TV-csatornák

A LEGFONTOSABBAK

Lista Menő csajok a tévéből, akikért rajongunk

A börtöntölteléktől a férfiakat földre kényszerítő nyomozónőig, az összeomlás szélén álló anyától a fedett KGB-ügynökig rengeteg izgalmas női karakterrel találkozhatunk mostanában a tévésorozatokban.

Heti mozipremierek Összes premier

 • Amerikai bérgyilkos
  Mitch Rapp életét egy szörnyű tragédia árnyékolja be: egy terrorista támadás során a szeme láttára ölik meg a menyasszonyát. A mindenre elszánt férfi személyes bosszút esküszik.
  Időpontok
 • Bartók
  Bartók Béla fia szinte az egész életét Bartók életműve gondozásának szentelte, családja történetéről eddig soha senkinek sem adott interjút. Most, 92 évesen, megrázó vallomásban mesél édesapjáról.
  Időpontok
 • David Gilmour Live at Pompeii
  A legendás Pink Floyd Live at Pompeii koncertfilm felvételei után, 2016. júliusában David Gilmour visszatért a római kori amfiteátrumba a "Rattle That Lock" szólóalbumját népszerűsítő turné keretében.
  Időpontok
 • Fantasztikus utazás Óz birodalmába
  Dorothy éppen hazafele igyekszik Kansasbe, ám előtte még segítségül hívják őt Smaragdváros lakói. Nem egyedül vág neki a kalandnak, régi barátai is segítenek neki legyőzni a gonosz Urfint.
  Időpontok
 • A halál 50 órája
  1944 karácsonya előtt az Ardennek vidékén állomásozó amerikai katonák körében elterjedt a hír, hogy a háború hamarosan befejeződik. Kiley ezredes az egyetlen, aki német támadástól tart.
  Időpontok
viasat3

Banks úr megmentése

Walt Disney megígéri a lányainak, hogy filmre viszi a kedvenc mesekönyvüket, a Mary Poppinst. Ám nem gondolta volna, hogy húsz évbe telik, míg sikerül megvalósítania azt.

hbo

Szövetségesek

Max Vatan hírszerzőtisztet 1942-ben Észak-Afrikában összehozza a sors a francia ellenálló Marianne Beausejourral egy veszélyes küldetés során, az ellenséges vonalak mögött.

cinemax

Visszajátszás

Miután egy furcsa baleset során fejen találja egy zuhanó tárgy, a fiatal londoni férfi kómába esik. Amikor magához tér, semmire sem emlékszik, viszont kártérítésként 8,5 millió fontot kap.

Programok, amiket ne hagyj ki!

Emlékek cukrászdája

Édességlabor, szeptember 22-ig
Emlékeink tárgyakat, ízeket, eseményeket és hangulatokat őriznek, de vajon egy sütemény képes arra, hogy felidézze a nagymamával töltött nyarakat? És vajon a más emberek emlékei alapján készült sütemények a mi emlékeinket is tükrözhetik? Ilyen kérdésekre is keresi a választ az Emlékek cukrászdája című kóstolható kiállítás és hanginstalláció, amely Góg Angéla formatervező és food designer kutatására és 421 személyes történetre épül.

Pusztuló

Bethlen Téri Színház, 19:00
A Spirita Társulat szatirikus vígjátéka az Odaba Show című kitalált tévéműsor forgatásán játszódik, és bepillantást enged a résztvevők, műsorvezetők, vendégek, asszisztensek kifelé játszott és befelé megélt életébe egyaránt.

The Sisters Of Mercy

A38 Hajó, 20:00
The Sisters of Mercy a nyolcvanas évek új hullámának meghatározó együttese, amely 1980-ban alakult az angliai Leeds-ben. Megalakulásukat követően igen gyorsan tettek szert hatalmas népszerűségre és komoly elismertségre underground körökben, a rajongók most az A38-on találkozhatnak a zenekarral.

ketrec

Picur Karcsi eredetileg fekete volt

Roald Dahl özvegye, Liccy Dahl a BBC-nek adott rádióinterjújában elárulta, hogy a Karcsi és a csokigyár első draftjában a címszereplő kisfiú még fekete volt. Dahl egy kis fekete fiúról írt, ám ügynöke rossz ötletnek tartotta a dolgot.

Hordhatatlan cipőművészet

Bőrből, régi szőnyegből, nyúlszőrből, medúzából vagy kőből készült cipő és 3 D-vel nyomtatott koncepciócipő is látható a hágai Virtuális Cipő Múzeum kiállításán. A viselhetőség határain innen és túl mutat be cipőket a világ minden tájáról a Műcsarnok Cipőmágia - Experimentális cipődizájn című kiállítása.