LEGFONTOSABBAK

Streaming

A 10 legnépszerűbb sorozat és film a Netflixen

Megnéztük, mik a legsikeresebb a héten a Netflix magyar felhasználói körében. Jórészt az aktuális újdonságok, de a Feketelista és a Family Guy stabilan az élmezőnyben van, ahogy a remek A nagy pénzrablást sem lehet hónapok óta kirobbantani az kedvencek közül.

Tévéajánló Összegyűjtöttük a legjobb filmeket vasárnap estére

Holnap hétfő, de addig még van egy szabad estétek, amit akár tévézéssel is tölthettek.

Kritika, Streaming

Ilyen lett a Sicario írójának új akciómozija

Sokat vártunk a Bűntudat nélkültől, kaptunk néhány ütős akciójelenetet, de mást nem.

Könyv

Ha hiszel az álmaidban, te is megváltoztathatod a világot

A Hétköznapi emberek, akik megváltoztatták a világot című sorozat ismert személyiségeket állít példaképül a gyerekek elé. Az imádnivaló képeskönyvek elfogadásról tanítanak, és arról, hogy miért fontos, hogy ragaszkodjunk az álmainkhoz.

Magazin

Ikonikus nadrág nélküli popkulturális pillanatok

Minden év májusának első péntekjén tartják a nadrágmentes napot, amikor a merészebbek gatya nélkül szállnak fel a járművekre vagy mennek be a munkahelyükre. Mi nem vagyunk ilyen bátrak, szóval ehelyett inkább összeszedtük a legnevezetesebb nadrág nélküli pillanatokat a filmekből, sorozatokból és a valóságból.

Magazin

Ezért szeretjük annyira a Szédülést

1958. május 9-én volt az amerikai premierje Hitchock klasszikusának, ami sokak szerint még a Psychónál is nagyobb remekmű. Kiválóságát bizonyítandó kiválogattuk a legjobb jeleneteit. Vigyázat, az írás jellegénél fogva spoileres lehet!

Most a TV-ben Teljes tv műsor

vasárnapi programok

tévéajánló

RTL Klub

Star Wars: Skywalker kora

A Lucasfilm és J.J. Abrams rendező újra egyesíti erejét, hogy elrepítse a közönséget egy messzi-messzi galaxisba a Star Wars: Skywalker korában. A Skywalker saga lenyűgöző befejezésében új legendák születnek, és megvívják a végső csatát a szabadságért.

VIASAT3

Féktelen harag

John Milton (Nicolas Cage) lányát lemészárolta Jonah King (Billy Burke), a szektavezér, az unokáját pedig fel akarja áldozni holdtöltekor, hogy beteljesítse küldetését. Milton meghalt, de most visszatér a túlvilágról, hogy megbosszulja lánya halálát, és megmentse a gyermekét.

A döntés éjszakája

Harry Moseby, az egykori amerikaifutball-játékos magándetektívként keresi a kenyerét. Legújabb megbízatása szokványos eltűnési ügynek tűnik. Megbízója a korosodó hollywoodi színésznő, aki annak köszönhette a főszerepeket és a sikereit, hogy az egyik stúdió vezetőjéhez ment feleségül.

STORY4

A varjak órája

Maria sikeres ügyvédként praktizál, ám egy súlyos autóbaleset következtében 180 fokos fordulat áll be az életében: tolószékbe kényszerül, szerelme, aki egyben főnöke is, elhagyja, és állását is elveszíti. De Maria nem adja fel, szembeszáll egykori felettesével…

HBO 2

Rémecskék támadása

Visszatérnek a kultsorozat rémecskéi, a pattogó, labdaszerű, falánk szőrgombócok. Drea bébiszitteri munkát vállal a professzornál, aki azon az egyetemen van, ahová szeretne bekerülni. Trissyre, Jake-re és a kis Philipre kell vigyáznia.

SuperTV2

Lánytesók

Két elhidegült lánytestvérvisszatér gyermekkoruk otthonába, hogy kitakarítsák szobájukat, mielőtt szüleik végleg megválnának a háztól. A két nő elhatározza, hogy csapnak egy utolsó bulit egykori osztálytársaiknak, ezzel búcsúztatva el ifjúságukat.

CIKKEK

Magazin

Ezek a Jóbarátok legjobb epizódjai

2004. május 6-án került adásba a népszerű sitcom utolsó, azaz 236. része. A jeles évforduló örömére a legnagyobb filmes adatbázis, az IMDb felhasználói szavazatai alapján megnéztük, melyek azok az epizódok, amiket a legjobban szeretnek a rajongók.

Tévé Egy kellőképpen csavaros erotikus thriller Halle Berryvel

Egy mindenre elszánt újságírónőt alakít, aki ki akarja deríteni, ki ölte meg a barátnőjét, és ezért még arra is hajlandó, hogy Bruce Willisszel kavarjon.

Trailer Leszbikus apácákról szól Paul Verhoeven új filmje

A holland rendező a 2016-os Elle óta nem jelentkezett új alkotással, de most elég erőset húzott. Nézd meg a Benedetta előzetesét!

Tévé Visszatér a Mintaapák

Az egyik fő téma az alternatív szülés lesz.

Mozi Úgy néz ki, tényleg folytatódik a Joker

És ugyanabban az univerzumban játszódik majd, amelyikben az első fekete Superman filmje.

Filmes érdekességek 10 érdekesség, amit lehet, hogy nem is tudtál A holnap határáról

Eredetileg Brad Pitt lett volna az akciódús időhurkos film főszereplője. Végül Tom Cruise halt meg benne újra és újra – ő maga kérte, hogy mindez minél viccesebb legyen.

Stream Újabb izgalmas részlet derült ki a Stranger Things 4. évadáról

Új teaser jött ki a Netflix sorozatának várva várt folytatásához.

Születésnap George Clooney legjobb filmjei

Május 6-án lett 60 éves George Clooney, aki nemcsak színészként, hanem producerként és rendezőként is tevékenykedik. A napokban tízet is láthatunk legjobb filmjei közül a tévécsatornáknak és a streamingszolgáltatóknak köszönhetően.

Stream Robert De Niro és Sean Penn papnak öltöznek az HBO GO-n

A jövő héten érkezik meg a tavalyi év egyik legjobb horrorja, a Relikvia, és a Fekete özvegy is felkerül! Igaz, nem a Marvel-féle verzió.

JÖN!JÖN! Rögtön szinkronnal kaptuk meg a Hang nélkül 2 új előzetesét

Az idei év legjobban várt horrorjához megjött az utolsó, végső előzetes, bepillantást nyújtva egy olyan világba, ahol nagyon, de nagyon csendben kell lenni. Különben baj lesz!

Mozi Jön az első fekete Superman

Hamarosan a nagyvászonra is megérkezik az afroamerikai szuperhős, aki nem a DC-képregények valamely korábban bevezetett fekete Supermanje lesz, hanem ugyanaz a Clark Kent, akit eddig fehérnek ismertünk.

Filmes érdekességek

Így ihlette meg a Piszkos Harry Schwarzeneggert

Összegyűjtöttük a legizgalmasabb kulisszatitkokat Clint Eastwood klasszikusáról.

Magazin

A 10 legemlékezetesebb mezítlábas jelenet a filmekben

Ünnepeljük a táncoló Uma Thurmannel, a Tűzszekerek nyitójelenetével, a fűben ugrándozó hobbitokkal és más kultikus képsorokkal a hivatalos zoknimentes napot!

Filmes érdekességek

Szökés Alcatrazból - Egy rakás érdekesség a börtönről és a filmről

Mielőtt megkaptuk A remény rabjait, ott volt A szökés Alcatrazból, Clint Eastwood egyik klasszikusa a nagyszerű Don Siegel rendezésében, ráadásul igaz történet alapján.

Magazin

50 idegesítő filmes klisé

Hollywoodban valamiért csak nem hagyják el ezeket, még komolyan is gondolják.

Kritika, Streaming

Holtodiglan

Az éles szatíráiról ismert Shari Springer Berman – Robert Pulcini házaspár ezúttal egy hirtelen váltással kísértethistóriát rendezett, ami csak első ránézésre olyan, mint amilyet már sokszor láttunk. Kritika a Kísértő múlt című Netflix-filmről.

Magazin

A legjobb II. világháborús filmek - szerintünk

Május 8-án ünnepeljük a II. világháború végét Európában, (az oroszok dacból egy nappal később) és e nemes alkalomból gyűjtöttük össze a szerintünk legjobb filmeket a témában.

ketrec

Amikor Anthony Hopkins és Mads Mikkelsen mesterkurzust tart

Új adásunkban összegezzük az Oscart és felháborodunk a Mortal Kombaton.

Kajli Star Wars-cuccok, 4.rész

Nemcsak Magyarországon hamisítottak nagyüzemben a kisiparosok: íme az argentinok bootleg Skiff Guard Landója!

Smoking Barrels Rajzolni mindenki tud?

Agócs Írisz: Rajzolj egy krumplit! Könyvkritika.

Ingyenes a legjobb Mad Max-stílusú játék, a Horizon Zero Dawn

Csak egy Playstation-konzol kell hozzá, előfizetés nem! Stay at Home - Play at Home!

S.R. Szociális munkásból regényíró

Beszélgetés D. Somogyi Eszterrel a Kegyelem érintése című könyve kapcsán.

Retro játékmúzeum Ceruzahegyezők a 70-es évekből

A ceruzahegyezők a gyerekkorunk részei voltak, minden kisdiák tolltartójában megtalálható volt egy-egy egyszerűbb darab. Sokan közülünk azonban vágytak egy kis egyéniségre!

GR Üzletláncnak indult, egy ma is működik a Pajtás éttermekből

Az illetékesek a '70-es években tervezték teleszórni velük Budapestet.

Őrült zsenik: a NASA tudósa, aki szexmágiával próbált ősi isteneket megidézni

Jack Parsons élete nem volt unalmas, de azért ha lehet, ne csináld utána.

A férfiak is lehetnek depressziósak, még ha nem is akarunk erről tudomást venni

Mindannyiunk felelőssége, hogy leszámoljunk végre a mentális problémákat övező tabukkal.

Az Auróra utca nevének semmi köze az orosz cirkálóhoz, Kisfaludy Károlyhoz annál több

Hogy mi köti össze a homokot, a kendert, a prostituáltakat és a magyarság két legfontosabb nemzeti költeményét? Egy utca a nyóckerben.