>
Film

A diótörő és a négy birodalom

/The Nutcracker and the Four Realms/
amerikai családi kalandfilm, fantasy, 99 perc, 2018 12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott
    • mb
    • mb
    • mb
    • mb
    • eny

Clarának csupán egy kulcsra van szüksége. Egy kulcsra, aminek nincs párja, mert ez nyitja a dobozt, ami felbecsülhetetlen ajándékot rejt néhai édesanyjától. A keresztapja éves ünnepi bálján a kislány egy aranyfonálhoz jut, ami elvezeti őt az áhított kulcshoz – aminek rögvest nyoma is vész egy különös, rejtelmes párhuzamos világban. Odaát Clara találkozik egy Philip nevű katonával, egy sereg egérrel és három birodalom kormányzóival. Clarának és Philipnek az ominózus negyedik birodalom területére kell merészkedniük, amit egy zsarnok irányít, hogy visszaszerezzék a kulcsot és visszaállítsák a harmóniát e bizonytalan világban.

E.T.A. Hoffman klasszikus történetéből a Csokoládé és az Egy kutya négy élete Oscar-díjra jelölt rendezője készített filmet a Disney legjobb hagyományaival. A karácsonykor érkező fantasy főszereplője az Alkonyat-sorozatban és a Csillagok közöttben feltűnt Mackenzie Foy, partnerei mások mellett az Oscar-díjra jelölt Keira Knightley, valamint az Oscar-díjas Helen Mirren és Morgan Freeman.

Bemutató dátuma: 2018. november 22. (Forgalmazó: Fórum Hungary)

Stáblista:


Vélemény:

március 01. 11:55:14
március 01. 11:55:14

Az E. T. A. Hoffmann által írt 1816-os A diótörõ és az egérkirály címû mesébõl készül a Walt Disney soron következõ élõszereplõs produkciója: A diótörõ és a négy birodalom (The Nutcracker and the Four Realms), melynek a karácsony táján megjelent elõzetesét immár szinkronosan is nézhetjük.

A Hoffmann eredetijét némiképp újragondoló fantasyben a fõhõs kislány, Clara (Mackenzie Foy) egy kulcsot talál egy párhuzamos világhoz, ahová átruccanva megismerkedik a klasszikus mese figuráival.

A megelevenedõ karakterek szerepében a tündérkirálynõt játszó Keira Knightley, a Drosselmeyert életre keltõ Morgan Freeman és a rejtélyes gonosz nõszemélyt alakító Helen Mirren lesznek láthatóak.
A Simon Beaufoy - Ashleigh Powell - Rob Menzer trió forgatókönyvébõl Lasse Hallström és Joe Johnston rendezésében készül A diótörõ és a négy birodalom, mely decemberben fog a mozikba kerülni.

Teaser Trailer - http://www.youtube.com/watch?v=2ktuvx9hrMw

szinkronos elõzetes #1 - http://www.youtube.com/watch?v=CxocJA8b-fc

Bemutató dátuma: 2018. december 13.

Angyalok és pásztorok
Angyalok és pásztorok

Sebestyén Márta és Andrejszki Judit adventi koncertje

Jegyvásárlás