TV-csatornák

A LEGFONTOSABBAK

Tévé

Te is lakást kaptál a 16. szülinapodra, mint a luxyfeleségek lányai?

Rongyrázással és hatalmas balhéval ért véget a Feleségek luxuskivitelben 1. évada.

Programajánló Most mi van?

Farkas Zoltán, a Kontroll Csoport hajdani gitárosa és Bárdos Deák Ági, a zenekar egyik énekese underground zenei hagyományőrző táncházukkal ma a Szimplakertben lépnek fel.

Bryan Cranston mesélt arról a napról, amikor Charles Mansonba botlott

A Breaking Bad – Totál szívás sztárja 12 éves volt, amikor találkozott az egyik leghírhedtebb tömeggyilkossal, Charles Mansonnal.

„Itt a képünkbe nyomják az erőszakot…” - Els Vandevorst interjú

Az egyik legsikeresebb holland producer elkísérte legújabb filmjét, a Megtorlás című véres neowesternt, így alkalmunk nyílt jobban betekinteni a díszletek mögé és a részletek meglepőek.

Kubik Anna lett a legjobb színésznő a brassói fesztiválon

Kubik Anna a debreceni Csokonai Színház Az ajtó című előadásában a különös házvezetőnőt, Emerencet alakítja.

Noomi, Noomi, Noomi, Noomi, Noomi, Noomi és Noomi - Hét nővér

Mit kezdjünk hét nagyon vagy csak kicsit különböző Noomi Rapace-szal egy kegyetlen jövőbeli társadalomban, ahol csak egynek kéne lenni belőle? Na mégis, mit?

Oliver Stone egy meghallgatáson alázott porig egy színésznőt

Melissa Gilbert azt nyilatkozta, hogy a rendező 1991-ben egy meghallgatás alkalmával zaklatta.

Így tévézünk mi - kilenc érdekesség a tévézés világnapján

A tévé világnapját 1996 óta november 21-én ünneplik, és ebből az alkalomból megosztunk az olvasókkal pár érdekes adatot a tévézés történetéről, és az egyik legrégebbi Magyarországon elérhető csatornáról, a Travel Channelről.

Készül a Szellemkutya folytatása

Jim Jarmusch már dolgozik dolgozik rajta.

Natalie Portmant nem zaklatták ugyan, de nap mint nap kerül megalázó helyzetbe

A színésznő elmondta, milyen nőnek lenni egy férfiak uralta szakmában.

Heti tévéajánló

10 filmes, aki egy forgatáson jött össze színészpárjával

Kit Haringtont és Rose Leslie-t a Trónok harca, Arnoldot és Brigitte Nielsent a Vörös Szonja hozta össze.

Heti mozipremierek Összes premier

 • 120 dobbanás percenként
  120 dobbanás: ennyit ver átlagosan percenként a szív. A megtörtént eseményeket feldolgozó 120 dobbanás percenként a kilencvenes évek elején játszódik, amikor már évek óta szedte a HIV...
  Időpontok
 • Boldog halálnapot!
  Tree csodálatosan beképzelt teremtés, aki egyetlen embert szeret feltétel nélkül: saját magát. Miután a születésnapján felébred aktuális egyéjszakás kalandja, Carter mellett (Israel...
  Időpontok
 • Az Igazság Ligája
  Bruce Wayne tudja, hogy nem vonulhat vissza. A világnak szüksége van rá, és a hozzá hasonlókra, mert különben védtelen. Új szövetségese, Diane Prince segítségével csapatot toboroz....
  Időpontok
 • Lumiére!
  A Lumiére! című film utazás a filmművészet megteremtőinek univerzumába: a Lumiére-fivérek által forgatott felvételek fennmaradt képkockáit a cannes-i filmfesztivál igazgatója, Thierry...
  Időpontok
 • Madame
  Anne and Bob bízva abban, hogy így talán új színt vihetnek megfásult házasságukba, a romantikus Párizs egy mesés kastélyába költözik. Miközben az első nagyszabású, fényűző...
  Időpontok

CIKKEK

Mozi

Máris újabb Agatha Christie-regényt néztek ki, amiből egészestés filmet csinálnak

Még csak november elején mutatták be a Gyilkosság az Orient expresszen című Christie-adaptációt, de már meg is van a következő: a Halál a Níluson című regényből készül a következő film.

Brett Ratner jól szórakozott azon, hogy előtte erőszakoltak meg egy 17 éves lányt

Keri Claussen Khalighi azt állítja, hogy Russell Simmons zenei producer úgy erőszakolta meg, hogy Brett Ratner a fotelból nézte.

Trailer Ki engedte ezt a rakás hülye oroszt az utakra?

A videómegosztókon minden népszerű, ami Oroszországban készült, mert ott annyira bizarr dolgok történnek, és most valaki egy egészestét doksit csinált a legjobb ilyen felvételekből.

Reese Witherspoon gőzerővel dolgozik azon, hogy nőbaráttá tegye Hollywoodot

Már kiskorában sem értette, hol a többi nő a Star Warsból. Miközben sorra lepleződnek le Hollyoodban a zaklatók, a színésznő folyamatosan egyre több lehetőséget biztosít nőknek.

Az 55 éves Jodie Foster 5 legjobb szerepe

Mivel korán kezdte a pályát, lassan 50 éve szerepel jobbnál jobb filmekben Jodie Foster, aki nemcsak hihetetlenül tehetséges, de meg is találták a jó szerepek.

Kiderült néhány részlet Tarantino új filmjéről

Az 1969-ben játszódó történetben Charles Manson csak háttérelem lesz.

Végre egy film cselédeknek! – Madame

És bejárónőknek, dadusoknak, házvezetőnőknek és takarítónőknek! Mert a jelek szerint sokkal normálisabbak, mint pitiáner munkaadóik és azok enyhén idióta családtagjai.

Trailer

Visszatér A hihetetlen család, és ennek nem csak Furi örül

A Pixar végre folytatja az egyik legjobb filmjét.

AMC

Holtodiglan

Julianne mindig is szerette volna magát függetleníteni szülei gyámkodása alól. Álma megvalósulni látszik, amikor sikerül férjhez mennie Mitch-hez.

VIASAT6

Flash - A Villám

A zöld íjász spinoff-sorozata Barry Allen (Grant Gustin) történetét viszi tovább, aki egy balesetben szerzett természetfeletti képességeinek köszönhetően a világ leggyorsabb embere lesz.

M5

Univerzum

Az embert kezdetek óta érdekli az idő, az idő múlása. A Nap és a Hold égi vándorútja a természet órája. A Nap jelentette az emberek számára is az első időmérő eszközt.

PROGRAMOK, AMIKET NE HAGYJ KI!

Így szerettek ők - Szabó Lőrinc

November 21., 19:30, Átrium, Budapest
A felolvasószínházi sorozat a legismertebb magyar írók és költők szerelmi életét mutatja be a Nyáry Krisztián által megírt népszerű történetek nyomán. A második rész Szabó Lőrinc szerelmi életét dolgozza fel.

ketrec

Tíz Jézus-film, amit mindenképp látnod kell

Ugye mindenkinek megvan az 1001 film, amit látnod kell, mielőtt meghalsz című könyv? Az elsőre kicsit visszataszító felütésű műben olyan alkotásokról esik szó, melyek meghatározták a mozi elmúlt több mint egy évszázadát, és megtekintésük erősen ajánlott.

Lehet-e példakép a Viszkis?

Nem szokatlan, hogy híres bűnesetekről készítenek mozifilmet, de az újdonság - legalábbis Magyarországon -, hogy a főszereplő szabadlábon, közismert tévés személyiségként ülhet be a bemutatóra.

Rozsdagyár A legjobb filmek a rock'n rollról

Olyanok, amelyek magáról a rockzenéről, annak megéléséről, örömeiről és gondjairól szólnak.

18+ Mindennapos a szexuális zaklatás, erőszak - még a feminista jelszavakat hangoztató svéd zeneiparban is

Több mint kétezer, a svéd zeneiparban dolgozó nő, köztük Robyn , Tove Lo , Nina Persson ( The Cardigans ), Zara Larsson írta alá azt a nyílt levelet, ami a zeneiparban uralkodó, mindennapos szexuális kizsákmányolás és a hallgatás kultúrája ellen szólal fel.

KönyvesBlog Radnóti Miklós: Nem vagyok a levélírás királya

Összesen 467 Radnóti Miklós által írt és neki címzett levél került a Különben magyar költő vagyok – Radnóti Miklós levelezése című kötetbe.

The Cave 4+1 dolog, amiért Aquaman király

Habár Atlantisz királyát sokan közröhej tárgyaként tartják számon, nem kéne túlzottan leírni ezt a hőst. Sokan tévhitben élnek, ha azt hiszik, hogy Aquaman egy semmitmondó karakter.

RockStation Tíztallica - Itt van tíz popdal Metallica-stílusban

A régi Metallicának van egy kilométerekről felismerhető sajátos stílusa, már persze azok számára, akik meg tudják különböztetni a rockzenét a rockzenétől. Anthony Vincent nek pedig megvan a tehetsége, hogy több énekes hangján is meg tudjon szólalni.

Klasszikus zenét alváshoz? Na menj már!

Mozart a babának, Chopin a megfáradt felnőttnek, Debussy elalváshoz. Miközben egy egész iparág épült arra, hogy így árusítják ki a klasszikusokat, elveszítjük, hogy mitől izgalmas és életteli ez a műfaj.

Az első fekete balett-társulat Budapestre is beteszi spicc-cipőjét

Először lép fel Magyarországon a 20. század úttörőjének számító balett-társulat, a Dance Theatre of Harlem. Az amerikai táncegyüttes európai turnéjának részeként érkezik a Müpába, ahol november 23-24-én két különböző tematikájú esttel is megörvendezteti a hazai táncrajongókat.

Meseillusztrációk teaidőre

Az Alice Csodaországban témájában gyűjtötték össze 18 ország művészeinek illusztrációit a Deák 17 Galéria It's Always Tea-Time című kiállításán.