A hiányzó láncszem

Bakancslistához adom
Missing Link
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott kanadai-amerikai animációs kalandfilm, vígjáték, 95 perc, 2019

Értékelés:

11 szavazatból
Szerinted?

A legendás lények kutatója, Sir Lionel Frost óriási felfedezésére készül. A fess kalandor sok évnyi keresés után, egy névtelen levél nyomában járva rábukkan az emberiség utolsó bundás ősére, a meglepően okos, roppantul szellemes Mr. Linkre. A hatalmasra nőtt, csupaszív szőrmók minden vágya, hogy rátaláljon távoli rokonaira, a rég elveszettnek hitt Yeti unokatesókra.
A kalandvágyó Lionel kapva kap az alkalmon, és egy világot átszelő, hajmeresztően izgalmas útra indul újdonsült barátjával. A vidám pároshoz a tűzről pattant Adelina is csatlakozik, aki birtokában van az egyetlen térképnek, ami elvezetheti a szőrös hőst áhított céljához. És bár az út megannyi veszéllyel van kikövezve, a bohókás Mr. Linket semmi nem tántoríthatja el, hogy rátaláljon a családjára… akik talán közelebb vannak hozzá, mint azt ő gondolná.

Az ellenállhatatlanul kedves szőrmók, Mr. Link mosolyra csábító szemeivel, hatalmas tappancsaival, és fergeteges szóvicceivel garantáltan minden mozirajongó szívét rabul ejti. Az emberiség utolsó bundás hŐSE izgalmas, Indiana Jonest is túlszárnyaló kalandjai során belekóstol a vadnyugat világába, elefántokkal haverkodik az indiai dzsungelen, és a Himalája fagyos hegycsúcsain is keresztül küzdi magát, csak azért, hogy megtalálja az otthont, amire mindig is vágyott.
Szeretetben, barátokban, óriási felfedezésekben gazdag utazásara invitál a Laika filmstúdió legújabb családi animációs vígjátékában!
A Laika animációsfilm-stúdió a lenyűgöző stop-motion technikát alkalmazza reklámok, rövidfilmek, zenei videoklipek és játékfilmek elkészítéséhez. A stúdió olyan filmeket jegyez, mint az Oscar-díjra jelölt Coraline és a titkos ajtó és a kétszeres Oscar-jelölt Kubo és a varázshúrok.
Bemutató dátuma: 2019. április 11. Forgalmazó: Freeman Film

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
8/10
villain_ aug. 07. 13:53:10 8/10
a laika megint megcsinalta, nem tudnak hibazni! egy jo, elvezetes, es szep animacios film!
9/10
bynowsky ápr. 23. 15:07:16 9/10
Egyszerű történet, de nagyon szórakoztató. Nekem 10/8.
magicvoice ápr. 23. 03:55:46
Unalmas, 80 nap alatt a Föld körül koppintás.
9/10
Viki1080 ápr. 11. 23:45:39 9/10
Iszonyat zseniálisak ott a Laikánál!Minden filmjüket imádom,ez az első,ahol a báboknak már a szája is mozog,szal már az sincs animálva.Simán 9/10 mindenkinek ajánlom.
filmsomnia.hu ápr. 10. 10:28:11
A hozzászólás moderálva lett.
belala ápr. 10. 10:27:44
Sehol egy eredeti nyelvű vetités...? Wattafakk!
http://24-hu.id.st/ márc. 24. 00:42:24
A hozzászólás moderálva lett.
A Ghymes bemutatja: Szarka Tamás és zenekara újévi koncertje