Film

A kutyám nélkül sehova

/Smuggling Hendrix/
ciprusi vígjáték, dráma, 2018 12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott

Értékelés:

12 szavazatból
Szerinted?

PORT.hu:
Jannisz, a korábbi sikereinek árnyékában élő ciprusi zenész külföldre akar költözni egy jobb élet reményében. Terveit azonban meghiúsítja a kutyája, Hendrix: a költözés előtt nem sokkal átszökik a határon, amely a sziget görög és török részét választja el. Jannisz elindul, hogy hazacsempéssze Hendrixet. Az út során átélt kalandok azonban mindent új megvilágításba helyeznek…

Bemutató dátuma: 2018. augusztus 9. (Forgalmazó: Cirko Film)

Stáblista:

Kapcsolódó cikkek:


Vélemény:

szavazat: 5/10 április 17. 15:36:33
április 17. 15:36:33
Ciprus, sziget, messze van, repülni kell. Nem vagyok én madár, nem izgatott Ciprus. Ebből a filmből derült ki számomra a megosztottsága, a szétszakított állam abszurditása és az ENSZ közreműködés röhejessége. Azt sem tudtam, hogy Ciprus Uniós tagállam és Eurója van.
Nem volt jó film, inkább hasznos film volt. Ha a blöki nem szaladgál összevissza, akkor bután halok meg. Lehet, hogy így is.
február 13. 18:19:36
február 13. 18:19:36
Aki valaha is járt Cipruson, annak sok sok helyszín szembe fog jönni. Aranyos, jó hangulatú film.
szavazat: 3/10 2018 nov. 26. - 06:46:40
2018 nov. 26. - 06:46:40
Arrogáns, unszimpatikus főszereplő. Romantikus szál nem érthető (SPOILER), ha a lány boldog párkapcsolatban él most, miért vág bele a kalandba, még ha a kutya fontos is neki, bár az a volt pasijával van. Nem derült ki az sem, hogy amúgy látogatta volna a kutyát a szakítás után.
Megint SPOILER: teljesen hiteltelen, hogy a török területen élő kétkezi munkás, aki a szigetrészt sosem hagyta el, tök egyszerű életet él a családjával, ilyen jól beszéljen angolul. Hogy a karakter hiteltelenségét ne is említsem, se a drogcsempészét.
Cukiságfaktor kimaxolva, de azért a hazáig stoppoló kutya is eléggé hiteltelen.
Talán 3 pontot, ha ér ez a film szerintem.