Film

Hannah Montana: A film /Hannah Montana: The Movie/

magyarul beszélő, amerikai vígjáték, 102 perc, 2009 12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott


Értékelés:

324 szavazatból
Szerinted?

Leírás:

Miley Stewart, azaz Hannah Montana teljes erővel küzd, hogy összeegyeztesse titkos popsztár-életét a magánéletével, amit igen nehéz, mikor már karrierje és népszerűsége az egekben szárnyal. Mikor már úgy tűnik, a popsztár-élet teljesen átveszi az irányítást magánélete felett, édesapja hazahozza a tinilányt szülővárosába, Crowley Cornersbe, hogy új életet kezdjen, melyben a központban a vidámság, a nevetés és a romantika áll. Egy olyan mesés időszak következik, melyet még Hannah Montana sem tudott korábban elképzelni.

Bemutató dátuma: 2009. április 23. (Forgalmazó: Fórum Hungary)

Kövessen minket a Facebookon!

Stáblista:

Szereplők

Hannah Montana/Miley Stewart
Robby Stewart
Jackson Stewart
Oliver Oken/Mike Standley III
Lilly Truscott/Lola Luftnagle

Linkek:

Vélemény:


2015. július 6. 01:48
Elgondolkodtató film, én 19 vagyok, de nem a filmbeli hibákat nézem, mert "semmi sem tökéletes".
És gyönyörű lány volt, és most is egyre szebb, bár a Wrecking Ball című zenéjében az a haj nem rá vall, de hát egyszer mindent el kell kezdeni :)
Visszatérve a filmhez, nekem nagyon tetszik, 2011 ben láttam utójára, és most ezen a napon, ( 2015 júl 7 01:48 ) kor ismét megnéztem :)

2013. március 25. 11:26
aranyos film. eléggé meseszerű, de ezt nem hibának mondom. ez ilyen akart lenni. annak pedig jó. nem csöpög a nyáltól. vígjátéknak mondjuk nem nevezném, de vannak benne egész jól ülő poénok. a karakterek szeretnivalóak. Miley gyönyörű és aranyos. szimpatikusabb Miley-ként , mint Hannah-ként, de nekem ez a saját véleményem. nem vagyok egy nagy rajongó. 20 éves vagyok és fiú, de mégsem köpködtem a filmre látatlanba, mint a sok paraszt. az is igaz ugyan , hogy nem a premierre ültem be a moziba. nekem tetszett, kikapcsol, kicsit gondolkodtat , mosolyogtat. lazításnak teljesen megfelel. és Miley nekem nagyon bejön szóval érte is érdemes volt megnéznem.

10/8

2012. szeptember 18. 21:57
A szinkron vajon miért más, mint a sorozatban megismert, (meg a trailerben)?

Összes hozzászólás