A világ 100 csodája

Bakancslistához adom
6 éven aluliak számára nem ajánlott II / 3. rész, 52 perc

Értékelés:

9 szavazatból
Szerinted?

Az aktuális rész ismertetője: Fő látnivalók: a Monument Valley, Arizona, Egyesült Államok; Fontainebleau kastélya, Franciaország; az Elefántterasz és a Leprás király terasza, Angkor, Kambodzsa; Recife, Brazília; az Új Katedrális, Salamanca, Spanyolország; az Ánanda-templom, Bagan, Mianmar; Hosziosz Lukasz-kolostor, Görögország.

A műsor ismertetése: A sorozat csodálatos, egyedi helyeket mutat be a világ minden tájáról, melyek közül több az UNESCO Világörökség része. A világ a 7 csodáján már jóval túlnőtt. A civilizációk története bővelkedik a különböző régi, még létező és mára már eltűnt kultúrák régészeti maradványaiban, mint Kína, Egyiptom, Mezopotámia, a Hellén és Római Birodalom megőrzött kincsei. Az utazásokkal, idővel kitágult az ismert csodák, természeti és emberek alkotta szépségek, misztikus helyek köre. Az egyes epizódok rövid bemutatói láttán kedvünk támadna "bejárni a Földet, minden zegzugát"…

Évadok:

Játszási időpontok

Hozzászólások

Szerinted?
napraforgó ápr. 29. 13:00:27
Üzenem a t. forditónak, hogy Benito Pablo Juarez Garcia NEM INDIAI származású volt, ahogy itt mesélték, hanem indián őslakos volt.
San Felipe Nérit pedig mi magyarok Néri Szent Fülöpként tiszteljük. (ha már forditanak...)
10/10
DUNAWÖLD 2021 dec. 08. - 17:50:10 10/10
A mai rész nem jól van megadva.
Semmi Kína.
India, a mayák stb.
A hirdetések megjelenítése akadályba ütközött.

Ezt okozhatja valamilyen hirdetésblokkoló (Adblock) használata, illetve egyes vírusirtók, böngésző kiegészítők, beállítások.

A hirdetés blokkolás kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamTovábbi segítségért kattints ide! Köszönjük, PORT.hu