A Lego kaland 2

Bakancslistához adom
The Lego Movie 2: The Second Part
6 éven aluliak számára nem ajánlott amerikai-ausztrál-dán-kanadai-norvég animációs kalandfilm, akciófilm, 106 perc, 2019

Értékelés:

21 szavazatból
Szerinted?

Valaha minden szupi-szuper volt… de az első Lego-kaland után nem sokkal kissé széteső hőseink, a Kiválasztott és Vadóc újabb veszélyekkel kénytelen szembenézni: a távoli Tesho-rendszer Duplo bolygójáról érkező idegenek ugyanis mindent lerombolnak – méghozzá jóval gyorsabban, minthogy ők újjá tudnák építeni.
Összeáll a kockahasú és kockafejű hősök különleges csapata: a Zöld Lámpás, Superman, Batman, Vasszakáll, Unikitty és a többiek hosszú, veszélyes útra indulnak, hogy végre szembenézzenek a támadókkal.

A Lord-Miller alkotópáros a Jump Street-filmekkel mutatta meg először, hogy milyen jó a humora, azóta az összes Lego-film mellett számos más, nagy sikerű animációs film fűződik a nevükhöz… és most összeraktak egy új Lego kalandot!
Bemutató dátuma: 2019. február 7. Forgalmazó: InterCom

Stáblista:

Szereplők

Harley Quinn (hang)
Csoda Kitty (hang)
Emmet (hang)
Zöld Lámpás (hang)
Vadóc (hang)
Sweet Mayhem (hang)
Superman (hang)
Fémszakáll (hang)
Batman (hang)
Benny (hang)
Watevra Wa-Nabi királynő (hang)
Ice Cream Cone (hang)

Hozzászólások

Szerinted?
10/10
Sharxxx máj. 22. 18:29:57 10/10
Szerintem sokat fejlődött az első részhez képest! :) Annyira a pofámba vágta az áthallásait, hogy már majdnem fájt, de nagyokat röhögtem rajtuk! Baromi jók lettek a dalok, és nagyon a helyén van a film üzenete a fiatalabb korosztálynak. Persze tudjuk, ennek a zsánernek ilyennek kell lennie, de mostanában annyi depis, minden vidámság nélküli filmet láttam, hogy felszabadulás nekem felnőttként egy Lego film. Minden rész kicsit kizökkent a szürke, unalmas, problémás napokból legalább arra a bő másfél órára. Ez most sincs másképp, jobb kedvem lett a film után, mint előtte volt! Várom a 3. részt :)
guns19w márc. 10. 13:26:42
A hozzászólás moderálva lett.
2/10
stockholm márc. 01. 09:41:03 2/10
Garantált fejfájás. Robbanás, csattanás, zuhanás, sikítás szünet nélkül. Humoros próbál lenni, de nagyon fárasztó. 5, 8 és 10 gyerekekkel láttam, talán ha egyszer nevettek.
Maria Blocksberg febr. 11. 07:01:30
Egyetértek.
6/10
blaze86 febr. 10. 16:48:21 6/10
sajnos az a tipikus "folytatás" rész lett, sokkal egysíkúbb az első részhez képest. Délutáni nachózáshoz elmegy azért, ha nincs jobb dolgunk, de semmi extra.
6/10
Parno Graszt lemezbemutató koncert a Müpában február 14-én!