Párizs egy mesés kastélyába költözik. Miközben az első nagyszabású, fényűző...
  Időpontok

CIKKEK

TV2

Otthontérkép

Képernyőn az Otthontérkép! Egy sokszínű és változatos magazin műsor az ingatlanok világáról. Kíváncsi vagy mire kell figyelni lakáseladáskor és lakásvásárláskor? Érdekel a CSOK? Lakást bérelnél, de nem tudod hol érdemes? Hasznosabbnál hasznosabb tippekkel és trükkökkel találkozhatsz az Otthontérkép műsorban, sőt, beleshetsz a sztárok otthonaiba is, és megnézheted hol és hogyan élnek az ország kedvelt zenészei, színészei, énekesei.

VIASAT3

Julie & Julia - Két nő, egy recept

Julie, a harmincas írónő alkotói válságban szenved. Elhatározza, hogy egy év alatt megfőzi az összes receptet, ami Julia Child híres, a francia szakácsművészetről írt könyvében található, és internetes blogban számol be az ezzel kapcsolatos élményeiről. Julia Child élete is megelevenedik, aki a második világháború után Párizsba költözik külszolgálatot teljesítő férjével.

AXN

A gyilkos médium

A paranormális jelenségeknek beállított szemfényvesztések után nyomozó Dr. Margaret Matheson és a fiatal asszisztensét jelentő Tom Buckley azzal a szándékkal kutatják a különféle természetfeletti eseményeket, hogy lerántsák a leplet a háttérben álló csalásról. Simon Silver, a legendás vak médium harminc évig tartó, rejtélyes távolléte után újra a figyelem középpontjába kerül, és alapos fejtörésre készteti az ortodox tudomány híveit valamint a hivatásos szkeptikusokat egyaránt.

Programok, amiket ne hagyj ki!

Engedj be!

Zsilip - november 18., 15.00 és 19.00

A tizennégy éves Oskar kissé félszegebb és magának valóbb az átlagnál. Oskar szomszédjába egy nap egy fura lány, Eli költözik egy idős férfival. Az Oskarral egyidős kislány ugyanolyan különc és magányos, így hamar barátságot kötnek. A két kiszolgáltatott gyerek egymásra utaltsága szép lassan szerelemmé válik. Ám ez a szerelem nem két ártatlan kiskamasz érzelmes románca. Eliről ugyanis szépen lassan kiderül, hogy vámpír.

Ingyenes!

Marék Veronika 80

Pagony Könyvesbolt - november 18., 10.00 - 13.00

"Köszöntsük együtt Marék Veronikát 80. születésnapja alkalmából november 18-án a Gellért téri Pagonyban, gyertek, ünnepeljük együtt!" A születésnapi köszöntő után kézműves programmal és diafilm vetítéssel várják a kicsiket, főszerepben Boribon, a mackó! Déltől Boribon muzsikál - Mórocz Adrienn mini-koncertjét hallhatjátok meg. Természetesen lehetőség lesz dedikáltatni is!

Ketten egyedül

Thália Színház - november 18., 15.00 és 19.00

New York. Frankie felszolgáló, Johnny szakács. Először kinézték egymást az étteremben. Azután szeretkeztek. Eddig csodálatos, de rá kéne jönni, hogyan tovább. Lehet-e újrakezdeni mindent, ha romantika nincs már, csak a klasszikus zenét adó rádióban? A darabból nagy sikerű film készült Al Pacinóval és Michelle Pfeifferrel, Krumplirózsa címmel.

ketrec