TV-csatornák

A LEGFONTOSABBAK

Kritika

Brit kémek menni Amerika - Kingsman: Az aranykör

A prolisrácból lett sármos angol szuperügynök, Töki újra az ujja köré csavar minket, de szó szerint, nem maradnak el az elképesztően megkoreografált akciójelenetek sem, és van, akit feleslegesen sirattunk el.

Ma este a tévében

Denzel, a sötétség királya - Kiképzés

Íme, a film, amelynek rendezőjéről azt hittük, hogy ő lesz a következő Scorsese, de Antoine Fuqua azóta is képtelen volt a Kiképzés sikerének legalább a közelébe érni. Igaz, ez másnak se nagyon jött össze.

Heti mozipremierek Összes premier

 • Amerikai bérgyilkos
  Mitch Rapp életét egy szörnyű tragédia árnyékolja be: egy terrorista támadás során a szeme láttára ölik meg a menyasszonyát. A mindenre elszánt férfi személyes bosszút esküszik.
  Időpontok
 • Bartók
  Bartók Béla fia szinte az egész életét Bartók életműve gondozásának szentelte, családja történetéről eddig soha senkinek sem adott interjút. Most, 92 évesen, megrázó vallomásban mesél édesapjáról.
  Időpontok
 • David Gilmour Live at Pompeii
  A legendás Pink Floyd Live at Pompeii koncertfilm felvételei után, 2016. júliusában David Gilmour visszatért a római kori amfiteátrumba a "Rattle That Lock" szólóalbumját népszerűsítő turné keretében.
  Időpontok
 • Fantasztikus utazás Óz birodalmába
  Dorothy éppen hazafele igyekszik Kansasbe, ám előtte még segítségül hívják őt Smaragdváros lakói. Nem egyedül vág neki a kalandnak, régi barátai is segítenek neki legyőzni a gonosz Urfint.
  Időpontok
 • A halál 50 órája
  1944 karácsonya előtt az Ardennek vidékén állomásozó amerikai katonák körében elterjedt a hír, hogy a háború hamarosan befejeződik. Kiley ezredes az egyetlen, aki német támadástól tart.
  Időpontok
viasat3

Banks úr megmentése

Walt Disney megígéri a lányainak, hogy filmre viszi a kedvenc mesekönyvüket, a Mary Poppinst. Ám nem gondolta volna, hogy húsz évbe telik, míg sikerül megvalósítania azt.

hbo

Szövetségesek

Max Vatan hírszerzőtisztet 1942-ben Észak-Afrikában összehozza a sors a francia ellenálló Marianne Beausejourral egy veszélyes küldetés során, az ellenséges vonalak mögött.

cinemax

Visszajátszás

Miután egy furcsa baleset során fejen találja egy zuhanó tárgy, a fiatal londoni férfi kómába esik. Amikor magához tér, semmire sem emlékszik, viszont kártérítésként 8,5 millió fontot kap.

Programok, amiket ne hagyj ki!

Emlékek cukrászdája

Édességlabor, szeptember 22-ig
Emlékeink tárgyakat, ízeket, eseményeket és hangulatokat őriznek, de vajon egy sütemény képes arra, hogy felidézze a nagymamával töltött nyarakat? És vajon a más emberek emlékei alapján készült sütemények a mi emlékeinket is tükrözhetik? Ilyen kérdésekre is keresi a választ az Emlékek cukrászdája című kóstolható kiállítás és hanginstalláció, amely Góg Angéla formatervező és food designer kutatására és 421 személyes történetre épül.

Pusztuló

Bethlen Téri Színház, 19:00
A Spirita Társulat szatirikus vígjátéka az Odaba Show című kitalált tévéműsor forgatásán játszódik, és bepillantást enged a résztvevők, műsorvezetők, vendégek, asszisztensek kifelé játszott és befelé megélt életébe egyaránt.

The Sisters Of Mercy

A38 Hajó, 20:00
The Sisters of Mercy a nyolcvanas évek új hullámának meghatározó együttese, amely 1980-ban alakult az angliai Leeds-ben. Megalakulásukat követően igen gyorsan tettek szert hatalmas népszerűségre és komoly elismertségre underground körökben, a rajongók most az A38-on találkozhatnak a zenekarral.

ketrec

Picur Karcsi eredetileg fekete volt

Roald Dahl özvegye, Liccy Dahl a BBC-nek adott rádióinterjújában elárulta, hogy a Karcsi és a csokigyár első draftjában a címszereplő kisfiú még fekete volt. Dahl egy kis fekete fiúról írt, ám ügynöke rossz ötletnek tartotta a dolgot.

Hordhatatlan cipőművészet

Bőrből, régi szőnyegből, nyúlszőrből, medúzából vagy kőből készült cipő és 3 D-vel nyomtatott koncepciócipő is látható a hágai Virtuális Cipő Múzeum kiállításán. A viselhetőség határain innen és túl mutat be cipőket a világ minden tájáról a Műcsarnok Cipőmágia - Experimentális cipődizájn című kiállítása.