Film

A forradalom napján

/Bastille Day/The Take/
francia-amerikai akciófilm, 92 perc, 2016 Előzetes korhatár besorolása: 16 éven aluliak számára nem ajánlott.
  • eny
  • eny
  • eny

Értékelés:

54 szavazatból
Szerinted?

  Michael, az amerikai zsebtolvaj ellopja Zoe táskáját. Kiveszi, ami kell neki, majd a táskát kidobja egy kukába a párizsi metróban, nem sejtve, hogy abban bomba lapul. Eközben Briar CIA-ügynök a terepen végzett munka után az irodai munkával ismerkedik. Amikor a bomba felrobban, Michael kerül a célkeresztbe. Briar eltökélt szándéka, hogy megtalálja, mielőtt a franciák elfognák. Hamar rájön, valaki más áll a robbantás mögött. Briar és Michael összefog, majd kezdetét veszi a hajsza a robbantó után.


  Forgalmazó: JIL Kft.

  Kövessen minket a Facebookon!

  Stáblista:


  Vélemény:


  2017. október 12. 08:08
  Ne vicceljünk már ezzel az idétlen, kártékony PC-séggel! És ne akarjunk már annyira amerikanizálódni, hogy éppen őket majmoljuk. A négereket, niggereket gettósítókat.

  Kultúrált emberek éppenséggel használják a néger szót. Bármikor, bárhol. Csak nem gondolod, hogy mondjuk a zámbó is szitokszó lenne az indián-néger keverékekre? Vagy a mesztic az europid-indiánra? Na és a kreol? És még sorolhatnánk…
  A cigányokat például miért ne lehetne cigányoknak és nem az újabban erőltetett romáknak hívni, ami egyébként sem átfogó szó az összes cigány rasszra.

  Miért lenne sértő a származási vagy faji változatokat, egy népcsoporthoz tartozókat néven nevezni? Egyáltalán nem az!


  Egy sápadtarcú

  2017. október 8. 20:51
  8 / 10 Jó film .

  2017. szeptember 23. 20:18
  Kultúrált emberek nem használják, ismered a politikai korrektség fogalmát,

  Összes hozzászólás