A fénykép

Bakancslistához adom
The Photograph
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott amerikai romantikus dráma, 106 perc, 2020

Értékelés:

7 szavazatból
Szerinted?

Stáblista:

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
bbit júl. 08. 20:59:07
Szerintem ez a tartalma, nem az első hozzászólóé. Az egy másik film, bár a címe ugyanaz, de az egy 2019-es amerikai-indiai romantikus dráma.

"Miután a híres fotográfus, Christina Eames váratlanul meghal, hatalmas űrt hagy maga után. Lánya, Mae képtelen elfogadni édesanyja halálát, kutatni kezd az asszony múltjában, régi fényképei között. Ez a nyomozás hamarosan egy új szerelem szálait bontja ki rövidesen."
3/10
pihes máj. 16. 14:36:30 3/10
A mélabús zene és a hangulat igazán együtt járt. Lehet az egészet csak a szín tette.
Reménytelen hármas!

3/10
citerika máj. 15. 19:08:26
Rafi, a derűs és jó kedélyű fényképész Bombay nevezetességeinél fotóz turistákat, és a képekért kapott csekély összegekből éli egyszerű, de elégedett életét. Lakótársain kívül nagyanyjával tart szoros kapcsolatot, az asszony azonban folyton azért nyaggatja, hogy mikor nősül már meg. A gyönyörű Miloni tehetős családból való, érzékeny lány, aki még nem pontosan tudja, mit akar az élettől. Egy nap Rafi lefényképezi Milonit, majd mikor újra találkoznak, megkéri a lányt, hogy játssza el nagyanyja kedvééért a jegyese szerepét. A két távoli világból érkező ember közt különleges kapcsolat jön létre, ami mindkettejüket váratlan módon változtatja meg.
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu