A lápkirály lánya

Bakancslistához adom
The Marsh King's Daughter
BA - 16 éven aluliak számára nem ajánlott amerikai thriller, 2023

Helena (Daisy Ridley) tökéletes életet él a férjével és a kislányával egy amerikai kisvárosban. De van néhány titka, amiről sem a férje, sem a körülötte élők nem tudnak – és az az idill, amit ennyi hazugság terhel, nem lehet tartós. Amikor két életfogytiglanra ítélt fogoly megszökik egy börtönből, kiderül, hogy a nő nem árva, ahogy eddig mondta. Évtizedekkel ezelőtt az anyját elrabolta egy férfi, és Amerikának arra a mocsaras területére hurcolta, ahol teljesen eltűnhetett vele
a világ szeme elől. Helena ott született a rabságban, és tízéves volt, amikor az anyjának végre sikerült megszöknie vele.
Ő azóta bujkál, nem akar tudni az apjáról, és nem akarja, hogy az tudjon róla. De nagyon sokszor gondol rá, és arra a szabadságra, amit a természet közelében a magáénak hitt. És érzi, hogy az apja most el fog jönni érte. Csak azt nem döntötte még el, hogy mit tesz majd, amikor szembetalálkoznak: harcba száll, vagy megszökik vele.
Bemutató dátuma: 2023. november 2. Forgalmazó: InterCom

Stáblista:

Hozzászólások

offtopic
Xxy92 szept. 11. 15:07:10
Hans Christian Andersen-nek is van egy története ezzel a címme; hirtelen azt hittem, azt dolgozták fel. Láthatóan nem, de ettől függetlenül még jó filmnek tűnik!