A háború démonjai

Bakancslistához adom
Ghosts of War
18 éven aluliak számára nem ajánlott angol horror, thriller, háborús filmdráma, 94 perc, 2020

Értékelés:

9 szavazatból
Szerinted?

Öt harcedzett katona a II. világháború végéhez közeledve egy utolsó küldetést kap. Meg kell védeniük egy esetleges német támadástól egy francia kastélyt, melyet korábban a nácik elfoglaltak. Amint beköltöznek az elhagyatott épületbe, olyan ellenséggel találják szemben magukat, amely nem e világról való.
Forgalmazó: ADS Service Kft.
FEA2 FEA2

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
danek87 jan. 02. 16:49:42
Ez hasonló mint a Bunker vagy Az osztag c. filmek?
6/10
adriennn85 jan. 02. 16:33:45 6/10
Nekem tetszett! Kicsit kusza de nézhető.
5/10
sawyerx 2020 dec. 07. - 10:48:13 5/10
Szerintem nem volt olyan rossz, mint amilyen pontozást itt kap. Ritka az ilyen alaptémájú film, így bizakodva álltam neki. Az elején látni, hogy nem egy gigaköltségvetés, a képi világ szép, a színészi játék egy jobbfajta középszer, a fosatós jelenetek pedig nálam eléggé betaláltak. Ehhez nyilván hozzátesz a bazi nagy kastély, ami nagyon jó helyszínválasztás volt, teljesen át tudtam érezni a katonák helyzetét.
A gond ott kezdődött, mikor megjelent a tucat náci, na ott az akció és mindkét fél viselkedése irreális volt. Tűzharcok mindenütt, de pl. a két német katona a puskát pihentető állásban tartva vonul le nyugodtan a lépcsőn, vagy az amcsi katona az asztal mögé bújik és várakozik, miközben az asztal mögött simán megláthatná és leszedhetné az ellenség, és sok hasonló.
===SPOILER===
Aztán mikor olyan furcsaságok történtek, amiket még a természetfeletti logikájával sem lehet hova tenni, jött a nagy fordulat, ami elég sokkolónak hatott, de szintén bejött. Ellenben az azt követő iraki flashback olyan gagyi volt, hogy az egész filmet sikerült lehúznia. A záró képsorok a nyitott befejezéssel pedig végleg betették a kaput. Illetve sok jelenetnél feltűnt, hogy a kép négy sarkán van egy enyhe fekete homályos montázs, amit nem tudtam hová tenni, mert ezeket általában valami képzelgéseknél alkalmazzák, de a végén már értettem, mi célt szolgált.===
===SPOILER VÉGE===
Összességében egy ötletes ötvözete a horrornak és háborús műfajnak, amit a végével sikerült elrontani.

5/10
4/10
Rotovics Kázmér 2020 nov. 21. - 11:26:48 4/10
Ez a film GÁÁÁÁÁZ.... Inkább akkor már ezt, ez legalább vicces. :D https://port.hu/adatlap/film/tv/naci-zombik-dod-sno-dead-snow/movie-103806
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu