TV-csatornák

HÉTVÉGE

Hétvégi program Lesz valami jó gyerekprogram hétvégén?

Kölyöknap, Ráhangolódó koncert, Primanima Animációs Fesztivál, Asia GasztroFesztivál, valamint a Margó Fesztivál ingyenes gyerekprogramjai várnak benneteket ezen a hétvégén!

Hétvégi program Szürkemarha Vigadalom

Október 20-22. között a budapesti Vajdahunyad várához látogatók a legfinomabb szürkemarha ételekkel, klasszikus finomságokkal, több tonnás barbecue-val, valamint hazai borokkal, sörökkel és pálinkákkal találkozhatnak.

Viggo Mortensen 10 legjobb szerepe

A ma 59 éves Mortensen Hollywood egyik legkevésbé hollywoodi sztárja, aki játszik spanyolul, franciául és dánul is, lehetőleg kalapban, és mindig képes tökéletesen azonosulni szerepével. És egy zseni.

Hétvégi tévéajánló

Milyen gyerekfilmet nézzünk a hosszú hétvégén?

Levetítik a Jégvarázst, a Nicsak ki beszél! mindhárom részét, a Szörny Rt.-t, a Kőszívű ember fiait, az Óz, a hatalmas, valamint Erdélyi Dániel szeretnivalóan retró filmjét, az Előrét!

Hétvégi tévéajánló

Arnold itt lesz velünk!

Jó nagy rakás Schwarzenegger film kerül a tévébe a hosszú hétvégén, van köztük klasszikus, vígjáték és klasszikus darab folytatása, amin az Osztrák Tölgy izmosra kereste magát.

Heti mozipremierek Összes premier

 • anyám!
  Az idősödő költő és fiatal felesége egy nagy viktoriánus házban élnek vidéken. Egy nap egy idegen és felesége beköltöznek a házba, megzavarva a pár nyugodt életét.
  Időpontok
 • Aurora Borealis - Északi fény
  Az Aurora Borealis - Északi fény két idősíkon futó, fordulatokban gazdag családtörténet, amely anya és lánya kapcsolatának mélységeit boncolgatja.
  Időpontok
 • Az igazi törődés
  Kjetil és Camilla Norvégiában élnek örökbe fogadott kolumbiai származású gyermekükkel. Camilla váratlanul életét veszti egy balesetben. A magára maradt apa nagyon nehezen birkózik meg a helyzettel.
  Időpontok
 • A kis vámpír
  Rudolph, a vámpír fiú a szülinapi bulijára készül. Nem hagyhatják el otthonukat, mivel vámpírvadászok lesik minden lépésüket. Ám Rudolph végre egy kis izgalomra vágyik, ezért meglóg otthonról.
  Időpontok
 • Négyen a bank ellen
  Négy férfi őrült tervet eszel ki, hogy visszaszerezzék pénzüket: kirabolják a bankot.
  Időpontok

CIKKEK

Weinstein-ügy

Hát persze, hogy Tarantino is tudott Weinstein ügyeiről

Weinstein felfedezettje és haverja, Tarantino egy hete még érzelmes posztban írta (íratta) ki magából, hogy mennyire sokkolta, amikor kiderültek Weinstein mocskos ügyei, és kért pár napot, amíg összeszedi magát, és tud nyilatkozni. Most megtette. És nem lepődtünk meg.

Mozi+

Cowboyok és űrlények

Különös idegen bukkan fel, rejtélyes bilinccsel a csuklóján a vadnyugati kisvárosban. A helybéliek nem szívlelik a jövevényt, aki semmire sem emlékszik a múltjából.

AMC

Képlet

Egy iskolai avatóünnepségén elteszik a gyerekek jövőről készült rajzait egy időkapszulába, köztük azt is, amelyik véletlenszerűnek tűnő számsorokat tartalmaz. A kislány elmondása szerint láthatatlan emberek suttogták neki a számokat.

VIASAT3

Kardhal

A Föld nevű bolygón létezik egy másik világ, a cyberspace. Ezt a világot tűzfalak és a legprofibb biztonsági rendszerek veszik körül, ebben a világban rejtjük el legmélyebb és legkompromittálóbb titkainkat, no meg persze egy rakás pénzt is.

Programok, amiket ne hagyj ki!

WE WILL ROCK YOU musical Budapesten!

17 ország és 16 millió néző után Budapesten a QUEEN világhírű musicalje, a We Will Rock You! 24 QUEEN világsláger egy látványos szuperprodukcióban. Előadások: 2017. 11. 24-25-26, BOK Csarnok

A Hallgatás Napja

Budapest, BMC - október 21., 11.00 - 21.00

A Concerto Budapest egynapos zenei maratonja idén is elsősorban a kortárs zenére összpontosítja a figyelmünket - ám ezúttal a régmúlt remekművei, mesterei álarcban, parafrázisok formájában elevenednek meg előttünk.

Primanima Nemzetközi Elsőfilmes Animációs Fesztivál

Budaörs, több helyszínen - október 18-21.

A hatodik Primanimára 56 országból több mint 500 nevezés érkezett, amelyből az előzsűri végül 15 elsőfilmet, 21 diplomafilmet és 30 diákfilmet, azaz összesen 66 rövidfilmet, továbbá 34 gyerekfilmet választott ki, amelyek a Primanima díjaiért szállnak versenybe.

ketrec

Monroe New Yorkban

1955-öt írtunk, amikor Marily Monroe gondolt egyet, otthagyta Hollywoodot és New Yorkba ment. Ebben a nagyon őszinte és színészként rendkívül fontos korszakában fotózta őt Ed Feingersh, a képekből pedig később Marilyn 55 címmel album is megjelent.

Ádám almái - ahogy még biztosan nem látta!

Mindig rizikós vállalkozás népszerű filmeket színpadra adaptálni, ám Szikszai Rémusznak sikerült megtalálnia hozzá a megfelelő színházi formát. A sikerrel futó Kutyaharapás után október 21-én a dán kultfilm, az Ádám almái bemutatójára készül.

Túl magas, hogy balerina legyen?

Számos olyan esetről számoltunk már be, amikor a konvencionálistól eltérő külsejű táncosok falakat áttörve érvényesültek, bizonyítva, hogy az előadó művészi kvalitásai legalább annyit vetnek a latba, mint a fizikai adottságok. Sara Michelle Murawski története is ezt példázza.