A Blake család

Bakancslistához adom
The Humans
15 éven aluliak számára nem ajánlott amerikai horror-dráma, 108 perc, 2021

Értékelés:

7 szavazatból
Szerinted?

Erik Blake összehívja pennsylvaniai családjának három generációját, hogy megünnepeljék a hálaadás napját lánya lakásában Manhattanben. Ahogy sötétedik odakint, és hátborzongató dolgok kezdenek előtünedezni az éjszakában, a csoport legmélyebb félelmei is felszínre kerülnek. Stephen Karam író-rendező kegyetlenül vicces és kísérteties debütáló filmje, amelyet Tony-díjas drámájából adaptáltak a filmvászonra, bemutatja egy család rejtett félelmeit és az őket összekötő szeretetet.

Stáblista:

Játszási időpontok

Hozzászólások

Szerinted?
1/10
sexykex okt. 11. 15:33:08 1/10
Ez nem film, ez maga a katasztrófa. Valamikor egy HBO-premier ünnepnek számított nálam, mert a vasárnap esti fő műsoridőben kizárólag nívós filmeket mutattak be. Manapság az összes szemét bekerülhet az HBO és az HBO MAX kínálatába azon kívül, hogy a turkálóból százéves dolgokat bányásznak elő. Maga a film persze nem horror, hanem pszicho-dráma abból a típusból, amelyik színházban se tetszett volna.
A hirdetések megjelenítése akadályba ütközött.

Ezt okozhatja valamilyen hirdetésblokkoló (Adblock) használata, illetve egyes vírusirtók, böngésző kiegészítők, beállítások.

A hirdetés blokkolás kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamTovábbi segítségért kattints ide! Köszönjük, PORT.hu