LEGFONTOSABBAK

Mozi

Ellen Page bejelentette, hogy transznemű

A Cukorfalat, a Juno, a Hajrá Bliss!, az Eredet és Az Esernyő Akadémia című netflixes sorozat sztárja a közösségi médiában közzétett nyílt levelében írta meg, hogy mostantól Elliot Page.

Tévé Így zuhant be a Barátok közt nézettsége

Már ami a nézettségi versenyt illeti. Megnéztük, hogy hogyan alakult az évek során az RTL Klub egykori aranytojást tojó tyúkja, a Barátok közt című sorozat nézettsége, ami – mint utóbb kiderült – végnapjait éli.

Mozi

Bruce Lee, a legenda

Bruce Lee a kungfu filmek alapvetése, de jóval több egy harcművész-filmsztárnál. Részben korai, tragikus halála után igazi legendává vált.

Netflix / Trailer

Baromi ijesztő az a kis piros pötty!

A svéd túlélőfilm címe is ez: Red Dot, de nem egy heveny kanyarójárványról szól, hanem egy kedves fiatal párról, akikre egy lézer irányzék fénye vetül az éjszakában. Várjuk!

Programajánló

Szerdán online

Zenés színház, vagy zene és színház az egész online világ, ahogy a költő mondja. Van mellette némi mese és gondolkodás is, teszem hozzá halkan, de nem erőszakosan.

Tévé

5 film a héten a 85 éves Woody Allentől

A Manhattan és az Annie Hall rendezője egy ideje ugyan már nem a régi, de azért még így is több tucat kiváló alkotást köszönhetünk neki. Mutatjuk, mivel érdemes ünnepelni a szülinapját (amit december 1-jén ünnepel), hiszen több filmjét akár azonnal streamelheted vagy megnézheted a tévében!

Most a TV-ben Teljes tv műsor

programok szerdára

tévéajánló

VIASAT3

Végállomás

Két bérgyilkos egy gonosz küldetésre indul, de a történetben feltűnik egy beteg tanár, egy rejtélyes takarító és egy pincérnő is, aki kettős életet él. Hőseink sorsa váratlanul keresztezi egymást, ám ennek halálos következményei lesznek...

VIASAT3

Vén rókák

Nem öreg az, akinek a szíve fiatal. Tehát: attól, mert valaki nyugdíjas, még nyugodtan rabolhat bankot. Sőt: egy nyugdíjas sokkal nyugodtabban rabol bankot, mint a pánikra és izgalomra hajlamos fiatalok. Vagyis: a tökéletes bankrablást bízd koros férfiakra.

HBO

Jégvarázs 2.

Miért született Elsa varázserővel? Vajon milyen titkok lappanganak a lány múltjában? És jelentenek-e ezek bármiféle veszélyt a királyságára? Ahhoz, hogy választ kapjon kérdéseire, Elsának hosszú útra kell indulnia az ismeretlenbe, elvarázsolt erdőkön keresztül és sötét tengereken át.

HBO

Hazárdjáték

Jim Bennett egy megbecsült, köztiszteletben álló egyetemi professzor, akinek van egy sötét titka, szenvedélyes szerencsejátékos. Amikor súlyos adósságba keveredik, sajátos üzletet köt, egy gengsztertől kér kölcsön, és az életét ajánlja fedezetnek. A férfi belép a tiltott, föld alatti világba, miközben az uzsorás Frank apai érdeklődéssel figyeli sorsának alakulását.

Film+

Haverok fegyverben

Ne légy szerény! Ez az üzleti világ alapszabálya. Efraim Diveroli (Jonah Hill) és David Packouz (Miles Teller) ugyan semmit nem tud sem szabályokról sem az üzleti világról - lepukkant kis szobában élnek Miamiban, és napjuk nagy részét különféle füvek szívásával töltik -, de amikor meghökkentő módon az ölükbe pottyan a szerencse, nem mondanak nemet: és hamarosan aláírnak egy háromszáz millió dolláros szerződést a Védelmi Minisztériummal.

Copland

Garrison csendes kisváros, a New York-iak szívesen költöznek oda, főleg zsaruk: ezért is gúnyolják Coplandnek. Freddy, a helyi seriff látszólag ura a rendnek, de a felszín alatt a nagyvárosi korrupt kollégáké a terep. Példaképei a városi rendőrök, hiszen egy baleset miatt ő sosem tartozhatott közéjük. Egy éjjel kettős gyilkosságot követ el egy városi rendőr, akit kevéssel azelőtt hősként ünnepeltek.

CIKKEK

Streaming

Kivágják a Mandalorianból „Jeans Guy”-t, a mémmé vált, képbe lógó stábtagot

És végre kiderült Bébi Yoda igazi neve is a legutóbbi részben!

Tévé Íme 8 szuper film a hétre a 83 éves Ridley Scott-tól!

A rendező bámulatos filmográfiájából a Szárnyas fejvadász, a Gladiátor és a Mentőexpedíció mellé most A farkas gyermekei című, izgalmas sci-fi sorozatot is ajánljuk a Port.hu olvasóinak figyelmébe.

Netflix / Kritika Moszul ostroma - Összeszorul a gyomrod, olyan izgalmas az iraki háborús film

Bár az eddig forgatókönyvíróként ismert Matthew Michael Carnahan filmje papíron amerikai, az Iszlám Állam által elfoglalt Moszul felszabadításáról szóló film mindent iraki szempontból láttat, és ettől is olyan hiteles.

Születésnap Ben Stiller 5+1 legjobb filmje és sorozata

Gondoltad volna? A színészként, producerként, sőt forgatókönyvíróként és rendezőként is tevékeny művész november 30-án már az 55. születésnapját ünnepli. Ennek örömére íme egy lista legjobb alkotásaiból válogatva, melyek közül többet akár azonnal megnézhetsz!

Sorozat IGAZ: Valóban véget ér a Barátok Közt

1998-ban indult sorozat, a jövő nyáron fejeződik be.

Filmes érdekességek Színészek, akik bagóért csinálták meg legjobb filmjüket

Íme tíz színész, aki fillérekért játszotta el élete talán legfontosabb szerepét! Vagy azért, mert még kezdő volt, vagy mert nagyon jó fej, de akad olyan is, aki úgy keresett nagyon sokat, hogy nagyon keveset kért.

Kritika 30 ezüst – Nagyon meredek a spanyol horrorsorozat

Irtózatosan erősen indít a spanyol sorozat, amely középpontjában azok az ezüstérmék állnak, amelyeket Júdás kapott annak idején Jézus elárulásáért, és amelyek egy kisváros életét dúlják fel, de alaposan.

Tévé

10 médiatörténeti pillanat a Barátok köztből

Az RTL Klub 1998 óta rendszeresen gondoskodott arról, hogy téma legyen a napi szappanoperája: Magdi anyus halála, Tilda vetkőzése, Hoffer Misi coming outja vagy a Berényi Mikit káromkodva lepuffantó Barta Zsolt is felrobbantotta annak idején az internetet, és másnap erről beszélt a fél ország.

Kritika

Miért nem halsz meg? - Kicsit Tarantino koppintás, de annak nagyon jó

Tocsog a vérben az orosz Kirill Sokolov éjsötét krimikomédiája, de az elsőfilmes rendező van olyan ügyes és tehetséges, hogy a vérontás ne legyen egy öncélú koppintás. Pedig tudjuk, honnan kölcsönzött!

Mozi

Tömegek követelik, hogy Johnny Depp exfeleségét írják ki az Aquaman 2-ből

Nem csillapodnak a kedélyek: 1 millió 600 ezer aláíró fölött jár az az online petíció, amit azért indítottak, hogy Amber Heard ne szerepeljen a szuperhősfilm folytatásában.

ketrec

Meghalt az igazi Darth Vader

Az isteni Maradona után Dawid Prowse is távozott az élők sorából.

Nézd meg felújítva, színesben az évszázad mérkőzését

1953. novemberében 6:3-ra nyert a magyar válogatott, akik ezzel a győzelemmel nem csak futballtörténelmet írtak, de évtizedekkel később is egy egész ország tudja, mi is az a „hathárom”, sőt, az Aranycsapatot és legendás csapatkapitányát a világ minden pontján ismerik.

Focker Blog A gótikus horror és a steampunk szerelemgyereke

A Creaks egy kicsit nehéz, ám baromi élvezetes és hangulatos kalandjáték lett.

RockStation Milyen lett az új Smashing Pumpkins-lemez?

Jó példája annak, hogyan lesznek a trendcsinálókból trendkövetők, ami azért is érdekes, mert a tökök is vastagon benne voltak a 80-as évek hangzásának és ízlésvilágának lerombolásában.

A Kihagyhatatlan blog Arsène Lupin visszatér!

Két Benedict Cumberbatch film között hadd ajánljak nektek egy hamarosan érkező francia sorozatot.

A sok „nem” mérhető elváltozást okoz az agyban

A negatív töltetű szavakkal az agyműködésedet is negatív irányba befolyásolod, nem véletlen a pozitív pszichológia térhódítása.

Neve is van a hátfájásodnak: felső keresztezett szindróma, az ülőmunkások réme

Lassan kiderül, hogy az ülőmunka az egyik legdurvább fizikai megterhelés, ami érheti az embert.

Miért volt a budai Várban palotája a luxusórák párizsi királyának?

A dolog Almásy Jacqueline grófnőnek köszönhető, aki nemcsak szépségével, hanem házasságával is emelte a tétet a két háború közötti arisztokrata körökben.