A 37-es szám

Bakancslistához adom
Nommer 37
18 éven aluliak számára nem ajánlott dél-afrikai film, 110 perc, 2018

Értékelés:

4 szavazatból
Szerinted?

Randall félresiklott tiltott üzlet miatt került tolószékbe. Azóta Fokváros egyik rossz hírű negyedének szomszédságában lévő lakásához kötve éli napjait. Ráadásul sok pénzzel tartozik a szadista uzsorásnak, aki azzal fenyegeti, kinyírja őt és a nőjét, ha a hét végéig nem rendezi adósságát. A barátnője, Pam egyik nap távcsövet vesz Randallnak, aki a szomszédjait kezdi kukkolni. Így lesz szemtanúja az erőszakos gengszter által elkövetett gyilkosságnak. Randall megzsarolja, hogy pénzt szerezzen.

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
7/10
sexykex 2020 nov. 27. - 14:47:17 7/10
Nem tudtam hol vagyok. Ki kicsoda, kiféle, miféle? Ha volt egy szabad percem, azon gyötörtem az agyam, hogy vajon milyen nyelven karattyolnak. Szerencsére túl sok nem volt. Mármint időm. Egészen jól lekötött a film. Kedves, jóarcú figurák, odaadó középszerű luvnyák, hátborzongató mosolyok és egy ötletes fickó tolószékben.
Nem viccelek, egészen jó volt ez a fokvárosi életkép. Így utólag kiderítettem, hogy a hollandra emlékeztető, búr eredetű Afrikaansból kaptam leckét. Kenem, fenem, nyesem legközelebb. Vagy nem.
6/10
warynski 2019 júl. 01. - 23:03:16 6/10
Kis költségvetésű thriller, de van hangulata, ha nem is dobja fel az embert. Nézhető... 10/6