Film

A királynő kutyája

/The Queen's Corgi/
belga animációs film, 92 perc, 2019 6 éven aluliak számára nem ajánlott
    • mb

Értékelés:

17 szavazatból
Szerinted?

A brit monarchia nagy napra ébredt, mikor Fülöp herceg egy csöpp corgival ajándékozta meg II. Erzsébetet, a híresen kutyabarát királynőt. A Buckingham palota eddig is az ugatástól volt hangos, de most az új jövevény, az izgága, rosszcsont, és irtó cuki Rex minden szabályt felrúg, amit négy tappancs csak felrúghat. Egyik csíny követi a másikat, de a bájos pofinak senki nem tud ellenállni.
Ám mikor egy véletlen folytán Rex az utcára kerül, a luxus élet tovaszáll és hirtelen minden a feje tetejére áll. A királyi négylábúnak meg kell tanulnia, hogyan váljon nemes lelkű ebbé, miközben igaz barátokra lel és a nagy szerelem is rátalál.

Talán még soha nem volt olyan uralkodó a történelemben, aki annyira rajongott volna a corgikért, mint II. Erzsébet. A brit királynő számos alkalommal jelent meg hűséges ebei társaságában, és bár a való életben a 14. generáció utolsó corgija, Willow tavaly elpusztult, II. Erzsébet corgik iránti szeretetéhez és odaadásához nem férhet kétség. A Lionsgate filmstúdió alkotóit megihlette a brit királynő corgi-szeretete, így ebben a tüneményes családi animációs filmben beleshetünk egy királyi kis kedvenc zűrös életébe.

Bemutató dátuma: 2019. március 14. (Forgalmazó: Freeman Film)

Stáblista:


Vélemény:

szavazat: 10/10 április 07. 15:42:18
április 07. 15:42:18
Én nem tudok hol élnek a válaszolók, de manapság 10/9 mesében vannak felnőtt poénok. Az meg hogy mi az ijesztő, ne legyünk már buták, a Hófehérkében a mérgezett almás öregasszony, a Piroskában az emberevő farkas, a Tom&Jerry-ben a vasalóval egymást félholttá verő állatok, a Hupikék törpikékben a törpfőző Hókuszpók mi volt akkor? Mégis a régi meséket isteníti mindenki. A ti gyerekeitek mit néznek, 7-9 évesen is Baby TV-t? Tudom, tudom, a jó szülőnek nincs is tv-je.

Ma néztük meg 3 gyerekkel, 6-9 év közöttiek, tetszett nekik, nevettek a mesén és bevallom nekem is átjött. Aranyos volt. A mai gyerekeket meg nem kell szemellenzővel nézni! Ismeretségi körömben is sok olyan szülő van aki szerint a gyermeke pici lelke nem bírja ezt, nem bírja azt, de észre sem veszi hogy a gyerek ismeri az összes Youtube "sztárt" és a suliban bizony nem beszél túl cizelláltan. Na ez a mese azok szerint a mamikpapik szerint is tutira széttörné a gyerek kis lelkét.....nem kell vattacukrot tekerni köréjük. A sztorija átlag állatmese sztori, aki Hattyúk tavát várt valóban megértem hogy csalódott.
szavazat: 1/10 március 27. 14:57:33
március 27. 14:57:33
Nem olvastunk előtte kritikát. Nagyon sajnálom. Megint tanultam valamit.
Ócska film, bugyuta felnőttes poénokkal. Amikor előkerült koncsita kolbász, a feleségemmel egymásra néztünk, és mérlegeltünk, mennyire ciki most felállni, és kivonulni...utólag láttuk be, rosszul döntöttünk, hogy maradtunk.
Szép napos idő volt. Egy fagyizással klasszisokkal vertük volna az "élményt".
szavazat: 1/10 március 23. 13:11:22
március 23. 13:11:22
Nagyon sajnálom, hogy nrm olvastam előbb a véleményeket, es a gyerekeimmel beültünk erre a borzalomra. Semmi köze a gyerekekhez, nincs benne sem humor, sem történet, van politika, szex, transzvesztita, agresszió közhely-áradat és tömény unalom. Rettenet.
március 20. 00:04:57
március 20. 00:04:57
Nagyon rossz! Felnőttnek nem vicces, a gyerek meg minél kevesebbet ért belőle, annál jobb. Nem biztos, hogy prűd vagyok, ha nem akarom, hogy az alsó tagozatos gyerekeim 15 percen keresztül azt nézzék, hogyan akar egy lánykutya megerőszakolni egy fiút, mert itt szó szerint erről van szó. A későbbi jelenetek meg szimplán félelmetesek (majdnem vízbe fúlás élőben, harcos jelenetek stb.), a 7 évesem totál kiakadt rajtuk.
március 16. 11:54:44
március 16. 11:54:44
A hozzászólás moderálva lett.
szavazat: 5/10 március 15. 21:47:28
március 15. 21:47:28
Jaj hagyjuk már ezt a prűdséget. Egy 7 éves gyerek már youtube csatornát vezet... meg saját telefonja van. A mesével nem az a legnagyobb baj, hogy van benne egy kisminkelt férfi, hanem, hogy sehova se tart, tömény 1,5 óra semmi. Az alapötlet nagyon jó és nagyon vártam mi sül ki belőle, de csak egy gagyi állatmese lett. Az első 10 percen és az utolsó 5 percen kívül a történet független az uralkodócsaládtól. Kár érte.
szavazat: 1/10 március 15. 19:24:03
március 15. 19:24:03
Teljesen felháborító! Kőkemény felnőtt tartalom animációval: szex, agresszió, homoszexualitás, drog...Teljesen tönkretette a délutánt azzal a feszültséggel, amit a gyerekemben generált. Fel kellene hívni a figyelmét, annak aki besorolja ezeket a filmeket, hogy a gyerekfilm a tartalmától gyerekfilm, és nem csupán attól, hogy animáció, vagy humoros.
szavazat: 2/10 március 15. 15:59:17
március 15. 15:59:17
Borzalmas es felháborító! Ebben aztán gyilkossagtól a megeroszakolasig minden van. 6-os karika? Gratulalok...
március 09. 16:46:13
március 09. 16:46:13
A hozzászólás moderálva lett.