Film

A gyászoló asszony átka

/The Curse of La Llorona/
amerikai horror, misztikus thriller, 93 perc, 2019 16 éven aluliak számára nem ajánlott
    • mb

Értékelés:

10 szavazatból
Szerinted?

PORT.hu:
La Llorona. A Gyászoló Asszony. Egy rémisztő, nem evilági lény, amely saját maga okozta szörnyű sorsát, menny és pokol között ragadt, és nem találja a helyét. Valamikor réges-régen, amikor élt, féltékenységi rohamában vízbe fojtotta a gyerekeit, azután, amikor rájött, mit tett, utánuk ugrott.
Azóta kísért a Földön, és halált hoznak a könnyei. Akik éjszaka meghallják a hangját, azok nem érik meg a reggelt. A Gyászoló Asszony a homályban bujkál, gyerekekre vadászik, és mindenre képes, hogy valamiképpen pótolja saját veszteségét. Büntetése az örök kín, bosszúja, hogy saját fájdalmát mások is kénytelenek átélni.
Ahogy telnek az évszázadok, egyre rafináltabb módszerekkel, egyre kegyetlenebb elszántsággal sanyargatja az élőket.
1970-ben érkezett Los Angelesbe: egy szociális munkás (Linda Cardellini) és saját két kis gyereke is kénytelen rájönni, hogy a legendák nem hazudnak.

James Wan, a Fűrész elindítója, a Démonok között- és az Annabelle-filmek valamint Az apáca alkotója a horror műfaj legsikeresebb művelője ismét megmutatja, mennyit tud a borzongatásról!

Bemutató dátuma: 2019. április 18. (Forgalmazó: InterCom)

Stáblista:

Kapcsolódó cikkek:


Vélemény:

szavazat: 7/10 április 22. 00:37:12
április 22. 00:37:12

Szerintem amit ki lehetett a sztoriból hozni,sikerült. A színészek,karakterek jók (leginkább az anyát alakító hölgy) és bár lehet a jumpscare-ek kicsit túlzásba lettek víve,de mégis egész jól sikerült. (pl.szerintem az Apácától mondjuk biztos jobb.. ha a Démonok között szériát nézzük.) Véleményem szerint,ez a film nem is akar több lenni,mint amilyen lett. Ennyi. 10/7