Becsületes tolvaj

Bakancslistához adom
Honest Thief
16 éven aluliak számára nem ajánlott amerikai krimi-dráma, akciófilm, 92 perc, 2020

Értékelés:

23 szavazatból
Szerinted?

Egy bankrabló rátalál élete szerelmére, ezért úgy dönt, hogy jó útra tér és becsületes életet él. A helyzet azonban bonyolódik, amikor egy korrupt FBI ügynöknek akarja feladni magát. Hamarosan már nemcsak a nevét kell tisztáznia, de a saját és szerelme élete is veszélybe kerül.

A film rendezője, Mark Williams producerként vált ismertté, nevéhez fűződik a Netflixen futó Ozark-sorozat, A könyvelő és a Java Heat – Tüzes pokol. A film főszereplője az Oscar-díjra jelölt Liam Neeson (Férjek és feleségek, Schindler listája, A nyomorultak, Star Wars – Baljós árnyak, Igazából szerelem, Elrabolva, Éjszakai hajsza, Fehér pokol). Partnerei a filmben mások mellett Kate Walsh (A Grace klinika, Fargo-sorozat, Egy különc srác feljegyzései), Jai Courtney (Die Hard – Drágább mint az életed, A beavatott, Suicide Squa – Az öngyilkos osztag, Terminátor: Genisys) és Robert Patrick (Terminátor 2 – Az ítélet napja, Copland, Még drágább az életed).
Bemutató dátuma: 2020. október 8. Forgalmazó: Vertigo Média Kft.

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
5/10
danek87 2020 nov. 10. - 08:18:56 5/10
SPOILERES lehet

Annyi ilyen filmet csinálnak. Valakire rákennek egy nem általa elkövetett bűntényt, menekülnie kell a hatóságok elől,közben úgy kell az ártatlanságát bizonyítania hogy a rosszfiúkat is elkapja.A 24 sorozat kb minden második évadja erről szólt Jack-el.Ez a film is ilyen,nem eredeti, 1000x látott témát visz vászonra korrekt rendezéssel de semmi extra.Neeson az Elrabolva óta próbál egy ugyanakkora nagy akciófilmes dobást összehozni de nemigen jön össze.Persze ez nem rajta múlik....10/5
viskia01 2020 okt. 18. - 11:10:20
Láttam a trailert a moziban egy másik film előtt, és azt gondolom, hogy sajnos abban el is mondták a film teljes történetét, szerintem meg is mutatták a legizgalmasabb akciókat, ha beülnék a filmre, újat már nem kapnék, csak a trailert nézném újra egy kissé részletesebben.
10/10
Ledina 2020 okt. 13. - 19:14:00 10/10
Remek film, lendületes szórakoztató, jó szereplők, pont megfelelő hosszúságú, kiváló szórakozás.
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu