Film

A hét mesterlövész /The Magnificent Seven/

magyarul beszélő, amerikai western, 133 perc, 2016 16 éven aluliak számára nem ajánlott


Értékelés:

122 szavazatból
Szerinted?
Adott egy álmos kisváros, Rose Creek, amelyet az iparmágnás Bartholomew Bogue (Peter Sarsgaard) tart elnyomás alatt. A város kétségbeesett lakói, élükön Emma Cullennel (Haley Bennett), egy sor törvényenkívülihez fordulnak segítségért.
A csapat tagjai között akad fejvadász, szerencsejátékos és bérgyilkos is: Sam Chisolm (Denzel Washington), Josh Faraday (Chris Pratt), Jóéjt Robicheaux (Ethan Hawke), Jack Horne (Vincent D'Onofrio), Billy Rocks (Byung-Hun Lee), Vasquez (Manuel Garcia-Rulfo) és Véres Aratás (Martin Sensmeier) feladata lesz leszámolni Bogue-gal. Ahogy a végső összecsapásra készülnek, a hét mesterlövész ráébred, hogy amiért küzdenek, az több a puszta fizetségüknél.

Bemutató dátuma: 2016. szeptember 22. (Forgalmazó: Fórum Hungary)

Kövessen minket a Facebookon!

Stáblista:

Linkek:

Vélemény:


május 29. 22:22
ereeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

május 29. 13:58
Klasszikus western modernkori köntösben egy új popcorn generációnak. Nem volt rossz, de nekem sok elment a magyar szinkronon és a castingon. Számomra idegen volt, hogy anno ilyen "divat design belőtt sérós" figurák mászkáltak volna a vadnyugaton és klasszikusokat idéztek volna. Chris Pratt inkább volt haversrác a szomszédos videotékából, mint egy alkesz balhés ír. És hogy az a géppuska 1km-ről, hogy az mindenen átlőtt, az valami csoda volt, komolyan :) Meg Ethan Hawke mitől rettegett? Miért nem tudott embert ölni? Nekem nem derült ki. Szóval nekem eléggé felemás érzés ez a film, de ettől függetlenül nem volt annyira rossz.

május 21. 22:30
,l,l,l

Összes hozzászólás