A futár

Bakancslistához adom
The Courier
18 éven aluliak számára nem ajánlott amerikai krimi-dráma, akciófilm, 125 perc, 2019

Értékelés:

30 szavazatból
Szerinted?

A nevesincs Futár figyelemre méltó módon pontossággal és megbízhatósággal kézbesíti a rábízott üzeneteket és csomagokat. A Futárt különösen nagyra tartják bizonyos körökben, mert sohasem tesz fel kérdéseket a szállítmánnyal kapcsolatban. Egy napon két fickó veszi igénybe a szolgálatait, egy különlegesen hírhedt alvilági figura, a rettegett, rég halottnak hitt maffiafőnök részére kell csomagot leszállítania. Ehhez először is meg kell találnia. Az utána való nyomozás egyre veszélyesebbé válik.
FEA2 FEA2

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
6/10
Mr. Anderson márc. 20. 10:43:58 6/10
Egyszer megnézős akciófilm, de annak szerintem jó. A helyszínt még tán egyedinek is mondanám. A "harcos amazon" vs "fél hadsereg" itt is sokat ront a hitelességen.
olahmiki1959 márc. 15. 06:49:39
Ebben volt néhány magyar szereplő is? Mintha Galkó Balázst láttam volna egy jelenetben skype-on beszélni, aztán meg Sasvári Sándort, egy orosz határőrnek beöltöztetve.
6/10
Ildikó Nóra febr. 23. 09:34:01 6/10
A filmet egyszer meg lehet nézni, jobbra számítottam. Gary O-nek, Olga K-nak jól állt a szerep; a magyar szinkron nem volt jó, szeretem Nemes T. Kata és Rosta Sándor hangját, de nem illet a hangjuk ezen főszereplőknek. Olga K-nak a rövid frizura nem állt jól.
5/10
nefefe jan. 05. 16:02:40 5/10
Az elején sok a közhely-puffogtatás, indokolatlan zenével fűszerezve. Túl sok a körítés, a felesleges részlet.
Sok felesleges és fellengzős duma, semmi eredeti megoldás. Kicsit a Szállító filmre emlékeztetett, persze jóval gyengébb kivitelben. 2019-ben ennél jóval jobb filmet kellett volna csinálni, főleg ilyen szereplők mellett. Bár Oldman itt csak mellékszereplő volt, valószínűleg csak a neve kellett a filmhez. A szinkron sem sikerült valami fényesen. Az utolsó fél órában volt néhány jó jelenet és megoldás, de mint alább említem, a realitásokhoz nem sok közük volt.
--- Spoiler --- azért az, hogy egy nő - legyen akár egy volt katona - elbánjon 7-8 nála kétszer nagyobb - feltehetően szintén katonai múlttal rendelkező - állig felfegyverzett férfival, és a végén még félig agyonverve is győzzön - na az mindent elárul erről a filmről. És a legvége: az mi volt??? Honnan tűnt fel a futár? Az alig élő Nick ott feszít pisztollyal? (vajon az honnan volt?) Gyenge közepes.
3/10
Brother Wolf 2020 nov. 29. - 19:37:59 3/10
Olga Kurylenko nem korunk legnagyobb színésznője, de ettől azért jobb filmekben szokott szerepelni. Gary Oldman szerepe pedig érthetetlen. Unalmas szar film.
Lex Ikon 2020 nov. 18. - 18:39:00
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu