programok csütörtökre

Most a TV-ben Teljes tv műsor

LEGFONTOSABBAK

Tévé

A Mad Men - Reklámőrültek szembemegy az árral: nem cenzúrázzák a sértő epizódjukat

Figyelmeztető szöveg hívja fel a figyelmet a blackface-dalos epizód előtt: a rész rasszista elemeket is tartalmaz, mert a '60-as évek Amerikájában játszódik.

Ma este a tévében! Amikor Észak-Korea tényleg megszívatta Amerikát

Bár Az interjú című vígjáték arról szól, hogy az amerikaiak jól megmerénylik Kim Dzsongunt, valójában az észak-koreai diktátor nevethetett utoljára, úgy hazavágta a filmet gyártó stúdiót.

Trailer

Felnyírt hajú, szénné tetovált gengszter lett a nyüzüge Shia LaBeoufból!

Itt az új előzetes a The Tax Collector című, Los Angeles-i bűnbandákról szóló, izgalmasnak ígérkező akciófilmhez.

Születésnap

10 dolog, amit nem tudtál a ma 30 éves Margot Robbie-ról

Az ausztrál színésznő, A Wall Street farkasa, a Suicide Squad – Öngyilkos osztag, az Én, Tonya, a Két királynő és a Volt egyszer egy… Hollywood sztárja július 2-án ünnepli harmincadik születésnapját. Ennek örömére összeszedtünk nektek tíz érdekességet róla.

Mozi

Folytatást kap Kulka János 2011-es ügynökfilmje, A vizsga

A kritikus- és közönségkedvenc kémhistória második része A játszma címmel forog. Ugyanaz a rendező, az író és a szereplőgárda is.

Tévéajánló

Az egyik legjobb Jim Carrey-filmet is levetítik csütörtökön a tévében

A Truman Show mellett lesz több nézhető alkotás is kispénteken.

tévéajánló

Cinemax

Közönséges bűnözők

A rendőrség egy leégett hajót talál a San Pedró-i kikötőben, rajta huszonhét halottal. Két túlélő marad mindössze: egy égési sérülésekkel küszködő és halálra rémült magyar terrorista, és Verbal Kint. Kint kényszer alatt hajlandó elmesélni, hogyan robbant fel a hajó. Története hat héttel korábban kezdődik, mikor is öt bűnözőt letartóztatott a New York-i rendőrség.

VIASAT3

Hat nap, hét éjszaka

Quinn kemény, ámde csöppet sem ambíciózus pilóta, aki rozzant teherszállító gépén fekete fuvarokat vállal egyik trópusi szigetről a másikra. Kényelmes életén esze ágában sincs változtatni. Robin: sikerorientált és céltudatos nő, egy New York-i magazin szerkesztője, aki újdonsült vőlegényével nyaral egy egzotikus déltengeri szigeten.

Film+

The Commuter - Nincs kiszállás

Michael MacCauley biztosítási ügynökként éli mindennapjait. Egy nap azonban hirtelen izgalmas fordulatot vesz az élete, amikor egy titokzatos idegen, Joanna leszólítja a vonaton, és arra kéri, találjon meg egy utast, még mielőtt beérnek a végállomásra. Miközben versenyt fut az idővel, hogy megoldja a rejtélyt.

Hazatérés

Mike mindig is az élet kegyeltje volt. Ő volt a legjobb hátvéd szülővárosában, emiatt nyert ösztöndíjat egy rangos egyetemre. Első szemesztere után hazatér, hogy bemutassa új barátnőjét. Mike hihetetlen fogadtatásban részesül, akárha egy rocksztár érkezne a kisvárosba. Shelby szintén türelmetlenül várja a találkozást.

Filmcafe

Grimm

A két Grimm testvér, Jacob és Wilhelm szélhámosságból élnek, és a francia hatóságok elől menekülnek. A testvérek rövidesen a fantáziájuk teremtette mesevilágban találják magukat, ahol egy bűvös erdőben titokzatos körülmények között fiatal lányok tűnnek el. Itt tényleg szükségük lesz minden trükkre, ellenfelük ugyanis a Tükör királynő.

Mozi+

Száguldó erőd

Travis Dane eltéríti az Egyesült Államok legelegánsabb vonatát és az egyik vagonban komputerközpontot épít ki. A zseniális tudós azt a szupertitkos kormányzati műholdat akarja irányítása alá vonni, amellyel képes elpusztítani az Államok fővárosát. Dane egymilliárd dollárt követel az akció leállítása fejében, csak az éppen egy egykori hajószakács tudja megállítani.

CIKKEK

Tévé

Visszatér a két legbunkóbb animációs figura

Két újabb évad érkezik a kultikus animációs sorozathoz, a Beavis & Butt-Headhez. A kilencedik és a tizedik évadot az eredeti alkotó, Mike Judge készíti.

Trailer Érkezik a Netflixre a női Vaják

A streamelős óriás újabb fantasyszériát indít, sok kardpárbajjal és misztikummal, ám ezúttal egy női hőssel a középpontban. Nézd meg a Cursed: Átkozott előzetesét!

Mozi Nem igaz, hogy Christopher Nolan nem engedélyezi a székek használatát a forgatásain

A direktor két dolgot tilt (teljesen indokoltan, viszont csak az egyiket sikerrel), de nincs közte a székhasználat.

Mozi James Gunn elmondta, mit vágatott ki a Disney A galaxis őrzőiből

A sajátos humora miatt 2018-ban meghurcolt író-rendező már 2014-ben is megbotránkoztatta a patinás stúdiót.

Trailer A démonok Koreában is szabadon garázdálkodnak

Nem, ez nem Franz Kafka története, ez a Metamorfózis nem egy egyszerű hivatalnok átváltozásáról szól, hanem egy ördögűzés specialista munkahelyi problémáiról Dél-Koreából.

Mozi Jim Carrey könyvet írt Hollywoodról, Tom Cruise és Nicolas Cage is szerepelnek benne

A komikus félig önéletrajzi, félig fikciós művet alkotott, és reméli, hogy Cruise nem veri pofán miatta.

Mozi

Van, hogy Tom Hanks is bepipul

A világ egyik legkedvesebb embere kiakadt azokra, akik nem hajlandóak maszkot viselni. A színész nem a levegőbe beszél, hiszen ő is átesett a koronavíruson.

Kritika

AVA – Ilyen kényelmes akciófilmet még nem is láttunk

Persze, hullanak a rosszfiúk, mint a legyek, az embernek mégis az az érzése, hogy itt mindenki ráér, Jessica Chastain, Colin Farrell és John Malkovich sem rohan sehová.

Trailer

Liam Neeson saját fiával játszik egy filmben

Új oldalát mutatja meg az akciósztár egy szívmelengető romkomban, a Made in Italyban, amelyben Natasha Richardsonnal közös fiával, Micheál Richardsonnal játszanak apát és fiát.

Heti mozipremierek Összes premier

 • AVA
  Miután egy kiemelkedő jelentőségű merénylet balul sül el, Ava, a világklasszis bérgyilkos hazatér, hogy megpróbálja helyrehozni a kapcsolatot a családjával. Szerencsétlenségére...
  Időpontok
 • Az első áruló
  Marco Bellocchio harminc évet átölelő, klasszikus olasz gengszterfilmet forgatott a Cosa Nostra felemelkedéséről és bukásáról. A megtörtént eseményeken alapuló film Tommaso Buscetta...
  Időpontok
 • Az ifjú Ahmed
  A belga-arab kétnemzetiségű Ahmed, egy átlagos, szabadidejét videojátékokkal töltő, 13 éves kamasz, aki egyik napról a másikra megváltozik és a fundamentalista iszlám értékrend felé...
  Időpontok
 • Corpus Christi
  A film egy karizmatikus huszonéves, Daniel történetét meséli el, aki egy javítóintézet erőszakos falai között talált rá Istenre. Pap szeretne lenni, de büntetett előélete miatt ez...
  Időpontok
 • Kelly hősei
  A normadiai partraszállás után Kelly közlegény foglyul ejt egy német őrnagyot, akitől Big Joe fontos katonai titkokat szeretne megtudni. Ilyen fontos kérdés például, hogy a németektől...
  Időpontok
 • Oldboy
  A részeges Oh Dae-soo-t elrabolják és egy ablak nélküli szobába zárják. Hosszú éveken keresztül fogva tartják, az egyetlen kapcsolatot a külvilággal egy televízió jelenti számára....
  Időpontok
 • Vad erdők, vad bércek: A fantom nyomában - Kibővített moziváltozat
  A WWF Magyarország ajánlásával érkezik országszerte a mozikba Mosonyi Szabolcs és Bagladi Erika, a Vad Balaton, Vad Kunság, és Vad Szigetköz alkotóinak új természetfilmje, amelyben a...
  Időpontok

ketrec

Filmes kultúrharc a Bethlen-rendszer idején

Manapság ismét divatos a Kulturkampf kifejezés, bár többnyire pontatlanul használják. Azt a küzdelmet jelölte, amelyet Bismarck kancellár a nemzeti liberálisokkal szövetségben vívott az egyházak ellen a XIX. században.

Checkpoint Mini #133: Earthbound

Egy RPG, ahol kardok és varázslat helyett baseballütővel és pszichés képességekkel harcolnak!

Ingyen tiéd a legjobb Lara Croft-játék, a Rise of the Tomb Raider!

Sőt, bezsákolhatod mellé júliusban az NBA 2K20-at és az Erica című interaktív kalandjátékot is! 10 éves lett a Sony PlayStation Plus szolgáltatása.

Lángoló Gitárok Visszatér a Beavis & Butt-Head

Ráadásul nem is olyan tessék lássék módon, amolyan különleges kiadással, hanem két teljes évaddal!

ÁJEMDIBI Film vs Könyv: Solaris

A Titanic sikere környékén James Cameron játszadozott a gondolattal, hogy megcsinálja a saját verzióját Stanislav Lem regényéből.

Minden napra egy film Tyler Rake: A kimenekítés

Az egyik legjobb kezdést produkálta a Netflixen. Be is van rendelve egy előzményfilm.

A balatoni hajókatasztrófa, amit harminc évig próbáltak eltitkolni

22 ember fulladt a vízbe, de az ÁVH minden erejével azon volt, hogy ez ne derüljön ki.

Ha nem kicsi, akkor legalább ne legyen cigány – történetek az örökbefogadásról

Június elején jelent meg Mártonffy Zsuzsa újságíró örökbefogadásról szóló könyve, az Akiknek két anyja van. A szerzővel beszélgettünk.

Így engedd el, hogy folyton mások kedvében akarj járni

A te szükségleted is számít annyit, mint bárkié. Ismerd meg!