A fiúk a bandából

Bakancslistához adom
The Boys in the Band
amerikai filmdráma, 2020

Értékelés:

4 szavazatból
Szerinted?

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
6/10
Filmekreceptre 2020 okt. 17. - 16:07:58 6/10
A film első szakasza igazán szórakoztató, amíg várnak az ünnepeltre, aki 2-3 órás szépítkezés nélkül ki sem teszi a lábát az utcára, a fiúk kemény, de kedves csipkelődéssel töltik az időt. Szinte mi is szívesen elvegyülnénk a színpompás forgatagban.

Aztán a fiúk közé keveredik egy mit sem sejtő heteró férfi, ezért a buli kicsit belassul, mert a házigazda megkéri őket, hogy viselkedjenek normálisan, affektálás és risza nélkül. Amikor pedig az eső elmossa a bulit, és a királyként viselkedő ünnepelt is megjelenik, akkor a csipkelődés egyre élesebb szócsatákba vált át. Minden szereplő megkapja a maga 10 percét, hogy egy telefonálós játék közben kiderüljenek a legmélyebb titkai.


Ez már kevésbé volt szórakoztató, valódi dráma alakul ki. A filmben nem csak valami meleg szubkultúrát ismerhetünk meg, mert a szereplők levetik álarcukat és kimondják azokat az emberi dolgokat, amikkel mindannyian küzdünk, de a hétköznapok során tilos kimondani. Érdemes megnézni, de szerintem túl hosszúra nyújtották a filmet.
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu