A királynő kutyája

Bakancslistához adom
The Queen's Corgi
6 éven aluliak számára nem ajánlott belga animációs film, 92 perc, 2019

Értékelés:

38 szavazatból
Szerinted?

A brit monarchia nagy napra ébredt, mikor Fülöp herceg egy csöpp corgival ajándékozta meg II. Erzsébetet, a híresen kutyabarát királynőt. A Buckingham palota eddig is ugatástól volt hangos, de most az új jövevény, az izgága, rosszcsont és irtó cuki Rex minden szabályt felrúg, amit négy tappancs csak felrúghat. Egyik csíny követi a másikat – de a bájos pofinak senki sem tud ellenállni. Ám amikor egy véletlen folytán Rex az utcára kerül, a luxusélet tovaszáll, és hirtelen minden a feje tetejére áll. A királyi négylábúnak meg kell tanulnia, hogyan váljon nemes lelkű ebbé, miközben igaz barátokra lel, és a nagy szerelem is rátalál.
Bemutató dátuma: 2019. március 14. Forgalmazó: Freeman Film

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
1/10
Gazbal 2020 szept. 28. - 16:03:37 1/10
Nagyon rossz! Nem tudom, mit képzeltek az alkotók, amikor megjelentették ezt a szexszel, megerőszakolással, droggal és halálvággyal teletűzdelt borzalmat! A gyerekekhez való köze egyenlő a nullával, a felnőtteknek pedig dögunalmas! A cselekménye semmi újat nem hoz, nagyon lejárt lemez már! Azért néztem meg, mert jó volt az alapötlete és vártam, hogy milyen lesz: egy nagy semmi az egész!!! Nem csoda, hogy mekkora hisztéria van mögötte. Felháborító, hogy egy ilyen filmstúdió még működik, csak mert van még mit fejlődnie, ha a piacon akar maradni!
6/10
sexykex 2020 márc. 31. - 17:07:09 6/10
Szépen rajzolt élethű figurák, mai világunkat idéző események és örök emberi tulajdonságokból származtatott állati jellemek. Nem vígjáték, inkább dráma. Nem felnőtteknek szánták, inkább általános iskolás korú gyerekeknek. Nem begyöpösödött agyú keresztény-konzervatív világban született, hanem egy megengedőbb, felvilágosultabb, liberálisabb országban. Nem azért néztem meg, mert annyira szeretem a rajzfilmeket, hanem a körülötte kialakult hisztéria miatt.
Be kell vallanom, nem láttam semmi olyat, amit a televízióban, vagy a hétköznapok során ne láthatna a gyerek. Teljesen ésszerűtlen kétségbe esni egy rajzfilmen, amikor transzvesztiták lehetnek ismert filmek sztárjai, amikor Conchita Wurst győzhetett az Eurovíziós Dalfesztiválon, amikor meleg celebek nap, mint nap oszthatják az észt a legismertebb televíziós csatornákon. Kedves szülők! Sok mindentől el lehet tiltani a gyereket, de higgyék el nekem, a valóságtól nem érdemes.
10/10
Nelson 2019 aug. 09. - 18:32:16 10/10 Előzmény manzanilla
a hatos karika az azt jelenti,hogy nekik nem való. csak mondom nem okoskodok.
10/10
Nelson 2019 aug. 09. - 18:27:42 10/10
egyszerűen imádon
1/10
hozzászólás 2019 máj. 28. - 21:08:06 1/10
Tuti nem vinném el rá a gyermekemet. Kiakadtam nagyon ezen a rajzfilmen. Újat nem hoz. Kimondottan félelmetes és felháborító részek vannak benne.
10/10
Pancsi2 2019 ápr. 07. - 15:42:18 10/10
Én nem tudok hol élnek a válaszolók, de manapság 10/9 mesében vannak felnőtt poénok. Az meg hogy mi az ijesztő, ne legyünk már buták, a Hófehérkében a mérgezett almás öregasszony, a Piroskában az emberevő farkas, a Tom&Jerry-ben a vasalóval egymást félholttá verő állatok, a Hupikék törpikékben a törpfőző Hókuszpók mi volt akkor? Mégis a régi meséket isteníti mindenki. A ti gyerekeitek mit néznek, 7-9 évesen is Baby TV-t? Tudom, tudom, a jó szülőnek nincs is tv-je.

Ma néztük meg 3 gyerekkel, 6-9 év közöttiek, tetszett nekik, nevettek a mesén és bevallom nekem is átjött. Aranyos volt. A mai gyerekeket meg nem kell szemellenzővel nézni! Ismeretségi körömben is sok olyan szülő van aki szerint a gyermeke pici lelke nem bírja ezt, nem bírja azt, de észre sem veszi hogy a gyerek ismeri az összes Youtube "sztárt" és a suliban bizony nem beszél túl cizelláltan. Na ez a mese azok szerint a mamikpapik szerint is tutira széttörné a gyerek kis lelkét.....nem kell vattacukrot tekerni köréjük. A sztorija átlag állatmese sztori, aki Hattyúk tavát várt valóban megértem hogy csalódott.
1/10
konverzatív 2019 márc. 27. - 14:57:33 1/10
Nem olvastunk előtte kritikát. Nagyon sajnálom. Megint tanultam valamit.
Ócska film, bugyuta felnőttes poénokkal. Amikor előkerült koncsita kolbász, a feleségemmel egymásra néztünk, és mérlegeltünk, mennyire ciki most felállni, és kivonulni...utólag láttuk be, rosszul döntöttünk, hogy maradtunk.
Szép napos idő volt. Egy fagyizással klasszisokkal vertük volna az "élményt".
1/10
75rita 2019 márc. 23. - 13:11:22 1/10
Nagyon sajnálom, hogy nrm olvastam előbb a véleményeket, es a gyerekeimmel beültünk erre a borzalomra. Semmi köze a gyerekekhez, nincs benne sem humor, sem történet, van politika, szex, transzvesztita, agresszió közhely-áradat és tömény unalom. Rettenet.
dimosz 2019 márc. 20. - 00:04:57
Nagyon rossz! Felnőttnek nem vicces, a gyerek meg minél kevesebbet ért belőle, annál jobb. Nem biztos, hogy prűd vagyok, ha nem akarom, hogy az alsó tagozatos gyerekeim 15 percen keresztül azt nézzék, hogyan akar egy lánykutya megerőszakolni egy fiút, mert itt szó szerint erről van szó. A későbbi jelenetek meg szimplán félelmetesek (majdnem vízbe fúlás élőben, harcos jelenetek stb.), a 7 évesem totál kiakadt rajtuk.
5/10
blood.1 2019 márc. 15. - 21:47:28 5/10
Jaj hagyjuk már ezt a prűdséget. Egy 7 éves gyerek már youtube csatornát vezet... meg saját telefonja van. A mesével nem az a legnagyobb baj, hogy van benne egy kisminkelt férfi, hanem, hogy sehova se tart, tömény 1,5 óra semmi. Az alapötlet nagyon jó és nagyon vártam mi sül ki belőle, de csak egy gagyi állatmese lett. Az első 10 percen és az utolsó 5 percen kívül a történet független az uralkodócsaládtól. Kár érte.
1/10
agin 2019 márc. 15. - 19:24:03 1/10
Teljesen felháborító! Kőkemény felnőtt tartalom animációval: szex, agresszió, homoszexualitás, drog...Teljesen tönkretette a délutánt azzal a feszültséggel, amit a gyerekemben generált. Fel kellene hívni a figyelmét, annak aki besorolja ezeket a filmeket, hogy a gyerekfilm a tartalmától gyerekfilm, és nem csupán attól, hogy animáció, vagy humoros.
2/10
manzanilla 2019 márc. 15. - 15:59:17 2/10
Borzalmas es felháborító! Ebben aztán gyilkossagtól a megeroszakolasig minden van. 6-os karika? Gratulalok...
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu