Film

A galaxis őrzői vol. 2. /Guardians of the Galaxy Vol. 2/

magyarul beszélő, amerikai sci-fi akciófilm, 135 perc, 2017 12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott


Értékelés:

107 szavazatból
Szerinted?
Miközben szól a Király Válogatáskazi #2, a Marvel produkciójában készült A galaxis őrzői vol. 2.-ben folytatódnak a csapat kalandjai, melyek a kozmosz távolabbi szegleteibe vezetik őket. Az őrzőknek sokat kell tenniük azért, hogy összetartsák újdonsült családjukat, miközben kiderítenek egyet s mást Peter Quill igazi szüleiről is.

Bemutató dátuma: 2017. május 4. (Forgalmazó: Fórum Hungary)

Kövessen minket a Facebookon!

Stáblista:

Linkek:

Vélemény:


szeptember 15. 22:16
Hát az első rész még jó is volt, de ez eléggé unalmasra sikeredett, így hiába van ilyen neves színészgárda ők sem tudnak sokat segíteni rajta. Ráadásul a sztori eléggé tele van klisékkel, nem sok egyedi ötlet szorult bele. Azt meg végképp nem értem, miért kell Stan Leet erőltetni minden marvel filmben. Ide már abszolút nem illett a kis kameó jelenete.

5/10. Nem igen jut eszembe még egyszer hogy megnézzem.

szeptember 14. 14:26
Ha tetszett az első rész ezt ne nézd meg! Unalmas. Nemcsak szerintem de a feleségem, a 9 éves fiam és a nézők nagy többsége is inkább csak unatkozott mint szórakozott.

szeptember 10. 23:19
Igaz a film több mint m`asfélórás volt de annyira izgalmas meg poénokban gazdag film volt hogy fel sem tűnt mennyire hosszú film .

Összes hozzászólás