Film

7 vérfagyasztó nap

/Entebbe/
angol krimi, 2018 16 éven aluliak számára nem ajánlott
  • mb
  • mb
  • f

Értékelés:

9 szavazatból
Szerinted?

  Egy vakmerő terroristatámadás a modernkori történelem legmerészebb, legizgalmasabb túszszabadító akciójához vezetett. Négy végsőkig elszánt támadó (köztük Rosamund Pike és Daniel Brühl) 1976 nyarán eltérített egy turistákat szállító repülőgépet, és Uganda diktátorától kért menedéket. A túszok ezzel belekeveredtek egy világpolitikai szerencsejátékba, miközben a rájuk vagy ellenük licitálók számára nem az ő megmentésük volt a legfontosabb szempont.
  Az idő fogyott, a gépeltérítők fenyegetőztek, a békés megoldás egyre távolabb került. De volt, aki tudta, mit kell tennie. Az izraeli titkosszolgálat soha nem látott vakmerőségű tervet dolgozott ki, és a világ e távoli pontján megostromolta az aláaknázott repteret. Ha a lehetetlennek látszó művelet sikert arat, talán megakadályozható a vérontás. De a siker egy hajszálon múlik, és a forróságban minden ideg pattanásig feszül…

  A Narcos című sorozat rendezője a pontos történelmi tények alapján készítette el a minden pillanatában vérfagyasztóan izgalmas, mégis igaz történet filmváltozatát.  Bemutató dátuma: 2018. május 10. (Forgalmazó: InterCom)

  Kövessen minket a Facebookon!

  Stáblista:


  Vélemény:

  szavazat: 8/10 május 22. 23:17:48
  május 22. 23:17:48

  Elég érdekes.8/10

  május 16. 20:36:04
  május 16. 20:36:04

  Ez a címadás... Előszőr csak annyi volt a film címe hogy "Entebbe", aztán az USA-ban kiegészítették azzal hogy "7 nap Entebbében", a magyar forgalmazó viszont úgy gondolta hogy Entebbe neve semmit nem mond a hazai nézőknek, ezért kitalálták ezt a Z-kategóriás gagyi címet.

  Parkoló Parádé
  2018. május 25. Parkoló Parádé

  A TotalCar rendezvénye vasárnap!