Film

A függetlenség napja - Feltámadás

/Independence Day: Resurgence/
magyarul beszélő, amerikai sci-fi akciófilm, 121 perc, 2016 12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott
  • eny
  • eny
  • eny
  • eny
  • eny
  • eny

Értékelés:

244 szavazatból
Szerinted?

  Mindig sejtettük, hogy így lesz. Tudtuk, hogy visszajönnek. Egyszer győzött az ember a Föld ellen támadó elképesztő túlerővel szemben, de az idegenek nem nyugodhattak bele a kudarcba. Szükségük van a világunkra, és tudják, hogy hatalmas technikai fölényük segíti őket.
  Arra viszont nem készülnek, hogy ez a fölény már minket is segít. Az űrből érkezett támadó járművek roncsai elképesztő tudáshoz segítették az emberiséget. A Föld népei összefogtak és együtt készültek a második támadó hullámra. De minden hiábavaló: arra az erőre, amivel lecsapnak, nem lehetett felkészülni.
  Ismét csupán néhány bátor férfin és nőn múlik, hogy visszafordítsák a visszafordíthatatlant: egyre kisebb az esély arra, hogy megmarad az emberiség.

  Bemutató dátuma: 2016. június 23. (Forgalmazó: InterCom)

  Kövessen minket a Facebookon!

  Stáblista:


  Vélemény:


  2017. július 17. 02:37
  Szerintem jó lett... És mivel legalább akkora baromság mint az első, így nem lepett nagyon meg. Persze ez is olyan mint a 007-s filmek, ha elhiszed, hogy túlélheti, elkaphatja, átugorja, mert csak, akkor imádni fogod. Ha nem, nézz Pedro Almodóvar filmeket...

  2017. június 26. 00:38
  Ha ez a lentebbi szitokáradat mondjuk a Halálos iramban 8. alatt lenne teljesen egyetértenék, de ez a film, ha nem is tökéletes messze nem olyan rossz, mint amennyire ez a fikacunami mutatja. Ennél tucatnyival több tényleg "bugyuta, gyenge, ócska, sz@r, zs-kategóriás hulladék" készült az elmúlt években. Persze ha azokat zabálja a nép miért is strapálnák magukat a stúdiók a minőség irányába?!

  2017. június 26. 00:25
  Itt-ott spoilerek!
  Kicsit féltem tőle, mert az utóbbi idők folytatásai/feldolgozásai rendszerint elhasaltak, de ez egyike azon kivételeknek, ami hozta az előd színvonalát, speciel én nagyon jól szórakoztam rajta, hosszú idő után először éreztem úgy egy nagy filmnél, pláne folytatásnál, hogy nem lopják az időmet a hosszú játékidővel. A cselekmény bár több szálon fut teljesen követhető, végig leköti az embert, és érezni lehetett kicsit a fenyegetés okozta feszültséget is, persze ehhez a híres előd hangulata is kellett, amit meg is idéznek számos jelentben. A régi szereplők - és szinkronhangjaik - is sokat lendítenek az élvezhetőségen. Néhányszor Godzilla is felrémlett bennem, ám szemben annak pocsék legutolsó feldolgozásával, vagy Zack Snyder képregényfilmjeivel itt lehet is látni az eseményeket, mert sok minden fényes nappal történik, gondolok itt például a sivatagi összecsapásra a királynővel, szóval unatkozni nem lehet. Ennél rosszabb filmek ne legyenek, de tudom, hogy ez sajnos csak kívánság marad, hisz már azóta is megannyi ostobaság készült, ami még a saját szabályait sem tartja be... Én várom a folytatást.

  Összes hozzászólás