A keresztrejtvény-gyilkosságok: Plusz egy hulla

Bakancslistához adom
The crossword mysteries: A puzzle to die for
amerikai krimi, 125 perc, 2019

Értékelés:

14 szavazatból
Szerinted?

Tess Harper, a ragyogó keresztrejtvény-szerkesztő élete fenekestül felfordul, amikor részese lesz egy rendőrségi nyomozásnak, miután a legutóbbi rejtvényében néhány megoldás egy megoldatlan bűntényhez köthető. Ahhoz, hogy a gyanú árnyékától megszabaduljon, és bebizonyítsa az ártatlanságát, Tessnek el kell hagynia a biztonságos, kényelmes világát és együtt kell működnie Logan O'Connorral, a kemény rendőrnyomozóval, hogy közösen kövessék a nyomokat, amelyek végül elvezetnek az ügy megoldásához.

Stáblista:

Szereplők

Tess Harper
Logan O'Connor
Chief O'Connor
Candace néni

Játszási időpontok

Hozzászólások

Szerinted?
2/10
Sunboy márc. 22. 19:11:22 2/10
Úúú keresztrejtvényes gyilkosságok, nem is egy, hanem több, zseniális! -gondoltam magamban. A gyilkos akarva, akaratlanul megvolt kb az első negyed óra után számomra, és nem azért mert zseniális nyomozó lennék, hanem a karaktere annyira nem volt normálisan kidolgozva..... A történet nagyon basic. De aki helyes pasi, helyes csaj nyálcsorgatását szeretné 90 percen keresztül nézni, annak kötelező :)
3/10
offtopic
sexykex márc. 18. 18:21:42 3/10 Előzmény doktormacko1
Nem, nem! Én szeretem a macikat: a jegesmacit, a barnamacit, a grizzlyt, a csokimacit meg a többit. Legjobban tisztes távolból szeretem őket, ez igaz. Nem szeretném például, ha egy jegesmaci az én véremmel szennyezné be a szép fehér bundáját. Nem szeretném, ha egy barnamaci a Bükkben támadásnak vélné vaksi közeledésemet. A grizzlyt is szeretem, hiszen gyönyörű állat. Attól, hogy büdös a pofija, folyton csorog a nyála és nem manikűröztet, attól én még szeretem. Csokimaci például sohasem szokott becsokizni és mindenhová elkíséri a kis unokámat. Őt ezért szeretem. Micimackó a lányom kedvence volt, őt meg azért. Doktormackot a ragyogó kérdése kapcsán szerettem meg – megnevettetett. Csak nehogy összekeverjem macko1-et macko2, 3, satöbbivel. Mégse szerethetek mindenkit.
5/10
doktormacko1 márc. 16. 23:17:51 5/10 Előzmény sexykex
Most örökre ki vagyok rekesztve ?
5/10
doktormacko1 márc. 16. 23:17:13 5/10
5 / 10 Átlagosan gyenge. Nem olyan rossz , mint előttem írják , de nem is olyan jó hogy föltétlenül meg kellene nézni . Sajnálom , hogy szexikex nem tudna elviselni.
3/10
sexykex márc. 15. 17:19:17 3/10
Már a dialógusokból és a sminkekből kiszagolom, ha a Hallmark áll egy film mögött. Nem tudnám pontosan meghatározni, hogy miért, de szerintem ez a filmkészítés legalja. Hétszentség, hogy azokat az embereket, akiknek ezek a TV filmek tetszenek, én nem tudnám hosszú távon elviselni.
Most megpróbáltam ez irányú undoromtól megszabadulni és esélyt adtam egy kriminek, de kár volt. Igaz, hogy minden híreszteléssel ellentétben mindössze 90 perces és valóban a csatorna szerelmes madarai Lacey Chabert és Brennan Elliott a franchise első filmjének főszereplői, de csak a hozzám hasonló fakíroknak és mazochistáknak tudnám ajánlani, akik bármit elviselnek. Különösen a filmvásznon.
7/10
Drizari márc. 07. 19:58:48 7/10
A 60-70-es évek történetvezetése. Érdekes módon emlékeztet a múlt század első felének krimiszerzőire is. Ilyen szemüvegen keresztül nézve: 7/10
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu