Film

A lány a vonaton /The Girl on the Train/

magyarul beszélő, amerikai thriller, 112 perc, 2016 16 éven aluliak számára nem ajánlott
  • eny
  • eny
  • eny

Értékelés:

209 szavazatból
Szerinted?

  Rachel (Emily Blunt) minden áldott nap felül a vonatra, hogy bemenjen a városba, és minden áldott nap kétszer elhalad a régi háza előtt. A ház előtt, ahol a volt férje (Justin Theraux) az új feleségével (Rebecca Ferguson) és nemrég született gyermekükkel lakik. Rachel képtelen elengedni a múltat, és miközben fájdalmát alkohollal próbálja enyhíteni, egy fiatal párról talál ki történeteket, akiket a várakozó vonatról figyel meg. A nő elképzelése szerint Megan (Haley Bennett) és Scott (Luke Ewans) élete tökéletes: gyönyörűek, szerelmesek és hűségesek egymáshoz.
  Ám egy nap valami olyan megdöbbentőt pillant meg a vonat ablakából, ami mélységes félelemmel tölti el. A kétségbeesett nő mindenáron ki akarja deríteni az igazságot. Tanúnak jelentkezik a rendőrségen, ám alkoholizmusa és emlékezetkiesései miatt senki se hisz neki - még ő maga sem...

  Bemutató dátuma: 2016. október 6. (Forgalmazó: Freeman Film)

  Kövessen minket a Facebookon!

  Stáblista:

  Szereplők

  Rachel Watson
  Tom Watson
  Megan Hipwell
  Anna Watson
  Dr. Kamal Abdic
  Scott Hipwell
  Rachel Watson magyar hangja
  Tom Watson magyar hangja
  Megan Hipwell magyar hangja
  Anna Watson magyar hangja
  Dr. Kamal Abdic magyar hangja
  Scott Hipwell magyar hangja
  Cathy magyar hangja

  Vélemény:


  2017. december 31. 09:25
  Hónapokon át meg akartam venni a könyvet, mert mindenki istenítette. Aztán teljesen feledésbe merült, viszont később szembejött velem egy kirakatban. Végül megvettem. Életem legrosszabb döntése volt. Utáltam az egészet úgy ahogy van. Semmi olyan nincs benne ami megfogott volna. Most komolyan egy részeg kurv*nak kell benne végig magát sajnáltatnia?! Rohadt lehangoló volt. A filmről ne is beszéljünk. Számomra ez a történetnek abszolút nem nevezhető valami mindössze arra volt jó, hogy pénz dobjak ki az ablakon. Ha lenne *bár meg se vettem volna és a pokolba küldöm* értékelés egyértelműen azt érné meg.

  2017. december 29. 23:27
  Végignéztem, de a sok emberi roncs nem tudott belőlem semmit kiváltani. Mivel az adott szituációkra rossz válaszokat adtak, senkivel nem tudtam azonosulni. A film így meglehetősen érdektelen lett.

  2017. október 14. 23:56
  A filmnek kb köze sincs a könyvhöz. A könyv izgalmas, magával ragadó, letehetetlen olvasmány (pedig én nagyon ritkán olvasok), a film pedig borzalmas volt, végig szenvedtem mert nem szeretek félbe hagyni egy filmet, de szörnyű volt.

  Összes hozzászólás